Be with me

Haamubiittaaja. | 30.05.2004 | Instrumental
5:06

PIano kilkuttelua, joka pistää aivosolusi uuteen järjestykseen.

8.82   5116 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Cerende 04.02.2006
Piano on mielettömän nätti, mut tää biisi nojautuu liian paljon siihen, se ei ihan täydellisesti kuitenkaan pidä tä biisiä nimittäin kasassa näin pitkää aikaa. Ei siis sillä, että tää nyt ois jotenki periaatteessa liian pitkä, mutta tässä biisissä ei vaan riitä ainekset näinkään pitkäks kappaleeks.
Mä en varsinaisesti tiedä tällasesta musiikista sen erikoisemmin, joten nää on täysin mustavalkoisia "mun mielestä" -mielipiteitä, mut rummut kökkii, haitsu tosiaan on liian kovalla, mut ei se varsinaisesti oo se ongelma, vaan sen ongelma muodostaa toi koko rumpumeininki.
Se on yksinkertasen helppo ratkasu ja iskee päähän, mut ei sovi siihen samaan maailmaan, ku tää muu biisi.
Syna on sympaattinen, älkää kysykö miks, mutta mulle tulee siitä mieleen Jessica Alba tanssimassa pöydällä rodeokuteissa ja samaan aikaa sellanen hetki, kun näin yhen rastapäisen pojan puistossa, istumassa keinussa, joka keinu sillee vähäsen ja hitaasti. kello oli siis joku kolme yöllä ja se poika oli 22 vuotias. Huppu päässä ja rööki kädessä.
Bassolinja on kans miellyttävä. Se on koko ajan läsnä, syventäen, mut antaen silti kaikkien muiden elementtien kietoutua siihen ja se antaa niille tilaa kasvaa.
Oon todella hämilläni tästä biisistä jo näin muutaman kuuntelun jälkeen, seuraavaks täytyy lienee ladata tää koneelle ja sulkeutua tän biisin kanssa pimeeseen huoneeseen.
Ihanaa. Kiitos!
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 01.02.2005
Kaunis ja sopivan yksinkertainen piano on kyllä tämän biisin suurin valttikortti... Pianoa ehkä olisin hieman pehmentänyt, mutta kuulostaa jo nyt varsin luonnolliselta ja sinisen kauniilta. Rummut ovat minusta varsin onnistuneet, ehkä olisin vain käyttänyt useampaa erilaista hihatsu-soundia.

Bassolinja on minusta onnistunut miettivän rakenteen ansiosta ja se antoi tilaa hyvin muille kauniille soundeille. Todella onnistuneen kuuloinen tekele, jossa ei ole hirveästi mitään moitittavaa.

Ehdottomasti tämä on kiitettävä, kun olet saanut kappaleelle tehtyä siuluakin. Liitelevät surusävelet ovat ihanaa kuunneltavaa. Ainut mitä olisin kaivannut, niin biisin padeihin lisäisin hieman eloa, kun nyt ne soittavat vain samalla voimakkuudella... swoosh-efut eivät olisi pahitteeksi padeissa.

Mut kiitoksia hienosta biisistä! Oli hienoa kuultavaa!;)
0   +1 +2
 
9
kaivara 03.10.2004
Vaikka ei tämä musatyyli olekkaan mulle aivan lähintä kamaa,niin tässä oli ideaa!Biisin pituus oli vaan vähän liian pitkä.
0   +1 +2
 
9
-Esteetti- 24.09.2004
ihan hyvä..
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 18.09.2004
Erittäin hieno tekele tämä ehdottomasi un parhaimpiin kuulu tää biisi... mulla ei ainakaan tule mitään moitittavaa tästä... ehdottomasti 10 pistettä.
0   +1 +2
 
9
siiki 18.09.2004
Johan oli surullista menoa:/
Kuullosti erittäin hienolta tämä biisi.
Kosketti kyllä sydäntä:)
0   +1 +2
 
9
siiki 18.09.2004
Johan oli surullista menoa:/
Kuullosti erittäin hienolta tämä biisi.
Kosketti kyllä sydäntä:)
0   +1 +2
 
Rion 30.08.2004
Piano on kyllä ihan kaunista kuunneltavaa, mutta en tykkää soundeista yhtään. Rummuista on aikaisemminkin jo sanottu ja yhdyn edellisiin. Tarvitsisi runsaasti hiomista. En kyllä oikestaan lämmennyt tälle yhtään. Jotenkin vain niin tylsä kappale.
0   +1 +2
 
Lambi. 21.08.2004
Kyllähän tällästä kuuntelee:)Pianot sopii hyvin...kokonaisuutena ihan OK..
0   +1 +2
 
9
Kare_ 20.08.2004
Melodiat oli aivan mahtavat. Jo niiden takia kannatti tämäkin GPRS -yhteydellä ladata. :D Mutta sitten jonkinasteista syvyyttä puuttu ja rumpukomppi ois saanu mun mieleestäni olla vähän monipuolisempi, en oo varma oisko se sitte se breakbeat(?) vai mikä se olis tyyliltänsä kun en niin perehtynyt näihin. Mutta hieno biisi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4