Studiolive

6:38

Eräänä myrskyisenä syyspäivänä herrasmiehet kokivat äkillisen luovuuden puuskan. Ote Extracorporeal Shock Waven ensimmäisestä live-esiintymisestä.

Extracorporeal Shock Waven Studiolive sisältää 29% suositellusta päivän meluannoksesta. ESW:tä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Yhdeksän kymmenestä hammaslääkäristä suosittelee ESW:n käyttöä aina aterian jälkeen. Mikäli oireet jatkuvat, kääntykää lääkärin puoleen.

8.25   199 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 28.12.2009
Luovaahan tämä ainakin on ja tuo piisin kuvaus oli aivan huoppu. Sitä saatiin mitä tilattiinkin. Jokin tässä pläjäyksessä viehättää,vaikkin musiikilliset ansiot jäävät vähän vähemmälle. Soundipuoli on niin mielenkiintoinen että piti oikein jäädä tätä avaruusmelua kuuntelemaan pidemmäksi aikaa.
0   +1 +2
 
maaninen 03.07.2009
Sori, en ymmärtänyt pointtia. Pelottavia soundeja siellä oli, mutta valitettavasti allekirjoittaneella meni pahasti yli hilseen. Maniska oli kiva.
0   +1 +2
 
Olppa 10.05.2009
Pisti naurattamaan toi biisin kuvaus. :D En kyllä oikein oisi uskonut että tämä on livepätkä! Minkälaisella keikalla oikein olitte? :P Mahtoi erota tämä biisi muitten materiaalista mikäli muita esiintyjiä oli.

Täytyy sanoa että tämä ei ehkä ihan mun kuuntelumieltymyksiäni vastaa, ehkä mun päivän suositeltua meluannos on sitten keskimääräistä pienempi... Joka tapauksessa kuitenkin ihan sinänsä mielenkiintoista kamaa. Kaikennäköisiä saundeja esiintyy biisissä. Arvosanaa en tälle oikein osaa antaa.
0   +1 +2
 
Reettori 27.04.2009
Tällä saa kyllä pään sekasin aika nopeesti, liika rauhallisuus ei jää ainakaan vaivaamaan. Ei näitä pysty kuunnella kun yhtä kerralla.
0   +1 +2
 
9
Fillari 06.04.2009
Hienoja soundeja, melodia jäi kuitenkin vähän kateeseen. Kuullostaa siltä että pojat laittaa sitraa vireeseen. Siis älä loukkaannu, mä en vain saa ideasta kiinni.
0   +1 +2
 
Transparent 31.03.2009
Kyllä tämä oli sen verran kaukana omista mieltymyksistä, että ei tässä kyllä juuri juuta eikä jaata osaa sanoa. Vähän jäi semmonen olo, että onko tässä nyt vain ääntä äänen vuoksi. Mielikuvia ei juurikaan syntynyt.
0   +1 +2
 
Dexteri 31.03.2009
Jotenki tulee mieleen tuo Erno Paasilinnan Elokuva kadonnut armeija:D Kyllähän tuosta saa vaikka mitä aikaiseksi. Kundilla tai kundella on ollut todella hauskaa tätä työstäessä.
0   +1 +2
 
mojoswing 08.06.2009
Monipuolista ääntelyä, vaikkakin ko. luovuuden puuskan syvimmät nyanssit jäivät ehkä toistaiseksi hämärän peittoon.
0   +1 +2
 
10
Holic 29.03.2009
Horroria, mitäs tämä nyt oikein on? Hauskoja itämaisia elementtejä. Onkohan tämä nyt sitten itämaista kauhu musaa. Hiukan on tosiaan raastava fiilis, vaikka kitarat kyllä kuulostavat melkein Led Zeppeliiniltä ajoittain. Nuo pilipali äänet ovat kyllä vaarallisia terveydelle. 4-5 minuutin kohdalla on vaara vaipua hallitsemattomaan raivokohtaukseen. Kuulostaa hiukan säkkipillitä ajoittain tämä rallatus. En oikein osaa arvostella, joten annan kympin.
0   +1 +2
 
Ibanez man 06.04.2009
kummallista kummallista... ei pysty arvioimaan millään numeroilla joten vatuloin muuten vain. En oikein käsitä miten tää liittyy kauhuun mulle tulee mieleen lähinnä psykedeelinen meininki. ja itämaiset tunnelmat on hyvin havaittavissa...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2