Ballad

D.D.Ironica | 01.10.2005 | Heavy Metal
7:03

(M/L:Sivonen)
Hieman uudempi kappale kuin nuo kaksi edellistä. (Samoista äänitys sessioista syksyltä 2005) Rakenteeltaan ei niin perinteinen,kuin mitä perus radio hitit tuppaavat tänä päivänä olemaan.. Jonkinlaista angstiahan tässä toki on..

7.00   1056 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
solesurvivor 24.10.2005
Oikein mukava biisi tämä. Paljon on toki hieomista. Esim. saundeissa. Soitto pelaa ihan mukavasti, mutta laulaja valitettavasti ei kauhean vakuuttuavasti joka kohdassa vedä, kertsi ainakin menee vähän sinne päin. Alun tilutus ehkä ainakin demotasolla hieman liian pitkä, vaikkakin kuulosti hyvältä. Verseistä tykkäsin kovasti, niissä on mukavaa tunnetta ja "sukkahousujen kahinaa":D Väliosa vielä aika karu. loppuratkaisu erittäin pätevä..ajattelin ensin "ei voi olla totta vieläkö tässä tulee säkeistöjä" mutta loppuikin siihen ja ratkaisuna erottuva, hienoa! siis tässä kaikki osat ja jutut kohillaan, kun vaan pääsisitte kunnon studioon nauhoittelemaan ja hinkkaatte noita juttuja (etenkin laulua) niin tiedä mitä hittejä sieltä vielä putkahtelee!!
0   +1 +2
 
7
RogueFort 02.10.2005
pikkusen turhan pitkä intro..tämän tyyppinen musa kulkee useimmiten POP-kaavalla. Koska kyseessää ei ollut intrumentaali olisi laulun ehkä "pitänyt alkaa aiemmin"...yleensä biisejä kuunnellessa lurittelut alkavat puolen minuutin - minuutin kohdalla. Nyt lähestyttiin uhkaavasti kahta minuuttia..Hyvää soittoa ja silleen mutta arvosanaksi 7
0   +1 +2