Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 35 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele uniQarma - Appreciate This Day 15.03.2011

uniQarma - Appreciate This Day
Melkosen mahtavaa! Eroaa vertaisistaan loistavien vokaaleiden myötä! Naislaulajalla mukava ääni ja örinätki kuulostaa hevyltä. Kuka on ollut äänityspuikoissa kun näin hyvin potkii?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Athorial - Luvattu Maa 16.12.2010

Athorial - Luvattu Maa
Aika tiukkaa soittoa koko bändiltä. Rummut saa erityisesti plussaa. Biisiki on mainio. Bassointro+Kitaran alkutilu tosi iskevä alotus. Saundit melko jees. Rummut vähän poksuu oudosti ja komppikitarat sais olla jytymmän kuulosia, mutta muuten very good. Laulupuolella sais olla enemmän vaihtelua ja raivoa. Tekniikka kuulostaa kuitenki hyvältä. Kyllä ne Kemissäki näköjään osaa (kai)! :D Meikä on tejän fani T:Rovaniemen poeka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmalia - [2010] - Replenish Entirety 15.12.2010

Abysmalia - [2010] - Replenish Entirety
Voe helevetti! En voi väittää kuunnelleeni loppuun asti, mutta tämä vakuuttaa silti! Todella eeppistä tavaraa, olematta kuitenkaan kornia tai muuten "yli menevää". Laulusuorituksista erityisesti plussaa. Örinät toimii, mutta niin toimii 90% muillakin örinä bändeillä, siispä cleaneista lauluista iso kiitos! En arvaisi tästä että olisi suomalaista musaa. Bändejä jota tuli mieleen kuunnellessa: Mew, Devin Townsend, Hacride, Porcupine Tree, Dimmu Borgir. Soundit kaikin puolin rautaa! Tosin ohjelmoiduista rummuista kitisen, koska se vaan kuuluu tästäkin ettei ole oikea soittaja oikeiden rumpujen takana. Vaikka triggausta, beat dedectiveä ym. tällaisessa musassa yleensä käytetäänkin, on se aina aidompi ja luonnollisempi saundi kun lähtökohtana on oikeasti soitetut rummut. Voitko kertoa miten olet työstänyt tämän? Mitä käytät kitaroissa, rummuissa, miksauksessa ym.?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmannen asteen kuulustelu - Raunioilla 17.11.2010

Kolmannen asteen kuulustelu - Raunioilla
jee hieno logo! laitas minutki projektin haltijaksi! T:Niko

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fear Fate - Walls of Sacrifice 15.12.2008

Fear Fate - Walls of Sacrifice
Aika jees biisi. Jostain syystä tykkään tämän riffittelyistä enemmän, kuin noiden muiden biisien. Alku oli kätevän kuulonen ja hieno tunnelman vaihdos siinä kun laulu alkaa. Huonoa voisin sanoa rummuista jotka oli aika tukupauketta ja liian epäselvät minusta. Tuplabasaritkaan eivät sopineet, varsinkaan kertsiin. Biisin loppu oli myös vähän liikaa venytetty. Laulut toimi hyvin. Ei ne mitään huutoa ole, mutta saundi oli silti aika rujo :D Virvelistä en edelleenkään tykkää, että jos seuraavaa biisiä nauhottelet niin jotain muuta saundia sais olla. Biisi alkaa hyvin ja osat toimii, mutta loppu menee turhaksi soitteluksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fear Fate - Fading Away 08.04.2008

Fear Fate - Fading Away
Ja ensimmäinen kommentti tulee tässä näin! Meno on nyt rankempaa ja progempaa, mutta myöskin psykedeellisiä fiiliksiä kuullaan varsinkin synissa ja laulussa. Kitarariffit ovat hyviä ja rummut kans, tarkuutta vaan lisää. Puhdaslaulu oli erittäin "psyke". Sitä olisi voinut olla enemmänkin tuon kuiskausörinän tilalla! Biisi on sitä itteään alusta loppuun, elikkä fatefiöriä! Oma tyyli tässä on, eikä ole enää pelkkää dream theater kopiota, mikä on todella hyvä! Ainoa mikä tässä tosin tökkii on tuo laulu liian kovalla ja ikävästi efektoituna. Kyllähän tää parempi on, kuin mitä tuo vanhempi, mutta ei vielä 10 asti yllä. Siksi 9,5 joka pyöristyy amishhmatikalla ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Lost Cause - The Greatest Lovesong Of The Century 08.09.2007

The Lost Cause - The Greatest Lovesong Of The Century
Hyvältä kuulostaa. Biisi on ainakin paras mikä näiltä sivuilta löytyy. Kitarat vetää hyvin hyvillä saundeilla. Tainnut tulla kompuraa vähän liikaa rumpuihin, kun noin sumpsuttaa. Kertsistä en kovin tykännyt. Puhdaslaulu on vähän kuivan kuulonen. Rankat kohdat kuulostaa parhaalta tässä biisissä. Örinät toimii hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fear Fate - Resurrection 27.06.2007

Fear Fate - Resurrection
No nih. Kyllä tässä (mikäs paita sillä on päällä...aaa) Dream theater vaikutteet kuuluu aika selvästi :D Eniten kitaroissa ja rummuissa, mikä ei ole olleenkaan huono asia. Rummut ovat vähän liian pienellä kitaroihin verrattuna. Laulu on sitten ihan omaa luokkaa :D Todella hämyn kuulosta. Sopisi hyvin johonkin bläkki biisiin :D Syntikat ovat mukava lisä. Jotain efektiä niihinkin kaipaisi. Ovat nyt vähän kuivan kuuloset. Riffit jyllää ja muutenkin mainiota meininkiä! Seuraavaa odotellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orge Rampage - Omega Cycle 29.05.2007

Orge Rampage - Omega Cycle
Oho olipas rokkaava alku! Tässähän on menoa. Kitarasärö on mukavan ruohea. Varsinkin matalalla käynti alkuriffissä murahtaa mukavasti. Laulut ei niin iske, mutta eivät paljoa häiritsekkään. Liian laiskasti vetää. Basarin saundi on ehkä liian "klapsu". Vähemmänkin napsua olisi riittänyt. Sävellyksenä ihan mainio. Sopivasti vaihtelua. Alotusriffi toimii parhaiten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Pienet sielut 27.01.2007

Shemeneicha - Pienet sielut
Ei tämä minusta ihan metalliksi mene. Hard rockia niinkuin tuossa lukeekin. Raskaampaa sais olla. Suomenkieliset sanat tuovat mieleen jotenkin (huumori) iskelmän. Laulutyyli myös. Sanoja en ala muuten analysoimaan. Soitto menee hyvin. Ei mitään erikoista kikkailua. Perus jutuilla pärjää. Saundit on hyvät demoksi. Kelpaa kuunnella, vaikka itellä ei tämmöinen musa oikein iskekkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Invisible man - Conclusion part 1 to 3 28.12.2006

Invisible man - Conclusion part 1 to 3
Kunnon progea :D Hienosti oli erillaisia osia yhdistetty. Omaksi suosikiksi nousi 3.25 alkava länkkärimeno!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Code Free - Hell is place in space (jamming) 10.01.2007

Code Free - Hell is place in space (jamming)
Alku jysähdys kun rummut lähti mukaan oli mahtava! Jotenkin loppua kohden tämä kuitenkin hiipui. No silti on kyllä todella hyvin tehtyä instrumentaalia. Kitara soi hienosti ja rummut jystää! Laululle ei ole tarvetta. Saundit mukavan rouheat. Bassot jäi vähän liian pienelle. Olikohan niitä ollenkaan?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - Jane's Blues 20.12.2006

the Slowdowns - Jane's Blues
Tämä ei ollut niin hyvä kuin odotin. Ei huono kumminkaan. Melkoisen rauhallista meininki edelleen. Vähän liian paljon mentiin L'ignorancen saundeilla. Jotain uutta olisin kaivannut. Jotain tyylikkäästi repäisevää :D Sopivan tasaiseen tahtiin tulee sulla kyllä biisejä. Uutta odotellessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Minimalism Musixc 19.11.2006

Tyylisekous - Minimalism Musixc
Tai sitten en ole vain ymmärtänyt tätä Minimalism juttua :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Minimalism Musixc 19.11.2006

Tyylisekous - Minimalism Musixc
Alku oli hyvän kuulonen (sai odottamaan jotain kunnon räjähdystä tai vastaavaa), mutta kun se vaan jatkuu ja jatkuu eikä biisi näytä alkavan kunnolla. Mukavia rumpufillejä mukana. Ja aika lyhythän tämä on.. Jotain lisää niin kuulostaisi jo paremmalta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tobias kubik - gemeines kind 10.02.2007

tobias kubik - gemeines kind
Prumps! Muuta ei jäänyt tästä biisistä mieleen. Säröt on aika pahan kuuloset. Kyllähän tämmöistä kuuntelisi, jos olisi enemmän vaihtelua. Sama biitti ryskää tässä melkein koko biisin. Ei iske mulle tämmöinen musiikki. Varmasti oman genrensä aatelia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele J.T.L. - the Hypocrite Aggressor 27.10.2006

J.T.L. - the Hypocrite Aggressor
Kitaran middlejyrä saundi miellytti. Ei ollut mitään suhinaa. Samoin rummut. Aika tiukasti olet saanut soitettua nämä kun kerta yksin olet tehnyt. Oliko näissä bassoa ollenkaan vai oliko se niin pienellä? Sitä olisin kaivannut. Örinä ei ollut kovin kummoisen kuulosta. Varmaan enemmän ääntä tarvittaisiin. Biisi ei ole kovin monipuolinen minun korvaani. Lopun häivytys oli hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Undead Marching 21.11.2006

Pyromaniac - Undead Marching
On muuten aika rokkaava! Ei tämä blackkia taida olla kuin laulun osalta. Pääriffi sopivan rullaava. Jotain rankempaa olisin kumminkin toivonut. Saunditkin mukavaa luokkaa. Melko yksinkertaisesti mennään koko biisi. Löytyy kumminkin vaihtelua. Kitara soolo perus rokkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Invisible man - Morning 13.10.2006

Invisible man - Morning
Alku ei iskenyt. Melodia oli ihan perusluokkaa. Tämä jatkuu sinne 1.00 ...mutta sitten! Mahtava soolo! Tuosta saa olla kyllä kateellinen, vaikka en koskettimista niin perustakkaan. On kyllä mainio. Ja oliko tämä biisi muka fruityllä tehty?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crowlée - Better Than Me 28.09.2006

Crowlée - Better Than Me
Heh. Tämähän oli hauskan kuulosta. Laulaja oli hyvä. Tuli mieleen mars volta. Välillä crash. Hyvät urut kans. Biisi oli vähän tylsä muuten, mutta nuo tauot noissa väleissä piristi mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal - Demented Discobot 02.12.2006

Signal - Demented Discobot
On tämä kyllä hienon kuuloista! Mukavilla saundeilla mennään koko biisi. Vingutus melodia aivan mahtava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Irreversible Child 17.09.2006

Dreadful - Irreversible Child
Biisi alkoi hienosti kitaramelodioilla ja bassokin murisee mukavasti. Räkälaulut menee hyvin mutta puhtaat vähän laiskasti. Muuten loistava biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 17.08.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
Hienoa! Mahtavat soundit ja intro! Tätähän jaksaa kuunnellakin useimminkin. pituutta ehkä vähän liikaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele At The Sky - I Am Saint 16.02.2007

At The Sky - I Am Saint
Sivut on ainakin hienot. Hieno logo. En paljoa blackmeteliä kuuntele, mutta kommentoinpa silti. Tässä oli hyvä kun oli otettu nuo koskettimet mukaan. Pitivät kiinnostuksen yllä. Kitarat oli vähän epämääräiset, mutta asiaan kuuluvat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Kill With Might 26.08.2006

Warriors Of Might - Kill With Might
Hyvin alkoi mutta kun virveli tuli kehiin... No basari lätisee mukavasti! Lauluun olisin toivonut jotain puhtaampaa melodista tai sitten kunnon huutoa ja ärjyntää. Ei tuo välivaihe oikein iske. Kitarat toimii hyvin ja synat kans. Mukavat saundit. Toimiva kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - L'ignorance 08.08.2006

the Slowdowns - L'ignorance
Hyvä biisi! rento meininki ja saundit mukavan pehmeät. Tykkäsin enemmän kuin tuosta Midnightsun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele L1ntuinfluenssa - Sotakypärä 24.09.2006

L1ntuinfluenssa - Sotakypärä
Alussa ihan kiva kitarariffi mutta sitten räjähtää kunnolla!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound-Crack - Game Play 02.08.2006

Sound-Crack - Game Play
jee kunnon intro. Meni vähän tylsäksi lopussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Second Plan - Life Is Pain 20.09.2006

Second Plan - Life Is Pain
Vau! Alku sai luulemaan että tämmöstäkö tämä oliki mutta kun päästiin vauhtiin! Puhe kohta oli hieno. Ja 3.30 alkava jumputus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 28.08.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Mukavan kuulosta. Alun basso juttu alkoi kyllä heti vähän tympimään mutta kun päästiin kertsiin. Laulaja oli hyvä kun veti korkealta reilusti. Tämmöistä jaksais kuunnella jopa radiosta. Jonkun C osan, kitara soolon ym. olisin vielä toivonut mukaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele QBA - Chroma 20.11.2006

QBA - Chroma
Tuoltahan se virvelin pitääki kuulosta! Ei mitään diskosaundia.. biisi ok. Laulajan mörinät vois kuulua paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 30.09.2006

Sonicmind - Reflections
Jes! Tämmöstä se pitää olla! Hienoa. En nyt mitään muuta keksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Electrical 13.08.2006

Bublgum Electronics - Electrical
No ainakin vaikutteet kuuli hyvin kun biisin jälkeen ne katsastin. Ei sillä ettei biisissä mitään omaa olisi. Vaikka en paljon tämmöistä kuuntele niin tykkäsin kumminkin. Vähän kokeellista ja mukavat soundit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Down Under - DownUnder-Callous we all 03.10.2006

Down Under - DownUnder-Callous we all
Hyvä biisi, mutta jotenkin en pysty kuuntelemaan tätä. Vissiin kompressointia liikaa.. en tiedä. Jotenkin tuntuu että kaikki hyppii silmille, mutta kumminkaan eri instrumentteja ei erota tai ei kuule.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - meizi tiputtaa tiedet kielil 02.12.2006

ex.amis - meizi tiputtaa tiedet kielil
Tämä ei ollut hauska. Pisti vaan miettimään.
10