Confession

Jarkko S | 15.08.2006 | Filter House
3:39

Ensimmäistä biisiä tähän sivuprojektiin tarjoolla. Biisi on Sunset Strippers - vaikutteista sopivasti pumppaavaa housematskua, jonka pitäisi kyllä saada ihan rennot fiilikset päälle. Vocoderiakin on saatu mukaan. Nauttikaa tästä sillä välin kun odottelette uusinta tavaraa tuonne Fleeticer - projektiin. Eipä muuta sitten kuin kuuntelemaan.

8.57   2587 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 222204 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
pieslice 16.12.2006
hieno veto, mutta tempoa lisäämällä (~135 bpm) tästä saisi enemmän koukuttavan. Kuulostaa pääsääntöisesti siltä miltä pitääkin, mutta basso ja bassdrum eivät olleet tasapainossa, joten rytmi kuulosti laahaavalta ja paras svengi upposi pohjamutiin.
0   +1 +2
 
8
Theodor Slow 19.09.2006
Hieno kappale. Alku on tosin vähän liian pikainen pitkään musiikkiin tottuneelle, mutta tämähän onkin sopivasti radiomittaista kamaa, joten se siitä. Miksaus on onnistunut kaikin puolin hyvin ja melodiakin on ihan ok. Onneksi kappaleessa on vokaalit piristämässä tuota melodiakulkua. Ilman vokaaleja kappale jäisi varsin yksinkertaiseksi. Rakenteessakin on ihan kivasti vaihtelua, joten tylsäksi se ei pääse käymään. Bassline on mielestäni hieman yksinkertainen, mutta kappaleeseen sopiva. Kasin arvoinen teos.
0   +1 +2
 
Kröger 04.09.2006
Alun filtterin kikkailut kuullostivat hienoilta. Kun biitti alkaa rullaamaan, niin biisistä tulee heti laadukas kuva saundien puolesta (kuulosti hiotulta).

Vocoder vokaalit kuullostivat minusta muuten ainakin hyvältä, mutta ehkäpä niissä olisi voinut olla hieman enemmän syvyyttä. Mukavan letkeä biisi, varma valinta taustamusiikis.. :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 18.08.2006
Harmitonta ja kohtalaisen miellyttävää. Melodia tuntuu miljoona kertaa aiemminkin kuullulta, eikä siinä nyt varsinaisesti olla pyörää uudelleen keksittykään. Nappaa mukaansa kuitenkin ihan tehokkaasti. Filtteröinnit ovat ihan toimivia, mutta ehkä jossain määrin jo inflaatiota pääsevät kärsimään. Rumpupuoli on sitä tappavan tylsää tavallisuutta, jotenkin olisi voinut rikkoa sitäkin. Vähän ehkä muhkeutta kaipaisi. Muutenkin kokonaissoundi on jotenkin oudon ohut ja heikko. Ja väpättävä. Lopullinen miksaus ei ole ehkä mennyt ihan nappiin, bassopuoli ja muutenkin tasainen kokonaisuus on vielä vähän hakusassa. Vaikkei omaperäistä ollutkaan, niin ihan mukavasti toimivaa. Vokaaleista tuli mieleen jotenkin Fu-Tourist. Ehkä kokonaisuudestakin. Se on ihan hyvä juttu se.
0   +1 +2
 
9
miikkav 15.08.2006
Hyvin alkaa mukavalla filtteröinillä, ja muutenkin pumppaa kivasti :) tuo robo-puhe on kivan koukuttava! kovaa filterhousea on kehissä, varmasti parasta mitä oon mikserissä kuullu ;) tosiaan on aika kaupallisen kuulosta ja silleen, että on hyvin onnistunut masterointi ja muu... positiivinen yllätys kokonaisuudessa näin kesän lopuks! :) lisää filterhousea lisää tuotantoon vaan!
0   +1 +2
 
8
TheReal 15.08.2006
Nonniin eli ihan lyhyeesti. Melodia toimii kivasti vaikka ihan perus housemelodia on. Toi kickin naksutus on vähän turhan häiritsevä. Miksaus toimii kivasti. Tästä olis kyllä kunnon helteinen kesäbiisi jos vielä kesä olis. Kiva biisi lopulta mutta en oikee oo housen ystäviä. Tuotannollisesti hyvää kamaa mutta oon parempi sulta kuullut :) 8+
0   +1 +2
 
9
Patrick Park 29.08.2008
Bassline värittää mukavasti tuota melodiaa, noin raikkaille melodioille olisi saanut olla vähän vastinetta myös rummuistakin, ne ei jotenkin palvele kokonaisuutta hirveesti vaikka kick onkin jälleen hyvä. Sielukasta menoa silti

Tulee Fu-Tourist mieleen joka on yksi suurimmista vaikutteista minulle.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta