Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikä on Kemu?

Soitan jos saan...

Kurikan Kehittyvän musiikin yhdistys on noin 10 vuotta vanha yhdistys. Sen tarkoituksena on tarjota kurikkalaisille muusikoille esiintymismahdollisuuksia ja kehittää yleistä musiikin harrastamista Kurikassa. Tähän pyritään järjestämällä erilaisia tapahtumia, ja kehittämällä paikallista bänditoimintaa organisoidumpaan muotoon.

Kemun organisaatio on muuttunut kymmenen vuoden aikana merkittävästi. Alussa mukana olleet nuoret ovat pääsääntöisesti muuttaneet toisiin kaupunkeihin, jättäen yhdistyksen pyörittämisen Kurikkaan pysyvästi jääneiden ns. vanhojen konkarien harteille. Viime vuosina yhdistys on saanut riveihinsä jälleen uutta, nuorta verta ja toimintaan onkin tullut aivan uutta puhtia. Tapahtumia on ideoitu, kehitetty ja järjestetty aivan uudella innolla ja mukana on ollut ennätysmäärä uusia kurikkalaisia bändejä. 

Kemu on järjestänyt historiansa aikana muun muassa Raunarockia ja Sevenrockia. Lisäksi yhdistys on pyrkinyt järjestämään kerran kuukaudessa Jami-illan siten, että mukana olisi ainakin yksi oman paikkakunnan bändi. Vuosien varrella on nähty erilaisia mielenkiintoisia projekteja sekä bändejä ympäri Suomea. Kemulla on tilillään myös paljon erilaisia epäsäännöllisiä ja kertaluonteisia tempauksia aina nuorisotalon bändi-illoista Hard Days Night –nimiseen viikonloppufestivaaliin. 

Kemun CD ”SOITAN JOS SAAN” saatiin valmiiksi vuonna 2009. Levyjulkkarit pidettiin Kurikan työväentalolla 28.11.2009. Tavoitteena oli tehdä ehjä, soundillisesti hyvä, yhtenäinen, mutta silti bändien omalaatuisuutta korostava levy. Tässä onnistuttiin todella hyvin. Levyä tehtiin ja suunniteltiin monta vuotta. Äänityksissä, miksauksissa ja lopulta painamisessa meni noin vuosi. Levyä on painettu 500 kappaletta. Levy on lähtenyt kaikkiin Suomen radioihin, lehtiin, levy-yhtiöihin jne. Kemun levyltä löytyy 13 kappaletta, ja niissä kuullaan sitä kurikkalaista lauluntekemistä, soittamista ja laulamista, mitä juuri tällä aikakaudella paikkakunnalla on. Levy oli todellinen voimannäyte pienen paikkakunnan yhdistykseltä, ja sellaisena harvinaisuus. Oma kannattaa hankkia hyllyyn, kun levyjä on vielä saatavilla.

Kemun tulevaisuuden suunnitelmissa on tällä hetkellä markkinoida levyä, tehdä yhteistyötä muiden kurikkalaisten yhdistysten kanssa, järjestää hyviä tapahtumia, pitää jäsenkunnalle hyviä koulutuksia ja pitää yllä musiikillista toimintaa paikkakunnalla. 

Tällä hetkellä kurikkalaisiksi luokittelemme seuraavat hienot rockhenkiset yhtyeet (osa toimii ”maailmalla”):  J. Harjunen Rock & Roll band, Pieni Otava, Harma, Nopean toiminnan joukot, Lemma, Neon Pöhönäs, Shakewell, Sophia, Speed Limit, Tribal, Jester's Cry, Existence, The Three Hounds ja Blind Basterds

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: