Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Olen mikkeliläinen opiskelija/työtön. Harrastan katuorista, halpoja viinejä, vahvaa kahvia, poliittista ja filosofista kirjallisuutta ja keskustelua, sekä punk-kulttuuria, jonka osana soitan myös bändissä nimeltä BLAH! Olen kiinnostunut kaikesta agressiivisesta ja kokeilevasta musiikista, mutta myös chill ja ambient menevät tietyssä mielentilassa.Musiikkimakuuni sopii kantaaottava rock, punk, hardcore, crust, trash, cyberpunk ja muut rankemmat musiikin lajit. Toisaalta kuuntelen myös Drum n Bass, Jungle, Ambient, Dub, Reggae, Glitch, Hiphop ja yleisesti konemusiikkia. (Ehkä kuitenkin Trance ja muu popimpi materiaali jää tältäkin saralta kuuntelematta)Punkrokin vastapainoksi väännän koneella kaikenlaista musiikkia/ääntä. Elechair on kanava näille tuotoksille. Elechair ei keikkaile, eikä luultavasti koskaan tule siirtymään ilmaislevityksestä pidemmälle. Sen musiikki on kuitenkin tehty alusta loppuun tunteella, ja pyrin vakavasti otettavaan ilmaisuun myös sillä saralla.

Projektit:-BLAH! = vanhin ja varsinainen bändi. soitetaan vähän vanhemman koulun punkrokkia. Tämä projekti on kaikein lähinnä sydäntä.-Elechair = Drum n bass, Dub, Ambient, Downtempo, Breakcore...-Marsubiitit = Biittejä-Terrori ja Rakkaus = outoja ääniä, psykedeliaa, kokeilua.

-----------------------------------------------------------------------------------------------Musiikkia kommentoin mielelläni, joten jos luulet, että voisin olla kiinnostunut projektisi musiikista, niin pistä ihmeessä pikaviesti ja pyydä kommenttia, mutta muista, että tässä tapauksessa on vähintäänkin kohteliasta kommentoida myös minun teoksiani.En kuitenkaan halua, että lähetät ilmoituksen jokaiesta uudesta kappaleestasi minulle. Jos pidän projektiasi niin hyvänä, että olen nähnyt sen faniutumisen arvoiseksi, tulen kyllä kuuntelemaan uudet biisisi, kun ne mikseriin lataat.Myös biittejä, outoja ääniä ja musiikkia lyhytelokuviin tai skede/bmx/bleidi/parkour/tms leffoihin voi pyytää. Teen kaikkea musiikkiin liittyvää mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan. Jos arvioit, niin anna kunnon arviota. Kritiikki auttaa aina eteenpäin.

Muutenkin jos kuuntelet biisejä, niin jätä jotain lauseenpätkää jälkeesi.What Flavour Are You? I tashte like Alcohol.I tashte like Alcohol.Heh. Heh. I taste like beer. I like beer. Buy me a beer. I'm not drunk, I can drink plenty without... What was I saying? Beer. What Flavour Are You?
Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: