Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

17.10.2014

Sivusto valloitettu takas 10 vuoden hiljaiselon jälkeen! Tästä saan kiittää kaveriani Pelikaania, joka pyysi käyttöönsä Bottle of Beamcola biitin possebiisiinsä. Siitä inspiroituneena otin ylläpitoon yhteyttä ja sain tunnarit haltuuni. Pelikaanin possebiisin nauhoitukset on varmaan kohta, videookin kenties luvassa.

Tärkein juttu kuitenkin on se, että alan työstämään taas musiikkia. Tyylistä ei oo mitään hajua, aluksi soundi on varmaan ihan paskaa, nimikin varmaan muuttuu. Aloitan homman alusta, back to square one! Julkaisen matskua täällä ja luultavasti teen soundcloud sivun. Jengi tekee niin siistii musaa nykysin, että en tiedä mitä annettavaa mulla on. Mutta lupaukseni on, että annan parhaani tälle jutulle vielä kerran! Jos se tekee edes yhden kuulijan iloiseksi niin tää projekti on kannattavaa :D

-Simo Quassimo aka Herra Eevert

13.10.2009

Halusin nuorempana tulla hyväksi biittien tuottajaksi, haluaisin toki edelleen tulla luovaksi musiikintekijäksi, mutta tällä hetkellä elämässä on muut kuviot. Tämä projekti on peräisin vuosilta 2000-2005, uusia projekteja toivottavasti tulee joskus soolona tai yhteistyönä veljeni paul andreaksen(biittipää) kanssa. Arvostan kaikkia, jotka ootte jaksanu kuunnella mun biisejä. Arvostukset ja propsit myös kaikille, jotka on pysyny musahommis pidempään, kaikille mikseriläisille ja niille, jotka tekee ja nauttii hyvää musiikkia. Pitäkää homma elävänä ja olkaa innovatiivisia!


SimoPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: