Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 245 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Laskeuduimme kuuhun feat R-IQ 18.10.2013

Täysikuun aikana - Laskeuduimme kuuhun feat R-IQ
En tiennyt mitä odottaa. On tyhmästi sanottu mutta sanoin sen kuitenkin heti ekana tohon koska, niin. Laskeuduitte kuuhun. Musta tuntuu että laskeuduitte ennemminkin johonkin neliökilometrin kokoisen sienen keskustaan. Se on semmonen tummanpunainen ja reunoilta vähän hailakka, viettää sinne keskelle niinku kylpyhuoneen lattia. Siellä yhdessä nurkassa on ihan selvästi Jörgen Petersen joka soittaa trumpettia sepalus auki. Se katselee samalla Meksikoon vasemmalla silmällä ja sen toinen silmä väpättää sillai omituisesti. Jätkillä on jääny slow motion luupille kun te ootte haistelleet sen sienen erittämää epoksiliimaa passiivisesti. Hemmetin rento flow, jos niin voi sanoa, sanoin. Ja kuitenkin kivasti väkivaltanen, uhkaava vähän jopa. Mää tykkään tästä. Ainoa mistä en tykkää on toi astronautti, se on tyhmä. Muistelen lämmöllä jotain teitsin aikasempia tampoonin tai mp3-soittimen kautta äänitettyjä opuksia, joissa diskanteista lenteli semmosia pieniä metallilastuja jotka tarttui aivokuoreen ja kirveli siellä vähän sairaan älyttömästi. Niin sitä vaan kuunnellessa mietin että tyyppi on löytäny jonkun hifistelyvaihteen tähän hommaan joka tekee tästä matskusta paljon helpommin lähestyttävää, latistamatta kuitenkaan materiaa schaiban tai porraskaiteesta itsestään imeytyvän d-vitamiinin tasolle. Tätä polkua mää kyllä näkisin sun luontaisesti talsivan, vielä melkein odottaisin että otat jotain hitikkäitä elementtejä messiin tulevaisuudessa ja kuitenkin pidät tän hienon kieroutuneisuuden. Siitä tulis kyllä matskujen matskua! Tykin tykkiä +1. Tiäksä. Vähän niinku jos kampais helvetin hyvännäkösen huippumallin tukkaa semmosella kultasella Giordanin suunnittelemalla hiusharjalla, mutta käyttäs hiuslakan sijasta bensaa ja kampais vastakarvaan. Semmosta mietin. Laitan kympin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Voithan sä olla se 24.02.2013

Peloukoufa - Voithan sä olla se
Tuo soolonpätkä tuolla keskellä on varsin loistava. Hyvin tehty biisi. Sanat on oikeastaan aika hyvät, vaikka onkin sellaista arkirealismia joka on vähän kinthaalla omaan makuun, mutta eniveis, kyllä ne hyvät on. Idea loistokas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Ihanaa itsetuhoa 14.08.2012

EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Ihanaa itsetuhoa
Täähän iskee taidekoulun tekopirteille hampuuseille varmasti niinkun miljoona volttia kun osaat kaupata tän samanlaisessa paketissa kun Pussy Riot ja Madonnan kalashnikov-vehkeilyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKA Soundsystem - Left on the field 14.08.2012

MKA Soundsystem - Left on the field
Tässä on pirusti semmosia elementtejä joista tykkään. Ne on vaan kaikki semmosena sipulimakkaran näkösenä innovaationa jota ei ainakaan tee mieli maistaa, vaikka se periaatteessa voisi olla ihan hyvää. Hienoja juttuja, mutta ei tämä biisiltä kuulosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Sade (Zomby Woof kover) 14.08.2012

Täysikuun aikana - Sade (Zomby Woof kover)
Kappas! Suosikkiartistieni joukosta juuri suosikkiartistini! Tämä ässien loputon vihellyskonsertti suorastaan hivelee ja paletin kruunaa tuo hehkeä jääpalakolina. Tykkään kovasti ja paljonkin. Tässä on nestemäinen meininki!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - Booze till the Noose 14.08.2012

Kilgrin - Booze till the Noose
Erittäin hyvin soivaa jumppaa! Melkein pakko sanoa että diggailen, vaikken jaksakaan enää nykyään kauheasti näitä tukutukuja kuunnella. Lauluun kun saisi vielä pallit mukaan niin varmasti menee Nikuloille niinku väärä raha.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finite Earth Project - Pale Blue Dot 14.08.2012

Finite Earth Project - Pale Blue Dot
Instrumenttivalikoima ja soundipuoli on aikas viehättäviä. Introna tää menis ihan kympillä, mutta näin pitkänä suoritteena on mulle aika vaikea pureskella. Jokatapauksessa hieno mikä hieno!

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko (Final) 14.08.2012

T.Rautakari - Siipirikko (Final)
Jonkun näistä miljoonasta versiosta oon kuullut aikasemminkin. Breathy Sax, se on vänkä. Ihan semmonen sisäsiisti toteutus, biisi ei niinkään räjäytellyt pankkeja, tai ainakin mun eurot säästyi, muttei tää nyt se penaalin tylsinkään kynä ole, ainakin terävämpi kuin tämä kommentti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Dusk 14.08.2012

R-iQ - Dusk
Joo tosiaan chilliähän tämä. Hieno tuo pianomelodia tuolla. Kuitenkin, vähän lisää jotain tarttumapintaa tähän kaipailee..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kissa raukat (Feat. Pörri) 14.08.2012

Fillari - Kissa raukat (Feat. Pörri)
Lasten laulamia kappaleita ei voi arvostella kun ne on niin södejä. Tokipa tästä sais jollekin lastenkokoelmalle täytettä. Vuoden sisään parisenkymmentä lastenlevyä sivukorvalla kuunnelleena on pakko kuitenkin esittää toive että niiden tekijät ajattelisivat myös aikuisten sivukorvia näitä kipaleita tehdessä. Valitettavasti usein juuri ne eurobiittitaustaiset on niitä kaikkein "hankalimmin omaksuttavia".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Etelän Risti 14.08.2012

Susijumala - Etelän Risti
Toimii kyllä varsin rattoisasti, ihan noin saundipoliittisesti ja muutoinkin. Lauluefektit ei uponneet mulle, mutta kai ne joku nielee. Kivvaa mussaa, kyllä näitä passaa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 14.08.2012

Modestz - Memento
Nyt on niin hidasta kasvattelua että koko ajan tekee mieli alkaa avautua että "NYT ON...!". Mutta kyllähän tuo säveltaide sitten lopulta alkaa hipelöidä korvia ihan juuri sieltä oikeasta paikasta. Tuo rumpukoneilu on tosin semmosta ei-tykkää -rumpuilua. Enempi maltilla ja loppuun saakka tehtynä tästä sais täydellisen, käyttelis kivasti sämpleinä noita melodiajuttuja ja ottais jonkun naisen näkösen naisen sjungaamaan hehkeästi niin ! Ja Kekkosta siteeratakseni "Lisää bassoa".

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Matala profiili 14.08.2012

P. M. Kostiainen Project - Matala profiili
"Olet olemassa kuin vesi joka lasistani puuttuu" on äärimmäisen hieno startti! Tässä on muutenkin aikas mainiot sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak... 22.05.2012

Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak...
Tässä on semmosta sävellyksellistä paatosta ja massiivista jyrää että tää on vähänku aikuisen miehen 'enkelin silmin', esittäjänä arska koriseva. Taattua Margea!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Susi 22.05.2012

Täysikuun aikana - Susi
Jahas siellä hifistellään ihan huilut suorina. No mutta hei, tää on nyt sikäli kyllä poikkeuksellinen rallatus että tästä puuttuu semmonen äölle tyypillinen kantava juttu joka kaikesta kaoottisuudesta huolimatta on aina siellä läsnä. Semmonen irrallinen oli nyt kyllä tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Kosto on katkero 22.05.2012

Sielu 013 - Kosto on katkero
Siellä leikitään jännästi nyt tutuilla melodioilla, härnäillään. Hyvän kuulosta. Tää kuulostaa kieltämättä kyllä katkeralta, joten nimestä päätellen tää on varsin onnistunut. No mutta, Sorbus on lopussa, menen hakemaan lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus 22.05.2012

Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus
Tässähän lyö ensin korville tuo äärimmäisen hyvä vokaalisuoritus. Vasta sitten tajuaa kuinka julmetun hyvin nää on soitettu! Tää kuulostaa siltä että tätä on hinkattu studiossa ja studion ulkopuolella aivan loppuun asti ja aloitettu sitten alusta. Tää on jotenkin jopa ärsyttävän hyvä. Tuo stoori vielä kruunaa koko hoidon. Jotenkin tää nyt pomppii jossain genrerajoilla, en oo vielä päättänyt onko tää lintu vai kala, mutta diggailin kyllä jo ensikuulemalta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 22.05.2012

Apus - Elämä
Tää on taas tätä hiukan staminaan päin kallellaan olevaa äärilaadukasta suomiälykkömätäntöä. Tässä on kaikki palaset vahvasti linjassa ja millilleen kohdillaan. Erittäin tykättävää settiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leffabiisit - Singapore 22.05.2012

Leffabiisit - Singapore
Singaporesta mentiin sulavasti Stallonen kanssa rasvaamaan hauislihaksia jonnekin Grand Canyonin kielekkeille. Erittäin vahva biisi! Harmillisen lyhyt, mutta ehkä se on vaan hyvä jottei lykätä mahaa täyteen tätä herkkua, käsi kyynärpäätä myöten kurkussa. Mycket jees!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Promethean - Turning Point 22.05.2012

The Promethean - Turning Point
Erittäin pätevää soitantaa ja harvinaisen jees mätäntöä pitkästä aikaa. Vokaaleihin vielä lisää panoksia niin jeh!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakka - Vailla Työtä 22.05.2012

Sakka - Vailla Työtä
No hitto, jotain tatsintynkää tässä on selvästi havaittavissa. Se kyllä kompastelee nyt tuohon säksätyksen ja viritysmittarin outoon symbioosiin. Mutta ehdottomasti kyllä hiomisen arvoinen kipales!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Kiven takaa 22.05.2012

Peloukoufa - Kiven takaa
No kesäisen lämmintä saundia löytyy. Jotenkin rehellisen mukava ralli. Ilmavaa ja kevyttä, hienoja elementtejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars 22.05.2012

Snacken kisa-arkisto - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars
Helmi :D Alko jo varsin Dylanisti ja sitten tuo laulu vielä räjäytti iloisesti pankin. Erittäin hyvä feikkaus! Nyt tahtoisin kuulla kuinka Dylan feikkaa Snackea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seamlezz - Raveolution 22.05.2012

Seamlezz - Raveolution
Joo no tästä matskusta minä en ymmärrä mitään. Jos nyt jotain yleisvaikutelmaa tähän heittelen niin vähän semmonen hätänen fiilis jäi. Osia on paljon ja ne vaihtuu nopeasti vaikka potentiaalia ois ehkä kasvatella pitempään ja fiilistellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Decay of Society 22.05.2012

Death Generation - Decay of Society
Erittäin laadukasta vääntöä taas teiltä. Genren epäuskollisena ystävänä kuitenkin jään kaipaamaan hiukan semmosta raskaampaa pään lattiaan takomista ja vähän kuolaa lentämään suupielistä. Ehkä mä itken Anselmon perään mutta ei voi mitään. Hyvä veto tää on mutta tän ois kruunannut kunnon räkänen viskin polttama rähisijä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mallasjuomaa 22.05.2012

P. M. Kostiainen Project - Mallasjuomaa
Rehellisen miehistä tilitystä, aika hyvin kiteytetty. Hiukan jää häilyväksi vedoksi kuitenkin loppupelissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Eyes wide open 26.04.2012

4 Eyes Only - Eyes wide open
Hienoja biisejä sällit kyllä tekee, pakko todeta. Tämän kun ois kuullut semmosilla Yes:in isoilla stadionsaundeilla ja videossa Kim Wilde pyörimässä rakkauden tuskassa, ne tekisivät oikeutta tälle. On vahva meininki tässä ja pikkusen progevivahdettakin sinne haettu. Tää on hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Jotkut ärsyttää mua 26.04.2012

Snacken kisa-arkisto - Jotkut ärsyttää mua
On väkevää pohdintaa, tulee taas semmonen että no joo tää mun ois pitänyt kirjottaa. Tää rullaa ihan kympillä alusta loppuun. Kivoja sanamuotoja siellä jotka jää päähän kalvamaan. Luotettavan turvallisen laadukasta Herra Hoota on tässä, erittäin tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 25.04.2012

R-iQ - Opportunity
Hienot on saundit kyllä kaiken kaikkiaan. Oisin tosin odottanut enemmän jotain edistystä loppua kohden, vaikkakin tuo melodiarakentelu on hieno niin jäin kaipaamaan jotain toista osaa tms. Ei kakkempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 25.04.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Kertsihän tässä puskee sieltä heti silmille ja komeesti, eri hyvä on se. Lauluja ois ehkä voinut vetää vielä pari ottoa sisään ennen varsinaista, ehkäpä ois jopa voinut lyödä vielä isomman lauluvallin tuohon, nyt tuntui vähän ohuelta biisin lentoon nähden, entiä, tuli vaan mieleen. Ei mut tää on kyllä hieno biisi, jotenkii nii tykkäilen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 25.04.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Tässä on haettu mukavasti kyllä vaikutteita monestakin suunnasta, se rikastaa kiitettävästi aina tämmöstä roolipelimusiikkia, josta keskikaljakertosäkeiden ystävä ei välttämättä saa sitä ihan terävintä antia irti ja pinoon. Nuo hissuttelut oli mun mieleen, suht taidokkaasti oli tehty ne. Loppupuolesta pidin myös tuon hissutuksen jälkeen. Noin muuten tää jää perusjeessin kohkaamisen tasolle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisabiisit ja remixit - Chiraptophobia (Ihmisrauniot! Gather Cover) 25.04.2012

Kisabiisit ja remixit - Chiraptophobia (Ihmisrauniot! Gather Cover)
Piruuttaankaan en kuuntele alkuperäistä tähän väliin. Tää kuulostaa hienolta rallilta, selkeesti löytynyt joku ydin sieltä joka nyt välittyy luureihin. Vokaalifiilistä oisin ehkä miettinyt uusiksi, lähinnä noissa selostuskohdissa jää vähän pelkäksi kerronnaksi. En tiedä mikä tässä tuo donkkarit ja jonkun ysärifiiliksen sieltä, mutta siitä digaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Dead To Me 25.04.2012

Death Generation - Dead To Me
Täähän on laadukasta ja tiukkaa soitantaa, tykkäilen. Tuo Ozzy-tyyppinen tulkinta ei ihan uponnut meitsiin, mutta se on puhtaasti makuasia. Skittasaundit on muhevat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Sama se (vitutuslaulu) 25.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Sama se (vitutuslaulu)
Tää on kiteytettynä aika Irwinirvanalainen biisi, joka kuulostaa siltä mistä kertoo. Välillä on synkkää, leuka rintaan ja niin edelleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Black Knight 26.04.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Black Knight
Harkitun taidokasta kuvaa tulee jostain avaruussukkulan ikkunasta, ehkäpä Tom Hanks siellä heiluttaa kaivatulleen, joka seuraavassa leikkauksessa nyyhkyttelee ameriikkalaisessa Dinerissa pekonin kanssa. Ei mutta oikeesti komeeta maalailua, hienot saundit ja upee sävellys. Pakko nostaa hattua niille jotka saa pidettyä kasassa tämmösiä kokonaisuuksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini 26.04.2012

Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini
Ketäpäs muuta tämä ois kun äöö, jätkällä on ihan oma ote näihin systeemeihin, tunnistaa ringissäkin ensimmäisestä sävelestä. Tähän on selvästi käytetty hennosti ruopattua sävelkorvaa, roisisti kermaa ja pikkusen mustapippuria äänipään kiusoittelemiseksi. Saundit on jälleen luontaisen hirvittävät, luojan kiitos ei mene hifistelyksi, pysytään autuaasti rytmitajukankaalla. Lopussa luonnollisesti tuota inhottavaa skitsopanorointia niin että pää kallistuu kiusallisesti vasemmalle biisin loppuessa. Alkua kuunnellessa meinasin esittää kysymyksen että oisiko tuohon sopinut jos Redfordin Reiska olis tullut heittämään kertosäkeet siitä reising my fämili-koverista, mutta päätin sitten pysyä asialinjalla enkä laittaa semmosta tyhmää. En löydä sitä intiaania vaan tästä mistään, onko se laitettu city-reservaattiin jossa se nyt kulkee täysikuun valaistessa suojateitä? Mandoliini sillä oli ainakin jäänyt povitaskuun ja pari dollaria jolla se on lahjonut kytät niin ettei ne anna sille sakkoja mandoliinin soittamisesta julkisella paikalla. Tää on muuten yks parhaista ralleista mitä oon sulta kuullut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - 1819 26.04.2012

Sielu 013 - 1819
Onpa 'kirkasta', ettenkö sanoisi. Ei mut aika helmeilevän hieno, toteutus ja sävellys toimii niinkun mikä nyt toimii, kaikki mikä toimii. Keskiolutko siellä suhahti auki, eikös tässä pitänyt viinaa juoda?! Herää vaan kysymys mihin tätä voi tällasenaan käyttää, sutsutusrummut ja kestohymyinen, ylipaineella varustettu basisti tuohon pompottelemaan niin johan tulee, mitä nyt tulee, kaikkea mikä tulee! Viheltäen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - The Ridah 27.02.2012

Sekalaista Wanhaa - The Ridah
Ukkelin ääni on kyllä hemmetin miellyttävää kuultavaa. Nyt itseasiassa ekaa kertaa kiinnitin siihen huomiota kun en jaksanut kuunnella tuota tylsää lyyristä antia. Tylsää se oli sen takia että se oli englanniksi. Tyyppi veistelee lyömättömästi suomeksi, joten miks vaihtaa ja sekoittua massaan. En tiedä kuuluiko tuo ääntäminenkin parodiointiin, mutta tuota artikulointia vois vielä vähentää, reeniä. Toisaalta, sitten tää ois vielä enemmän massaa. En tiedä, töksähteli kyllä nyt, aikasemmin oon diggaillut teikäläisen touhuista. Mut ei silti, oli tää mikserin keskitasoa erittäin paljon korkeemmalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - City Lights 3AM 27.02.2012

Indigou - City Lights 3AM
Tuleepa tästä tosi raukeet fiilikset. Tässä tehdään pientä ja keskitytään olennaiseen. Kuulostaa todella hyvältä! Toimivaa chillailumusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse Remains - Edge of Sanity 27.02.2012

Eclipse Remains - Edge of Sanity
Juu, täähän on ihan menevää mätäntöä. Nuo "jouset" tuolla lopussa vähän jotenkin särähti tyhmästi, kieltämättä ne antoi kyllä tietynlaista lisämaustetta tuohon tunnelmaan, ehkä ilman niitä ois ollut liian bon jovia. Jännä oli myös tämä peikko joka teillä oli laulamassa, ei ihan jokaisen lähiöbaarin karaokesta löydy. Kitaroista digailen ehkä eniten tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 27.02.2012

Steve Valley - Valkoinen morsian
No nyt Steve, voi jestas minkä teit, ryökäle! Yhden kovimmista biiseistä Telluksella! Soundit oli pikkusta vaille jumalaiset ja biisi piiskattiin hirveeseen kiitoon tuota loppua kohti. Sanatkin oli varsin pätevät, joskin niissä ois voinut upota vielä syvemmällekin. Ei mutta, oi voi, onpa hyvä mieli että tuli kuunneltua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gangnam style - Psyke valssi 27.02.2012

Gangnam style - Psyke valssi
Jippii, lisää äöö! Mulla sekoo pää näiden nappien(korva-) kanssa! Vihaan sitä että oot keksiny panoroinnin. Tai on kai tällä left-right-runkkaamisella joku oikeakin efektinimi, en tiedä sitä, mutta vihaan sujuvasti. Tässä on hienot melodiat. Kenties tää hiiri on raitistunut alkoholista uuden alkopurkan avulla, jolla saa kivasti vodkan maun suuhun ja nupin turvallisesti turvoksiin. Nyt se leijailee tuolla muumien kanssa. Janssonin Toven annelissa kiinni. Tässä on tosi kuuskööntlukunen meisinki, sympaattinen, tulee meijän reeniksellä möhöttävä Electone mieleen. Tosi hieno. Kaikessa ärsyttävyydessään tosi hieno biisi. Melkein hienompi kun se ensimmäinen, en muista nimeä, joku kermaan hukkuneen hiiren arvoitus tai joku muu mikä ei oo sinne päinkään. Ei mutta siis oikeasti tää on tosi hyvä. Laitan pisteitä pitkästä aikaa. Paljon pisteitä. Mmm, lisää pisteitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Tervetuloa 23.02.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Tervetuloa
Tässä on kaikki voice of finlandin ainekset. Ela vetää biittiä, tähkä lauleloo hellästi jotain suhteellisen käsittämätöntä tarinaa suomalaisyhteiskunnan vähäosaisista ja paula ohjaa siellä torvisektiota, tuubamies kärsii maksaläiskäpahoinvoinnista, Miihkali on nukahtanut käsi poskella tuoliin ja yleisö katsoo zombina ymmärtämättä sen kummemmin mitään, kyltissä lukee applause. Täytyy kuunnella tää vielä jossain välissä uusiks, en tiedä mitä tällä haettiin, mutta mua nauratti kovasti koko biisin ajan. Siis täähän on tosi hyvin tehtyä matskua, mut tää lyyrinen lika oli aika helmeä veistelyä ja pisti kovasti hymyilyttämään. Tää kommenttikin on ihan sekava :D Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Desire of New Beginning 23.02.2012

Nuggumath - Desire of New Beginning
Tässä on kivoja melodioita, varsin hyvin tehtyä matskua, tässä jopa riittää mielenkiintoa koko kestolle, joka on dance-hommissa harvinaista allekirjoittaneen tapauksessa. Tuli ihan mieleen että voisin katsella tissejä corollan etupenkillä tämän tahdissa. Tähän muuten toimis joku kivan näkönen naikkonen vetelemään jotain woouwoo-love-is-a-thing-thing -tyyppisiä lyyrisiä. Anteeksi, sorruin jälleen stereotypioihin. Ei mut tarkoitan sanoa että ei kakkempi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - Uplift 23.02.2012

isoah0 - Uplift
Tästä tulee jostain syystä mieleen fu-touristin touhut, johtuen kaiketi siitä että digailin niitä sillon vuonna __. Mutta semmosta mukavan hektistä, jopa hyvän kuuloista ketkuttelua. Tähän jos koodailet jonkun koukuttavan flash-pelin vielä niin kuuntelen tätä hyvinkin mielelläni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen 23.02.2012

Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen
Jätkällä on kyllä tuo tekstipuoli taas hallussa ja laulu saundaa tosi hyvälle, joskaan ei äänityksessä ihan pääse oikeuksiinsa. Nyt on sanottava että biisinä tää jäi hiukan tylsäksi ja tuntui että melodioita ei ollu mietitty ihan loppuun saakka, niitä ois voinut vääntää hiukan enemmän ja rukata tuon tekstin kanssa samaan läjään, nyt oli vähän irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 23.02.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
Jännästi tuli jotkut popedan alkuräjähdyksen aikaiset mönkiäislaulut mieleen, karvainen pastori ryystää piimää. Teksti oli siinä ja siinä alkoiko myötähävettää vai naurattiko vaan ihan puhtaasta verbaalisesta ilosta. Kattilat oli tosi hyvä idea, kitarat jos ois saanut räimesaundeilla lähemmäs tuota kattilameininkiä ja laulut pois pahvilaatikosta niin ois ollut jeputi jees. Nyt kitarat on enempi Nightwishiä ja tuo kattilameininki boheemia kossuhuumoria, joten tosi irtonaista. Ideaa oli kyllä, mutta sitä pitää kehittää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Northern Exposures 23.02.2012

Freshco - Northern Exposures
No jopas oli tarjontaa! Tuntuu niinkun ois kävellyt supermarketin läpi ja saanut edukkaasti päänsä täyteen erilaista musiikillista nannaa. Erittäin hyvä ralli! Taidokkaasti tehtyä, soitettua ja laulettua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 23.02.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
Kitarointi oli erittäin pätevää, siitä propsit! Rumpukoneilu ei nyt oikein kyllä maittanut ja biisi oli ehkä vähän sekava tekeles. Murinoita kannattaa vielä hioa teknisesti, kuulosti meinaan siltä että tais tarttua pari äänihuulen säijettä näihin mun korvanappeihinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 23.02.2012

Susijumala - Rockrama
No huh, mun otsatukan rippeet heilahti takavasemmalle tuon säälimättömän tuulikonestartin johdosta. Aivan kympillä lähtee liikkeelle. Jotenkin säkeistöön vähän tipahtaa meininki, mutta tuolta tuo taas tulee tuo alkuosa ja vie mennessään. Tää on loistavaa materiaa! Sanat on muuten aika jees myös, vaikka tuo rockrama-idea on vähän semmonen kulmakarvaa nostattava, mut muuten erittäinkin onnistunutta veistelyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 23.02.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Täähän on loistava, tässä on jotain oman kuulosta meininkiä, sen tarkemmin erittelemättä. Kun on kyseessä Jamaikalaista settiä niin yleensä biisi on sitten vaan sitä rasittavaa bala-bala-haba-haba-noo-ondastand-englantia. Positiivista on että tämä ei jää siihen vaan tää on ihan oikeesti jees. Haba-haba.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Pääjärvi 23.02.2012

P. M. Kostiainen Project - Pääjärvi
Parasta tässä biisissä itseasiassa on juuri nuo kämyset saundit, ne tekee yllättävän paljon tähän tunnelmaan. Simppeli rämpyttely, jossa kuitenkin vahva fiilis. Vielä jos tekstissä ois vähän vältetty noita Venäläisiä itsestäänselvyyksiä ja sudenkuoppia niin ois ollut mielenkiintosempi. Jokainen tsuhna tietää jotta naapurissa juodaan vodkaa, mutta jos mies on käynyt tsekkaamassa ihan paikanpäällä niin kyllä mua kiinnostaa mitä muuta siellä voi tehdä.. toisaalta.. voihan olla että siellä ei tehdä muuta kuin käynnistellään ladaa vodkapäissään..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - En jaksa purra omenaa 26.04.2012

Peloukoufa - En jaksa purra omenaa
Aitoa meininkiä ja biisihän on yksinkertaisuudessaan loistelias. Tässä oli elementtejä sieltä huonon maun rajoilta aina mestarilliseen osaamiseen asti, käytiin vähän niinkun molemmilla reunoilla ja mun mielestä tää jäi kyllä nyt kokonaisuutena sinne reilusti positiivisen puolelle. Hyvä maku jäi suuhun, semmonen kevyen kotisinappinen, ohraisen kupliva ja punaisen lucky strikeinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Johannes Takasen kohtalosta 08.02.2012

Snacken kisa-arkisto - Johannes Takasen kohtalosta
Teikäläisen touhut on kolahdellu siinä määrin että kai tässä jo odotuksetkin alkaa hipoa Sergei Bubkan työskentelykorkeutta. Sitä taustaa vasten peilailen. Vähän jää tämä nyt semmoseksi ohivuotolaulelmaksi, josta ei kovin kummoista jälkeä lakanoihin jää. En oikein löydä mitään syytä miks tuon tason runokone kaivaa käsittelyyn jonkun muun tekemän tekstin, vaikkakin ihan hyvän sellaisen. Tietty ymmärrän että kivaa vaihtelua itselle, mutta ei tästä mulle välittynyt kauheesti. Teksti huutaa dramatiikkaa ja biisi on sulle tyypillinen kepeä ja viehättävä, hiukan haikea rallatus, joka sekin on tyylikäs. Nää on vähän eriparipuujalat nyt tässä, tai kaksi vasemman jalan saapasta. No mutta sen verran alitajunta reagoi että oli pakko käydä pistämässä Googleen "Johannes Takanen" hakusanaksi. Jokaisella biisillä on aina tarkoitus joka tekee sen elämänkaaren täydeksi, olkoon tämä nyt sellainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Anal Defea-t 26.04.2012

Anaalitappi-O - Anal Defea-t
Rectumin ritarit asialla taas ja jälleen aivan kuninkaalliset saundit ja kauhia meno! Butthole Surfersien sanoin (muistaakseni), "Blind eye sees all", mitä ikinä se sitten tarkoittaakin, niin mun mielestä sen vois aivan hyvin yhdistää tähän teidän kaikkivoipaisuuteen. Olette kyllä aivan velvetin hyviä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Betoni - Verta 26.04.2012

Betoni - Verta
Täähän oli hyvin tehtyä materiaa. Ainoa vaan että tästä tosiaan kuuluu tuo vuosi 1995, siihen aikaan tää on ollut varsin pätevää rymistelyä, mutta nyt tulee vähän semmonen nostalgiatrippifiilis... tosin sitä ei välttämättä ois tullut ilman tuota selittelytekstiä. Sanat oli tiukat, suoraan mentiin ytimeen ja mitäpä sitä kaunistelemaan, asiat on asioita, stop.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impertial - Violent Hippie 23.01.2012

Impertial - Violent Hippie
Ihanata ihanata! Heti tuossa intron räyhäkohtauksessa tuli mieleen Bitch Alert ja kaikki mahtavat grungemuistot, oi oi! Toki se tyttövoima katoaa heti kun laulelma alkaa. Tässä biisissä on jotain todella viehättävää kun sulkee konerummut mielestään. Vokaalit on ihan helmet. Kertsin jossain kohdassa melodia tosin lähtee haparoimaan vähän kauas lähtökohdista, siinä tulee mieleen vanha kunnon "simplify, amplify", jonka joku on saattanut sanoa jossain joskus, siteerasin sitä. Ei mutta pohjimmiltaan tulee vaan mieleen ihan yhdessä lauseessa että jätkässä on perkeleesti potentiaalia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu 23.01.2012

Sekalaista Wanhaa - Menneiden Aikojen Haamu
Tykkäilin tyypin edellisestä rinkibiisistä jo kovasti ja paljon ja tää ei oo yhtään sen huonompi! Jätkä on löytäny ihan oman otteen räppikenttään, sen minkä minä siitä ymmärrän. Ja historiasta ehdottomasti aina propsit, itelläkin sydäntä lähellä. Sieltä ammennetaan ihan liian vähän vaikka materiaalia on yhden planeetan verran! Tuotantopuolelle hitunen lisää paukkuja niin tää menee niinku kilo mommilan voita vanhaan mummuun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 23.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Tunnelmaltaan erittäin vahva tekeles! Nuo matalat pianokumahtelut joita olin kuulevinani loppupuolella on semmosia joista en oo mewin jälkeen ikinä saanut tarpeekseni. Soundillisesti hyvä ja jätkä vetelee vokaaleja varsin kivasti. Ehkä hiukan rentoutta ois vielä sopinut peliin, ehkä pari kepua pohjille ja rok rok, mutta erittäin mainio näin. Ainoa joka harmitti oli kieli, ei sillä että oisit vetänyt huonosti tai mitään, en vaan jaksa kuunnella englantia kun sisäinen käännösprosessi vie puolet nautinnosta, mutta se on siis mun ongelma, ei sun.. jag gillar finska. Veri guud sano!

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika 23.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika
Aivan mainio norttiköhä-pirtusalakuljettajaääni! Balalaika on haasteellinen, ite oon nähny vaan semmosia joita ei saa sitten pirullakaan vireeseen, joten siihen pohjaten hyvinkin kadehdittava suoritus! Tässä oli melodioissa itseasiassa aika kivoja juttuja ja tuo kertsiosuus oli jopa loistelias. Diggailen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Baby Cry 17.01.2012

Anaalitappi-O - Baby Cry
Bassosaundi on kiva. Harvinaisen hyviä muusikoita siihen nähden minkälaisella mentaliteetilla tää(kin) on tehty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - PrätkäMies.. 17.01.2012

MarcoN. - PrätkäMies..
Miehellä on kyllä ihan oma genre ja tämä on siihen tyyliuskollista jatketta. Mitäpä tähän lisäämään. Tätä lisää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Places for Seeing 17.01.2012

Freshco - Places for Seeing
Täähän on ihan hirvittävän hyvä biisi! Afghan whigsin ystävänä tämä menee kyllä ihan kympillä huiviin! Erittäin oman tyylinen kipales. Harmittaa oikein kun mulla on asenneongelma englanninkielisten sanotusten kuuntelemisen kanssa ja vaikka ne tuossakin lukee niin ei vaan saa itestään irti alkaa lukee. Tuossa ois varmaan ihan sikana hyvää riimiä, mutta en jaksa. Tää on mukavan laid back. Hyviä koukahteluja ja progeilua sopivassa suhteessa. Aineksia löytyy kahteen tai kolmeenkin biisiin, mutta mahtavaa että ne on kaikki symmetrisessä sekamelskassa tässä, tyylikästä. Hän tykkäilee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa 17.01.2012

Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa
Tää on huolettoman mukavaa poppirokkailua, malliin pauli hanhiniemen entiset kaverit ja kettusen ed. Persoonallinen ote vokaaleihin ja ihan kiva soundi. Biisin nimestä antaisin erikseen kymmenen pistettä, virkistävää vaihtelua tähän tipattomaan tammitynnyriin. Soundien osalta biisi on lähes kuninkaallinen, vähän semmonen enimmäkseen harmiton biisihän tämä on, oisin oottanut jotain pientä laatikon kulmaa joka olis vähän särähtänyt siellä ja raapinut kyynärpäätä. Mutta hyvähän tämä on, erittäin! Jos kuuntelisin ratjoa niin haluaisin kuulla tämän sieltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Lapsuusmuistot 10.01.2012

Valtteri Ahonen - Lapsuusmuistot
Tämän aihepoolin biisit saa aina jotenkin vaivaantumaan, se on kyllä merkki siitä että biisi tehoaa, mutta silti, äyh. Tää on hyvän kuulosta helistelyä tosi pitkään ja odotukset kasvaa kertsiä kohti, mutta sitten tuo kertsi tuli ja toi semmosen raipatirai-tuulahduksen, muuten tosi hyvin kasvatettu tarina, mutta kertsi kuulostaa tosi itsestäänselvältä ja vähän ehkä hätäseltä. Mut kyllä tätä silti mielellään kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - rt41 10.01.2012

Snacken kisa-arkisto - rt41
No huh... Tipahdin kaasujousitetulta toimistotuoliltani juuri 70-lukuisen Helsingin harmaaseen miljööseen, suoraan loskaan, neljän ruuhkaan, anglia ajaa tuossa edellä, liikennepoliisi sille huitoo iloisena. Tuota... koitan paluuta nykypäivään, ennenkuin antavat töitä virastosta, en kestä kirjoituskoneita, enää.. vaikka onhan ne nostalgisia, no NYT. Sanat huitoo kaukana jossain, missä ei edes vielä tiedetä hilseestä, saati head and shouldersista, mutta otan nuo kyllä haasteena, tätä täytyy kuunnella vielä niin kauan että löydän nuo sanat itsestäni. Hyvin sisäänpäin kääntynyttä, mutta ei haitanne, ihan pähkinöinä olen. Sävellyskin on ihanan hajanainen, kummallinen. Soundeissa kaiketi on haettukin old skoolia, ihan mattijohanneskoivumeiningit, mutta ei mattijohanneskoivuun päinkään, ihan omanlaistaan materiaa. Toisin sanoen tuo minimaalinen instrumenttivalikoima ja soitanta antaa kivasti tilaa kaikelle tälle vuodatukselle, joka ei edes ole vuodatusta, vaan jotain puolimielipuolista, onnellista ja hassua itselleen keskustelua. Hyvin helposti kumpuavaa sellaista, toteavaa, kivaa. Tää kuuluu ehdottomasti parhaisiin biiseihin mitä oon lähiaikoina kuullut kenenkään esittämänä missään. Haluan mennä kuuntelemaan tätä johonkin pieneen baariin, kittaamaan loputtomia määriä keskiolutta ja huokailemaan sitä tosiasiaa että harmi etten nähnyt 70-lukua kun se kerran kuulostaa näin helvetin hyvältä. En uskonut koskaan sanovani noin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retardus Maximus - Nightmare at Wonderland 10.01.2012

Retardus Maximus - Nightmare at Wonderland
Tää on järjettömän hienoa tilulileijaa! YUP paistaa läpi niinkuin kuuma lettupannu näsijärven jäästä, mutta se ei oo huono asia koska tässä on menty niin härskisti yli. Rumpukoneilut on sanalla sanoen kammottavat, mutta nuo skittaraiskaukset on niin mageen kuulosia että rumpalipoika unohtuu ja menee sen lettupannun mukana aina mutapohjaan asti, jossa se tapaa laikukkaan mustekalan, joka jammaa tätä biisiä joka raajallaan kuollen sitten lopulta iloisesti sydänkohtaukseen leposykkeen ylittäessä 1600 bps. Kiitos tästä, olette loistava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Feel The Zen 10.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Feel The Zen
Skitta runnoo sieltä aika väkivaltaisesti. Tää on ihan perusmessevää junttaa, harmillista on että se jää sellaiseksi. Jään kaipaamaan jotain nyansseja, jotain vaihtelua, nyt jää ikävästi junnaamaan paikoilleen. Varsinkin kun säkkäri vaihtuu kertsiksi, ei tapahdu kaivattua räjähdystä.. Vokaalit on aika vihaset, hiukka remuhenkeä.. meniskö tuonne taustalle vielä puhtaat vokaalit tukemaan melodiaa esim. kertsissä, mene ja tiedä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit 26.04.2012

Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit
Tää on tämmöstä äärimmäisen laadukasta ja timmisti pensselöityä progeilua, jonka ylipitkää introa mun hipster-ystävät voi kuunnella boxerit märkinä sillä aikaa kun itse kuolaan silmät ummessa kaljamukiin. Herään horroksesta tuossa kun laulu alkaa ja olen itseasiassa julmetun pähkinöinä, niin että saattaapa olut jäädä juomatta loppubiisin ajaksi. Sanaleikkiminen on kivaa tässä. Hyvin absoa on, mutta ehkä aavistuksen ei-liian, joten dig alien.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 03.01.2012

Sad Section - Unknown
On oikein nautittava ralli. Täytyy sanoa että vokalisti tekee enemmän kuin hyvää työtä, aivan loistava soundi! Tässä on hemmetisti potentiaalia, mutta ei ehkä ihan tällä vielä lähde lentoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Derealization 03.01.2012

Nartum - Derealization
Kaikessa raskaudessaan yllättävän iskelmäinen. Vähän junnaa ehkä tuossa alussa, väliosa hieno ja sen jälkeen aukeaa ihan eri maailma. Outo sekoitus, mutta ei kakkempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Infected Body Rectum 03.01.2012

Anaalitappi-O - Infected Body Rectum
Tulehtunut vartaloperäaukko, taudin kuva krooninen (tv:ssä näkyi juuri tissit), alkupäässä karhea, raskassointinen struuma. Loppuosassa kevyt nahkavyöruusunnuppu. Määrätään kortisonia suullisesti ja isän kädestä. Kotihoitoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Artistin Arkea..(country suomipop) 03.01.2012

marco.n - Artistin Arkea..(country suomipop)
Trrrr........trrrr......trrrr..... Tuo soitin, mikä tuo nyt on, joka pitää tuon kaiken alleen peittävän trrrr-äänen. Se tulee heti ensimmäisenä tuolta päälle niinkun neukkulan partisaaniryhmän varajohtaja, komsomol A. Ei voi muuta kuin ihailla tuota erittäin rehellistä rahtari-romanttista rampati-rampati-komppausta. Tästä ei voi kyllä pahaa sanoa sanoa, tää on tyylipuhdasta 90-luvun alun lamasuomi-iskelmää. Mies on tässä sympaattisimmillaan, ihan sitä pehmeääkin puolta näytetään sille kotona makaronilaatikon kanssa odottavalle pikkuvaimolle. Täräytän kympin kehiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 03.01.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
Nyt on huono tukkapäivä otettu raskaasti.. mutta ehkä tukkapäivä on seuraus, ei syy. Edellisviikkoiset vahat valuu huonosti nukutun yön jälkeen Olavi Uusivirta -etutukasta silmille. Sinertävä, rikkinäisenä välkkyvä asemakäymälän valo loihtii kelmeän masentavan tunnelman rikkinäisen viinapullon rohistessa hikisten kävelykenkien pohjissa.. Mitä helvettiä!? Rottia?! Rottia! Abandon ship, abandon ship!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kylmä, kova ja hatara 03.01.2012

Valtteri Ahonen - Kylmä, kova ja hatara
Nyt on pakko kyllä antaa satamäärin ylisanoja. Erittäin kova veto, vaikkakin soundipoliittisesti jää ainakin näistä mun luureista vähän turhan raakileeksi. Tarpeeksi siitä aiheesta, sitten sanat. Voi ristus, aivan julmetun hyvän kuuloista, sulavaa tekstiä heti alkuun! Hiukan jossain vaiheessa puskee Putro sieltä, mutta loppujenlopuks onneksi häviää kärryiltä todella nopeesti. Se on aina mahtava merkki kun mies luottaa sanomaansa niin paljon että rohkenee jättää koko biisin täysin tekstin armoille. Tässä biisissä ratkaisu on erittäin onnistunut! Tykkään kympillä ja vielä tipit päälle. Taidan perhana liittyä fän klubiin. Danke schön.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut 03.01.2012

Susijumala - Kaukaisen Maan Laulut
Jumankavita, sieltähän lähtee julmetun kova biisi. Ensimmäisenä tulee mieleen että vokalisti toimii kyllä parhaiten noihin savuisiin fiilistelyihin, mutta hyvinhän se istuu tähänkin, sikari ei vaan ihan pysy niin hyvin käsissä ja viskilasista läikkyy, mutta läikkyköön, tässä on meininkiä. Jännästi meni sanat ihan ohi tässä päätä heilutellessa.. no menköön, tämän kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 03.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
Kah, Fiugeppe Verdi. Sävelteos lähti mukavasti tuommosesta kasikytluvun poliisisarjaintrosta, jota jäin kyllä loppubiisin ajaksi odottamaan. Siinä ois tosin tuota skittaa voinut vähän heivata seksomafoonin tieltä, mutta silti se oli kyllä herkullisin osa tätä biisiä. Sävellyksenähän tää oli varsin simppeli, ehkä kertsiin ois voinut aatella jopa jotain muutakin osaa, toki simppelithän ne aina niitä parhaita on. Huolella tehtyä maternosteria ja sanomahan tässä lopulta sitten on SE. Teikäläisen ääni ja tekstit tuo jotenkin etiäisesti mieleen Takalon Jukan touhut.. tuli vaan mieleen, toim. huom. Hyväntuulistahan tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - Aradia 28.12.2011

Indigou - Aradia
Tää miellyttää kyllä tuolla pään sisällä, hyvän kuulosta maalailua ja tunnelmointia, eikä käy tylsäksi! Fanitan jostain syystä tuota narisevaa syntsasoundia, mikä se sitten lieneekin, toimii! Tässä oli erittäin paljon kivoja rakennuspalikoita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gangnam style - Slash on guitar 28.12.2011

Gangnam style - Slash on guitar
Tästä ei voi muuta sanoa kun että tää on ihan julmetun loistavaa matskua! Sanon silti vielä muuta. Pidän ihan syntisesti liikaa. Tuo virettä kaihtava ujeltava skitta suorastaa imee johonkin omaan juustoiseen peltipurkkimaahan jossa asuu kompulsiivinen robottikolonna joka tekee tahtia joka liikkeellään. Tycka, tycker, tyckte, har tyckat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Suuri utopia 28.12.2011

Kalashnikov - Suuri utopia
AH!! Kalashnikovin yliopistopoppia kuuntelee aina niin mielellään! Pahaa syntymäpäivää kuuluu jo entuudestaan omiin all-time favoriitteihin. Tässä erityisesti pidän tuosta tuulisesta osasta, nuo syntsat tekee kaikuu korvakäytävissä kivasti. Donkkarilaulukuviot paa-paa-paa panee myös jalan vipajamahan. Tää on erittäin höyhenen kevyen ihanaista pop-unelmaa parilla mansikalla. Kalashnikoviin voi aina luottaa! Miellyttävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Miss Tokyo 28.12.2011

Sunset Boulevard - Miss Tokyo
No jopas nyt pukkaa kasaria, takatukka kasvaa pelkästä introsta ja olkatoppaus hioo Wilden Kimin siloista poskipäätä. Pahinta tässä nostalgiatripissä on se että tää on todella ja ihan oikeasti erittäin tarttuva ja hyvä biisi! Hienoa tässä on myös se että tätä ei oo tehty ihan pelkillä varsilenkkareilla ja kireillä byysilla, vaan tähän on ihan vallan panostettu jopa musiikillisesti. Kas, Johnsonin Doni tuolla jo paahtaa urheiluautolla pihaan, tarvii mennä, vierähti nostalgian kyynel, mutta iloinen sellainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 28.12.2011

Autotallirallijoukko - Lehmät
No mutta tässä on sitä autotallin takaisen perunakellarin takaisen metsän takaisen lammen rannalla olevan rantasaunan terassilla lojuvan tyhjän olutpullon hiiren syömän etiketin hikisen sisäpinnan henkimää r.o.c.k:ta. Tässä on soundit kohdillaan. Stereona tulee molemmista kuulokkeista ja hyvin boheemiksi grungeksi tätä kutsuisin. Tää on kiva rallitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - It hurts 28.12.2011

4 Eyes Only - It hurts
No tässäpä sitä on iloa, valoa ja kasaria, which is nice. Riffi on aika jees. Tää on täydellisen perusvarma biisi, kliimaksia jää vielä uupumaan, mutta ehkä vielä joskus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 28.12.2011

Dropsy - Goldo
Tästä ei nyt jotenkin irtoo. Nuo "rummut" on tehty kyllä ihan helmesti. Kitarointikin ois toisessa yhteydessä varsin pätevää. Mut joo, ei tästä nyt oikeen riemua saa selvinpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Jeesus-Cola 28.12.2011

Snacken kisa-arkisto - Jeesus-Cola
Jessen synttäribiisiksi varsin oivallinen tilitys. Aihe jokaisen kyynisen perheenisän ikuinen suosikki, tuo kaupallisuuden vihastelu saunan lautehella. Mukavata lyriikkaa! Banjosta pitää antaa ainakin tuhat pistettä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 28.12.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Kas, uuden maailman pioneereja. Hau! Tässä oli yllättävänkin viihdyttäviä juttuja, kahvijatsia irokeeseillä. Mikäpä tässä, tää on jollain kierolla tavalla kyllä hyvä! Jag gillar, bra.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 28.12.2011

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Äärilaidasta mennään toiseen, eikä lainkaan huonommin, ei pelätä fiilistelyä, se on hienoa. Vokaaleja ois vielä voinut vaikka harkita niin ois ehkä isompaakin potentiaalia, mutta genressäänhän tää on varsin mukiinmenevää. Luin tuon kuvauksen että rumpali korvataan softalla, mutta yllätyksekseni se ei juuri edes häirinnyt, hyvä softa. Ei kakkempi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 28.12.2011

Susijumala - Sade
Dumari-imitaatiota parhaimmillaan. Tykkään tuosta kolmijalkaisesta kompista ja biisi on jotenkin hikisen tunnelmallinen, mutta kyllä tää vähän tuosta imitaatiosta kärsii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 28.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Tästä tulee jollakin tavalla mieleen vanhan koulun konttisen moogit ja popedan alkuajat. Soraa ja mursketta tosiaan lentää suoraa päin näköä, vähän räkääkin, soundit on oivalliset siihen hommaan, mutta kyllä tähän jotain tarttumapintaa jää kaipaamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live) 07.12.2011

The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live)
Hanhipaulihan se siellä kummittelee, äänihuulia puhaltelee. Sanoissa on meisinkiä ja tuo bienovetoinen juttu on mukava. Rummut tulee vähän rujosti tässä taltioinnissa. Reenaamallahan tästä sais ihan vallan menettelevän rallin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 07.12.2011

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
Tästä tulee mieleen, olikohan nyt semmonen kaveri kun Tommi Lindell, joskus aikana 4-100, joka onnistui sotkemaan biisin kuin biisin rumpukonesäksätyksellä. Sain siitä ikuiset haavat aivosähkökäyriin, joten en osaa kuunnella tätä ns. vakavasti. Ihan selvästi tässä on tarinaniskijän kipinää, joten sinänsä olen harmissani omista fiksaatioistani. Ehkä vähän tasapaksuksi käy loppua kohden, jotain vaihtelua kaipaa, ehkä.. mutta, näin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 07.12.2011

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
Yksi Suomirokin kulmakivistä karaoketaustalla, paitsi että soolo on muuten aika jees. Herra Jones on kyllä vaikuttava vaikka tulee vähän puskista vastaan tässä seurassa. Eipä silti, mukavaahan tämä taas. Itse koveroinut tuota biisiä jo vuodesta fabio, joten hienoista kulumista havaittavissa mutta... joo... on kyllä aika ihmeellistä että tämä soi mikserin kommenttiringissä... Vähän niinkun Dingo Tallinnan laivalla.. Ei pitäis juoda viiniä kertakäyttömukista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Cleansing rain 07.12.2011

Kreeta - Cleansing rain
Tässä on aineita kyllä koko perheelle ja vielä apteekkarille itselleenkin. Erittäin hyvä, simppeli ja toimiva biisi. Ainoa mitä mä jään kaipaamaan on että se puhdistava sade ei nyt pääse ihan vapaasti satamaan. Rinta ulos, keuhkot auki ja täydellä volyymilla, sydäntä tässä jo onkin ja paljon. Tykkäilen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 07.12.2011

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
Tosi hyvää fiilistä hakee, musapuolella se on löydetty heti, erittäin viehättävä. Laulua/tekstiä kuitenkin vaivaa Putro, joka on Putrona kyllä ihan semisti ok. Pa-pa-pa-pa-tyyli on jees mutta vaatii sitten timmejä riimejä, hiomista kaipais osittain ja vitut pois välistä. Mutta pakko sanoa että heti nimestä tulee lämmin, eikä kuuntelukokemus sitä pilaa. Tykkäilen!

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 07.12.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Kasarimusaa.. en kuule kiljahtelua enkä varsilenkkarien narinaa. Kyllä tää lähelle Totoa laskeutuu, mutta ei ehkä ihan tyylipuhtaaseen kasarimaaliin. Yritystä on, mutta sitä ois voinut viedä pidemmällekin, vähän semmosta pidättelyä ilmassa. Vokaalivallit on jees ja kitarastemmat pop. Tää on oikein jees, mutta tosiaan, heittäytykää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kaksi peittoa 07.12.2011

Valtteri Ahonen - Kaksi peittoa
Hemmetin hyvin alkaa ja simppeli sävellys toimii mutta olis saanut kasvaa enemmän tokaan säkeistöön. Sanoissa hemmetin hyvä idea ja komeeta veistelyä, ehkä vähän ujosti mutta kuitenkin. Vielä ois mahtunut loppuratkaisu. Odottelin että ois päässyt hiukan vielä syvemmälle kalsarikännien syövereihin ja pizzalaatikkojen alle, maskuliinimelankolian keskiöön. Mutta hyvä biisi, kyllä! Erihyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 07.12.2011

Sonar Transistor - Major Transistor
Erittäin huolella tehtyä maalailua. Soundit on lähes taivaalliset, eikä missään vaiheessa lähdetä kohkaamaan vaan pysytään siististi ruodussa. Kantaa hienosti koko matkan, joskin pop-orientoituneena ihmisenä iskee aina jossain vaiheessa se adhd että hei, tässähän ei oo tekstejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Adventurer 06.12.2011

Nuggumath - Adventurer
No mutta täähän on mukavaa poppistelua! Tää itseasiassa toimis varmaan pelkällä banjollakin aivan mahtavasti :D Koukuttavat melodiat!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 06.12.2011

Death Generation - Before I will die
Olin jo ihan myyty tuohon riffittelyyn, aivan jumalaisen kuulosta, mutta sitten tämä ozzy-laulu, se vähän töksähtelee meikäläisen kuuloelimissä. Tuo stemmakitarahommeli on taas herkkua. Ehkä tätä biisiä ois voinut vielä hiukan kiteyttää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - The Modern Times 06.12.2011

State of Ignorance - The Modern Times
Korvanapeilla kuulostaa aika hassulta tuo rumpumiksaus, tiedä häntä sitten. Biisinä aika mielenkiintonen tekele, esikuvia toki tulee mieleen heti tusina, mutta tää on hieno genre.

Sivu: 1 2 3