Vie minut pois

Haven | 22.05.2007 | Ballad
4:32

Kuusitoistakesäisenä kijoittamani biisi, joka on kestänyt ihmeen hyvin aikaa.. :) meidän eka hittibiisi.

8.90   1950 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nødhammaren 01.11.2007
Kaunis kappale, jolle tämä nauhoitus ei valitettavasti aivan tee oikeutta. Vaikka tietyllä tavalla pidänkin tällaisesta ykkösellä purkkiin-meiningistä, niin nyt laulussa olevat pienet epätarkkuudet jäävät häiritsemään. Livenähän nämä eivät haittaa pätkääkään. Pelkistetty instrumentaatio toimii; rumpuja tai muuta nykyajan humpuukia ei jää kaipaamaan. Tuonne marraskuiseen pimeyteen katsoessa sanoitukset tuntuvat erityisen sopivilta. Tehkäähän joskus vielä duuribiisejäkin ettei mene vallan synkäksi tämä ihmisen elo ;)
0   +1 +2
 
9
dt1 17.06.2007
Kaunis kappale. Äänenlaatu vokaaleissa on heikko, nauhoitettu "livenä"? Pikkaisen häiritsevää, kun kooko biisi on jotenkin raaka saundiltaan mikä ei välttämättä sovi oikein tällaiseen iskelmään... Joka tapauksessa todella kaunis kappale, hienosti laulettu, hienosti soitettu ja tällainen tunnelmamusiikki sydämestä on se ainoa syy miksi biisejä tahtoo kuunnella.
0   +1 +2
 
9
starts 28.05.2007
Melankolinen kappale, piano ja viulu luovat tähän kappaleeseen hienoja lisäsävyjä. Laulajan ääni on hyvä, ja sopii tämän tyyppiseen musiikkiin hyvin. Eka hitti... on hitti edelleen! Hienoa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta