Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 150 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Extinction - Teuras-Kesäpiisi 14.01.2008

The Extinction - Teuras-Kesäpiisi
Komppia antille, mutta en kyä kuuntelis kännissäkään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Sätkynukkehuorat 14.10.2007

Aivolävistys - Sätkynukkehuorat
Tämä on kertakaikkisen hyvä biisi. Iskee kuin miljoona volttia niin sävellyksen kuin sanojenkin ansiosta. C-osa on nerokas, tykkään kyllä vallan paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Dancing With The Flames 27.01.2008

Darcasis - Dancing With The Flames
Orkesterin laulusolisti tuli eilen Juva Hotellilla kauppaamaan demoa, ja kun ei rahaa ollut, niin tulin katsastamaan toiminnan tänne mikserin puolelle. Ensinnäkin täytyy kompata Ale Kuoppalaa, orkeseterin nimi on kyllä loistava. Biisikin on genressään kaiketi aivan kelpo, itse en black metallin suurkuluttajiin kuulu. Hienoja suvantokohtia ja laulajan äänenvaihtelua on kuitenkin havaittavissa. Ei tässä mitään, hyvä meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - Status 24.04.2007

BLAH! - Status
Onpahan hyvä biisi! Hirveenpaljon monipuolisempaa kuin vanha Blah. Toimii kyllä mulle. Miinusta vois antaa (kitara)saundeista ja lievästä hätäsyydestä jonkin verran, mutta biisinä aivan saakelin kova. Hyvä jätkät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - Viha on rakkautta vahvempaa 04.05.2007

Eturintama - Viha on rakkautta vahvempaa
Tässä taas laulut toimii tosi hyvin, johtuuko sitten tuosta Marko Annala-tyylistä vai/ja säröstä.. Aika vihainen biisi tämä. Tässäkin tosin tuli sama tunnelma kuin aiemmassa, että tarkoittaako nää tätä oikeesti? Kun biisi on kuitenkin pitkälti kokoelma eri biisejen osia, jotka on jo tehty.. En oikein osaa sanoa. Ei tämä huonoa missään nimessä ole, mutta ei tässä ruutiakaan nyt uudelleen keksitty.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eturintama - Pahan kasvattama 04.05.2007

Eturintama - Pahan kasvattama
On pojat kehittynyt paljonkin aiemmista biiseistä, mutta joku silti tökkii. En tiedä mikä. Biisi on hyvää perus jötistä/trässiä, kitaralla on hyviä juttuja ja paletti pysy kasassa. Laulu, sanat ja varsinkin huuto pystävät kyllä korvaan kovasti. En tiedä, jotenkin väkisin väännetyn oloinen oli tämä?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Rajamäki 21.04.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Rajamäki
Hittikierto! Säkkäri on komeeta kasarirokkia Iron Maidennin ja Whitesnaken henkeen, ja kertsi toimii mainiosti. Miinusta tulee lauluosastosta, vähän menee epävireessä, eikä sanoista saa oikein selvää.. Tahallista? Mainio biisi kyllä muuten!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni - Will ye go, Lassie? 24.08.2007

Jouni - Will ye go, Lassie?
nonyt on herkkää. Komea tunnelma, Irlanti soi hommassa aika hyvin. Äitikin tykkäsi, kun vieressä kuunteli :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murdershock - Fists and faces 02.05.2007

Murdershock - Fists and faces
Aika sairasta tosiaan. Ja aikas hyvää. Genre on itselleni aika tuore, joten en osaa hirveesti mitään sanoa. Tauot blästissä kuulosti erittäin hyvältä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - The Manifest 03.02.2007

BLAH! - The Manifest
Tämä on kerrassaan mainio. Oit toimii ja soolokohta on kaikenkaikkiaan mainio. Lisee pojat lissee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daybreak Circle - Memories of fear 09.12.2006

Daybreak Circle - Memories of fear
Vittu tämä potkii kuin miljoona volttia. Kaikki ainekset hitti- ja vitun hyväksi livebiisiksi. Löpytyy energia, rässikomppi, melokertsi ja huudatussuvanne. Eikä ees kuulosta hitinhakuiselta! Teidänlaisia bändejä ei oo Suomessa liikaa. Nyt pistetään pojat perkele pyörät pyörimään ja järjestetään se kiertue, pakko päästä näkemään teittit!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daybreak Circle - Taste of your sin 09.12.2006

Daybreak Circle - Taste of your sin
Aika turpaanvetoa. Kyllähän se mulle soppii. ja tästä löyty jo sitä melodiaakin, eri hieno juttu. Toimii livenä varmasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daybreak Circle - Failure 09.12.2006

Daybreak Circle - Failure
Kun avasin biisin, niin olin ällikällä lyöty. DBC? HÄH? Piti pari kertaa varmistaa kuuntelevansa sitä. mutta jo, itse asiaan. Vitun kova biisi! Kuten Sonar jo sanoikin, yhteensoitto on parantunut tosi paljon, joskin ennen oli hyvä myös. Biisiin olisi silti toivonut vähän enemmän melodioita, pelkkä suoraviivainen mättö saattaa jokus olla tylsä, jollet ole Slayer, kelle se on sallittua. Lopun feidaus oli mielenkiintoinen ratkaisu! Hyvä pojut, ysi räpsähtää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 29.10.2006

Pyromaniac - LÄPI
Niin. Lauksi kuulosti oikein hyvältä, ennen kuin kappaleen laulu alkoi. Ääni oli todella paska ja ärsyttävä, enkä kappaleen sanoituksia voi/halua henkilökohtaisesti allekirjoittaa. Biisissä ei juurikaan vikaa, mutta muuten koko tsibale niin täyttä schubertia että ei tästä voi kummoisia pisteitä antaa. Ymmärränhän minä, että tämä on (toivottavasti) kieli poskessa tehty, mutta sotii meikäläisen arvoja vastaan. Sori. Ehdotankin, että jatkat hommmia, mutta tosissaan, ja annat jonkun muun laulaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shitsnackers1 - Until the cages lay empty 13.11.2006

Shitsnackers1 - Until the cages lay empty
Uutta snackersia. toimii. perkele. Sundit ei oo kummoset, mutta mitäs vitun väliä sillä on. Pääasia että biisi toimii, ja sehän toimii! Nähdään perjantaina saatanat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Limit - So Long 14.09.2006

Speed Limit - So Long
Tämä oli ihan kelpo rykäsy. Erittäin positiivista, että ette oo tyytyny ihan normikaavaan, vaan ootte saanu tohon 3.20:neen normia enemmän osia. Tämä on tietenkin pelkää plussaa. Yhteensoitto toimii, eikä sanomista tule kuin laulajan hienoisista lausumaongelmista, jotka nekään eivät ole pahimmasta päästä. hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele City Of Breach - Silvanna (rough mix) 14.09.2006

City Of Breach - Silvanna (rough mix)
Ihan. Vitun. Hyvä. Jätkät on saanu mukavasti yhdistettyä mukaan vähän pehmeämpääkin settiä, esim puolenvälin tienoilla alkava "näppäily". Mahtavaa. Lisää. Lähti kovalevylle. Mistä tätä saa tilattua?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - All Blown Away 22.08.2006

BLAH! - All Blown Away
Tämä on ... loistava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shitsnackers1 - As the flames reach higher 13.11.2006

Shitsnackers1 - As the flames reach higher
Tääon vielä parempi kun toi cages. Tuo kertsi <3 Ihan vitun jees. hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Frontline 13.11.2006

GARM - Frontline
Aika jees rässiä. Laulaja erityisesti onnistuu roolissaan. Kitaristeillakin havaittavissa hyvää riffittelyä! Biisi itsessään on kuitenkin aika keskitien kulkija, eikä siitä jää päähän nalkuttamaan jotan tiettyä juttua, (vrt. esmes Raining blood). hyvä menoa kuitenkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Cry For War 27.06.2006

Warriors Of Might - Cry For War
Pakko myöntä, että en yhtän pidä tästä genrestä, ja ehkä juuri minun oli pakko tulla arvostelemaan tämä :D Mutta itse piisiin. Kitaristi osaa kyllä asiansa, mutta hyörii vähän liikaa tuolla yläkaulassa. olisi ollut hyvä kun olisi ollut enemmän kahden kitaran sointukomppia. Rummut ovat ilmeisesti aidot? Ensi kerralla panostakaa niihin, kuulostaa aika pahalta sundit muutenkin (esim toinen kitara) ovat aika puuroa. Laulaja ei oikein osaamisellaan vakuuta. Toivoisin enemmän genreen sopivaa "korkealta ja kovaa"-menoa. bississä on monia erilaisia osia, joka on hyvä, sekä huono juttu. Ne tuovat monipuolisuutta, mutta ne ainakin tässä biisissä kuulostavat irrallisilta, aivankuin pöytälaatikkoriffejä sieltä täältä olisi siirretty samaan sävellajiin ja lyöty yhteen, toivoisin enemmän panostusta siirtymäkohtiin ensi kerralla. Mutta pisteet kitaristille!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Tyhjiä pulloja, bensaa ja tulta 02.07.2006

Aivolävistys - Tyhjiä pulloja, bensaa ja tulta
Kunon menoa! Oltiin samaan aikaan Sitruunarockissa soittamassa, ja tämä jäi keikasta erityisesti mieleen, kuten myös "Vittuun homofobia!" Tää on kyllä ihan punkia isolla peellä. Miinuspuoli pändissä yleisesti on ehkä rumpalin ykstoikkoisuus, pari komppia lisää, niin avot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 21.06.2006

Aeiouaih - Vertical
Laulu lähti vähän turhan nopeesti, ois voinu joku hämy intro olla. Aika hyvä biisi. ns. leirinuotiomusaa, hyvällä tavalla. Rauhotuin tätä kuunnellessa. Kertsin takana hienoa kitarakikkailua ja stemmalaulua. Modulaatio oli aika ylläri, mutta toimi. Hjuva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - I try not to mind 21.04.2007

Wreck - I try not to mind
Tosi kova biisi. Naislaulusta harvoin tykkään, mutta kyllä lähtee! Lyriikkapuolikin toimii, ainakin tässä elämäntilanteessa. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 31.05.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Kuulostaa todella hyvältä, hienoa kuulla rottenia oikeilla soittimilla soitettuna! Lyriikat vanhoja tuttuja, ei huono juttu kuitenkaan. Mukavan lyhyt pläjäys, loppuu vain ehkä hieman liian äkkiä. Hyvä tämä oli kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Heart Of A Dragon 27.06.2006

Warriors Of Might - Heart Of A Dragon
Hyvä akustinen intro. Komeen kuulosta. Laulu tulee vaan aika tuhnusesti, saisi olla pinnemmalla, koska kuuluu olevan myö hyvät stemmat tukena. Säröjen tullessa menee aika perus kikkeliballaadiks, mutta ei siinä mitään. Kitaristilla komee soolo, sääli etten saanut ihan kunnolla selvää.. Laulaja kuulosti akustisessa kohdassa paljon paremmalta. Säröjen tullessa mukaan alkoi liika yrittäminen ja pullistelu, joka heikentää suoritusta. Reenillä siitä selviää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiimaiset sanansaattajat - Rakkauskirje 19.05.2006

Kiimaiset sanansaattajat - Rakkauskirje
Hyvä pläjäys! Ihan tuli karkkiautomaatti säröillä mieleen. Hienon epävireistä. Rok. Toi lopun "tähän väliin maistuis limu" oli mahtava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiimaiset sanansaattajat - Läskit valtaa maailman 19.05.2006

Kiimaiset sanansaattajat - Läskit valtaa maailman
Sundit oli ihan vitun hyvät.. Pojat on ollu ihan studiossa. Tämä oli kyllä mahtava pläjäys, tämän aidommaksi ei voi mennä. Hyvä toi aabeeceedeeeeäfgee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Testicals - Time To Go 19.12.2006

Testicals - Time To Go
Onhan tämä aivan saatanan menevä ralli.. Jossain teittit ois taas nähtävä kyllä.. Yhteiskeikkaa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaksi Taksi - Škola 31.05.2006

Jaksi Taksi - Škola
Wow, non-finnish band in Mikseri. this certainly brings extra points. Lyrics.. Well, what can I say, I dont understand anything, and they sound very funny :D But the music is good, reminds me of Blink-182, GC and those other OC-punkbands. The "Woohoo"s weren't good, more attitude! But well, I'd give you 8+. but 'cause we have only full numbers, it's eight. Well done, two thumbs up!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PunkcorN - Alienit 05.04.2006

PunkcorN - Alienit
"Asenteellista punkia", sanottiin Punkcornista flyerissä, joka mulle Kontulan nuorisotalolla annettiin. Asenne tästä on kaukana. Todella keskinkertaista klamydiapunkia. Biisit siis. Toki hyvin soitettua ja laulettua (laulaja kuulostaa ihan veskulta), mutta lyriikat ja se "asenne" ovat odella kauheeta kuraa. Ei aukee mulle. Ja mikä vitun "Juo juo juo!"?! Biisissä oli toki hyvääkin, se oli biisinä (jos unohti lyriikat) ihan kelpo, ja soolo oli hyvä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Ihmismassa 30.03.2006

Info & Opetus - Ihmismassa
rymiin en meinannu päästä mukaan mitenkään! :D Muta tässä on sitä meininkiä ja asennetta! toimii pitissä varmasti. Hieno esitys ja hieno, hallittu ja suunniteltu loppu :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Vitun Juntit 30.03.2006

Info & Opetus - Vitun Juntit
Säännöt yhtyeellä on kunnossa... Pnuk! Biisi on tosiaan aika black Sabbathia. Riffi on aika hyvä, pirun rankka. Kyllä tämä nyrkkiä pystyyn heittää! Äänenlaatu ei ehkä ole parasta mahdollista, mutta enpä siitä sakoittele. Biisi on hyvä, joskaan ei ihan meikäläisen makuun, ja menee ehkä vähän liian vitsin puolelle. Mutta hyvä silti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flaming Bush - Adhesive-Tape Jake 10.03.2006

Flaming Bush - Adhesive-Tape Jake
Tämä biisi on erittäin mainio. Hienoa kuulla puskalta (edes puoleenväliin biisiä) rauhallisempaa meininkiä. Aika ässä, ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - My Solution 05.03.2006

Killed By Stars - My Solution
Vittu! Kommentti katos! No ei se mitään, tiivistetään vähän. tätä ollaan kyllä odotettu, ja ei se odotus ihan hukkaan mennyt. Rankempi KBS esittäytyy! Hieno, omaperäinen veto, erityisesti säkkärin intia-basso ja kertsi tekivät vaikutuksen! Laulaja on myös ihan ässä! uskomatonta! biisi oli kuitenkin hieman keskeneräisen kuuloinen, sovituspuolta olisin toivonut mietittäneen hiukan enemmän. Kuitenkin mainio biisi, joskaan ei aiemman tuotannon veroinen. 9-.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - Nuclear war 13.02.2006

BLAH! - Nuclear war
Tämä on tosi kova. Tomii pitissä niin maan perkeleen hyvin. Kertsi on mahtava, Hoorayt toimii. C-osan Anarchy in the U.K. on mukava oivallut. En löydä tästä biisistä muuta huonoa, kuin soittajien sillointällöisen epätarkkuuden. Mut hei, tää on punkkia! Kymmenen puoli.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fabulous 65 - The Age of a Dream 15.01.2006

The Fabulous 65 - The Age of a Dream
Mahtavat kitarasundit! Vintage. Muutenkin soundit paljon paremmat kuin aikaisemmalla demolla. Kyllä, tämä on hyvä biisi, Nyslåtin Hellacopters iskee jälleen! Kertsi ja sen stemmat toimivat kuin tauti. Tähän on saatu sitä kuuluisan hyvää livemeininkiä mukaan. Yhteiskeikkaa millon?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kansalainen - Sade ei tule tippoina 22.01.2006

Kansalainen - Sade ei tule tippoina
Mainio biisi! Faith No More kuuluu taustalla aikas vahvasti, mutta se ei ole huono juttu. Jazzhumppa-kohta on hyvä, mutta tulee ehkä liian monta kertaa, olisi ovinut ehkä keksiä toisenkin säkkärikierron kaveriksi? Runttaus toimii, ja basisti on kone.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reynald's new friends - Nowhere But Here 06.01.2006

Reynald's new friends - Nowhere But Here
Aivan mahtavan kuulosta. Upea tuo liidikitara.. Säkkäristä pärähti heti mieleen apulannan piiskaa :D , mutta ei se mitään, se on hyvä biisi. Kertsin kuvio on pari kertaa käytetty, muta ah, silti aina niin hyvä. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reynald's new friends - Useless Feelings 06.01.2006

Reynald's new friends - Useless Feelings
Introssa piristäviä sointuvalintoja. säkkärissä hyvä kitarakuvio, ja laulukin toimii. Kertosäkeessä laulaja kuulostaa vähän liian päälleliimatulta, vähän enemmän voisi tunnella olla mukana.. Hieno soolo! Mainio tapaus tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reynald's new friends - Slave Of Society 06.01.2006

Reynald's new friends - Slave Of Society
Avausriffi potkii munille! tosi tykkiä. Laulu kuuluu aika huonosti, mutta se mikä kuuluu, kuulosta hyvältä. Hienoja melodioita pojilla. Kertsi on hyvä, joskin voisi olla hieman muuta poljentoa erilaisempi. toimii kyllä. Miinuksena biisin lyhyt kesto (olisi voinut jatkua vielä vaikka miten pitkään, sooloa tms. mukaan!). Kyllä tämä ysin saa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frankie and Gator - In Your Face 27.03.2006

Frankie and Gator - In Your Face
Alku on mielipuolinen. Pikku-SOAD! :D Biisi pysyy kuitenkin hienosti kasassa, ja kertsi on vallan mainio hienoine melodioineen. Erittäin toimivaa materiaalia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele My Nasty - Not enough 07.01.2006

My Nasty - Not enough
Johan on rokki riffi! Soundeihin ja otteeseen vaan enemmän munaa mukaan, vähän niinkuin laulajalla :D! Tosi hyvä naislaulu! Kertsi on toimiva kyllä kanssa. c-osakin on jees. Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalsarit - Mie oon Malli 10.03.2006

Kalsarit - Mie oon Malli
jumalauta! Kalsarit! Vittu työ olitte jokipirtillä kovia. Mahtava juttu. Upeeta meininkiä, tää biisi on kyllä just sitä itteensä, huonoine saundeineen ja kaikkineen. pakko laitaa kymppi. Missä kiljuhuora ja kiljunteko-ohje viipuu?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalsarit - Tappo Karnevaalit 10.03.2006

Kalsarit - Tappo Karnevaalit
Tämä biisi tuo paikoitellen mieleen jopa legendaarisen Shitter Limitedin. Upeaa jätkät! Laulaja on kurko!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 19.12.2005

Celestial Aeon Project - Masquerade
Aika jannä ralli. Ei ois ekana uskont, että valssia tulee (no siis kyllähän minä nuo tekstit luin, mutta silti). Aiak kalvinen fiilis, sulla vissiin vaikuttaa vuodenajat musiikkiin tosi paljon? Tää on just kävelyä jossain jääluolassa, missä on kuitenkin valoisaa, ja kahden minuutin paikkeilla loppuseremoniossa päästään ulos. Tämä oli oikein piristävä veto tähän päivän. Olisi vaan voinut olla aavistuksen pidempi, ja moniosaisempi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noisy Revolution - Dear George W 10.12.2005

The Noisy Revolution - Dear George W
Mainio alkuriffi! Toimii kuin junan vessa. lauluääni välillä vähän hakee, mut hei, tää on punkia! Ja Kurt Cobain tulee mieleen, sehän on hyvä juttu vain. Soittajat soittavat hyvin yhteen. Ja kertsi on loistava. Ei omaperäinne, mutta loistava! Soolosta pojot, anti-flag, anti-flag! Uskomaton energia ja soittamisten into välittyy teistä kaiuttimien läpi! Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - The Bassplayer 14.12.2005

Rabble At Therapist - The Bassplayer
öö.. hetkinen. Minulle markkinoitiin hard rockia punkina? no, oli genre mikä oli, niin toimiihan tämä. Tukeva komppi rumpalilla. Laulajan ääni sopivan "mustajärvi". Biisihän itsessään on tehty jo muutamaan kertaan, mutta olen kuullut huonompiakin toteutuksia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Last Day 15.12.2005

Rabble At Therapist - Last Day
alku ilman särökitaraa ja rumpuja olisi saanut olla pidempi, gunnariballaadit kunniaan! Laulaja ei myöskään tossa säkkärin puhtaassa laulussa loista. Kertsi no menevä, muttei niin hyvä kuin aiemmat. Soolo loistava, muta ehkä pykälää liian kovalla ja liian lyhyt. Tässä on paljon hyvää, mutta sovituspuolella olisi hommaa. Esim biisi olisi voinut olla vielä paljon pidempi, ja olisi voinut kasvaa hitaammin, ja olla lopussa todella mahtipontical. Funtsikaa ihmeellä sellasia juttuja, teistä nimittäin kuulee, että te pystytte sellasiin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Sex, Booze & Rock 'n Roll 14.12.2005

Rabble At Therapist - Sex, Booze & Rock 'n Roll
biisin nimi kuulostaa jo hyvältä, kun drugsin tilalle on vaihdettu booze. Hyvähyvä, YAD:iin liittymässä olen minäkin! tämäkään biisi ei mitään uutta ja mullistavaa tarjoa, muttei inhotakkaan. Ja sehän se varmaan onkin perimmäinen tarkoitus! Kertsi vie kyllä mennessään! Ja soolo on kuin oppikirjasta! Hienoa! C-osa on mahtava (were fine..) Tälläistä maailma tarvitsee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinema - Beautiful Times 03.04.2006

Sinema - Beautiful Times
Pirun hyvä jazz/blues/emmätiiä-meininki. Suoraan New Orleansin savuisista kuppiloista. Laulajalla on tosi hyvä ääni, sopivan tumma ja syvä, mut ei kuitenkaan liian. Oisin vaan toivonut sanoja, toi lallattelu alkoi käymään jopa hieman hermoille. Viulu on hauska ja hyvin toimiva lisä. tosi hyvä biisi, rauhoitti sai hymyn kasvoille ja sai unohtamaan tämän loskaisen tympeän maailman ainakin hetkeksi. Nähdään porin jazzeilla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Our Drummer Got A Roly-Poly Kind Of Girl 15.12.2005

Badger Milk - Our Drummer Got A Roly-Poly Kind Of Girl
Tämän olenkin pari kertaa käynyt kuuntelemassa.. Vähän rauhallisempaa näkökulmaa. Tosi hyvä sävellys ja soinnutus. Säkkäri, pre-chorus ja kertsi ovat mieleeni. Artullakin on laulussa sitä munaa, joka "I wanna see your boobies"ilta puuttu. Kai se on miehistyny, kun on kuulemma "kerran saanu pillua, ihan oikeesti!" :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Muffin Man 15.12.2005

Badger Milk - Muffin Man
Lue kommentti Dumbfuckista ja copypastee se tähän. Skata tässä ei kyllä ole, mutta mahtava on tämäkin. Jätkät saatana!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 28.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Jaha, jaha... Uutta Rottenia. Tulee vähän tällänen Shitter Limited goes disco-fiilis :D Basso on hieno, ja wah-kitarat täydentävät todella hyvin. Ovatko rummut koneella tehty? Uskomattoman aidon kuuloiset. Kertsi on kaikessa ärsyttävyydessään varsin toimiva. Ja lyriikat, toimii kuten aina. Eipä tämä rotten-leiristä mitään uusia mullistavia puolia tuo, mutta kuten tavataan sanoa: Jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - New Dawn 14.12.2005

Celestial Aeon Project - New Dawn
tosiaan sopis täydellisesti johkin FF:iin tahi johkin fantasia saagaan (vrt. Taru Sormusten Herrasta: kontu) Heti tuli tosi hyvä fiilis! Miinuspuolena löytäisin pituuden, olisi voinut olla jopa hieman pidempi, mutta hyvä silti. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Threshold 14.12.2005

Celestial Aeon Project - Threshold
oho oho! uutta ja erilaista, rumpukompit ja kaikki. tässäkin oli hienot melodiat ja kaikki, ja muutenkin biisi varsin mallikas, mutta se jokin tästä puuttui... En tiedä sitten mikä, ja olen pahoillani etten sitä osaa sanoa. Vaikka se ei vielä auennut, niin toivottavasti tulevaisuudessa. Ilmoittelen sitten.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAH! - When Cities Turn To Dust 21.11.2005

BLAH! - When Cities Turn To Dust
Tätä ollaankin odotettu kieli pitkällä jo pitkään... Ja sen arvoista on ollut! KErrassaan mahtava riffi, potkii pogoamaan niin, että se joka kutsusta kieltäytyy on varmasti rampa tai kokoomusnuori. Jannen lauluääni on kehittynyt ihan helvetisti, ja taustat toimivat hyvänä uutena lisänä. Jos biisistä haluaa jotain pientä yriittää valittaa, niin temporuuvi kävi ehkä jopa vähän ylikierroksilla, ja pieni rempseä rokkisoolo oils ollu helvetin hyvä lisä, se kun olisi kuitenkin kitaristeilta taittunut. Mutta näinkin helvetin paljon parempi kuin hyvä! Kiitos! See ya in the pit!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 25.04.2006

The August - Puzzle
Jo pändin nimi luo lieviä ennakkoodotuksia.. :D hauska rytmi biisissä, eroaa hieman massasta. hienoja melodioita ja sovituksellisia ratkaisuja tässä biisissä, toimii mulle kyllä. Toi kertsi varsinkin lähtee hienosti. Lyriikat ois hauska saada näkyviin, vois biisit aueta vielä paremmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Dumbfuck 15.12.2005

Badger Milk - Dumbfuck
Soundi on nyt kyllä mahtavat, ja alkuriffi potkii munille. Skasäkkäri mahtava. Kertsi mahtava. Herranjumala mitä tavaraa! Ei vittu mikä biisi. Sori, en miä keksi mitään pahaa sanottavaa! Ehkäpä liian lyhyt oli tämä?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frankie and Gator - George 27.03.2006

Frankie and Gator - George
Hyvä rytmi! Ilmarummut käynnistyy välitömästi. Osat on hyviä, mutta biisi on ehkä liian yksinkertainen teille, olisi hauska jos mukana olisi totaalisen erilaisia osia ym kivaa, you know what I mean? :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frankie and Gator - New York City 27.03.2006

Frankie and Gator - New York City
Tähän tykästyin Ä&V:ssä, ja hyvä tämä on levylläkin. biisi kasvaa hienosti, ja laulaja kuulostaa maljalta (tämän tulen tod. näk sanomaan vielä useasti, kommentoin tämän biisin ensimmäisenä..) Hieno biisi kaiken kaikkeaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Street Rovers\' Union - Baby-Making Liquid 02.12.2005

Street Rovers\' Union - Baby-Making Liquid
Huomasinpa, etten ole tässä muistanut äänenlaatua yhtään kommentoida.. No vittu! Mitä väliä sillä, jos biisit on tälläistä mahtavuutta! Lakun bassokuvio toimii! Anti-flag jopa pamahtaa mieleeni. Todella hinon kuuloinen säkeistö. Jano, kertsistä on varmaan turha edes puhua... Tosiaan, pakko on teidät nähdä livenä mahd. pian, hölmöltä näyttää kun kotona joutuu tanssaamaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Street Rovers\' Union - Street Rovers 02.12.2005

Street Rovers\' Union - Street Rovers
Nyt on vuorossa siis se pakollinen bändin nimi-biisi? :D Toimii, toimii. Laulaja loistaa, nitkautukset <3. Tanssaamaan! Pakko päästä tanssaamaan! hyvät, yksinkertaiset soolot kitaralla. Tämä oli hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Secret 13.11.2005

Killed By Stars - Secret
tätä ollaankin odotettu... Uutta KBS:ssää. Alku erittäin lupaava, ja hyvä. vähän rankempi kuin ennen. Toimii. Helvetin hyvä. Laulaja on kehittynyt vitusti. kertsi heittää bändiä jopa vähän kohti stadionrockia, joka on aika mielenkiintoinen ajatus.. mutta tämä on mahtava. Ei yyhtä hyvä kuin Silence, mutta se olisi jo uskomaton suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GOLDENMONKEYS - PirtsakkaHumppa! (Mitä se humppa on?) 02.11.2005

GOLDENMONKEYS - PirtsakkaHumppa! (Mitä se humppa on?)
Tähän löytyi komppikin. Vammainen perkele.. Efektit peittää vähän sanoja (joka on huono puoli) ja säveltä (helvetin hyvä puoli). Lyriikat toimii, toinen ysin biisi. mäinioita väläytyksiä biisissä. Hyvä. vitun kertsi, jää soimaan päähän!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SBSociety!! - Dedicated to you 02.01.2006

SBSociety!! - Dedicated to you
Tuo alku (puhdas, myöhemmin särö) On aivan vitun kova! Täyttä rautaa! Lauluääni pelotti aluksi, mutta totuttuani totesin sen hyväksi. Komppi on turhan nykivä, perus punk-komppi kunniaan! Kertsi saa kyllä sing-alongit tulemaan pienemmästäkin porukasta. C-osa tyrmää. Upeat laulut! EI vittu, pogopogo. Toimii ihan kympillä. Biisi vaan on liian pitkä, ois voinut pätkästä kahdeksi eri ralliksi tosta 4.10:n kohdalta. Mahtavat maiden-huudatukset! Tämä biisi on ehdottomasti mikserin parhaimmistoa. Arvosanaksi annan 10- (miinus tulee biisin pituudesta), eli kymppihän se täytyy täräyttää, ja biisi playlistille ja kaikkee. Let's born to rock!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele GOLDENMONKEYS - !Kirjaston!Nurkan!Humppa! 02.11.2005

GOLDENMONKEYS - !Kirjaston!Nurkan!Humppa!
Mihin se humppa jäi? Lyriikat hulvattomat. Selvää kehitystä tapahtunut Goldenmonkeys-leirissä! Tämä on ysin biisi! Ja Jay-Kay, ennen oli ennen ja nyt on nyt, postin edusta on nykyään bobejen valloittama... Kirjasto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratpack - Surf-Kesä 02.11.2005

Ratpack - Surf-Kesä
Mukavan kesäinen meininki biisissä, ja yltyy sitten varsin mukavaksi ramopunkiksi. Yy kaa koo nee! Tulee ihan viime kesä, puustock ja Poikien eturivi mieleen... Miinuspuolena naislaulu, ei ainakaan minun korvaan oikein toimi. Biisi olis myös voinut olla pitempi. Kiitos kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Pimeä 31.10.2005

Elinvoima - Pimeä
alun kitaramelodia mielenkiintoinen, tulee mieleen apulannan Unenkansa. laulu ei tule kovinkaan tunteella, kuulostaa, että se olisi vain sutaistu, liimattu päälle. Kertsi on hyvä, perussuomirockkersti, joka toimii kelillä kuin kelillä, tyylillä sadetanssi. C-osa on hyvä, erilainen piristysruiske biisiin. Lyriikoita en sen tarkemmin kuunnellut kuin että ne eivät herättäneet mitään mullistavaa tunnetta minussa, mutta eivät myöskään olleet huonot. kaiken kaikkiaan, biisi ei ollut huono, muttei myöskään tarjonnut mitään uutta. Kasi annetaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Haavekuva 22.10.2005

Riku Rotten Project - Haavekuva
Enpä ole hetkeen RRP:tä kerennyt kommentoimaan, anteeksi.. Alku on erittäin lupaava, mieleen tulee Dead Kennedys meets YUP.. Lyriikat eivät rimmaa, joka on ärsyttävän hyvä tehokeino. Mites soitinpuoli, onko kaikki soitettu oikeilla soittimilla? Jos ei, niin helkkarin aidonkuuloista shittiä. Lyriikat ovat sanomaltaan taas mainioita, kuten aina. Biisinä tämä oli perus-Rottenia, joka ansaitsee 8.5, ja koska mikserissä pyöristellään aina ylöspäin, liin loppulukema pompsahtaa ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Danny Rottenstar - Handicap on a T.V. Show 19.10.2005

Danny Rottenstar - Handicap on a T.V. Show
Bändin- ja biisin nimet vaikuttavat lupaavilta.. aika rockhengellä.. Kasari lähellä varsinkin rumpusaundeissa... Sex Pistols yrittää tehdä skata, mutta sid on piikittänyt kerran liikaa, ja Johnny on syönyt sieniä! Biisissä hyvä ja tarttuva kitarariffi, muu biisi ei niinkään tarjoa mitään mullistavaa.. laulajalle, jos kyseessä olisi Pistols-coverbändi, niin ylistäisin sitä kuinka kuulostat Rottenilta, mutta nyt kun ei ole sellainen kyseessä, kehoittaisin keksimään vähän vaihtelua hommaan.. Olisi hyvä jos tarjolla olisi toinenkin ääninäyte, sillä tämä ei minua juurikaan vakuuttanut, kuten sanottua, biisi ei tarjonnut juurikaan mitään uutta, pyöri vain annettujen vaikuttajabändien ympärillä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warehouse of Distant Dreams - Blame 19.12.2005

Warehouse of Distant Dreams - Blame
Äärettömän suurin ennakkoluuloin avasin tämän biisin, en nimittäin ole Pet Shop Boysin suurimpia faneja. Mutta tämään oli ihan oikea biisi! tosi rauhoittava. Itsekkö laulat? Hyvänkuuloista, Depeche Mode tulee mieleeni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Ethereal Void 17.10.2005

Project Divinity - Ethereal Void
Lue kommentti edellisestä biisistä, ja kuvittele se tähän. Plus, tästä tuli mieleen delffiinien laulu, vaikken ikinä sellaista oli kuullutkaan... :) Todella kaunista matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Alku ainakin on mainio, tulee ihan mieleen pähkinänsärkijä, joka on hyvä juttu, sillä se on biisinä erittäin hyvä. Toinen teemakin on veikeä... Selvää elokuvasoundtrack-ainesta, ois omiaan jossain Tim Burtonin leffassa. Tässä kohtauksessa kuvaillaan talvista satumetsää :) Tämä oli hyvä! Otan toisenkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 17.10.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Kuten ylempänä on sanottu, todella rauhallinen, ja Sigur ros-henkinen alku, välillä tosin tuntuu, että laahaisi vähän liikaakin, ja muita instrumentteja saisi alkaa ilmestymään. Minuutti kolmenkymmenen kohdalla toive toteutuu, ja soittimia feidataan todella hienosti mukaan! Marssirumpu on mainio lisä. Todella hienoa, kehuna sanottua nukkumaanmenomusiikkia, jonka voi nukkumaanmennessään lyödä soitaan, ja tyhjentää pään päivän taapahtumista, mielellään mukavan tytön vieressä. Ei helvetti, olen myyty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pisara - Metsä 04.10.2005

Pisara - Metsä
En tiedä onko hyvä vai huono asia, mutta aika vahvasti tuli mieleen Kummelin pilipalilaulu.. :D ei vaan, silti ihan pätevä toi teema, lisää osia vaan kaipaisin...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Ethereal Awakening 14.12.2005

Project Divinity - Ethereal Awakening
herranjumala, miten kaunista. uskomatonta. kuuntelen tätä kolmatta kertaa putkeen, pimeässä huoneessa, ja minun sisälläni on joku todella outo tunne. on todella lämmin olo, mutta samalla selkäpiitä karmii, kylmiä väreitä toisensa perään. Todella hienoa musiikkia. Rauhallista, oikeastaan mitään ei tapahdu, mutta silti biisi rullaa eteenpäin todella mahtavasti. Maailma on kaunis paikka, tajusin sen juuri.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Forever and Ever 17.10.2005

Project Divinity - Forever and Ever
Täästä tulee mieleen ihan talvet, kun kävelee kotiin yli jäätyneen järven, taivas on pilvetön, ja tähdet loistaa kirkkaasti kirpeässä pakkasyössä. Sit muutama tähdenlento viuhahtaa, ja kuu paistaa... Tätätosiaan jaksais kunnella vaik kuin pitkään! Hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Where the Dead Lay 17.10.2005

Project Divinity - Where the Dead Lay
Alku on todella painostava, sopisi todella hyvin johonkin kauhuelokuvaan, metsässäkävelymusiikkia. Toisaalta, herää myös mielikuvia, missä olisi vajoamassa merenpohjaan, sininen tummenee ja tummenee.... Kunnes lopulta nauhuri näyttää 03:26, ja Olen pohjassa. Kaikki mustenee. Otan viimeisen hengenvedon ja olen paremmassa paikassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Alchemist 14.12.2005

Celestial Aeon Project - Alchemist
tosi hauska melodia! tulee sillanen tosi joulunen fiilis, ihan kuin tonttujen lahjapajaan pääsisi kävelemän!Hyvät soitinvalinnat, pelkistettyä (ehkä jopa liian?) jouset toimivat. hyvät noi näppäilyt tossa välissä. Lunta sataa, tinasotilaat marssii, kynttilät palaa ja kuusi on talon nurkassa.. Hienoa. sääli vaan, että biisi loppuu kuin seinään. onneksi winamp heittää sen nonstoppina uudestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goresoaked - Postmortal Haemorrhoids 14.12.2005

Goresoaked - Postmortal Haemorrhoids
No jopas alkoi pää heilumaan... TÄmähän on varsin piristävä, minua nukutti ennen tätä biisiä! Ai niin, rumpali on ihan paska :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 22.10.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Punk! Todella tarttuva tuo alkuhokema.. Säkeistöt mukavan .."outoja", kertsikin toimii niin ettei mitään. Lyriikat pistävät miettimään (taas). Hieno veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waiting For Candy - Two Years #2 13.08.2005

Waiting For Candy - Two Years #2
paremmalla toteutuksella tämä olisi parempi. laulu ja liidikitarat hapuilee vähän liikaa. Mutta biisinä tämä on kuitenkin kympin arvoinen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waiting For Candy - Two Years 13.08.2005

Waiting For Candy - Two Years
Emo! Stenderit ilmaan! Laulu on vähän liian takana...Tästä ei välttämättä tartteis ees sähköversiota tehdä, äänittää vaan selkeemmin. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waiting For Candy - I Really Hate You 13.08.2005

Waiting For Candy - I Really Hate You
Tulee ihan Paul Ankan Diana mieleen! Laulaja vetää muutamaa poikkeusta lukuunottamatta... Aika herkkää... :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waiting For Candy - Face 13.08.2005

Waiting For Candy - Face
Äänenlaatu vähän heittelee, mutta enpä ala siitä valittamaan.. Hyvä tempo, tekisi mieli kyllä livenä pogota. Kertsi/hitaampi osa ois voinu kiittä uudelleensovituksesta, se on vähän huono kohta, tausta köörikään ei oikein pysy nuotissa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Waiting For Candy - With You 13.08.2005

Waiting For Candy - With You
Jes... Kuulostaa hyvältä. Kunnon perus-skedepunkia, erittäin mielenkiintoinen varmasti bändin kanssa, studioon siitä saatana! Erittäin hyvä akustisenakin. Siisti soolo! Hyvä biisi, hyvät lyriikat, erittäin mukaansatempaavaa. Otamme seuraavan ääninäytteen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Turbulence 07.12.2005

Wreck - Turbulence
ensinnäkin pisteet vitun hienosta sivusta! Tosi tyylikkäät. Sitten biisi: Alku on hyvä, saa kiinnostuksen heräämään kympillä. Soundit eivät ehkä parhaat mahdolliset ole, mutta niistä en valita enempää. säkkärissä hyvä emo-henki. Hyvät kitarat. Naislaulu on hyvä erikoisuus, ja toimii varsinkin kun tyttö laulaa kuin enkeli. Kertsi on aika selvää radioainesta, ei mitään uutta mullistavaa, mutta pelaa hyvin. c-osan soinnutus on mielenkiintoinen. sen ja kertsin välissä hyvä koukku. Kyllä kelpaa. Hieno biisi. Hyviä sovituksellisia ratkaisuja. Biisi on mietitty valmiiksi saakka ennen kuin on laitettu mikseriin mikä on ikävä kyllä suht harvinaista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HIDEOUT - Take Me Home 28.09.2005

HIDEOUT - Take Me Home
Rok! Intro lähtee käymtiin erittäin lupaavasti, Hellacopterssia ilmassa. Laulaja on eri rock! Soolo palvelee biisiä hyvin, ei liian tilu, mutta ei pelkkää diibadaabaakaan. Kertsi ei niin vakuuta, mutta ei se tätä biisiä pilaakkaan. Tämä on hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flaming Bush - Anti-Slave 02.12.2005

Flaming Bush - Anti-Slave
No johan lähti. flming Bush goes pop... :P No ei vaan, mukava kuulla välillä miten pojilta taittuu vähän rauhallisempikin meininki. Kertsi tosin on kyllä taa sitten sitä itteään. Hyvää! Mainiota lyriikkaa, " You can break my wrists but I still raise my fists..." toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terrori ja rakkaus - Magyar Fehér Bor - Theme 14.08.2005

Terrori ja rakkaus - Magyar Fehér Bor - Theme
Tää biisi nyt ei vastannut ainakaan alusta minun mielikuvaani ah, niin ihanasta makkiksesta, mutta keskivaiheilla tuleva hilpeä kohta vaikuttaa kovinkin tutulta... :D Hauska ralli. Ite soitetut syntikat?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terrori ja rakkaus - Braindistillersong(remix) 14.08.2005

Terrori ja rakkaus - Braindistillersong(remix)
Tämäpä on mielenkiintoinen tapaus, koska ainakin itse pidän alkuperäisestä rallista kovastikkin... Biitissä on sama energia kuin alkuperäisessäkin versiossa. Hienosti toteutettu remiksaus, itse olisin ehkä koittanut hiukan änkeä mukaan kitaraakin, mutta helkkarin hyvä näinkin. Soolo on mainio!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Dissension 28.08.2005

Autopilot - Dissension
Mielenkiintoinen biisi.. Tulee alun synapimputuksista mieleen pain/Soilwork. Kertsi on erittäin onnistunut. Maiden meets Soilwork. Ja tämä jatkuva Soilwork-vertaus pelkkänä plussana... Tähän vain sellainen puhtaan ja örinän taitava laulaja, niin avot! Silloin pomppaa pisteetkin ylöspäin. Mainio soolo! On tämä reilusti parempaa kuin Dark Embraze!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pisara - Hukkunut 02.07.2005

Pisara - Hukkunut
Aika jännä biisi... Tidella yksinkertainen, muta siltikkään ei tylsä, ainut vaan että itse olisin nauhoittanut vielä taustalle komppikitarat, ja tehnyt muutanam osan lisää. Pituus nimittäin jäi häiritsemään... Mutta ekaksi biisiksi erittäin hyvä esitys!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Silence 30.06.2005

Killed By Stars - Silence
Hyvä intro! FF on vahvasti läsnä, kuten myös social distortion. Sanat ovat myös hyvät, mitä niistä selvää saa, laulajalla hyvä ääni. Taustalaulajalla välillä vähän hakemista. Soolo toimii kyllä kuin metrinen halko. Kaiken kaikkiaan loistava biisi! Täynnä hyviä sovituspuolen ratkaisuja, ja loistavia riffejä. Mitä te täällä mikserissä teette, teitän pitäisi olla kiertueella jenkeissä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Second Hand Hasselhoffs - Grassroots 31.05.2005

Second Hand Hasselhoffs - Grassroots
Nonii! Uutta! Hienolla rennolla skalla lähtee käyntiin, minä tykkään! tämähän on aikas rauhallinen biusa, jollain asteella tulee mieleen uudempi Goldfinger. Tuo on upea tuo pre-chorus Hyvä kertsi. Siisti pianosoolo! Tämä oli yliveto! Täydellistä kesäpäivän chillailumusaa! Pakko nähdä teidät livenä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele They Left Us - Breaking Time 25.05.2005

They Left Us - Breaking Time
Aikas hyvä biusa! Tempoa ois saanut vain hiukan kyllä olla lisää.. Mahtava lauluääni! Biisi hienosti sovitettu, ja kaikki elementit kohdallaan... Plussat hienosta soolosta! Ysihän tästä tulee... Taidan kuunnella seuraavan näytteen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele They Left Us - Freezing Me 25.05.2005

They Left Us - Freezing Me
No niin! Nyt löyty se tempo ja emo! Hieno alkuriffi. Bändi soittaa helkkarin tarkkaan yhteen, onko vedetty ihan studolivenä? Hyvä kertsi, ainut vaan, että tuo loppukoukku ehkä välillä häiritsee, sitä ei olisi jokaiseen väliin tarttennut lyödä, vaan käyttää mielummin tehokeinona... Tähän biisiin olisin kyllä toivonut jotain sooloa, kitaristilla kun näytää noita muljuttimia olevan. Hieno biisi tämäkin, hyvä pojat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele They Left Us - My Way 26.05.2005

They Left Us - My Way
Nyt hyppää mieleen vahvasti Disco ensemble! Ja tämä erittäin on kehu, DE on ehdoton lempibändini. Upea kertsi, ja säkkäritki toimii. upea soinnutus, varsinkin kertsissä, täst mie tykkään! Upeesti sovitettu biisi, väliosa on just sellanen kuin pitääkin... Kultasuoni! Ei mitään pahaa sanottavaa! Mahtavaa! Lisää! Keikalle! Nopeasti! Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Lake of Frozen Hearts 28.08.2005

Autopilot - Lake of Frozen Hearts
Sentenced vahvasti läsnä... Laulajalla hyvä ääni, joskin pientä haparointia havaittavissa. Heviballaadit toimivat kyllä mulle aiva säännöllisin väliajoin, ja nyt taisi olla se aika. Soolo olisi saanut olla asteen "sankarillisempi"... Mutta muuten varsin mainio tuotos!
8

Sivu: 1 2