Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tämmönen tavallinen '86 syntyny jäbä Turun läheltä peräkylästä,tekee dancemusaa.

Hoitelen myös noita DJ:n hommia joissain yökerhoissa, klubeilla, baareissa... :P Ne ketkä nyt sattuu mut keikalle pyytää...Siel soittelen jtn omia biisejä (En mitään Ejay kakkaa niin ku mulla täällä mikserissä on, mut tulee uutta heti ku kerkeen laittaa!)

Harrastan musaa,soitan bändissä,skeittaan,breikkaan,snoukkaan,ajan enduroo ja pelaan lätkää ja hoitelen niit levyjen soitteluu. :)

mitä muuta haluut tietää..? kysy vaa reilusti... :)Jossain vaiheessa on tavotteena saada oma räppikin aikaseksi, kun siitä oon nyt palavasti kiinnostunu! \m/ O_o \m/ Kaunottaret tulee fiittiin. (:Saa sit lisää ton MSN tosta ja ja mailinakin tuo toimii, että jos kiinnostaa jutella, niin

mä oon ainakin aina vaa, ku aikaa löytyy, niin valmis jutteleen uusien ihmisten kanssa. (:Mut mukavat jatkot kaikille ketkä jakso tänkin lukkee! \o eläkää rauhassa.<3:llä: Mikael (DJ Techno)!!!!UUTTA!!!! 2oo6!!!

8.3 Tuli uusia, mut kumminki vanhoi biisei tonne artistisivulle! Tsekkaa!

9.3 Uus projekti luotu, tulee sitten näkyviin, kun saan IHAN uudet biisit sinne...TULOSSA!!...Uusia biisejä ja kotisivut...Jia..mo!~~MSN/Meili: miksuuuu@jippii.fi~~

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: