Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 161 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Saanko hetken 14.01.2013

Anna Sipilän Lapsi - Saanko hetken
Scandinavian Music Groupmaista folk/country tunnelmointia. En ihan tykkää kauheesti tästä soundimaailmasta, paljon enemmän lisää persoonallisuutta toivoisin. Tämmönen helposti hukkuu massaan demomaisuudellaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ratiokratia - Hiljaa tuuditut unholaan 14.01.2013

Ratiokratia - Hiljaa tuuditut unholaan
alun kaikumaailma sai minut toivomaan jotain aivan muuta. Aikas Neumannmainen vibrato laulussa. Melodiat on ihan toimivia ja sanotukset myös. Paremmalla tuotannolla ja hiomisella tästä saa kyllä ihan toimivaa kamaa. Ei vaan ehkä ihan mun pala kakkua, mutta kaikkea hyvää toivotan valitsemallenne tielle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Druids of Doom - Druids of Doom 14.01.2013

Druids of Doom - Druids of Doom
Lofi soundit ei ehkä ihan toimi tän tyylisessä musassa. Paremmalla tuotannolla tästä saa kyllä enemmän irti, mutta ei ole silti ihan mun pala kakkua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Sellaisia hetkiä kuin nyt 14.01.2013

Marian Jamit - Sellaisia hetkiä kuin nyt
oon muistaakseni joskus aiemminkin Marian Jamien kappaleita arvostellut täällä kommenttiringissä. Tosi ammattimainen ote tässäkin on. Soundit voisi olla paremmat, mutta paremmalla tuotannolla tästä kyllä saisi enemmän irti. Ehkä vähän liikaa kasaria ja liian vähän tätä päivää, tai ajattomuutta vaihtoehtoisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Katusoittaja 14.01.2013

P. M. Kostiainen Project - Katusoittaja
Aika Sonic Youthmainen kitarariffi, josta plussaa. Laulu tosin ei oikeen istu tohon samaan mielle yhtymään. Vaikka epävireessä vedetäänkin, ei ihan tunnelmassaan yllä mahdollisille esikuvilleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Onko minussa vielä laulu? 03.01.2013

Lahkonen / Pena - Onko minussa vielä laulu?
nasaalia laulua, joka ei mua henk. koht. sinänsä haittaa kylläkään. Ihan leppoista tunnelmaa, vähän tarkemmalla tuotannolla tästä toki sais enempi pro kuulosen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Odotus 03.01.2013

Sound of Wood - Odotus
akkarin soundi ei oo ihan paras tähän biisiin. Meinaan sillä ton soundin tunkkaisuutta. Enemmän soiva akkari kuulostais paremmalta. Laulu on tosi herkkää ja diggailen siintä kyl tosi paljon. Noi koskettimet tuo myös tosi paljon tohon lisää. Tosiaan toi ihan alku tuntu jotenkin tosi turhalta, mutta sen jälkeen kun biisi lähtee käyntiin niin tykkään kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Al Pacino 03.01.2013

Marian Jamit - Al Pacino
Al Pacino on mun lempinäyttelijä. Kertsissä on hyvä melodia, mut noi sanotukset vähän särähtää korvaan, johtuen lähinnä suomenkielen ja englannin kielen artikulaatiosta suhteessa tohon melodiseen melodiaan. Se jää tuntumaan jotenkin väkisin väännetyltä, eikä niin luonnolliselta. Säkeet toimii mun mielestä tosi hyvin ja muutenkin on kyl ihan osaavan tuntuista musiikkia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Crooked Deeds 02.01.2013

Crookmachine - Crooked Deeds
Mukavan tunnelmallista kamaa. Tällasesta diggailen henkilökohtaisesti muutenkin. Maailmassa on liian vähän tällasta musaa ja liian paljon paskaa. Levy-yhtiö pomot on ahneita, läskejä mulkkuja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Blackout 02.01.2013

Death Generation - Blackout
alapää pörisee niin että karvat lähtee. Toi Layne Stanley imitointi ei oo ihan mun makuun, toi Ozzy Osbourne toimii paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio 02.01.2013

P. M. Kostiainen Project - Humppakuutio
tunnelma on sopivan raakalaismainen sisältöönsä nähden. Juominen on juomista, mutta ryyppääminen on ryyppäämistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Ride Back Home 15.11.2012

Dr.Groove - Ride Back Home
soundit on ehkä vähän ulkona tästä tyylilajista jota tää kappale edustaa. Ite näen tän kappaleen enemmän sellasena Johnny Cash tyylisenä matskuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Angels 15.11.2012

R-iQ - Angels
Diggaan tästä tunnelmasta joka tässä on. Maailmanlopun meininkiä.Parasta jota täällä kommenttiringissä on toistaseksi tullut vastaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 15.11.2012

Modestz - Memento
halvan kuulosilla plugareilla väännettyä drum´n´bassia. yleis fiilis tässä on tosi toimiva kylläkin. Tosiaan vähän isompaa satsausta tohon soundi puoleen niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Revel 14.11.2012

Infinia - Revel
alapää pörisee niinkun kuuluukin tällasessa musassa. Potentiaalista kamaa tuntuu muutenkin olevan. Laulaja hoitaa hommansa oikein mallikkaasti näin yleiseen mikseri tasoon verrattuna.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa 14.11.2012

Anna Sipilän Lapsi - Välitilassa
hyvin iskelmämäinen laulutyyli tässä. Biisi toimii sävellyksenä ihan ok. Ehkä itse oisin tähän jotaan särmää vielä vähän enemmän kaivannut just sovitusten osalta. Biisi on mun mielestä parempi kun sen maisema, en mä sitä paremmin osaa sanoiksi pukea. Kaikkea hyvää kuitenkin tulevaisuuteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 14.11.2012

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
kosketinsoundit muistuttaa mua pulttiboysista, mutta muuten helvetin toimivaa fiilistelyä. diggailen kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Clown 14.11.2012

Death Generation - Clown
soundit on ainankin tuhdit ja alakerta pörisee just niinkun tällasessa musassa pitääkin. Laulu on alice in chainsia tapailevaa. ihan toimivaa kamaa kaikenkaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 23.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
sointukierto toi mieleen nirvanan ja se ei tietenkään ole ikinä mitenkään huono asia. "laulu" on kovin epävireistä. Mut Nirvana!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Trip - Soul Trip 19.04.2012

Soul Trip - Soul Trip
ihan kivan kuulosta lofi-synthpoppia. Soundit ehkä vähän liian lofit mun makuun. Laadukkaampia plugareita käyttämällä tästä vois saada enemmän irti. Ihan toimivaa kamaa jokatapauksessa tällasenaankin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Valon enkeli 19.04.2012

Grosal - Valon enkeli
soitanta tuntuu sujuvan bändiltä oikein mallikkaasti. Eihän tää mitenkään ajankohtaisimmalta musiikilta kuulosta tähän aikaan, mutta se ei oo mitenkään teidän vika. Pitää tehdä sitä mitä sydän halajaa. Vaikeeta tätä on oikeestaan sen isommin kritisoidakkaan, kun niin oman musiikin ehdoilla tässä kuitenkin toimitaan. laulussa on kyllä petraamisen varaa, mutta se kyllä varmasti petraantuu töitä tekemällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hannulan Peikko - Sprechen Sie Deutsch? 19.04.2012

Hannulan Peikko - Sprechen Sie Deutsch?
oho, ekan kerran tulee mikserin kommenttiringissä mun omimman genren musiikkia. Ehdin jo innostua et nyt tulee shoegazingia, mut eihän tää sitä ookkaan. Enemmän tunnelmaltaan mun mielestä tää nojaa tonne 60-70 luvun progebändien suuntaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Yksiöelämää 19.04.2012

Satakätinen - Yksiöelämää
ehkä vähän liian ohuesti miksattu, tän tyyliseksi musiikiksi. Alapää ei oikeen pääse jytisemään. Ihan kelpo punkeroltahan tää kuulostaa. Soitanta hoituu oikein mallikkaasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BackBooster - Kalvola 18.04.2012

BackBooster - Kalvola
kuulostaa vähän siltä että toi bassorumpu ei mee ihan tahdilleen noitten koskettimienkanssa tossa alussa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - Gone Into My Blood 18.04.2012

Verso - Gone Into My Blood
hyvillä soundeilla tehtyä ihan menevää ja pätevää heviä. Yllättävän toimivaa on laulupuolikin. Keskimäärin selkeästi pärempaa altsu metallia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Das Vertical - People Of Dust 18.04.2012

Das Vertical - People Of Dust
hienosti lähtee biisi liikkeelle. Ihan suhteellisen ok sounditkin. Laulu ei oikeen istu soitantaan. Ei tää myöskään ihan ajankohtasinta tavaraa oo tähän paikkaan ja aikaan, mutta se ei ole ollenkaan teidän vika.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Jayko Project - Hallucinating You, My Love 18.04.2012

DJ Jayko Project - Hallucinating You, My Love
no nyt on diskoa. ralli englannilla. Tällaseen musaan se ei välttämättä oo huono asia. Se vähän niinkun kääntyy toiseen suuntaan se mittari ja tekee siintä niin huonoa että se onkin helvetin hyvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cravestoalytuzum - Eksyin 18.04.2012

Cravestoalytuzum - Eksyin
laulutaidon puutetta ei meitsiltä tartte anteeksi pyytää. Pidä vaan oma tyyli ja opi tekemään se kunnolla. Erikoisuutta pitää ennemminkin hyväillä kuin hävetä. Mitä enemmän artistit ja etenkin alottelevat artistit pääsee irti omista idoleistaan ja suuntaa sen energian omien taitojen ja omien rajojen mittaamiseen, niin sitä enemmän mun kokemuksen mukaan se homma alkaa loppujenlopuksi toimia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANHELL - Under The Black Flag 18.04.2012

MANHELL - Under The Black Flag
nyt on volumet kaakossa. Aika lo-fit on soundit. Konerummut ei ehkä ihan tee oikeutta tälle biisille. (jos ne ei oo konerummut niin sit ne on ihan päin vittua miksattu)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 18.04.2012

Eki Pop - Hyljättyjen yö
hieno vibra tossa laulussa, meitsi diggaa. Tulee mieleen vähän martti servo tai kuusumun profeetta jopa. Eihän tää niin hauskaa kamaa oo kun martti servo, mutta käsittääkseni se ei oo ollu tavoitekkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sairaus 18.04.2012

Moukka - Sairaus
hienosti pörisee bassot heti alussa. Hyvin nyky standardien mukaisesti tuotetulta ja miksatulta kuulostaa. Soundimaailma tosiaan on kohdillaan. Laulu ehkä snadisti hukkuu tonne bändin sekaan tossa säkeessä. Hyvin persoonallinen on toi laulutapa, jonka itse näen enemmänkin hyveenä kun haittana. Onnea ja menestystä toivotan
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dunkelblau - Feed a line 18.04.2012

Dunkelblau - Feed a line
kovin diskanttiset on soundit tässä. Kihisee noi pellit ikävästi. Soittohan sitten muuten kulkee oikein hyvin. Miksaus tosiaan paremmaksi, niin homma toimii. Ei tosiaan kaupallisesti mitenkään ajankohtaisinta musiikkia, mutta se ei ole teidän vika.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Running 18.04.2012

R-iQ - Running
aika lyhyt on kappale tällaseksi fiilistely palaksi. Kyllähän tän bändi voi vetää helpostikkin. Laulun tähän sais myös sovitettua suhteellisen kivuttomasti, jos sen tien ottaisi niin kaipaisi ehkä lisä osia myös sävellyksellisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Oisko voinut olla ehkä 18.04.2012

valve - Oisko voinut olla ehkä
aika modernin kuulosta alternative meininkiä, hyvin nykystandardien mukaan tuotettuna ja miksattuna. Hyvin rokkaavaa kamaa isolla potentiaalilla. Pienestä se usein jää kiinni. Jos nyt puhutaan ihan kaupallisesta näkökulmasta niin voishan tää olla parempikin. Mua se ei tosin henk.koht haittaa paskan vertaa. koska musiikki ei ole urheilua ja mun mielestä jokainen biisi pitäis arvioida sen itsensä mukaan eikä niin, että sitä pitäis "oisko voinut olla ehkä" verrata muihin isoihin biiseihin. Tykkään kovasti ite tän tyylisestä musasta. Onnea ja menestystä toivotan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 18.04.2012

DuO KäSäMä - Kountry vesa
no nyt on kyseessä kovaa kamaa. Hard Core! Mä tosin otan tän kyl ihan tosissaan, koska mä en oo huumorimiehiä. Aika synkät sanotukset kuitenkii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Operation_Majority - Ratrace 18.04.2012

Operation_Majority - Ratrace
Ratrace ei oo muuten kieliopillisesti oikein, koska se ei ole yhdyssana englanniksi. Näihin törmää yllättävän usein demo tasolla tässä maassa. Mutta itse musiikkiin, ei ehkä ihan ajankohtasinta musiikkia, mutta sehän ei ole millään lailla teidän vika. Soitto ja laulu tuntuu toimivan oikein hyvin. Mulle tulee laulun soundista jopa kaukasesti mieleen edesmennyt Alice In Chainsin laulaja, joka on siis iso komplimentti teidän suuntaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ilmarque - Sinuun vain 18.04.2012

ilmarque - Sinuun vain
hienon kuulosta kamaa. Aika just tähän aikaan sopivan kasarin kuulosta kamaa. Kraftwerk tulee myös mulla mieleen noista soundi maailmoista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Ammo 18.04.2012

Stab Happy - Ammo
ei tää nyt ihan hard rockilta mun mielestä kuulosta, enempi altsu kamalta. Laulu on vähän liian pintaan miksattu, ei oikeen uppoa tohon taustaan tilakaiultaan. kertsiin ku päästään ni oikein hienosti rokkaavaa kamaa. Diggailen kovasti noista teidän rytmityksistä, itekkin olen niihin viimeaikoina just kiinnittänyt aika paljon huomiota biisinteossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - ILWAHGA 18.04.2012

Indigou - ILWAHGA
hienosti lähdetään liikkeelle. Diggaan noista basso ja rumpu soundeista tosi paljon. Sitte tulee särökitara ja pilaa mun osalta vähän tunnelmaa (sori). Toi on jotenkin mun mielestä vähän tarpeeton toi särökitara. Diggailen kyllä tällasesta fiilistely kamasta paljonkin. Tota särökohtaa lukuunottamatta kaikki toimii oikein hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intense - Shining Lime 18.04.2012

Intense - Shining Lime
hienosti lähtee biisi liikkeelle, en voi muuta sanoa. Laulu on aika huonosti miksattu liian pintaan ja laulun tilakaiku ei vaikuta olevan ihan kohdallaan verrattuna bändin soittoon. Ihan potentiaalista kamaa noin mitä tästä nyt selvää saan. Vähän ehkä liian ohut toi laulu myös, mutta siis noi on sellasia asioita jotka kuitenkin on mahdollista saada kyllä kuntoon. Onnea ja menestystä toivotan
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Nälkäkuolemantie 18.04.2012

Malvo - Nälkäkuolemantie
ihan kivan kuulosta kamaa. Vokaalit tosin vois olla paremmatkin, pienestä se on kiinni. Jotenkin tuntuu siltä kun laulun pitäs liidata tätä biisiä, mut se on vähän jäämässä kokoajan jalkoihin muulta bändiltä jonka soitto kyllä toimii. Treeniä vaan ja huolellisuutta niin kyllä se siintä. Selkeesti keskimäärästä parempaa matskua tää kuitenkin on, mitä oon demotasolla kuullu tän tyylistä musaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 18.04.2012

OverdrivE - The Serpent Lord
hyvin miksattua kamaa. Soittokin tuntuu kulkevan. Biisissä ajetaan rallia, kun viimistä päivää. Jotkut kutsuu tällasta musiikkia "kitarapornoksi". Toiset kutsuu "kitarapornoa" urheiluksi, joka ei ole musiikkia. Tää kyl toimii ihan helvetin hyvin tällaseksi biisiksi mun mielestä. En tosin näe tätä missään isommassa kokonaisuudessa sopivaksi biisiksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Rojola - Meat From Boers (single) 18.04.2012

Johannes Rojola - Meat From Boers (single)
täähän lähti hyvin liikkeelle. Virkistävän kuulosta kamaa. Laulu ehkä tarttis petraamista jonkun verran, mut treenin kauttahan sekin korjaantuu. Laulun soundi kuitenkin periaatteessa on tähän hyvin istuvaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Darkan 18.04.2012

Metaplasm 646a - The Darkan
ei oo tää tyyli ehkä ihan meitsin pala kakkua, mutta hyvin tuntuu rumpukomppi jumputtavan, ehkä vähän liian diskanttisilla soundeilla mun mieleen ja jos verrataan ihan yleisest ottaen tällasen musiikin standardeihin. Miksauksellisesti ei ihan käytetä siis koko EQ leveyttä hyväksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi 18.04.2012

RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi
kitara se tässä tuntuis joo soivan ja soivan. Onhan täs kyl rummut ja bassokin. Kyllä. Täähän on ihan musiikkiakin. Fiilikseltään nojaa vanhoihin hyviin hippi aikoihin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele PSG - Shimanski 18.04.2012

PSG - Shimanski
yks asia on totta. Viikset on rok! mut en mä muuten tästä osaa oikeesti paljonkaan sanoa. Enkä näe mitään syytä alkaa sen enempää teitä kritisoimaankaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free spirit - Pale sister of light 18.04.2012

Free spirit - Pale sister of light
no nyt siirryttiin aikakoneella 80-luvun tukkahevin pariin. Keskimäärin parempaa sellasta tää onkin, ainankin näistä mitä on demo tasolla tullu vastaan. Ei oo mulle sitä ominta musiikin alaa, mut kyllähän tästä kuulee että tämä toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Viilto ja kumarrus 18.04.2012

Malvo - Viilto ja kumarrus
vähän liian selkeesti ehkä tästä on kuuluvissa noi stam1na vaikutteet. Niistä kannattaisi ehkä noissa perus maneereissa pyrkiä eroon ja kaivaa sieltä se omin juttu esiin ja hyväillä niitä. Ite oon oppinu sen et mitä enemmän pääsee irti omien esikuviensa vaikutteista sitä paremmin homma alkaa omilla ehdoilla loppujen lopuks toimimaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Yksinäinen 18.04.2012

Soittolista - Yksinäinen
kuulostaa kyllä ensimmäiseksi kappaleeksi hyvin lupaavalta kamalta. Melodista ja melankolista. Paremmin tehtynä tässä on kyllä ihan potentiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Korven kyynel 18.04.2012

Sielu 013 - Korven kyynel
täähän taitaa olla instrumentaali. Ihan kivaa tunnelmointia kyllä. Tähän kyllä sais laulunkin aika helposti lisättyä, jolloin tähän saisi ehkä vieläkin enemmän voimaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nartum - Behind These Walls 18.04.2012

Nartum - Behind These Walls
noi jouset on mun mielestä liian kovalla miksauksellisesti. Tunnelmallisesti muuten kyllä ihan kivan kuulosta. Ei mitään hitti-shittiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Miss Bratislava 18.04.2012

Kalashnikov - Miss Bratislava
Kalashnikov on tullu monesti vastaan täällä mikserin kommenttiringissä. Aina oon kyllä teidän periaatteista diggaillu ja toivonu onnistumisia teidän suuntaan. Tällanen musiikki on melkein kuolemassa tässä maassa sukupuuttoon kaikenmaailman laulukilpailujen varjossa. Sen suhteen tässä maassakin ollaan menossa aika perse edeltä päin puuta, kun taiteesta väännetään väkisin urheilua, joka on aivan luonnoton yhdistelmä. Jatkakaapa tekin hyvää taistelua, mekin yritetään niin tehdä omasta puolestamme.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirveli - Numeroidut muistot 18.04.2012

Kirveli - Numeroidut muistot
aika kasarimaiset soundit tässä + epävireinen laulu. Mua ei toi laulu kyllä itteäni haittaa pätkääkään. Hieno on biisi kyllä. Potentiaalia tässä on vaan vieläkin paremmaksi, paremmalla toteutuksella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazer Strip - Alone Against The World 18.04.2012

Gazer Strip - Alone Against The World
sopivan pitunen ralli. Punk on hieno asia. Maailma on paha paikka. Elämä on paskaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 18.04.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
hienosti lähtee kyllä liikkeelle. Dramaattista tunnelmointia. Kyllä se on vittumaista kun hiukset ei oo kondiksessa, puhumattakaan siintä jos niitä ei oo ollenkaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 18.04.2012

Autotallirallijoukko - Lehmät
tiukat lofi soundit. Laulu on aika heikkoa, mut se taitaa olla tälläsessä musassa enemminkin etu kun haitta. Punkkiahan tää on eikä mitään vitun huumoria.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne's Pub - Valveunta 18.04.2012

Janne's Pub - Valveunta
tunnelmaltaan tää kuulostaa kun mentäis aikakoneella ajassa takasin 80 luvulle. Biisissä itsessään ei ole mitään vikaa. Eihän tää kovin ajankohtasta musiikkia ole, mutta tuskin se on tässä tavotteenakaan ollut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 18.04.2012

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
pistävät on noi konerummut tässä, ehkä vähän liian diskanttiset. Biisissä ei itsessään oo mitään vikaan, paremmalla nauhotuksella ja paremmilla konerummuilla tästä sais paljon enemmän irti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Section - Unknown 18.04.2012

Sad Section - Unknown
hienosti lähtee liikkeelle. Laulu osuu korvaan, sen suhteen että siinä on treenaamisen varaa. Sen kun saa kuntoon niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Toivoton VarastoPoika.1.(paco doble) 18.04.2012

Margen Barhaat... - Toivoton VarastoPoika.1.(paco doble)
hienosta kansikuvasta täydet pisteet. Aika hämmentävän kuulonen kokonaisuus kaikenkaikkiaan, en oikeen tiedä et pitäskö tästä pelästyä vai mistä tässä on kyse. Kait tää sitte on huumoria.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele IPSM - IsoPaha SusiMies - Efraimin Lapset (Dj @ctive Remix) 18.04.2012

IPSM - IsoPaha SusiMies - Efraimin Lapset (Dj @ctive Remix)
noi alun jousisoundit on aika köyhän kuuloset, kuten myös muutenkin tosi lofia, en tiedä ehkä se on tarkoituskin. Kaikenkaikkiaan kuitenkin tosi toimivaa suomi räppiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Domination Disease 18.04.2012

Trail of Life Decayed - Domination Disease
nythän lähti biisi liikkeelle kun tykin suusta. Hienoa meininkiä hyvin soitettuna ja hyvillä soundeilla. Aika suhteellisen valmiilta kokonaisuudelta kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 18.04.2012

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
ihan persoonallisen kuulosta kamaa. Vähän tulee laulun tulkinnasta mieleen zen cafe/samuli putro. Ihan pätevän kuulosta musiikkia kyllä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 18.04.2012

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
tuttu biisi on kyllä. Kyllähän tää toimii hienosti, tulee vanhan entisen elämän paremmat päivät mieleen. Ei tosiaan ikävä kyllä ihan ajankohtasen kuulonen sovitus, mutta ei se tosiaan ole huonokaan asia kun kyse on tiettyyn ajanjaksoon suomalaisessa musiikissa sidottu kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - Aradia 18.04.2012

Indigou - Aradia
tosi hienoa tunnelmaa. Mä kyllä diggailen. Ehkä vähän toi alku on vähän liian pitkä mun makuun. Loppua kohti paranee tosi paljon. Hieno biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - The Plague 18.04.2012

isoah0 - The Plague
hienot soundit tässä. Diggailen kyllä, kova meno ja sopivan twisted toi komppi. En mä tähän oikeestaan muuta osaa sanoa, enkä näe kritiikille mitään tarvetta. Kiitokset.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Desire of New Beginning 18.04.2012

Nuggumath - Desire of New Beginning
ehkä snadisti vois olla bassoa lisää tossa rummussa, vähän turhan diskanttinen mun makuun. Ei oo muutenkaan ihan mun omin genre tämä, mutta päällisin puolin ihan muodollisesti pätevää musiikkia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Discontinuity 18.04.2012

MKDELTA - Discontinuity
Ensimmäinen MKDELTA biisi joka tulee täällä mikserissä vastaan. Oon kyllä aina diggaillu teistä tosi paljon. Jonkun verran oon teitä tuolta soundcloudinkin puolelta kuunnellut. jatkakaa samaan malliin. Onnea ja menestystä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse Remains - Edge of Sanity 18.04.2012

Eclipse Remains - Edge of Sanity
Hienosti lähtee liikkeelle. Tykkään tosta alun groovaavasta kompista. Laulu tässä mättää ehkä eniten, muuten oikein pätevää kamaa. Treeniä vaan eihän siinä muuta. Onnea ja menestystä toivotan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kotimaa 18.04.2012

Valtteri Ahonen - Kotimaa
hienoa ja herkkää tunnelmaa. Vielä tunnepainotteisemmalla artikulaatiolla tästä ois laulun melodiaa sovittamalla saanut vieläkin vakuuttavamman. Kiitokset sydämellisyydestä jokatapauksessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Valkoinen morsian 18.04.2012

Steve Valley - Valkoinen morsian
hienot akkari soundit. Woven Hand/16 Horsepower tulee mieleen tyylillisesti ja jos oikein käsitin niin sieltä on vaikutteetkin otettu. Diggaan kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Heroes ( Bravemen ) Highlands 18.04.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Heroes ( Bravemen ) Highlands
harvemmin tullut mikserissä vastaan klassisella musiikki genrellä toimivaa artistia. Hienoa tunnelmaa tässä on kyllä. Ehkä vähän liian muoviset soundit omaan makuun. Luomu kuulostais paremmalta tässä biisissä, joka tosin vaatis sen että tää ois täysin oikeilla soittimilla soittettu. Eteeristä kamaa jokatapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kujanjuoksu - Matoja parittelemassa 18.04.2012

Kujanjuoksu - Matoja parittelemassa
täähän kuulostaa melkein progelta. Hienoa, proge on aina hyvä asia. Tästä tulee snadisti sellanen haikara/liekki/absoluuttinen nollapistemäinen viba. Paremmalta tää kuulostais jos täs ois enemmän vielä ehkä sitä omaa tyyliä noissa vokaaleissa. Maneerit on jokseenkin ehkä vähän liiankin tuttuja, jos ymmärrätte mitä tarkotan. Hienoa kamaa jokatapauksessa. Soittopuoli toimii oikein mainiosti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini 18.04.2012

Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini
konerumpusoundit ei oo ihan mun mieleen. Miksaus menee myös aika yli soundillisesti, joka ehkä voi olla hyväkin ratkasu. Jos homma ei muuten toimi, niin mennään täysillä rehellisesti metsään. Siintä pisteet, Lofi musa toimii aina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 18.04.2012

The Fauna - Haudalla
ihan persoonallisen kuulosta tavaraa. Joka on aina hyvä asia. Goottivaikutteet on myös hyviä, aina. Soitto toimii ja soundit toimii, eihän tästä oikeestaan muuta sanottavaa, toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 18.04.2012

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
muodollisesti ja soundillisesti ihan hyvän kuulosta räppiä. Keskimääräsesti parempaa suomiräppiä mitä mikserissä on tullut vastaan. Jos jotaan sais lisää toivoa, niin vittuilkaa enemmän. Se toimii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaalitappi-O - Anal Defea-t 18.04.2012

Anaalitappi-O - Anal Defea-t
näinköhän teillä on tekijänoikeudet tohon kansi kuvaan? itse musiikkiin, punkkiahan tää on. Vitut auktoriteeteista ja silleen. Vokaalipuoli kun saadaan paremmin hanskaan niin onhan tää tomivaa kamaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slerbaali - Harjoittelin räbbää 18.04.2012

Slerbaali - Harjoittelin räbbää
onhan täällä parempaakin räppiä tullu vastaan, mutta sit toisaalta on tullut myöskin huonompaa, tää on jossaan siellä välimaastossa. Treenausta vaan kovasti niin kyllä tästä potentiaalia irtoaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Betoni - Verta 18.04.2012

Betoni - Verta
Puhdas laulu ei oikeen tunnu istuvan tähän niin hyvin kuin sitte tuo huutavampi puoli, joka istuu oikein hyvin. Kyllähän tästä kuulee että Stam1naa on kuunneltu. Se on myös ehkä ongelma, sen suhteen että mitä vähemmän yleensä omat esikuvat musiikista kuuluvat sen paremmin se yleensä toimii. Niistä opituista maneereista voi päästä yli ja sillon mun oman kokemuksen mukaan homma alkaa toimimaan huomattavasti paremmin ja ennenkaikkea omilla ehdoilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 18.04.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
konerummut on aika huonon soundiset tähän musatyyliin, suosittelen tutustumaan vaikka superior drummer nimiseen ohjelmaan. Sieltä löytyy vst Plugareita tämänkin tyyliseen musiikkiin. Muutenhan tää on ihan potentiaalisen kuulosta kamaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 18.04.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
hyvin curemainen post-punk soundi tossa alun bassomaailmassa. Hienoa, siintä tulee heti multa pisteitä. Sen jälkeen tosin mennään alaspäin, sori. Laulu ei oikeen istu ja "rummut?!?" (Mitä vittua). Pohja tässä kappaleessa on tosin ihan toimiva, toteutus on vaan se mikä ehkä eniten mättää. Paremmin mietittynä ja uudelleen sovitettuna tästä vois saada hyvän biisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - In your dreams 18.04.2012

4 Eyes Only - In your dreams
just äsken taisin arvostella jonkun teidän toisen kappaleen tästä kommenttiringin kautta. laulussa on pieniä epäpuhtauksia siellä täällä, mutta ei se nyt niin mua henk.koht haittaa. Tälläsessa näin laulupainotteisessa musiikissa sen vaan nykystandardien mukaan sen pitäis olla aika virheetöntä, joka taas mun mielestä kuvastaa hyvin tän ajan henkeä ja sitä mikä tässä koko musiikkimaailmassa on mennyt pieleen. Sen siintä saa kun taiteesta tehdään urheilua ja koko hommasta puuttuu sydän. Musiikista tulee muodollisesti pätevää mutta se olennaisin puuttuu. Paremmalla tuotannolla tästä vois saada oikeinkin toimivaa musiikkia, kiitokset tästä. Tässä biisissä rumpusovitukset toimii paremmin kun siinä toisessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Jotkut ärsyttää mua 18.04.2012

Snacken kisa-arkisto - Jotkut ärsyttää mua
J-karjalaismaista/bruce springsteenin nebraska ajan folkkia. Maneerit etenkin laulussa nojaa karjalaiseenpäin. Monissa näissä alottelevissa artisteissa eniten pistää just korvaan se kuinka paljon ne omat idolit paistaa läpi. Mun kokemuksen mukaan sitä paremmin homma alkaa toimia, kun niistä alkaa pääseen irti ja löytää sen omimman soundin joka tulee susta ittestäs. kiitokset kuitenkin ja onnea tulevaisuuteen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 18.04.2012

4 Eyes Only - Fading fast
rumpusovitus on liian alleviivaava ja ihan liian simppeli tähän biisiin. Onhan tässä kiva tunnelma ja kivat kasari koskettimet. Rumpusovitusten ruuvaamisella tässä on potentiaalia paljon paremmaksi biisiksi. Laulussa on jopa sellasta kivaa porcupine treemaista soundia. Kyllä tässä potentiaalia on, tosiaan mun korvaan noi rumpusovitukset osuu aika pahastikin korvaan. Noi falsetit ois voinu jättää tekemättä laulaja tossa loppupuolella. Mä oon nyt vähän kriittisellä päällä, mut kyllä tää tosiaan ihan hyvältä kuulostaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus) 18.04.2012

R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus)
mukavan riipivää tunnelmaa tässä. Soundeissa toki on jonkin verran vielä petraamisen varaa, mut kaikenkaikkiaan tunnelmaltaan tosi toimivaa kamaa. Kyllä tässä potentiaalia on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Automatic Make Up 18.04.2012

The Palm - Automatic Make Up
hyvän mielen indie musiikkia. 90-luvun indie aalto puskee tästä mun mielestä myös läpi aika vahvasti noitten Hives & Hellacopters vaikutteiden lisäksi. Kaikenkaikkiaan ihan hyvin tehtyä kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 18.04.2012

Unia (pre-band) - Kotona
folk pohjasta tunnelmallista pop musiikkia. Stemmat kuulostaa hyvältä, laulajalla on tosi hento ja herkkä ääni. Biisi ois voinu olla ehkä vähän parempi, mutta muuten tosi toimivaa kamaa teknisesti toteutettuna. Kyllä mä tässä potentiaalia oon kuulevinani silloin kun kaikki palaset loksahtaa kohdilleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 18.04.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
hyvin hienon tunnelmallisesti lähtee tää biisi liikkeelle. Snaren soundi kuulostaa ehkä turhan lässähtävältä tähän musaan mun mielestä (kuulostais paremmalta jos siinä kuuluis enemmän iskuvoimaa). Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan potentiaalisen kuulosta kamaa, örinäkin on keskimäärästä toimivampaa mihin oon tän tyylin demobändeissä törmännyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 18.04.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
täähän on HC punkkia, melkein ainankin. Vähän sellasta vanhan CMX:n henkeä tässä oon havaitsemaitsemassa. Ehkä snadisti enemmän jotaan omaa otetta tähän toivoisin, mutta ei siinä ihan toimivaa kamaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Dead To Me 18.04.2012

Death Generation - Dead To Me
Soundeista plus pisteitä. Laulukin kuulostaa yllättävän toimivalta. Kuulostaa aika tämän maan, tämän aikakauden & leveys asteen 90-luku vaikutteiselta stonerilta. Tällasia bändejä on paljon, mutta tää kyllä erottuu edukseen massan joukosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Poronkusema 18.04.2012

P. M. Kostiainen Project - Poronkusema
hienoa, lofi-folkkia. Pelkästään tyylisuunnasta jo irtoaa pisteitä multa. Virheet kuuluu tällaseen musiikkiin ja ne vaan täydentää tunnelmaa. Ei tää vielä ihan syd barretin tasolle yllä, mutta hyvä yritys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 18.04.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
löytyyhän mikseristä laadukkaampaakin rappia, hienoa tunnelmallista flowta. Hyvin toteutettu kaikenkaikkiaan. Meitsi diggaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fear Delirium - Olemme Helvetissä 17.02.2011

Fear Delirium - Olemme Helvetissä
diggaan muuten tosi paljon, mut laulun tavutuksen rytmityksessä on mun mielestä paljon parantamisen varaa. Hiomista vaille tosi hyvä. Tyylistä ja tunnelmasta diggaan tosi paljon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - I´ll achieve 22.11.2010

yolk - I´ll achieve
kelpo soundit tässä. Laulu vähän laski alkuun mulla fiilistä alaspäin. Oon tottunu kuunteleen tällasta musaa äijjämäisellä jätkä laululla. Laulajan vika se toki ei oo ja tarkemmalla kuuntelulla selviää että täähän itseasias skulaa aika hyvin ja vitun ammattimaisel otteella tehdysti. Bändi rokkaa kyl hyvin, parempaa biisii kehiin niin hyvä tulee, oikeesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 22.11.2010

The Name Day - Twilight
johan on nimi bändil :) hyväsoundista laulua, tän tyylisessä musassa vaan mun mielestä vaaditaan parempi biisi ettei huku niinsanottuun harmaaseen massaan. Enkä sano tätä mitenkään väheksyvästi vaan tää on oikeesti tosi haastava tyylialue. Tää ikävä kyllä mun mielesti jää limbon puolelle. Diggaan kyl tosta melankoliasta mitä täs on ja toivon että teette viel parempaa matskua. Keep up the good work!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 22.11.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
aika hiljasella tää soi verrattuna muuhun enemmän kompressoituun musaan täällä. Laahaavaa rankkuutta ja synkkyyttä tässä kai tietäekseni haetaan. Ihan jees.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 22.11.2010

Rope Too Tight - Wrong Words
täähän lähtee ku ac/dc:n thunder struck konsanaan. Laulussa löytyy vielä jonkun verran kehitettävää, etenkin noissa cleaneissa. Örinä sujuu paremmin. Elementit on kyl olemassa hyvään cleaniinkin lauluun, enemmän hiomista ja työtä. Enkä todellakaan sano tätä siintä näkökulmasta et ite oisin ite joku vitun pavarotti. Soundit on hyvät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 22.11.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
bändiin oon tääl mikserissä jo aiemminkin tutustunu ja arvostellutkin teidän biisejä. Tehkää vitusti töitä ja olkaa hyvii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Timeline 22.11.2010

Above Sanity - Timeline
laulu tossa säkeessä kuulostaa aika irralliselta tohon soittotapaan nähden, mun mielestä kyse on lähinnä sovituksen hiomisesta. Kertosäe toimii jo selkeesti paremmin. Soitossa on hyviä elementtejä, kokonaisuus pitää vaan saada skulaamaan paljon ehjemmin. En meinaa tällä sitä että en tajuais että kyse on progesta. Kyse on siintä flowsta jota on jokaisessa musiikkityylissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 22.11.2010

Fillari - Härkä OLE!
aika pulttiboys soundit nois koskettimis, mut se siis selkeesti kuuluu asiaan. En mää nyt vältsist tätä ihan pimeinä iltoina yksin kotona kuuntelis, mut onhan täs jotaa.

Sivu: 1 2