Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan


Musiikkia olen tehnyt vuodesta 1999 lähtien. Muistaakseni aloitin fruityloopsin 2 versiolla. Fruityloops (nykyisemmin fl studio) on käytössä vieläkin alustana ja hyvänä vst-hostina sekä muiden lelujen hyvänä isäntänä. Vuoden 2001 tienoilla liityin sectionz.comiin ja sain sen kautta musiikkiani ihan hyvinkin levitettyä. Mikseri.net tuli tietouteeni 2003 vuoden kesällä, ja liityin sitten tänne 03.09.2003.

Silloin - todella omaperäisessä(not) - "djwesku" nimellä olevassa projektissani ainokainen biisi "Blue world" sai varsin vaisun ja kylmän vastaanoton, verrattuna sectionzissa saamaan suosioon. "Palasin" takaisin sectionziin ja jätin mikseri.netin sivun omaan varjoonsa.

2004 vuoden puolella muutin artistinimeni djwesku --> Distrance, ja ostin distrance.net domainin

Samalla ajattelin kokeilla uudestaan mikseri.nettiä, käyttäjätunnukseni oli onneksi vieläkin voimassa ja poistin fanittoman "djwesku" projektin ja tilalle tuli "Distrance"- projekti ja uusia biisejä. Nämä uudemmat saivatkin sitten paremman vastaanoton, ja pikkuhiljaa homma siirtyi siihen että en enään sectionz.comissa viihtynytkään. Tästä syystä sectionzin sivuni on ollut nyt pitkään päivittämättömänä (mutta toiminnassa silti). Ehkä säädän sielläkin jotain vielä joskus.

Aika kului, jatkoin trancen tuotantoa niinkuin ennenkin. Sitten hieman yllättäen minua pyydettiin tekemään Telema ry:n elokuvaan musiikit, elokuva oli vielä ihan melko alkutekijöissään tähän aikaan, enkä tuota porukkaakaan niin tuntenut. Liityin myöhemmin telemaan, ja sain kunnian tehdä koko soundtrackin Ruutanajärvi- elokuvaan. Materiaalia tuli tehtyä yhteensä monta tuntia ja olihan se melkoinen kokemus tehdä yksin kokoillan elokuvaan kaikki musiikit. Aikaa näiden biisien tekoon kului lähes vuosi, suurin osa ajasta meni asioiden opetteluun, kun en "orkesterimusiikkia" ole ennen tehnyt.

Nyt vuonna 2009 minulla tulee "juhlavuosi", sillä tämän rakkaan harrastuksen parissa on vierähtänyt pyöreät 10 vuotta. Onko tämä sitten jotenkin iso juttu? En tiedä, saattaa ollakin. Monilla ehtii innostus lopahtaa, minkä tahansa harrastuksen suhteen, ennen kuin on 10 vuotta täynnä. Näin ajateltuna tämä saattaa tuntua isolta asialta mutta kyllähän tämä on sitä samaa kikkelitrancea mitä aloittelin pienempänä. Samaa paskaa siistimmässä paketissa :) Eteenpäin yritetään mennä ja joskus siinä onnistutaankin. Välissä pitää kokeilla jotain uutta, jotta jaksaa palata vanhaan. Nyt juuri lopettelin 4 biisiä kestäneen "Ismo-loman". Tämä synnytti varsin mielenkiintoisia kappaleita ja opin itsekin samalla hieman uusia asioita. Tekemällä ja kokeilemalla oppii, ainakin jotain, oli se sitten positiivista tai negatiivista kehitystä.

Pistetäänpä nyt sitten pieni lista näistä julkastuista biiseistä (maksullisista)

Cajun remix @ Audiojelly
Cajun remix @ Trackitdown

Hohhoijjaa..

korg triton
You are a Korg Triton
-You have multi-sampled preset sounds ranging from opera to bongos and a fancy touch screen control pannel
-you are f'cking new school
-very modern and hi tech
-you have to have the latest and best of everything
-you think you are better than everyone
-you probably like house or trance or somthing like that


what synthesizer are you?
brought to you by Quizilla
Distrance on tämän hetken pääprojektini, joka on keskittynyt lähinnä tranceen.

Teppo Herttuaisen (aka. Tebic) kanssa aloittamani Tranquil Sense niminen projekti tuli tiensä päähän. Uutena projektina mukaan astuu Profound, joka jatkaa Tranquil Sensen linjaa tunnelmallisilla ja elokuvamaisilla musiikeilla.

PROFOUNDISSA NYT LADATTAVISSA RUUTANAJÄRVEN SOUNDTRACK! (ainakin suurimmilta osin :)

Semipumppu on kolmen miehen sekaorkesteri, jossa minulla on suurin vastuu tuottamisesta. Biisit ovat huumoribiisejä huonolla huumorilla eikä niitä suositella kenellekään.M1cH0
Silent Mind
Kalmariz
Cinderspade In Memoriam <3
Wavedata Records
Sneaky Legs
Sähköposti ja messenger:

vesa.heikkilae@gmail.comMinulle saa mainostaa konemusiikkia, soundtrack- gerneen luokiteltavaa musaa ja kunnon örinä-heviä. Kannattaa myös käydä kuuntelemassa pääprojektini tuotantoa ja jättämässä itse ensin hyvää kommenttia (tarkoitan kommentin laatua, saa olla negatiivista mutta perustelut pliis), niin silloin tekin saatte todennäköisemmin palautetta jos pyydätte. Kommentti kommentista- meininki rules.

Ja vielä yksi juttu: En mielelläni tahtoisi mainoksia sellaisilta henkilöiltä, jotka kieltävät omassa profiilissaan mainostuksen.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: