Dark Symphony

Protect The Hostile

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

GrimErazer 29.04.2005
Hikeä & tuskaa on varmasti nähty, uskon sen. Silti varsinkin alkuosa kaipaa työstämistä, biisin liikkeellelähtö on hiukan väkinäinen. Hiljainen kohta tulee liian pian, ja sen olisin itse toteuttanut aikalailla eri tavalla.
Ideaa kyllä löytyy, paikka paikoin ihan kuunneltavaa. Muuten kyllä paljon ennalta tuttuja elementtejä.
Tästä on hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
8
Vespe 17.04.2005
Ihan jees kappale. Synkät maailmat tosiaan tässä pyörii :P

kaiku on ehkä vähän liian isolla.. Yritystä ja asennetta tästäkin biisistä löytyy enemmän ku levylle ehtivistä biiseistä mutta soundimaailma on heikompi, syynä fruityn perussamplet ja plugit, niillä ei saa oikein mitenkään tajunnanräjäyttävää matskua.

Mukava biisi, soundimaailmaa vaan pitää parantaa plugeilla ja sampleilla. Hyviä freeware plugeja ja sampleja löytyy netistä vallan mahdottomasti että ei muuta ku googlettamaan.

Tästä on hyvä jatkaa :)
0   +1 +2
 
Markus Y 08.04.2005
Kyllähän tämä jossain baarissa taustalla hyvin menisi, mutta ei oikein näin kotioloissa iske. Ei oiken minun musiikkiani valitettavasti, joten jätetään tuo arvosanakin antamatta.
0   +1 +2
 
5
tällaisia on sata tusinassa. Täysin tusinakamaa, joka ei säväytä niin millään tavalla...
0   +1 +2
 
HraH 07.04.2005
Varmaan tää Corollassa karvanoppia hytkyttää, mutta metalliäijän on paha sanoa tästä yhtään mitään. Ei mitään hajua, onko tämä omassa lajissaan hyvä vai huono vai jotain muuta. Onnea yritykselle.
0   +1 +2
 
9
argon 07.04.2005
Plussaa heti siitä, että maltetaan toteuttaa biisi hieman synkemmässä sävellajissa kuin trance-biisit yleensä ja sehän auttaa ottamaan pesäeroa muihin genren edustajiin. Miellyttävää oli myös se, että maltettiin rakentaa dynamiikkaa keskimääräistä enemmän kuin mitä genressään yleensä kuulee viisuihin sisällytetyn. Biisi ei myöskään ollut liian pitkä.

Kehityspuolelle jäi vielä soundipolitiikan hiominen, eli himpun verran paksummat soundit bassopuolelle kun saisi niin toimisi varmasti vieläkin paremmin. Nyt jo kuitenkin hyvä esitys, varsinkin jos kyseessä oli peräti toinen kokonainen oma biisi... joten saa nähdä mitä tuleman pitää jatkossa, kun viisuntekijänä näinkin hyvää jälkeä saa toteutettua harrastuksen varhaisessa vaiheessa. Hyvä!
0   +1 +2
 
8
MacFly 07.04.2005
Jes, ensimmäistä kertaa aikoihin kommenttiringistä tulee jotain muutakin kuin hevi tai rokkimusiikkia. Basari mätkyttää niinkuin pitääkin, ehkä pikkasen liian lujalla kuitenkin? Trancemusiikin kaikki kliseet tästä ainakin tuntuisi löytyvän. Kieltämättä aika synkähköä transeksi, ei tulisi sen takia mentyä tanssilattialle tätä joraamaan. :) Tuo pääliidi on vähän liian yksitoikkoinen että se itsestään kantaisi tätä biisiä. Toistaa itseään ehkä hieman liikaa, enemmän vaihtelua niin vot. Soundit ovat aika jees.

Ihan kelvollista tanssiketkupeppuheiluu musiikkia!
0   +1 +2
 
madonnas 07.04.2005
En kyllä osaa tai pysty sanomaan Trance tai konemusasta yleensäkään mitään järkevää, koska perehtyminen aiheeseen on jäänyt välistä :) Mutta kyllähän tässä on aika vinhan kelluva tunnelma, hieman ambienttinenkin jos voinen sanoa. Syntikkasoundeista plussaa, tulee ihan Hammerin 60-lukuiset kauhuleffat mieleen!
0   +1 +2
 
7
Riku Rotten 07.04.2005
Kaikua on tarpeeksi, kuin tyhjässä hallissa toi syna. Tekijästä löytyy potenttiaalia, jos tää on tosiaan vasta toinen biisi. Laulut tosta oikeestaan puuttuu.
0   +1 +2
 
damn_pc 07.04.2005
Takuulla täyttää kaikki genrensä kriteerit eikä kekseliäisyydesään jää keskitason alle
0   +1 +2
 
KoBa 07.04.2005
kohtalaista tulosta saatu aikaan nyttenkin. Ei voi sanoa kovinkaan paljoa tästä biisistä. Riittää että on kuullut ensimmäiset 15s alusta, biisi ei loppua kohden muutu (eikä parane). Genreksi ehkä dark trance olisi parempi...
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 07.04.2005
tämähän on hyvää trancea, toisin kuin useammat mikserissä olevat trance yritykset. reiveissä takuu varmasti toimivaa musaa, menee varmasti myös joissakin yökerhoissa kansaan kuin kalja kurkusta alas. mp
0   +1 +2
 
7
Subro 07.04.2005
Hmm.. mitä tähän nyt pitäisi sanoa? Niin perus jumputusta. Näitä varmasti riittää täällä mikserissä. Tihenevät rummun lyönnit (mitkä ovatkaan) olivat kait parhaat tässä biisissä.
0   +1 +2
 
Jimmy Pain 07.04.2005
Ei tuo päämelodia oikein jaksa kannatella kappaletta tarpeeksi.Hieman tuhnuiset saundit.Erottuvuutta voisi olla enemmän.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 07.04.2005
Biisi niin turvallisen tylsä kuin tällainen biisi voi vain olla. saundit ok, melodiat ok, teemat, ok, mutta siinä se vika onkin kaikki on ok ja vain ok.
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 07.04.2005
Plussaa heti kappaleelle siitä, että dynamiikkaa on käytetty jonkin verran. Välillä kuulostaa ihan mielenkiintoiseltakin, mutta välillä taas tulee se perus "jumputus" josta en juurikaan pidä. Soundit ovat kohtalaiset. Ei tämäkään huono ole, mutta kappaleessa on selviä viitteitä siitä, että pystyt varmasti parempaankin.
0   +1 +2
 
siiki 07.04.2005
Biisi alkaa rauhalliste jollain kick paukuttelulla mutta tuo fruity loopsin oma kick ei vain kerta kaikkiaan vakuuta.
En tiedä mutta itse en kyllä pidä yhtään tällaisesta trancesta, joku pitää joku ei ja muhun ei vaan iskenyt. Ei siis millään pahalla.
Mielestäni melodiat jäävät jummaamaan paikoilleen eikä eteen päin mennä kirvelläkään...Sounditkin ovat hieman tuhnuiset mutta pienellä hiomisella saisi ihan kuunneltavan biisin aikaan.
Eli melodiat kuntoon ja samaten soundimaailma. Rummutkaan eivät potki oikein...Pelkkä kick,hi-hat,clap asetelma ei oikein iske. Kannattaa laittaa rumpuihin kaikkia bongoja ja muita hienoja ihmeellisiä soittimia. Myöskin erilaisia melodioita pitäisi olla taustalla soimassa niin biisi kuulostaisi paljon täyteläämmältä.
Miksauskin on hieman jätetty niin ja näin mutta jotain on ilmeisesti kuitenkin yritetty tehdä. Ainakin jonkin näköistä kaikua tuolta löytyy hieman ja jotain.
Rakenteeltaan biisi on melko hyvä, eikä onneksi sekava missään vaiheessa. Hiomisella saisi hyvän biisin aikaan.
Jatka vaan musan tekoa ni kyllä se siitä!

Keep on try!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.04.2005
kohtalaisen erikoisia ratkaisuja biisissä oli käytetty. Biisi erosi selkeesti muista trance biiseistä, mutta en eikein osaa määritellä miten. Luultavasti se johtuu noista melodioista!
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 07.04.2005
tätä nyt an olisi halunnut saada täältä ringistä... ihan väärälle miehelle meni... ööh... sen nyt voin sanoo positiivisena et ei ainakaan kauheen ärsyttäviä saundeja tässä ole (toisin kun yleensä trancessa).. Biisi junna aika pahasti paikallaan... tylsistyn minä...
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 07.04.2005
Vähän mitäänsanomaton biisi, tässä ei oikein tapahtunut mitään. Basari iski korvaan aika lujalla, johtuneeko kajareista, en tiedä, mutta jokatapauksessa oli vähän turhan terävä. Ihan menevää marssia joka tapauksessa. Tulee 90-luku mieleen.
0   +1 +2
 
9
Enterdead 07.04.2005
Aika karua menoa. Oli lähellä etten fanittanut. Suosittelisin pari saman tyylin artisteja jos et ole vielä tutustunut. Saattaa kyllä olla nimittäin paikoitellen mentiin aika lähi maastossa. ---> Cybertron, Neuelicht Inc. Helevetin laadukasta jos tää on vasta toinen biisis.
0   +1 +2
 
al-aine 07.04.2005
hmmmm.. Hyvä jos tää on sun toinen kok. oma biisi. siitä pointsit ja respektit. Keep up the good work
0   +1 +2
 
9
NicklauZ 07.04.2005
Mukavat kickit! Säröllä höystetty! Biisi lähtee ihan hyvin käyntiin snare nostatuksen jälkeen. Todella trancemainen meno, meinasin ihan transsiin vaipua :) Pianot toimii erittäin hyvin tässä biisissä, ehkä vain näissä liideissä on liikaa toistoa, toisaalta se sopii hyvin tähän menoon... Crashit on vähän liian hiljaisella. Kiva kuulla välillä vähän "darkimpaa" trancea... Mutta tosiaan tässä on ehk vähän liikaa toistoa, tosin ei haittaa kovinkaan paljon sillä biisi ei ole hirveän pitkä.

Hyvää musaa!
0   +1 +2
 
Simppa Turnipsi 08.04.2005
Vaikuttipas tylsältä.. En jaksanu ees loppuuasti kuunnella. Hoh hoijaa.. trancea joo...
0   +1 +2
 
Argyle 07.04.2005
Yllättävän mielenkiintoinen trance-biisiksi. Synkkyys vetoaa. Mutta silti nuo perinteiset konesoundit haraa vastaan. Ja miksi sen biitin pitää aina olla niin monotoninen. Mutta nämä nyt ovat enemmän henkilökohtaisia ahdistuksia musiikkityyliä kohtaan. Häiriintynyt piano toimi parhaiten meikäläisen korvaan koko hommasta.
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 07.04.2005
Kyllähän tässä on ihan toimivia elementtejä, mutta kokonaisuus ei oikein vakuuta. Liian paljon ehkä pohjautuu tuohon yhteen melodiaan, en nyt tarkoita että pitäs hirveesti tavaraa olla, mutta se viimeinen iskevyys puuttuu.
0   +1 +2
 
jaacob 07.04.2005
joo-o nää on kyl aika pahoja kommentoitavia. Positiivisesti pitää sanoa, että jos ura on vasta alussa, niin ei muutaku lisää samanlaista ja vähän omaperäisyttä mukaan. Oma uusi latu alulle, nii kyl se siitä. Jos haluat synkempää trancea, niin unoha kaikki duurihäspäkät ja paa kyytiin vaikka wagneria,johan kolisee.
0   +1 +2
 
janiH 07.04.2005
mie en tästä trance meiningistä ymmärrä mitään, mutta kyllä tää biisii kuulostaa minun korviin ihan yhtä hyvältä ku jossain yökerhossa soivat biisit.
0   +1 +2
 
5
D19 07.04.2005
Hieno saundimaailma, köyhä sisältö. Jos biisi kestää neljä minuuttia, niin mielestäni siinä pitäisi olla muutakin kuin yksi riffi. Puuduttaa pahasti.
0   +1 +2
 
7
Wretch 08.04.2005
Kohtalaisen toimiva biisi, melodiat ovat hyviä ja biisi ei junnaa paikoillaan. Hieman omaperäisyyttä lisää, ja homma toimii. Soundimaailma on onnistunut.
0   +1 +2
 
7
Soulstab 08.04.2005
Kovasti piippaa ja jumpsuttaa. Teinicorollameininki. Ei kyllä uppoa minulle.
0   +1 +2
 
10
louis 08.04.2005
Nyt alko jytää... Muutenkin sukat alkaa pyöriin jalois. :) Tykkään tälläisestä ihan kybänä.
0   +1 +2
 
Ikonator 08.04.2005
Hyvän kuuloinen soundeiltaan/melodioiltaan, vaikka en mikään tracen kuuntelija olekkaan niin tämä toimi oikein piristävänä vaihteluna.
0   +1 +2
 
_W_ 08.04.2005
Trance ei oo oikeen mun juttu...onhan tässä hyvä potkiva biitti ja hienoja soundeja, mut musatyyli on mun mieleen jotenki liian itseään toistava. Mut synkkä fiilishän tästä välittyy hyvin, keskitasoa parempi trancebiisi!
0   +1 +2
 
J Kolme 08.04.2005
genrestä en tiedä mitään joten tyydytään kertoon mitä fiilareita herätti , eli mä oon pakenemassa jotain mut en pääse, en pääse edes on umpikuja ...ja sit taas uuten nousuu , eli taas mennään :) , pihalla? kyllä...mut laadukkaalta kuulostaa
0   +1 +2
 
7
thepax 08.04.2005
Saundit on kohdallaan ja yksittäiset kohdat ovat toimivia mutta kokonaisuutta ei ole tavoitettu.
0   +1 +2
 
8
konoyaro 09.04.2005
tähän biisiin tavallaan uppooaa, koska elementtejä on niin paljon, raikkaan monipuolista trancea^_^
0   +1 +2