Down in well part 1.1

Concrete Pig | 05.04.2008 | Grunge
2:26

Pidimmä soittoreenit 3.5. keikkaa varten, Kylmistä odotellessa äänittelin vanhan hittirallin uusiksi Ojuva Jussin 900:lla. Kiitos Jussille! Edu soittaa hienoa harmoniamattoa vasemmalla kitaralla. Hyvin onnistui äänitys, aikaa kului miksauksineen 0,5h. Alkaa olla laitteen käyttö hallussa.

8.00   385 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Menevä kipale, vaikka silti jollain tapaa laahaavan kuuloinen...

Jep, tässä tämä tekninen/soitannollinen puoli on aika lailla kunnossa, ja oikeastaan vain tuo rumpusoundi rupesi pikkuisen härnäämään korvassa. Se kuulostaa jotenkin hieman tukahtuneelta, hitusen liian paksulta. Muuten tämä kipale on kuitenkin tavallaan sopivan paskaisen kuuloinen; oikea rokkikipale, vaikka genreksi olette pistäneetkin grungen. Toisaalta, melko samalta nuo kumpaisetkin genret kuulostavat.

Noissa sanoituksissa ihmettelin hieman lausahdusta 'coming insane'. Itse olen ainakin oppinut, että englannissa pikemminkin mennään hulluiksi, ei tulla, kuten suomessa. Mutta en sitten tiedä, voiko sen oikeaoppisesti ilmaista myös noin. Vaan kukapa sitä oikeaoppisuudesta välittää, kun kyseessä on kuitenkin rokkikipale.

Noh, kokonaisuutena tämä ei ehkä niin koukuttava kipale ollut kuin olisi voinut olla. Tämä on vähän niin kuin kerrasta poikki - joko siitä pitää tai ei pidä. Ei tämä ehkä aivan täysillä meikäläiseen kolahtanut, mutta laitetaan nyt kasi. Ei aivan kiitettävä, mutta ihan kelvollinen kipale silti.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat