Confession (2009 Balearic Mix)

Jarkko S | 03.01.2009 | House
6:14

Startataan vuosi nyt tässäkin projektissa uudella tuotannolla. Kyseessä siis uudelleenlämmittely projektin ensimmäisestä biisistä "Confession". Balearic Mix tarjoaa rennompaa otetta ja kesäistä fiilistä, joten tässäpä oiva vaihtoehto taustamusiikiksi esim. rannalle. Enjoy!

Kuuntele myös yllä oleva Club mix!

9.00   377 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lenno 21.09.2009
Toimii.

Rummut on aivan loistavat - groovavat ja potkivat asiaan kuuluvalla tavalla, eivät kuitenkaan mitenkään turhan kovat. Noi stereolle laajemminkin levitetyt perkussiohärpäkkeet on tosi mukavat. Ja tietenkin tuo kongasäätö on ihan loistava.

Melodiaa tässä on tarpeeksi, mielenkiinto pysyy. Erityisesti tykkäsin kitarasta (komppi, no, sanalla sanoen groovaa) ja pianosta. Tosin tuo 80s-tyylinen synasähköpianodynojuttu on ehkä vähän turhan jouluiskelmäisä tähän.. joku ihan tavallinen piano olisi musta sopinut paremmin tohon. Ja olis seki ollu aika Ibiza.

Rakenne on muuten hyvä mut musta tähän ois saanu laittaa myös semmosen edes pikkusen nostattavamman huippukohdan. Tietenkin tätä ei oo tarkotettu mikskään upliftausbiisiks, mutta nyt jää vähän "joko se meni"-olo. Että tässä suhteessa vähän turhan taustamusiikki. Myöskin joku vähän selkeämpi melodialinja ei välttämättä olisi ollut pahitteeksi - itse olisin nostanut tuon ekan breikin pianolinjan vähän suurempaankin osaan.

No nythän tää meni ihan moittimiseks. Silti, loistavaa työskentelyä kyllä!!
0   +1 +2
 
9
miikkav 08.01.2009
Noniin! elikkäs tässä kovasta biisistä vielä kovempi remake!
sopivan pitunen rummuttelu alussa ja rakenne muutenkin hyvä ja biisin pituus sopiva.

skebat on biisissä aivan loistavia! basso jotenki ei kolahda mulle kauheesti, jotenki liian kovalla tai jotenki soundi on vaan "väärä". Se mikä tässä biisissä on hyvää on tunnelma. bassokin alkaa sopeutua kun se ei yksin soi.

Kokonaisuudessaan loistava kappale! pidin kovasti varsinkin kitaroista!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat