Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tää on siis Bitchart Productionsin Mikseri käyttäjä

Bitchart Productions (lyh. Bitchart) on yhtiö joka tuottaa musiikkia, tekee pelejä ja elokuvia. Tällä hetkellä Bitchartin ykköstuotteena on bändi nimeltään H.I.K.I.. Yhtiö perustettiin joskus 2010 vuoden kesällä ja heidän ensimmäinen teos oli peli nimeltään Vellun Planeetta. Sitemmin yhtiö on ollut kovassa iskussa ja tuottaa maailman parasta musiikkia jota voi kuunnella tosta vierestä.

H.I.K.I. on Bitchartin rahtivaunu, jonka ansiosta periaatteessa koko lafka on pysynyt kaikki nää vuodet pystyssä. Hyöty metallin äiti ja kiistaton kuningas, jatkaa maailman valloittamista vielä eläkkeelläkin.

H.I.K.I.:n hitti biisejä on Sokee Saksas, Ör on Homo, Vellu, Lihava NeekeriTeukka, Valkoinen Jyrsijä, Nyrkki Tunkeutuu Perseeseen, Ör on Kuollu, Eläinmies, Asians (Those Fucking Shitheads), Bob Marley ja Vol. 2.

Mä on Pro on H.I.K.I.:n laulajabasistin Smashin sooloura, joka jatkaa laadukkaan musan säätämistä vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Ja ne biisit on sitten Smashin ikiomia!

Kämä Simmons on H.I.K.I.:n laulajakitaristin ikioma sooloura yhtye, joka on vienyt Hyöty Metallia uusille poluille omalla tyylillään, mutta silti yhtä rautaisella asenteella, kuin aina ennenkin.

Kämä Simmons - Kadotuksen Lapset [FULL ALBUM]

Ör on kuollut vuonna 2020.

Fucking Band on maailmalle uutta virtaa tuova turbo bändi, jonka sanoma on parempi ku Hitlerillä. Tätä bändiä voi nauttia korvilla, nenällä, suonen sisäisesti tai suoraan Jumalan kautta rukoillen. Nostakaa lippu korkealle, Fucking Band on teidän uusi johtaja.

Power Goblin on ihan vitun heviä soittava mega yhtye, jonka Bitchart oli onnekas saamaan kiinni Mongolialaisilla vuorilla ja tuomaan sivistyksen pariin soittamaan parasta eeppistä metallia mitä maailma on kaivannut Manowarin Kings of Metal levyn jälkeen.

Avecca Decca loi täysin uuden alalajin hyöty metallille, nimittäin Pirkka metallin (Xtra metalli tai Lidl metalli myös hyväksyttäviä nimityksiä). Kukaan ei tiedä, mistä nämä pojat tupsahtivat tänne maan päälle, mutta ehdottomasti soittavat kuin enkelit, ja toivon, että soittavat koko loppu ikuisuudenkin. 

Orcs N' Trolls on jostain perseestä eksynyt yhtye joka osui Ruutanaan juuri väärään aikaan, eli kun Kämä Simmons oli kierroksella ja hän päätti tuoda bändin Bitchartin vihaisen katseen alle ja siitä he loivat yhden kaikkien aikojen kovimista debyyttialbumeista hyöty metallin nimissä.

The Meatles on semmosta saatanan settiä, että ei oo toista samanmoista, mutta universumin onneksi se toimii. Bändi tunnettiin ennen nimellä Vöyh! (ei pidä sekoittaa Wöyh! nimiseen sekameteli soppaan).Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: