Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mitäs tässä sen kummempia mussuttamaan :) olen Pohjois-Helsingin kasvatteja ja musa soittoharrastuksena on alkanut muistakseni -00, mutta ainahan se on ollut sydäntä lämmittämässä. Pistä msn: dnizo@hotmail.com jos on jotain (elämää suurempaa?) asiaa ja hommahan toimii ku pyydetään arvosteleen ja arvostellaan sit samal meikäläisten tuotoksii.


Kuuntelen oikeastaan lähes kaikenlaista musiikkia, mutta konemusiikilla on erityinen paikka sydämmessäni. Drum 'n Bass:n puolelta Roni Size, Dj Hype ja LTJ Bukem, Psy/Goa Trancen osalta taas Infected Mushroom ja Astral Projection tuotokset ovat varsinkin kuuntelemisen arvoisia.

Roni Size: In The Mode-levyltä biisit: In Tune With The Sound feat. Rahzel sekä Brown Paper Bag ovat todella kuuntelemisen arvoinen, mahtava beatbox kone tuo Rahzel. Samoin Astral Projection: Dancing Galaxy-levyltä biisi Ambient Galaxy (Disco Valley Mix) sekä Amen-levyltä Infinity Justice sekä Heavens Gate. IM ehdoton kestosuosikki, ajaton helmi, joka ei kuole koskaan - Dancing With Kadafi.


Paraikaa nyhvään uusia kappaleita nICmon alaisuudessa. Työn tahti on hidas, mutta toivottavasti näkyy laadussa. Tai siinä, että perfektionisti minussa ottaa vallan ja jokainen kappale on "keskeneräinen" :D

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: