Evidentti - Vuoksemme

Evidentti | 03.10.2006 | Suomi-hip-hop
4:09

Surullinen parisuhde tarina...
www.mikseri.net/saampresents

8.61   3553 kuuntelua

Kappaleen sanat


1.säk.

Tunnustin toden, ja luovuin sust kuin tuhka tuuleen, totuus on se mitä näät,
ei aina mitä kuulee. Aina kuitenkaan ei helppoo katsoo sitä silmiin sillä rakkaus voi vain haihtuu korkeuksiin ja siellä pilviin. Luulet asiat on aina itsestään selvyyksii, takapakkii tulee kun ne onkin pettymyksii, itse sä pelaat korttis oikein tai sit väärin, voit unohtaa sen kasvot mutta hajoot silti ääniin. Kuuletko sen lauseen? muistatko sen tuoksun? muistatko sen ihanuuden pahan ilman linnut ja ne juoksut, jotka romutti sun kuvat siit SairaanKauniist maailmasta veti maton altas,siit ainoasta unelmasta. Yks vilkasu tähtiin kertoo mitä ajattelet, mitä pelkäät, mitä havittelet,onko elämässä onnee tai siis onnee sun elämässä, menneisyys on mennyt arpi muistona selässä...Kerto2.säk.

Mitä oikein tapahtu mitä sanoin tai tein väärin, vasta eilen oltiin yhdes kulkemas maailman ääriin, ja nyt et mua huomaa etkä haluu mun kans puhuu, voi kun olisin tiennyt mitä musta liikku huhuu.
Niin en olis tehnyt mitn. en ees moikannu kenellekkään, en olis katsonut ketään tai voinut saati sitten pettää. Voi kun ajan sais käännettyy takas ja palautettuu sun mieleen et mitä tahansa tapahtuukin oot mulle vain niin rakas. Oon aiheuttanut vitutusta ja saanut KiVuN kestää, saanut veljes kimppuun ja niiltä puukosta myös selkään, mut mä en pelkää kärsin mitä vain vuoksesi ja toivon että palaat vielä joskus luokseni. Mut sitä odotelles pistän riimei papereille ja elän siinä toivos,nyt löyty myös aikaa kavereille, mä haluun että tiedät niil on myös sijaa mun sydämmessä, jos joku asia on varmaa niin se on varmaa ja se kestää...Kerto3.Säk.

Kuulin teit tän kaiken minun vuokseni, et palannut kuitenkaan minun luokseni, mitä mä teen? mihin mä meen? mikä täyttää aukon rinnas? mikä neuvoks kun on tunteet liian pinnas? Etkö välittänyt? Etkö käsittänyt? Et halunnut ymmärtää etkä liioin pystynyt jäämään. Tää käy liian raskaaks ei niit kiviä selässään jaksa, voi elämän pistää paskaks jos ei oo ketään kelle kaiken jakas!KertoLyrics by:
Evidentti

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Skk86 26.05.2010
tällee ihmisenä joka ei kuuntele tälläst musaa niin sanat on aika hehkeet:)bloggasin sut facebookist.mist sä revit näit sanoi????siitä se musiikki ura lähtee:)t:karo
0   +1 +2
 
9
-Hene- 14.09.2007
Aluks biitti on loppuun kulutettu, mutta iha hyvin oot sanottanu tän.
Riimit yksin kertasia esim. rinnas/pinnas, puhuu/huhuu. siihen panostusta.

Kokonaisuus hyvä eli kyl se 9 tippuu... :)

Ps: treenii treenii! ;)
0   +1 +2
 
8
biitti vaikuttaa hyvältä mutta siinä on vähän miksaus väärinpäin. eli rummut päälle ja kitarat vähän hiljemmalle. Räpit iha jees, flow välillä vähän tökkivän kuuloinen. Tähän ehkä sopii tuollanen laiskempi tyyli.

Roby S.
0   +1 +2
 
8
ranDomi^^ 24.11.2006
no ei tää mikään paha ole, mut tää on ehkä turhan tasapaksu blablabla, tyylinen, mutsiis mitä tähän nyt kokonaisuudes sanoo niin ei tää huono kyl oo selvä 8
0   +1 +2
 
7
Mmire 22.11.2006
jotenkin vähän tylsä. ja biitti ei toimi, ainakaan tässä biisissä.
ei kuulosta toi biitti vaan mun korvaan oikein miltään. ärsyttävältä vaa. :D sorry.
ihan jees sanat, välillä oli parempia riimejä.
0   +1 +2
 
8
J Malinen 19.11.2006
Sitten ku ei enään töksähtele ja äänenlaatu on kuosissa niin nauhota uusiks.
0   +1 +2
 
8
Lurtz 17.11.2006
Biitti on tosi käytetty mut ei anneta sen häiritä kun sopii hyvin tähän.. Flow on sellai ihan hyvä ei töki kun parissa kohtaa.. Lyriikat on sellasta perus settii.. Hyvä kappale tää on mut oisin kaivannu jotain mikä ois antanu tälle biisillä potkuu kun nyt tää on vaan sellai tasapaksu zipale.. Mut ihan jees..
0   +1 +2
 
8
jjami 17.11.2006
Elikkä joo, Biitti hyvän kuulonen, kuultu ennenki, mut siis nyt tähä biisii :) flows toimi suurimmaks osaks hyvin, jossai kohti tosi vähä tökki :/ sanat kans kuulosti hyviltä. Treenii vaa viel flowhu ja vähän muutenki ni tulee varmasti kovaa settii! :)
0   +1 +2
 
8
Pampii 16.11.2006
ihan perus settiä...:)
0   +1 +2
 
9
-Heidi 14.11.2006
kiitti sanoista ! <:
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta