Nocturnal Chase

Kaarnekorpi | 31.05.2004 | War Metal
3:43

Tarina saa jatkoa. Älä kuuntele iltasaduksi!

7.26   5279 kuuntelua

Kappaleen sanat

Running in the darkness of the night
I try to stay in the pale moon light
Scared of every shadow and voices from the sky
Why are they after me, what have I done

Do I know those hollow faces from my forgotten past
How long will this nocturnal chase last

What are these visions haunting in my mind
Like I was dying with raven by my side
Can not understand these signs flashing in my eyes
I want to scream but there’s only silence

Do I know those hollow faces from my forgotten past
How long will this nocturnal chase last

You have to come with us my victims cried
We will take you to the other side
Now I realize the results of my war
I will suffer forevermore

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

-TJ- 29.04.2013
Tämä lipsahti tunonne mitäänsanomattoman puolelle. menoltaan päästin jälleen tuonne Doom / Wolf maalle, ei mitään erityitä.
0   +1 +2
 
MyDeath666 24.08.2005
Kyllä oli hienoa! Mutta laulu on liian kovalla, ja rumpuja ei oikein kuulu. Mutta muuten hieno kipale.
0   +1 +2
 
7
Zero the Hero 21.10.2004
Soundit on huonot mutta enpä minä siitä jaksa valittaa :) Miksaus ei kyllä ole mitään maanmainiointa, eikä tämän genren sanatkaan iske minuun mutta kitaralle olette muutaman hienon kuvion saaneet.
0   +1 +2
 
7
vomitingg 02.11.2004
Ehkäpä lievä pettymys, kun genren perusteella odottelin jotain kaaottisempaa kamaa kuten REVENGE tai AXIS OF ADVANCE, jotka ovat tulleet tutummaksi war metalina allekirjoittaneena.

(Vaan eipä anneta haitata, kun eivät oman bändinkään kappaleet ehkä täysin kuvaukseen osu ;)

Itse biisistä kuitenkin: vokaalit olivat erittäin toimivat. Pidän itse enemmän reverbillä höystetyistä voxuista, mutta tässä biisissä ne tuskin olisivat toimineetkaan paremmin kuin nyt toimivat. Riffit olivat hyviä ja toimivat biisin tunnelmassa erinomaisesti. Rummut ovat ehkä ainoa valittamisen aihe, kun nyt sattuvat kuulostamaan melko munattomilta ja ovat vielä vähän liian taka-alallakin. Kelpo tavaraa. Hyvä 7.
0   +1 +2
 
4
Troll Hyrmna 31.08.2004
Iha vitun hyvä biisi, LISÄÄ LISÄÄ PRRKELE!!!
0   +1 +2
 
6
Biosexual M 05.08.2004
Kommenttirinki: Diipadaapa, ei tämä nyt mitenkään erikseen iske. War metal, battle metal, dwarf metal, kuka näistä enää ottaa selvää. Tämä kuulostaa siltä kuin joku olisi saannut reasoniin ekaa kertaa rakennettua kompin ja sitten vaan kitarat päälle. Itseasiassa vakoilin teitä hieman biisintekovaiheessa: "Mutta hetkinen! Tarvitsemme laulun!" Pertti huomaa. Markku lohduttaa "Tekaisempa sen tällä vanhalla puhelimen mikillä ja vedetään se vaikka särölle ja pari oktaavia matalemmalle niin se kuulostaa pelottavalta" "Hyvä idea!" Huudahtaa Pertti. "Muutoin olisikin tullut instrumentaaliwarmetallia"

ts. Ei iskenyt oikein millään tasolla. Empatiapisteitä pari kappaletta.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 05.08.2004
rankkaa,rankkaa.mun mielest täs oli keskitytty melkee vaa siihe et tää olis rankkaa ja se meni jotenki överiks.
0   +1 +2
 
Averell 06.08.2004
Voi persikka. Autotalli tuoksuu. Ei tällainen mörinä oikein muhun pure muutenkaan, mutta tässä on aika lasset soundit ja "vihaisista" rummuista kuuluu vaan triangelimainen kilkutus. Vade retro satanas!
0   +1 +2
 
Michikawa 05.08.2004
Soundimaailma on laadullisesti niin suttuinen, että ei tästä voi kovinkaan paljoa sanoa. Kitarat kuulostavat tunkkaisilta, rummut ovat selkeästi midillä tehdyt ja vokaalisoundit eivät oikein toimi... Örinä kuulostaa ikävä kyllä enemmänkin koomiselta kuin rankalta. Tällaista tuotantolaatua ei oikein jaksa kuunnella, ellei ole sitten jostain syystä aivan koukussa musiikilliseen sisältöön, mikä tässä tapauksessa ei osunut kohdalleen.
0   +1 +2
 
8
Samu2 11.06.2004
Hienoa satiiria pinttyneestä hiivimaailmasta! Hihittelin itsekseni kun noita sanoja lui/kuunteliin... heh, yksinkertaisesti upiaa!

Biisissä itsessään tuntuu olevan kovastikin ideaa, mutta siihen ei oikein pääse käsiksi kehnommanlaisen miksauksen läpi. Rummut ovat jossain kaukana kuullostaen aikalailla monoäänitteeltä, basso ei ole vielä sielläkään vaan jossain kauempana, ja sen sijaan vokaalit käyvät päälle kuin se yleisempi syyttäjä! Toisaaltaan aika jännä idea... alkuun ihan pelästyy kun kaveri mörähtää korvaan, mutta kappaleen toimivuus vain hiukan kärsii...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta

1