Arizona Moon (Mauste)

CosmicGuitarMan | 04.01.2009 | Blues
1:32

Kosmista kitaramiesmusiikkia.

8.00   1183 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Laissez-faire 21.02.2009
No, kyllähän tää hyvänä kitarajammailubiisinä menee... Ehkä soolokitaraa kaivannut kovemmalle. En tiedä häviäiskö kosmisuus silloin...
0   +1 +2
 
9
Onkohan noilla jaoilla mitään merkitystä, kun biisi kuulostaa hyvältä?

Hyvää kitarointia mausteisessa maastossa, einestä ja apetta niin sielulle kuin mielellekin. Eternial sana nostaa päätään, kauneus on kuulijan korvissa, tässä ja nyt.

Miellyttävyys on taitoa.
Taidokkuus on osaamista ja osaaminen on nautinto muille.
0   +1 +2
 
Siddhartha 18.02.2009
mä en ymmärrä drakon kommentin "kappaleen jakamis"-löpinöitä. selkeestihän tossa on kuvio minkä ympärillä pyöritää. onko peräti vanha kunnon Am/F/G/C? noin pää piirteittäin...jokatapauksessa. hyvältä se kuulostaa! kitara vinkuu miellyttävän kosmisesti. liian lyhythän tää on kuitenkin. ;-)
0   +1 +2
 
vahtoma 14.02.2009
Aika kosmisen kuuloinen veto positiivisessa mielessä. Harvemmin kuulee... ihan jees tunnelmaa luovaa kamaa.
0   +1 +2
 
hypoxx 27.01.2009
terve , ei sitä jamin pätkää niin vakavasti tarvii ottaa , pidettii frenndin kanssa relaa yks vkl . se rupes veivaa komppii akustisella ja mä rupesin heittää skeaa messiin ja pantiin snaralle , thats all - CosmicG . . . :)
0   +1 +2
 
Drako 27.01.2009
Kun taide jaetaan "esittävään" ja "ei-esittävään", niin tämän jälkimmäisen tarkoitukseksi jää oikean tunnelman luominen - ja tunnelma, toisin kuin esim. luettava teksti, ei ole rajattavissa tietyin turvallisin tavoin, jotta jokainen saisi siitä samat taiteelliset nautinnot. Progahtava kappale onkin bluesia! (kuten tuossa lukee, siis), vallan yllätyin, positiivisesti. Harmi vain että tunnelman vastaanottaminen vaatii.. sanoisinko, feminiinistä kykeneväisyyttä. Minä, miehenä, anteeksi stereotypia, mutta en osaa nauttia, jos en saa musiikkikappaletta jaettua paloiksi, lokeroiksi. Taiteilijan tehtävä on haastaa tämä käsitys, ja tehdä sellaista, joka löytää juuri oikeat kuulijat. Tässä oli kaikuja rautalangasta, tuosta Kaikkien Jaloimmasta Musiikkimuodosta (mheh, näin sanoo rautalanka-fani), joka luo kyllä mielenkiintoisen äänimaiseman. En vain osaa ottaa sitä vastaan, mutta kuitenkin. Toivottavasti löytyvät ne, jotka suhtautuvat kaikella ihmisolemisen vapaudella musiikkiin.

Tällaista näköjään halusin sanoa.
(pahoittelen arvosanamattomuutta, mutta numerot ovat vain numeroita.)
0   +1 +2
 
BullHill mja 21.03.2009
Kaunis melodinen instrumentaalibiisi. Rauhallista leijuvaa, mukavasti efektoitua kosmista kuutamo tunnelmaa. Kitarat soivat maukkailla soundeilla.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta