Muutetaan Maalle

Antti Kaukomaa | 23.10.2005 | Motown
2:55

Tampereen Soitinkeskus muuttaa. Muuttouhossaan ne myi mulle mandoliinin 90 ekellä. Eipä ole ennen tullut mandoliinia kokeiltua. Jii-haa....!

8.60   5320 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Draamajumala 11.04.2006
Hyvää groove-soul-osaston musiikkia.Sami Saari ja Kaartamo kuuluu selvästi että ovat vaikutteina. Onkos Nikka Costa niminen pimu tuttu? Jos ei, kannattaa tarkistaa, voisit digata. Hyvää groovea on aina mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
8
Makoinen 19.11.2005
Ihqui musaa. varmaan aikuisten mieleen. Summer holiday fiilarit tuli. Tampereen soitinkeskuksen muutto ei mennyt todellakaan turhaan :) Mikserin sijoitus varmaan ihan ansaittu, groovea ja raikkautta oli!
0   +1 +2
 
10
spellman 07.11.2005
Aluksi ajattelin, että jaa motowniakö, ei sitten varmaan
iske, mutta kyllä tämä vaan iskee niin pirun hyvin!
Täydet tiskiin vaikka rummut tulis groove agentista ja
liikaa kompuraa, mutta onpahan niin pyhän yksinkertaisen
loistava biisi ja sanoitus. Mulla on ollut myös vanha
Saab 96, joten vanhan sydän rupes väpäjämään.
Mandoliini kullostaa varsin sopivalta tähän.
Fiilispohjalta syntyy parhaat jutut ja tässä siitä
hyvä esimerkki. Makee soundi tossa huuliharpussa.
0   +1 +2
 
9
kuutamo 07.11.2005
Aika menevää jamittelua, näitä kuuntelisi vaikka kuinka paljon !Käyhän kuuntelemassa uudet biisit Kuutamolla.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 27.10.2005
Hemmetin letkeä ja kuitenkin samalla tiukka soundimaailma. Harmoniat ovat jälleen tuttuun tapaan sopivan jazzeja vaikka kevyellä linjalla muuten liikutaankin. Tuo hammond-soundi on aina yhtä nerokas :) Diggailen kyllä ihan hirveästi tuosta sinun lauluäänestäsi - siinä on sellaista 70-luvun tummaihoisten äijien henkeä, suomalaisuudella höystettynä. Olen tässä juuri luukuttanut Steely Dania aika lailla ja tästä tulee hyvällä tavalla sama fiilis esille. Piti samalla korjata kammottava moka kun en ollut jostain syystä aikaisemmin faniutunut!
0   +1 +2
 
8
Vesa H 27.10.2005
Mandoliinihan se siinä, vaikka sitä soitetaankin tässä kuin mitä tahansa kitaraa. Kyllä se siitä. Muista biiseistä tämä ei poikkea juuri mitenkään.
0   +1 +2
 
Nika. 24.10.2005
Sulla on biiseissäsi (temmosta riippumatta) aina ihan hirvittävä meininki ja energia, ja se saa mut joka kerta hyvälle tuulelle. Mandoliini soi ja laulu raikaa, tähänkin biisiin on jälleen kerran onnistuttu vangitsemaan pala jotankin autenttista tunnelmaa kaikkine rosoisuuksineen, ja se on tosi raikkaan ja jopa herkänkin kuuloista. Musta on ihanaa, ettet lähde mukaan mihinkään nykyajan hömpötyksiin, vaan pysyttelet ajan hermolla omalla peräänantamattomalla tyylilläsi.
Mulla on jo aiemminkin käynyt mielessä, että et sitten ikinä ole tosissasi ajatellut alkaa tätä soolouraasi lähteä työstämään?
0   +1 +2
 
9
tjheikki 24.10.2005
Tosi hieno poljento tuossa bassorummussa, hyvät rumpusoundit muun muassa...alkoi heti jalka läpsyttämään. Miten/millä softalla teet rummut? Muutenkin kiva biisi, aika kevyt ja positiivinen, kuten myös muukin sun tuotanto.
0   +1 +2
 
8
Emil Zatupekka 23.10.2005
jiihaa!Ihan pirtee meno, siinä oli ihan vetävä motown komppi rummuissa.
jotenkin lyriikan naivistinen kerronta toi J karjalaisen mieleen...hyvä laulu soundi. Mandoliini, rhodes ja huuliharppu on kivoja instrumentteja.Suomen kieliset lyriikat tällaisessa funksoul brother meiningissä ei o ihan niin mun mieleen mut kyl tää pesi mennen tullen Sami Saaret ja kumppanit.
0   +1 +2
 
8
Petey_alien 23.10.2005
Hassu fraseeraus laulussa. Hiton mainio biisi, jossa pahuksen hyvä meno. Kertosäe hiukan pliisu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat