Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

**minämusiikkia tehty jo vuosia erilaisilla instrumenteilla. tällähetkellä kuitenkin hiphop-vaikutteilla, mutta omaa saundia. suomireggae-tyyppistä rallatustakin on tullu tehtyä, mutta se on nyt tosi jäissä, odotan kuitenkin että jonain päivänä bisnekset jatkuu. teen taustoja biiseihin ja omin sanoin sitten räppäilen niihin suomenkielellä. pikkuhiljaa alkaa tuo materiaalikin kuulostaa sellaselta miltä sen pitäisikin. keikkoja tehty useempia, aina on ollu kivaa ja toivottavasti samalla painolla jatkuu. teen musiikkia yksikseen ja possen kanssa.

**projektittällähetkellä on projekteja käynnissä niin paljon etten pysty listaamaan kaikkia. laitetaan jotain tähän kuitenkin niin saa sitten vähän tuntumaa ja joo... ekana listattuna komunone projektit:» ukkofant (antifant:in kanssa outoo musiikin kuulosta juttua)

» eksessiot (elohiiren kanssa "laidastalaitaan"-sessioita)

» soly (edou:n ja kopia:n kanssa lepposaa sihinää ja suhinaa)


komunonen 'ulkoiset' projektit:

» taikaukko (taikurin kanssa letkeetä jatsaavaa)**muutaei varmaa muuta. kuunnelkaa toki biisejä ja käykää mein sivuilla ihmettelemässä. jos joku ny jostain kumman syystä haluu ottaa yhteyttä niin parhaiten mut saa kiinni irkistä nick:illä 'Nood' (ircnet & quakenet) ja messengeriiki voi koittaa, siel nimel 'nuudi@tosikiva.net'. mulle saa tulla höpöttää iha mistä vaan, vaik ei oiskaa mitää nii tärkeetä asiaa, en ota hernettä nenään. rauhaa kaikille.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: