Sä oot mun

Darling | 18.01.2011 | Pop
2:51

Hupi biisi... Tein tyttöystävälle 2-vuotispäivälahjaksi.

0.00   335 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Edizon 27.01.2013
Itseasiassa jotenkin tuli editoitua omituisesti tää biisi ja poistin kitarasoolonkin itsekritiikin vuoksi... en itsekkään tykkää miksauksesta... Ainekset olis ollu jep parempaan... Muija rakasti... Se versio mikä hänelle poltin CD:lle eli alkuperänen on kyllä parempi! täytyy laittaa tänne, Toisinsanoen yritin parannella, mutta mettään meni! :D:D:D
0   +1 +2
 
Edizon 28.04.2011
No kommentoidaan nyt sitten tähän itse vastauksena, kun en viitsi Funerealin artistisivulle viestiä suoraa laittaa. Tyttöystävä tykkäsikin alkuperäisestä versiosta enemmän missä ei ollut ollenkaan kaikua laulussa. Sen myös hänelle cd:lle poltin. :) Nyt sitä soittaa aina kun ikävöi. Eli aina kun en ole paikalla ^^ Eli nappiin meni. Tosta kompressorista en tiä... Bassot on ainaki perseestä... En ole osannu vaan suodattaa sitä paskaa pois siittä EQ:lla... Pitäis kai koittaa paneutua joskus tommoseenkin. Kaikki aika menee vaan kitaralla uusien kikkojen opetteluun niin ei jää noiden miksausten miettimiseen kunnolla aikaa et siitä saa vapaasti ottaa propsit pois :(... Aikaahan se viä. Jos nyt aina jotain kakkua sais sillon tällön ulos... Thx asiallisesta kommentista.
0   +1 +2
 
Funereal 27.04.2011
Biisi on varmaan ihan hyvä, mutta piloille efektoitu... masterissa tuntuis olevan häiritsevän voimakas kompressori. Ja laulussa helvetisti liikaa kaikua... mutta pääasia, tykkäskö tyttöystävä? :)
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat