Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan


Serpenthia
soittelee jonkinmoista dark metallia, yhdistäen musiikkiinsa vaikutteita niin industrial, trash - kuin proggressiivisesta metallimusiikista. Bändi julkaisi loppuvuodesta 2007 kolmannen demonsa "Let There Be Silence...", jolta kolme kappaletta kuultavissa. Aikaisemmat demot löytyvät kokonaisuudessaan mikseristä. Allekirjoittanut siis vastuussa tässä orkesterissa lyyrisestä ulosannista niin teksti-kuin audiomuodossakin. Serpenthia äänittelee tässä kevään mittaan vielä nimeämättömän demon, joka sisältää neljä kieroa ja aggressiivistakin rallia. Syyskuulle kaavailtua julkaisua, "sinkkubiisiä" toivottavasti jo kesän lopulla.


Förbannet Rådyrs Brorskapet
-nimihirviön takaa paljastuu suoraviivaista death/black metallia veivaava orkesteri. Bändi on toistaiseksi äänittänyt vain kaksi biisiä, molemmat mikseristä ladattavissa/kuunneltavissa. Lisää materiaalia ehkä tulossa joskus. Solistin hommia hoitelen tässäkin orkesterissa.


SSiK
on jenkkimallin mättömeteliä. Yllättäen hoidan lauluhommia myös ko. projektissa. Kommentit tervetulleita. Demo-lp on työn alla ja ensimmäinen maistiainen kuunneltavissa ja ladattavissa NYT.


HUOM. Mainostaa saapi, mutta mielellään olet valmis kommentoimaan/arvostelemaan takaisin sikäli mikäli jaksan/ennätän kommentoimaan/arvostelemaan. Mikään ei nimittäin ole niin v-mäistä kuin pyytää vastapalvelusta ja jäädä ilman sitä. Jeah.


banner_Serpenthia.jpg


Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: