Pysähtyneet

3:45

Kappale osallistui UMK 2014 kilpailuun mutta jatkoa ei herunut. Silti biisi on juuri sellainen mitä sen halusinkin olevan. Kuunnelkaa. Tunnelmallinen soundtrack kappale jossa on syvälliset runomuotoiset sanat sidottuna tietynlaiseen realismiin.

8.53   407 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hienosti toteutettu sovitus! Tykkäsin kun ei ollut liian "ranteet auki sovitus" tällaiseen tekstiin vaan mukana kauneutta.
0   +1 +2
 
8
Samara1 19.06.2014
upea laulu ääni :) hianosti sovitettu kappale vähän raskaammaksi ja sit myös vähän popahataviva vivahteita kuuluu. :) käy kuuntelemassa myös meidän musiikkia jos kerkeät http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
8
Mardello 29.01.2014
kumma kun ei kilpilussa pärjännyt, hieno tunnelmallinen tausta ja sanoitus on hyvä.
0   +1 +2
 
10
SheikkiLyyrinen 11.01.2014
Aivan mahtavaa Arto! Oon kuunnellu aikasemminki sun biisei, tätä en! Mitä idioottei siellä uuden musan skabas oikeen on, kun ne ei hyvän päälle ymmärrä mitään! Niitä pitäis lyödä! :) Ei vaiskaa...

Jotenkin tän biisin herkkyys ja sanat koskettaa muhun. Sävellys on tosi kaunis! Jotenkin toi sävellys lumoaa mut niin, että en ees analysoi samal taval sanotuksii ku yleensä. Ku yleensä pienetki asiat sanoituksissa häiritsee mua, mut nyt en osaa sanoo sun sanotuksist muuta ku, että hyvät on ja toimii. Joten sanotusten analysoinnin jätän. Biisin aihe koskettaa mua! Tukee todella paljon sävellystä.

Sit tää sävellys on mun mielestä parasta tässä ja biisi itse! Noi soundit (onks toi joku kello tai joku, iha sama kuitenkin) Kuulostaa pirun ihanalt tähän biisiin! Ja siis kaiken kaikkiaan, jokainen soitin tukee toistansa hemmetin hyvin!

Mä en oo tyytyväinen tähän mun arvosteluun, yleensä osaan sanoo perusteellisemmin ja vielä tän kerran kun tulee artisti kenen musasta oikeesti digaan valtavasti! Mut siis kympin suoritus!
0   +1 +2
 
8
Felix N 08.01.2014
Sympaattinen biisi ja hyvin toimii. Sovituksessa paljon yksityiskohtia, joista pidän, kuten tuo kellon tikitystä muistuttava ääni, joka luo tunnelmaa sekä nuo kertsin rummut, jotka hyppelevät kaiuttimesta toiseen. Pidän juuri tuo tyyppisistä rumpujutuista. Melodioiltaan tämä oli hyvää perus-suomipop-menoa, mutta jos biisin maailmaan uppoutuisi syvemmälle, eikä näin parin kuuntelukerran pohjalta arvioisi, niin biisin vahvuus tulisi varmaan vielä paremmin esille.
0   +1 +2
 
Jan C 29.12.2013
Hienoa, että osallistuit UMK -kisaan. Seuraan niitä tarkkaan. En nyt lähde kuitenkaan pohtimaan miksi juuri tämä ei päässyt jatkoon. Tämähän oli virkistävää vaihtelua täällä kommenttiringissä, mahtipontinen balladi kotimaisella kielellä. Mageeta. Hieno kaari biisissä, vaatii täysin auetakseen muutaman kuuntelukerran, joka on sinällään merkki kestävästä biisistä. (Ei siis mitään kertakäyttökamaa.)
0   +1 +2
 
Ville* 24.12.2013
kyllähän tuon loppuun asti kuunteli. ei nyt suuremmin meitittavaa. teknillisesti kuitenkin omasta mielestä täydellinen.
0   +1 +2
 
8
Lahkonen 23.12.2013
Tuotannollisesti ilman muuta täysin valmista ja miksei sopisi sinne UMK-osastolle. Hiukan ehkä olisin odottanut, että kappale jotenkin aukeaa enemmän loppua kohti, tässä kyllä rakenneltiin jotain suurta erittäin taitavasti.
0   +1 +2
 
10
MC GuNDALF 08.12.2013
No olipahan kappale. Helvetin hieno tunnelma. Tulkinta herkän riipaiseva ja sanoitus hienosti maisemaa maalaileva. Tällä biisillä vois saada pesää. Voiskohan tähän tulla fiittaa tai fistaa.
0   +1 +2
 
6
murtajat 02.12.2013
Laulu on se, jonka varassa tämä toimii, eikä sekään kovin paljon ole. Kertsissä se lisäksi peittyy liian massiivisen taustan alle. Vähän persoonattomaksi jää. Sävellykseen, sanoitukseen ja tuotantoon on kyllä panostettu, mutta se ei valitettavasti riitä. Ainakaan ruikuttavat sanoitukset ei meikäläiseen iske millään tavalla (ei millään pahalla, tämä on yleinen suomi-iskelmän ongelma). Jotain killeri-ideaa sekä parempaa ulosantia ja toteutusta UMK:ssa pärjääminen tosiaan vaatisi, eli töihin ja ideoimaan. Eteenpäin vaan, sanoi mummo lumessa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat