Aurinkotuuli

Elämä jatkuu | 10.06.2019 | Pop
3:09

Säv. Mäkelä
San. Mäntynen

Kevytkenkäinen syrjähyppy tanssimusan puolelle. Tarttuvalla kertosäkeellä rullaava "Aurinkotuuli" on uuden albumin "Elämä jatkuu" avausraita. Buustia tarjoava laulu käsittelee ihmismielen energiakriisiä voimaannuttavasti ja tanssittavasti valoon katsoen.

7.90   918 kuuntelua

Kappaleen sanat

En mitään tee, ei mikään mee
nyt enää paikoilleen.
Ei ketään näy, ei kukaan käy.
Taas yksin vuoteeseen.

Peitän maailman pois verhon taa.
Yö vain tulla saa.

Ei enempää, ei vähempää
vois mikään kiinnostaa,
kun eteenpäin pään sisällä
mä koitan suunnistaa.

Tiedän jäädä ei saa verhon taa.
Täytyy uskaltaa.

Astun ulos, aurinkotuuli on tänään voimissaan.
Katson ylös, taivas on suuri ja värejä tulvillaan.

Voi unohtaa, voi hukuttaa,
tai koittaa ymmärtää.
Jos odottaa, vain odottaa,
se tuskin yllättää.

Kuinka huominen taas verhon taa
jäädä saa.

Nyt astun ulos, aurinkotuuli on tänään voimissaan.
Katson ylös, taivas on suuri ja värejä tulvillaan.

Astun ulos, aurinkotuuli on tänään voimissaan.
Katson ylös, taivas on suuri ja värejä tulvillaan.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
letkealeijona 20.01.2020
Tuo tanssahtava syntikka "pisara" vois ottaa siihen väli-iskulle matalamman oktaavin tai melodiakulunkin. Muuten tälläsenä tanssi-iskelmänä musa toimii melko hyvin.
0   +1 +2
 
7
Hyvät fiilikset tulee biisin alussa heti! Laulut ei hirveästi nappaa mutta musiikki on jeppis.
0   +1 +2
 
8
Sinus 07.12.2019
Pidän todella paljon noista arpeggio synista taustalla. Myös tuo up beat komppi toimii todella energisellä tavalla. Tuli vähän mieleen Aikakone, joka ois alkanut tekemään musiikkia uudestaan. Miksaukseen ja tuotantoon vielä hiomista, niin toi on maalissa asti!
0   +1 +2
 
8
Niemelä 06.12.2019
Voi olla kympin biisi suomi-iskelmäsovituksena! Ei muuta kuin kassuhalos-sovitus tähän niin se on kestohitti, jos meillä ei olisi harmi kyllä tuota radioasemien ja tuotayhtiöiden mafiaa, jotka soittaa vain haluamaansa musiikkia, ei niinkään kansaa kuullen. Soittolistoille kun nostetaan vain määrätynlaista musiikkia, joten jokinhan niistä väkisin "hiteiksi" nousee!
0   +1 +2
 
7
MC. Maggot 03.12.2019
Ihan toimivan kuuloinen biisi. Ei mitään ylimääräistä ja kertsi toimii
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 22.10.2019
tosi hauska ysärihenkinen ralli, heti tulee mieleen movetronit ja aikakoneet ja mitä näitä nyt onkaan. Ja nyt päässä soi biisin kertosäe, eli siis vahvaa hittiainesta. Jotain jäänee silti vähän puuttumaan, mutta en oikein saa sormea sen päälle. Ehkä laulu kaipaisi vahvempaa tulkintaa, mutta ei siinä kyllä nytkään mitään vikaa ole. Nuo kohdat kertosäkeessä varsinkin toimivat, joissa laulun taustalla on harmoniaa. Loppu taitaa olla varastettu "Big in Japan"-biisistä? ;D hyvä ysäridanceveto, tykkäsin. Annan ysin.
0   +1 +2
 
ORIGAMILINNUT 18.09.2019
Nyt sanat luettuani, kommentoin vielä että lyriikat ovat hienot mutta mielestäni sävellys ei tue niitä riittävästi.
0   +1 +2
 
ORIGAMILINNUT 18.09.2019
Ah, suomenkielestä heti plusplus! Pianosaundia vois oman korvan mielestä vähän hienosäätää. Laulajan ääni on hieno ja sopisi hieman keposempaan ja orgaanisempaan saundiin mielestäni paremmin. Ei saanut oikeen tarttumapintaa...mutta aineksia on jos johonkin suuntaan.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 19.08.2019
On kyllä kieltämättä näppärästi rakennettu biisi. Teikäläinen edustaa muutenkin tätä nykypäivän Mikserin parempaa kärkituotantoa. Biisi jakaa myös ihan satavarmasti mielipiteitä tietynlaisella perusmuovisella harmaamattomuudellaan. Mutta all in all tiukalla ammattitaidolla purkitettu helposti kuunneltava biisi. Tässä vielä itseäni miellyttävä selkeä lopetus sekä dynaamista elämää...ja kertsi toimii tosi hyvin. Laulusuoritus itsessään on hieman väkinäinen ja nenään menevä. Mutta sekin noudattaa koko tämän biisin tietynlaista harmitonta hömppämäisyyttä. On hyvä.
0   +1 +2
 
6
Yritän arvostella tämän objektiivisesti vaikka tämä ei omaan musiikkimakuun iske. Lyhyesti: jos Antti Tuisku olisi julkaissut biisin niin tiedossa olisi n. 100 000 euroa. Itse vihaan tällaista paskaa, mutta otan hittiarvon huomioon. Eli annan tälle 6 pistettä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta