Menus-el-Akmi

Himputin Pimputti

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
axismundi 02.03.2004
sanat oli aikamoista mutinaa, niistä ei juurikaan selvää saanut. Biisi oli kammottava, mutta se lienee tarkoituskin. Kuvaus "sirkusmusiikkia helvetistä" kertoo biisistä mielestäni kaiken, "FuusioJazz" vie suoraan metsään. Rehellisesti myönnän, että jos tätä joutuisi kuuntelemaan yhtään enempää, naulaisin pallini raivotautisen koiran selkään...
0   +1 +2
 
8
Zha 08.02.2004
Omalaatuista, en muista vastaavaa kuulleeni. Tykkäsin jollain kierolla tapaa tästä.
0   +1 +2
 
Möhökki 08.02.2004
Sanat tulee varmaan aikanaa, mutta nyt äiti on vienyt ne pois. Pahoittelemme muuten genrevalintaa (niin meitä on siis kaksi). Ei tämä tosiaan ole fuusiojatsia, mutta ei tämä ole oikein mitään muutakaan.
0   +1 +2
 
7
Badmad 08.02.2004
Sairas on tän tekijä. No niin.. ootko muuten pannut merkille, että teet hyvin omalaatuista musiikkia ;) En tätä nyt pysty enkä tahdo haukkuu, kun idea on näin komee. Täytyy tosin vielä saada selvää noista sanoista, jos tää aukeis yhtään enempää. Soundit on aika persiistä, mut ne ei taida olla se koukku tässä?!? Toisella kuuntelulla sain jotain selvää jostain videopeleistä ja vehkeistä. Saisko tähän sanat ja jonkun pienen infolärpäkkeen mukaan.. tietäis mitä niistä sirkuspelleistä seuraisi.
0   +1 +2
 
VA 08.02.2004
...Mielenkiiintoista! Mielenkiintoisia melodioita sekä soittimia ja vielä mielenkiintoisemmat vokaalit. Sanat kuuntelemalla tästä saisi epäilemättä kaikkein eniten irti mutta kun en moisiin useimmiten keskity, niin en nyt niitä noteeraa tässäkään. Saa haukkua. Niin, kuten sanoin, tämä on hyvin mielenkiintoinen kappale. Melodioissa on vaikutteita monilta tahoilta ja vaikka genrevalinta ei taida osua lähellekkään oikeaa (mikä se sitten onkaan) niin kai tästä jotain jazzahtavaakin voi löytää. Ride-soundi on ainakin sellainen jota voisi hyvin kuvitella käytettävän jossain jazz kappaleessa. Mutta mutta, tämähän on varsin hieno ja ennen kaikkea omaperäinen kappale. Jännittävä.
0   +1 +2
 
6
Calmination 08.02.2004
pimputusta. ihan hilpeetä pimputusta... ei vetoa minuun.
0   +1 +2
 
Setittäjä 08.02.2004
Ihan hauskan kuuloista meininkiä. Vokaalit saisivat olla vähän kovemmalla. Ehkä tästä kuitenkin puuttuu vähän meininkiä, saisi olla vähän energisempää menoa. Mutta olihan tätä ihan hauska kuunnella.
0   +1 +2
 
7
Jadyley 08.02.2004
tämä saa hymyn huulille:) erittäin jännä biisi!
0   +1 +2
 
8
Mr. Lodge 08.02.2004
muuten hyvä, mutta laulut ovat suorastaan karseat, kun sanoista ei saa mitään selvää ja laulu on väkisin väännetyn kuuloista. kovemmalle niitä lauluja. taustamusiiki on kyllä mainiota :)
0   +1 +2
 
Okapi 08.02.2004
Erikoista tavaraa. Laulu oli jokseenkin kehnoa ja se oli miksattu liian hiljaiselle - sanoista ei saanut juuri mitään selvää; "jotain se siinä mutisee mutta mitä". Takana pihisevillä kitaroilla oli sama onkelma. Siinä ~2:30 paikkeilla ilmaantuva urku"sooloilu" meni välillä vähän vituralleen.

Tämä on selkeästikin piene(mmä)n kohderyhmän musiikkia: Frank Zappa, Captain Beefheart, John Zorn ym. -fanit saattaisivat pitää kovastikin, varsinkin jos miksaus olisi enemmän kunnossa.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 08.02.2004
"Sirkusmusiikkia helvetistä" kuvaa kyllä alkufiilistä. Mysteerisen kieroutunut kitaran lipsuttelu yhdessä ton urkujutun kanssa saavat mieleni jakautumaan kahtia. Lauluääntä sinulla ei ole, ja nauhoitus on muutenkin kaikessa pyöreydessään niin epäselvää, että sanoja pystyy korkeintaan arvailemaan, ja siksi on vaikea sanoa mitään rakentavaa. Tämä ei tietyiltä osin siis avaudu oikein minulle. Rumpukomppi on myös hyvä ja paljon paremmin miksattu kuin vokaalit. Tässä on jotain kyllin kieroa ja villiä toimiakseen tietyissä olotiloissa, mutta näin pyhäpäivänä pitäisi päivä pyhittää levolle, ja tämä aikaansai sitä vastoin kouristuksen omaisia tuntemuksia kysymysmerkki päälaellaan keikkuen. eli thä?

Ajatus mielenkiintoinen, toteutus liian sekainen. Ensinnäkin soundien miksaus oli hitusen turhan sekavaa. Toisekseen sekavuutta lisäsi hämmentynyt olotila, kun kyselin itseltäni että olisikohan tämä ihan kieli poskessa tehtyä huumoria vai olisiko tässä syvällisempääkin sanomaa ja vakavasti otettavaa ilmapiiriä. Siitä kun saisi vielä otettua selvää niin tietäisi miltä kantilta tätä tutkiskella. Jätetäänpä se ajatus muhimaan tuonne takaraivoon ja siirrytään kohti seuraavaa biisiä.

Soundit/miksaus/vokaalit 68/100

Ajatus kaikessa hämmentävyydessään 86/100
0   +1 +2
 
8
Wulvhyr 08.02.2004
hmm..Tämä oli jotain ihan uuttaa ja kummaa. Mielenkiintoisen kuuloista kieltämättä. Sanoista vaan en saanut yhtään mitään selvää.. Mutta mutta, tuo musiikki on rankka!
0   +1 +2
 
SBW 06.02.2004
Laulaja pois..hänen äänensä ei toimi eikä syy ole miksauksessa vaikka sekään ei ole kohdallaan. Sanat ovat jotain aivan erikoista. En pitänyt vaikka jatsin ystävä olenkin.
0   +1 +2
 
6
Jazzmaster Flex 06.02.2004
Ensinnäkin laulu ei kuulu kunnolla. Koskettimille olisi voinut ehkä keksiä jotain vähän mielikuvituksellisempaa kuin tuo pimputtelu tuolla taustalla... Biisi kuullostaa aikamoiselta sekasotkulta, kaikki soittimet ei vaikuta olevan samoissa kohdissa kokoajan. Läppänä tää oli ihan hauska mutta muuten: VÄHÄN lisää yritystä:)
0   +1 +2
 
G-Tune 06.02.2004
Noh, solistin suoritus on ...hmm.. aika värikäs .. :)
Suoraan sanottuna en ymmärrä tällaisesta musiikista yhtikäs mitään.. mutta mutta..
Äänen laatu kuulostaisi suht hyvältä, eli nauhoitus on kai ihan onnistunut. Solistilla tuntuisi olevan hieman sellainen mitäänsanomaton lauluääni että ehkä laulajan uraa kannattaisi harkita uudelleen, ja siirtyä vaikka basistiksi tai kitaristiksi ? :)
0   +1 +2
 
Ahahahaa. Mainiota. Ne itseasiassa saa sanoista oikein selvää... MIksatkaa ne paremmin... Hölmöä puhelaulua on kiva kuunnella kun saisis siitä jotakin selvää. Ehkä vika on vain mun korvissa... Aika nerokaskin veto ehkäpä...Minä pidän tästä. Rento meininki.
0   +1 +2
 
7
a98 05.02.2004
joo kovin mielenkiintoinen teos :) lauluista ei saanut oikeen paljoakaan selvää ja muutenkin meni aika nuotinvierestä ja vibraatot oli kovat. eipä biisi muuten vedonnut meikäläiseen, omaperäiseltähän se kuulosti mutta eipä muuten toiminut oikein.
0   +1 +2
 
7
Buhis 05.02.2004
Aika hassua musiikkia kyllä. Sanoista en kyllä saa mitään selvää (tiedä sitten onko tarkoituskaan). Jotkut soittimet ovat ihan hauskoja, ja melodiatkin ihan toimivia. Ei tämmöstä kuitenkaan kovin mielellään kuuntele :)
0   +1 +2
 
[ sam ] 05.02.2004
Täytyy myöntää, etten tiedä juurikaan mitään fuusiojazzista ja sen hienouksista, mutta tässä kappaleessa osittain korvaan pistivät ajoittain esiintyvät epävireiset äänet ja hieman suttuinen kuuloinen lauluääni. Pientä mielisairautta aiheuttava biisi kuulosti muuten mielenkiintoiselta, jota kuuntelenkin jo tässä kolmatta kertaa.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 05.02.2004
En ioikein tiedä mitä tarkalleen tarkoitetaan fuusiojazzilla mutta veikkaukseni on, että ei tämä ihan osu sen genren "keskelle". Hieman tulee mieleen että onko tässä nyt joku vitsi kyseessä, mutta jäin kuitenkin asiasta vähän epävarmaksi. Sanoista oli hankala saada selvää ja ongelma ei liene pelkästään äänitystekniikassa. Ylipirtsakka kosketinsoitin oli hieman liian kovalla. Soittelut meni välillä vähän sinneppäin, joskin se lienee ihan tarkoituskin jos tämä huumoriksi oli tarkoitettu. Jotenkin eläkeläiset tuli soitannasta mieleen.
0   +1 +2
 
4
dumbsterband 05.02.2004
aivan paskaa....sorry....kannattaisko harkita alan vaihtoa
0   +1 +2
 
Pastori 05.02.2004
Noniin! Nyt päästään asiaan. Kerrankin jotai haastavaa ja omaperäistä. :) Loistavaa, että joku tekee myös tällaista kamaa. Sanat olisi mukava nähdä, sillä miksauksesta johtuen on lieviä vaikeuksia saada selvää sanoita. Mutta silti. Huluuden ja nerouden välinen raja on veteen piirretty viiva.
;D
0   +1 +2
 
9
Salminen 05.02.2004
Te olette kyllä mielipuolia. :) Sanoista ei vaan oikein saa selvää, muuten räiskisin kympillä saman tien. Urkusoolo on jumalattoman upea.
0   +1 +2
 
Rhino 05.02.2004
Tietsikkakaiuttimilla kuunneltuna laulu jää alas enkä saa sanoista mitään selvää. Eli jää epäselväksi, että onko tämä huumoria. Jos ei ole niin aika surkea tekele. Biisi kyllä kuulostaa siltä kuin se olisi soitettu kieli poskessa :)
0   +1 +2
 
7
Eremita 05.02.2004
Musiikkipuoli on muuten kunnossa, mutta ehkä vähän turhan yksitoikkoista plimputusta.
Ja lauluosuus on jotenkin kanssa yksitoikkoinen :p
mutta kyllä tätä kuuntelee uteliaisuudesta :)
0   +1 +2
 
Strategisti 05.02.2004
Ei ainakaan mun mielee! tuntuu et biisissä tyyliin puhutaan... mut kai se on tarkotus =)
0   +1 +2
 
TIK 05.02.2004
...tuntui välillä että laulajalta loppuu happi :).
Tämä aiheuttaa sen että välillä tuntuu että olisi jossain aineissa, vaikka tietääkseni en tällä hetkellä ole :P
Ihan hauska biisi, laulu ehkä upposi liikaa taustaan koska sanoista en meinannut saada välillä selvää niin millään.
Olo on kuin pikkupirulla hedelmäpelin sisällä.
0   +1 +2
 
Laihanen 05.02.2004
Tuota. Vokaalit on hyvin jostain sieltä syvältä. Auttaisi paljon jos osaisi laulaa. Taustatkaan eivät toimi. Koko tuotos tuntuu kovasti huonolta vitsiltä.
0   +1 +2
 
8
Rion 25.11.2003
Tässä on todella mukava rytmi..ainakin tuosta synasta pidin paljon. vokaalit olis saanu olla reippaasti kovemmalla, nyt en saanut mitään selvää. Rentoa fiilistelyä. :)
0   +1 +2