Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Update 5/2008:Olen hankkinut käytetyn Pentium 4:n. Prosessorivääntöä on siis 3.7 kertaa enemmän kuin aiemmin. Uutta musiikkia on siis vääjäämättä tulossa!

2007:Uusi house-musiikista ammentava projektini Lovenant syntyi marraskuun varjoista. Elektrodeath työstää uutta materiaalia, previkoita on kuultavissa myspacessa. Biisien valmistuttua matsku kuultavissa myös mikserissä.tsek: http://www.myspace.com/elektrodeath---------------------

2004-2006Elektrodeath. Electro/ebm/industrial-projekti ottamassa muotoaan. 'Elektro' (aka. Electro-industrial) viittaa sekä industrialmusiikin eri suuntauksia yhdistelevään englanninkieliseen alanimikkeeseen, että XXI-luokan sukellusveneisiin (elektroboots). 'Elektrodeath' sellaisenaan sisältää useampia vapaastitulkittavia merkityksiä, joista yksi on toimia pseudonyyminä toiselle artistinimelleni 'ohmi'. Projektin nimen voi kirjoittaa vapaasti muodossa Electrodeath, elektrodeath, elektrokuolo, jne... Mikserin pikaosoitteessa tietysti K:lla. Elektrodeath ei tällä hetkellä tee livekeikkoja, mutta dj-keikkoja kyllä järjestyy tarvittaessa.Kiitokset: ErilaZ, aQi, tQ (Kuroshio Current), Mac-hine (Machinepark, Schatten), Kuv, Ydin (Gerichtshof), Heikki (Overflow-110), Carri (Cyberware), Trevize (Radio Ubik), Kalle (Syn/\psi), Jo-uni (Syksyn Synkein Sävel), Club Schattenin keskustelupalsta, frendit ja muut palautetta antaneet.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: