Toy

Dirty shame | 03.09.2005 | Grunge
4:01

Svengaa ku Muna !
2005

8.67   2351 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

niiin- 08.10.2006
hyväää musiikkia jee

todellakin "svengaa ku muna!" :D
0   +1 +2
 
9
tommimoilanen 26.11.2005
Tiukat skebat ja hyvä riffi. Yskimiskohta hyvä. Tuli vaan mieleen, että laulu toimis varmaan hyvin kahdelle raidalle äänitettynä ja molempiin laitoihin levitettynä, ainakin osaks. Nyt tais mennä hifistelyks. Joo, toimii.
0   +1 +2
 
8
Bon Jones 21.11.2005
Tosiaan Kingston Wall kohtaa Nirvanan tässä biisissä. Mutta kokonaisuutena aika grunge veto ja hyväkin sellainen. Soitto kulkee hyvin ja riffit toimivat.
0   +1 +2
 
Aborgnath 11.11.2005
Kiitän hyvin paljon kehittävästä kritiikistä. (Todella oudot huudon kertosäkeissä johtuu vaan siitä kun oli niin hirveä krappis) Elkää peljätkö.. Tulkaa keikalle vaan katsomaan kun ville huutaa...ghbeh
0   +1 +2
 
8
thefat 10.11.2005
Hmmm... Ei hassumpaa. Aika Grunge alku. Hyvä riffi. Säkeistökin aika hyvän kuulonen. Laulaja laulaa hyvin ja äänikin on tähän genreen sopiva. Kertosäkeen huuto vaan kuulostaa jotenkin pidättäytyvältä ja väkinäiseltä. ?? Jotenkin vaan tuntuu ettei laulaja ota kaikkea irti tohon huutoon. Kuulostaa sen takia vähän huonolta. Hyvä väliosa. Lopetus sopii hyvin kokonaisuuteen.

+ Kokonaisuus
+ Puhdas laulu
+ Bändi soittaa hyvin yhteen

- Kertosäkeen huudot

Huudot vähentää vähän pistemäärää, mutta muuten mainio biisi.
0   +1 +2
 
9
JanneJK 10.09.2005
Kiva tämmöinen vähän itämainen verseriffi biisissä, ehkä tulee mieleen Kingston Wall, samoin laulusta. Kertosäe on sitten puhdasta grunge-cobain meininkiä, toimii. Väliosan jazzfunk mikälie kohta kuulostaa myös hyvältä, ei yhtään pakotetulta tai teennäiseltä. Soitto kulkee ja joo, svengaa kuin muna, että mikäs siinä. Itseasiassa multa löytyy tämä biisi live vetona ja täytyy sanoa, että kuulostaa jo paljon paremmalta(kun saa soitosta/laulusta selvääkin). Hyvä biisi...
0   +1 +2
 
9
cheez 06.09.2005
Tyylikäs aloitus biisissä. Alusta ei olisi ehkä heti uskonut, että versen main riffi on aika duuri voittoinen. Versen clean laulu ja versen räkä sopivat helvetin hyvin yhteen. Tuut Ville varmaan kuulemaan miljardi kertaa tän, mut sä kuulostat helvetin paljon Cobainilta! Mutta sehän ei todellakaan ole mitään miinusta, päinvastoin!!! Biisissä on kyllä näköjään aika paljon kaikkia pikkujippoja, eikä niitä kaikkia nyt ole ehtinyt vielä neljän kuuntelukerran jälkeen sisäistämään. Lyhyesti; hyviä riffejä, rytmiryhmä hoitaa tonttinsa tyylillä ja laulu on 'pure grunge'. What can I say? Excellent! Ehdotonta hittipotentiaalia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta