Walking Nowhere

Carbon | 27.12.2005 | Electro
4:17

Toinen tämän tyylinen biisi minkä olen yrittänyt vääntää. Toinen ei ole kylläkään valmis, eikä luultavasti koskaan tulekaan valmiiksi.. Genre on myös varmaankin vähän hakuteillä..

7.67   424 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
iMACO! 31.03.2008
Perushyvänormi-settiä vai kuinka sen sanois :D Rauhallinen ja yksinkertaisella tavallaan hyvä, ei liikaa meteliä ja biisin ajatuskin tulee tavallaan mieleen, tietysti kaikille erilailla :P
0   +1 +2
 
7
Saqqe 14.04.2006
Alku oli vähä outo:D Ja täs kyl tökkii jokin ja tarttis jotain vielä lisää(ehkä enemmän soittimia tai jtn). Ja jotain vaihtelua tarttis olla kappaleessa. Mutta lopussa parenee jo pikkusen :)
0   +1 +2
 
8
HelChhayal 31.01.2006
Tässon aika jännä tunnelma.
Kaikki biisit pitäis kuunnella aina silmät kii, ainakin tämmöset konemusabiisit.
Ekoja kertoja kuunnellessa mulle tuli ajatus, että tässä tökkii nyt joku, mutten oikeen keksiny, että mikä. Jotenkin aika yksinkertasilla äänillä tehty koko biisi.
Mutta kun mä nyt tän silmät kii kuuntelin niin koko biisi muuttu ihan täysin. Taustalle tuli tarina ja paljon mielikuvia. Tähän sais väsättyä aika hyvin musavideon. ;D
Tykkään biiseistä, joissa on jotain ideaa ja joista syntyy jonkinlaisia mielikuvia. Tää oli sellanen. :) Musiikillisesti ehkä ois parannettavaa, mutta niistä ei sen enempää.
0   +1 +2