Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 62 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Reykjavik 29.05.2007

Wreck - Reykjavik
Sasun kommenttiin lisään vielä vahvat stratovariusvaikutteet säkeistössä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 09.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Ootteko koskaan kuullu Sonata Arcticasta? Tää nimittäin on aivan yhtä tyhjää musaa, vaikka solistilla on todella upea ääni. Taitoa löytyy, mutta ei musiikkia, valitettavasti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 05.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
:D voivoi.... johan on viisu. en lähtis kyllä tällasta masteroimaan noisecampilla :D kliffa meno

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 05.02.2007

Control Banned - No Place Like Home
vähän haisee musalukio meininki, jonka suurimpia ystäviä en ole. jotenkin ei vaan jaksais tällasta. tarttis vaa todella paljon enemmän sielua mukaan, vaik soitto ja laulu onkin hyvässä jamassa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 05.02.2007

SOULTRAY - My name on your stone
sielua tarjottimella sitten. aika perus pomppumetallilta kuulostaa, vähän turhankin. livenä varmasti huomattavasti antoisampi. Saundeista sen verran, et jotenkin tuntu olevan enemmän kamaa vasemmalla, mikä aika paljon häiritsee. tulee vähän sama olo ku mun nappien kanssa :D vähän on perus kauraa...valitettavasti
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors of destiny - Flying so high 05.02.2007

Warriors of destiny - Flying so high
vittu mä luulin et tää olis ollu ihan totista :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 05.02.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
tässä on nasta meininki! noi huudot on tosi kivat! olis vielä paremmin, jos olis jotenkin vähän vähemmän hevi, jotenkin saattais toimii paremmin. tietenkin varsin subjektiivinen mielipide. Mut on nasta biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - The Last Days 06.09.2006

Microtheft - The Last Days
oho! mä olin aluks et "ei vittu, trancee..." mut sit jäin kuunteleen. ja täähän todella yllätti positiivisesti! todella omaperästä ja totta: perin hypnoottista niinku trancen kuuluuki olla! Kympin arvonen suoritus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Monk\'s Hill - Dumb Angel 06.09.2006

Bad Monk\'s Hill - Dumb Angel
mahtigenre tää grunge! rokkibiittiä ja punkasennetta!! m like it. valitettavasti viisu ei ihan saavuta sitä tarttuvuutta mitä mä tykkään biiseissä olevan. Mutta hei ei paha ollenkaan! Soitto ja laulu kohallaan jopa asenteen puolesta mikä harvinaista on nykyjään!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Flowers 06.09.2006

The Zippy Wackos - Flowers
ihanaa zippaavat sekopäät!!! ootte saanu laulajallenne kasvamaan munan! ihanaa, mutta vielä ku enklanti tulis paremmin haltuun niin mikäs siinä! soitto kohentunut pirusti. ripaus tarttuvuutta piiseihin ja se on kuulkaas siinä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 06.09.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
aikamoista vääntöä! baarirokkia suoraan 80luvulta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 06.09.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
mahtava meno ollu varmasti, mutta joo...huumori ei tänään maistu.. :D sorgen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Skeletons 06.09.2006

Stab Happy - Skeletons
anteeks mut en pysty kuunteleen, ku tuntuu et laulaja vetää muuten ihan pirun tiukasti, mut jotenkin tosi epikses koko ajan. muuten aika kypsää matskuu, mut ei paljoakaan tarttumapintaa. sitä lisää ja vot! mutta kiitoksia

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 06.09.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
vähän häikkäilee jotkut "täädit ja seedät" ynnä muut suomenkielen kiekurat, mutta ammattimaista vääntöä. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Surveillance System 09.06.2006

Autere - Surveillance System
ihan mielenkiintosta kamaa saa näköjään aikaan tästäkin paskagenrestä. Valitettavaa minun kannaltani on etten jaksa kuunnella useampia kertoja mikä voi vaikuttaa kommentin laatuun. Mutta ensinnäkin propsit et on saatu oikeen vihasta matskua aikaan (pesee CC ym mennen tullen) mikä on ehdottomasti minulle ainoita tarttumakohtia ko genressä. Saundit on aivan hirveät. En tiedä sitten paljon mp3 vaikuttaa loppupeleissä, mutta kauheasti on kaikua varsinkin rummuissa, joissa kannattaa pitää nyrkkisääntönä, ettei kaikua saa huomata. Kitarasaundit kaipaisivat paljon siivoamista tai vaihtoehtoisesti vähemmän säröä ja parempaa soittoa. Nyt on koko setti aivan tukossa valitettavasti. Mutta hyvät saundithan ovat tunnetusti aloittelijoille, joita te ette selvästi ole. Rumpalin työskentely on varsinkin erittäin mukavan ja TODELLA POSITIIVISEN YKSINKERTAISTA joka tuntuu olevan aivan ylivoimainen asia nykyään. Pråpsit siitä. Mut hei hyvä meno!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 17.04.2006

Routaraja - Usva
laulu on todella löysää ainakin alussa ja aivan liian dynaamista. Samaa voi myös sanoa soitosta ja melodioista. Ei löydy oikeen iskevyyttä mistään koko biisissä. parempia melodioita, intensiivisempaa soittoa ja laulua peliin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 29.04.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
mä en pidä tällasta jumputusta musiikkina. todellakaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fret - Veri Kiehuu 04.06.2006

Fret - Veri Kiehuu
HEIPPA! köysinpä vihdoinkin teidät jostain! Hei mut kivankuulosta matskua, aika hidas tempo tässä rallissa, ainakin mitä viime vuonna kuulin ku veditte livenä nii oli ainakin piirun verran nopeampi, mut toimii! Kalle tais ilkalle mainita jotain jostain yhteiskeikoista..?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Haave juna 17.04.2006

Masa B - Haave juna
vai eurodancea on luvassa. voi että. enpä voi kuvitella tätä kuuntelevani muuten kun mikserissä. hajottavaa! kamalaa eurojumputusta, ei voi sietää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 17.04.2006

Her Wickedness - Going Right
ihana kelluva rytmi. aidosti omaperäistä ja paikoittain jopa normien mukaisesti toimivaa musaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 17.04.2006

Eki Pop - Hyljättyjen yö
todella toimivat saundit. ja TODELLA omituinen ja ehkä liian iskelmäinen lauluvibrato. Ei oikeen toimivia koukkuja löydy, säkeistöt "odottaa noutamaan". mutta toisaalta perusiskelmää. mutta ei lämpene, sillä ei mitään omaperäistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dunkelblau - Feed a line 17.04.2006

Dunkelblau - Feed a line
onpas kyllä outoa musaa, mutta jotenkin piristävää! hyvä meininki, vaikka siblianssit häiritsee aikalailla, ässissä ja pelleissä. midirumpu on kyllä jotain sellaista mitä ei vaan tueta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Korppi 17.04.2006

jm8k - Korppi
hauskoja juttuja löytyy paljon. on outoa on outoa, mikä ehkäpä tarkoituskin. biisi kehittyy hienosti ja kokoajan tulee uusia elementtejä mukaan. silti teema ei ole niin hieno ja omaperäinen, että jaksaisi kuunnella kokonaan, varsinkin kun uudet teemat eivät kohta enää mitenkään liity toisiinsa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 17.04.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
:D mahtavaa! kunnon vanhan liiton tilutusta! :D ei tälle voi kun hajota ja nyt tuli vielä cembalokin!! :D bassari vaan lujemmalle nii potkii enemmän, vaikka onkin midirummut nii lisää huomiota niille vaan. :D toimivaa kamaa on kyllä. en kyllä sitten tiedä jaksaisko toistakertaa enää kuunnella, tuskin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 13.04.2006

Sigil - Holy Water
uuh! kylläpäs potkaisee toi alku mukavasti! ei paha ollenkaan! laulaja on todella asiallinen ja paranee koko ajan! enklanti soljuu mukavasti ja uskottavasti! kyllä diggaan! saundit on vähän sellaset sitten. virveli on ilmeisesti huonosti viritetty tai liian läheltä nauhoitettu, ja muutenkin rummut on jotenkin turhan pinnalla. ehkä. mutta kyllä se näinkin toimii. kertsi on "ihan kiva", mutta ei ihan iske tarvittavalla voimalla. soitto ja laulupuoli hanskassa, nyt vaan tarkkuutta sovituksiin ja koukkuihin! mutta hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master H - How I do 17.04.2006

Master H - How I do
positiivista oli todella luonnollinen enklanninlausunta sekä flow ja oikee gangstameininki! eikä 808 pidä koskaan unohtaa! :) huonoja puolia taas oli aika lailla, mistä en pahemmin välittänyt: piisi itsessään ei ollut pahemmin koukukas, eikä jäänyt hyvin päähän eikä kolahtanut. biitti oli enemmän kuin yksinkertainen ja käytetty eikä erityisen toimiva, varsinkaan kun biitti ei varioitunut kappaleen aikana paljoakaan. Vokaalit voisivat olla vielä agressiivisempia ja ILMAISEVIMPIA, jotta kuulijalle tulisi jo äänenpainojen ansiosta selväksi laulajan sielun syvimmät asiat. Siinähän rapin alkuperäinen idea onkin, ey? Mutta kokonaisuutena ihan toimiva räpäytys!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 17.04.2006

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
nimi kuulostaa pahalta. liian hauska, ei naurata.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 17.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
löysää meininkiä havaittavissa, niin laulussa, kuin soitossakin. ja miksi rummut ovat nooin hiljaisella? hämmentää.. ainesta on esillä, mutta aivan liian hiomattomassa muodossa. osat vaihtelee ilman minkäänlaisia sidoksia. tylsää musaa, anteeks vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 06.09.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
täähän on vallan menevä ralli! laulaja on oikeen kiva! :) todella laadukasta soittoa tuotantoa yms! mutta jotenki ei jaksa kauaa kuunnella esim tokalla kerralla alkaa ttätätätätät huudot ärsyttämään. mutta oikeen hyvää mäiskettä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Veli - Stroszek 17.04.2006

The Veli - Stroszek
upean akkarisaundi! upeita sointukulkuja ja sointivärejä, joskin vähän liian sekavaa mun makuun, mutta toimivaa instrumentaalia! mutta instrumentaalisessa musassa pitäisi olla vääähän enemmän melodioita, jotka sit nitoo biisin kokoon. mutta hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Kuun Valoon 17.04.2006

-CSPR- - Kuun Valoon
EI SAATANA! Sanon tämän toista kertaa tänään: KUTSUKAA HEVARIT ASIOITA NIIDEN OIKEILLA NIMILLÄ! Hyvät saundit ja laulu toimii + tarpeeksi lujalla! tykkirumpali, tai sitten on trigatut rummut =>snare joka iskulla samanlainen...nojoo mut toimii enisei! todella omaperäisyyttä lisää, mutta toimii tällaisenaankin! hyvä meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Boratti 17.04.2006

FEL - Boratti
ihanan kasari!! helvetinmoinen groove!! :D piristää päivän kuin päivän! ehkä vähän liiankin synaa mun makuun mutta hauska! hyvä meininki!

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 30.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
jhaa.. enpä oikeen osaa sanoa genrestä oikeen mitään. makeita juttuja enisei. vähän ehkä hieman tasapaksua kamaa, mutta en uskalla enempää kommentoida kun en tyylilajia tunnne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 30.03.2006

Routaraja - Routaraja
Hitsi. :D Diggailen todella! Tällasta oikeen suomalaista asennerokkia. Soitto toimii todella hyvin, kuulee kokemuksen syvän rintaäänen puhuvan tässäkin biisissä! Mahti homma, vaikka kertsin melodia voisi olla hivenen voimakkaampi. Saundit on kohdallaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 30.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
rumpusaundit pisti ekaks korvaan, mutta tarkemmin ajatellen on just oikeet tähän biisiin :D todella hämmentävä biisi. :D säkeistöt on mun mielestä kaikessa koomisuudessaan hieman liian hauskoja. Mut hitsi. ku kuunteli sitä ekaa säkeistöö ja sit lähti kertsi nii tipahdin kyl tuolilta. :D ihan mahtavaa! :D kyl on manicit kuunneltu. taas kerran soitto toimii ja laulaja on mahtimies. sanat on..ihan kivat! mahtihomma pojat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 06.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Laulajan fraseeraus vaatii hiomista, sanoitus kaipaa myös viilausta, mutta kun rokista on kyse nii tollaset seikat on ihan sivumäiskettä! Menevä ralli, joka kaipaa ehkä sitä viimeistä kiiltoa ja hiomista. Donkkarit tuli vahvasti mieleen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Broken But Fine 13.05.2006

AAE - Broken But Fine
taas ehkä äänipuolen vinkkejä:
laulusta kannattaa melkein poikkeuksetta otta taajuuskorjaimella kaikki 50-80Hz ala puolelta pois ja 100Hz-300Hz kannattaa tsekata ettei siellä oo sellasia pahoja tukkosia taajuuksia. :)
hauska tyyli on isälläsi soittaa! ja laulu on taas hienoa.
mutta laulua ei ehkä kannata laittaa soimaan unisonossa, ku tulee ehkä vähän tönkön kuulosta, mutta laulu itsessään on kiva!
biisissä on taas kaunis tunnelma, joka nykii kivasti, tulee esim. mew mieleen. :) kiva!
minkälaista pianomikitystä muuten käytät näissä?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 06.09.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
nojohan on! psykedeliaa löytyy mutta missä oli rok?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project wit' mi axe - Trust your insects 28.02.2006

Project wit' mi axe - Trust your insects
VOI SIINÄ ON NIIN MONTA KITARAA! Sä oot kyl ylivoimasesti paras ja tyylikkäin kitaristi jonka tunnen! Tosi mahtavii kitarajuttui ja sillee. Vielä lauluu nii kaikki kohallaan
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Cyan 13.05.2006

AAE - Cyan
kyl se on niin mitä oon huomannu, et akkarin jos nauhotta suoraan linjaan, nii siitä tulee vähän ärsyttävä saundi. se akkari tossa "like a star"-viisussa toimi todella hyvin. piano on tosi hyvän kuulonen, mut kannattaa ehkä nauhottaa vähän kovemmalla tasolla, ettei tuu noin paljon kohinoita. näin tällasia ääni-vinkkejä :) mutta biisissä on kiva kokonaistunnelma ja hyvää soittoa. oikein mukavaa kuunneltavaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Polka 30.03.2006

Afar a Bird - Polka
upea ja omaperäinen ääni! => harvinaista nykyjään. vain vähän selvempää artikulaatiota peliin nii se on siinä. rhodes on myös aina herkkä. kappale on hyvin herkkä ja olisi varmasti vielä kauniimpi jos saisi sanoista selvää. hiano piisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 06.09.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Mä diggaan tosi paljon sun lähestymisestä kontrapunktiin! ihan nerokasta melodiankuljetusta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 29.04.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
:D aika mielenkiinoitonen triibuutti kasarihasrdrokkiin! :D hauskoja juttuja, joskaan kaikka vitsikkyydessään ei toimi musiikillisesti

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 13.04.2006

Sonicmind - Reflections
no on kyllä todella alternative. ihan hauskaa kylläkin! hyvät saundit, mutta laulaja kuulostaa jotekin heiveröiseltä puhtaassa laulussa, mutta örinäpuolella sitäkin paremmin. kertsi ei ole mistään parhaasta päästä, ja jotenkin biisi on vähän levällään, eikä saa oikeen kiinni noin monesta osasta, joita ei ole jollakin tekijällä yhdistetty, vaan tuntuu jotenkin vaan kikkailulta kikkailun vuoksi. mutta ehkä se on se alternative. hyvä meininkin. ja kertsi ei oo tarpeeks voimakas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Vremja Perestrojka 30.03.2006

Nobelskaja Priz - Vremja Perestrojka
kuuntelin 20 ekaa sekuntia. ei vaa jaksa. sori. ja täs pitäis viel jotain kirjottaa.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 30.03.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
klassisen musiikin ystävänä ja säveltäjänä voin sanoa, ettei kyllä ole mitenkään erityinen biisi. todella liian vähän dynaamiikkaa, tasapaksu, kappale ei kehity biisin aikana musiikillisesti mitenkään. mutta ehkä se ei ole itsetarkoitus tehdä hyvää biisiä tässä tapauksessa, vaan luoda tunnelmaa, jossa jonkin määrin onnistuu tämä piisi. Mutta silti... kuin suoraan jostain fantasiapelistä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 19.12.2005

Wreck - Bulletproof
kiva biisi, makeita juttuja, mahtavat saundit. Vesa vääntänyt makeita saundeja kyllä olan takaa, ja kehittyy jatkuvasti. Mutta itse biisissä on mielestäni joitain sudenkuoppia, jotka hyvin yleisiä nykysuomen popgenressä. Heidin laulusta diggailen muuten tosi paljon, mutta on hyvä siihen enklantiin. Sekä kieleen, että lausumiseen. Tuotannollisesti viisu on ehkä tungettu liian täyteen kaiken maailman laulustemmoja ym. vaikka se alun sello oli aivan mahtava! :D biisistä ei oikeen tahdo saada kiinni...hiukan koukutonta... Mutta sivuseikkoja ovat nuo. Bändi toimii, saundit mahtavat, heidi laulaa ihan kivasti ja vetävä ralli on kyseessä. 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - niin niin 29.04.2006

POLTE - niin niin
hauskaa poltemeininkiä johon allan päästä vähitelleen sisään. hyvin te soitatte kyllä. saundeista sanoisin sen verran, että on vähän uhutta varsinkin kitarapuolella. basaria olisi voinut soitta ehkä vähän lujempaa ja näyttää vähän erilaista mikkiä tai equuta. mutta ihan toimiva viisu. kertsi toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 30.03.2006

POLTE - kesä 96
ei vaan tykkää yhtään tällasesta "pirteästä" kesä punkista ei ainakaan tähän aikaan vuodesta. ei vaan saa kiinni. ei tykkää. sori boys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dream on 13.04.2006

DIRTY CLUB - Dream on
mahti kasarirumpusaundit! valitettavasti mp3 tekee pelleistä kamalankuuloset.. :( mutta jaa mikä oli laulu? :D mahti meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 13.04.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
ihana groove!! lienen kuunnellut muitakin viisujanne ja laulajaa lienen kehunut ennenkin! hyvä syke! omaperäistä, joskin ainakin toistaiseksi. ehkä tässä liikaakin! :D todella ruma biisi! :D ei liian koukkuinen viisu, mutta muuten hauska ralli!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Time After Our Lives 30.03.2006

The Zippy Wackos - Time After Our Lives
Hitsi. Kyllä jakaa mun mielipiteitä tää viisu. Ehkä diggailen vähän vähemmän löysästä meningistä. Tai siis kuus minuuttia löysää meininkiä laskee parhaimmankin meiningin. Mut siis en kans jaksa tajuta tätä hifistelijöiden saundiarvostelua. Tälläses biisis vaan pitää olla tällaset analogisaundit, eikä niissä oo musta mitään vikaa. :D Sitä voidaan myös sanoo rokiks. Hyvät saundithan on tunnetusti aloittelijoille, mutta valitettavasti teikäläiset tuntuu vielä niitä alottelijoita olevan. Ei pahalla, mutta kaikille bändeille, kuten teille nyt, voi suositella lisäreeniä. Mut hyvä ja omaperänen biisi. Nii ja viel hämäs se, et toi oli välil kolmimuunteine ja välil taas sit ei..tarkotuksella?

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 06.09.2006

DIRTY CLUB - Porno Samurai
no johan on kasarihevi kohallaan! vautsi. ihan mötley-kamaa laulua myöten! oikee asenne tällaseen musaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyessence - Deeprooted 09.09.2005

Dyessence - Deeprooted
Aikas on karut ja ahdistavat rumpusaundit! :D Mutta ehkäpä se on ihan kiva juttu tällaisessa musassa. Itse olisin kyllä ottanut tuosta virvelistä 500hz kohalta pois ja erilaisen kaiun, mutta ei siitä sen enempää. Lauluista diggaan aikalailla! Tosi säröistä ja muuta asiaankuuluvaa. Biisi on ehkä hieman hajalla, niinkuin ne kuuluisat "Jokisen eväät", mutta ei tavallisesta hevistä poikkeavaa kuitenkaan. Kyllä paremmalta kuulostaa kun Lumossa :D yllätys sinäänsä. Mutta ei tässä muuta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Kheemon 5 (horror time) 17.04.2006

Trakkerterrorist - Kheemon 5 (horror time)
että mitäs helvettiä. pörinää ja psykedeliaa suoraan 70-luvulta. oh my god

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 30.03.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
kitarat on jotenkin niin tukossa ettei saa oikeen selvää. totta on että agresiivisuutta löytyy, mut en tykkää kyllä ihan kamalasti näin pahasti tappaa korviani. jos ei oteta tukoskitaroita huomioon, nii passelia genreensä nähden josta en oikeestaan koskaan oo innostunut. YES:n jälkeen ei ole ollut hyviä progepumppuja :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Second Hand Hasselhoffs - Grassroots 10.06.2005

Second Hand Hasselhoffs - Grassroots
ei hitsi! tää on niin saatanan tiukka biisi!!! Mä voisin jopa sanoa että ehkä samulin parhaita biisejä! Ihan kylmät väreet menee ku kuuntelee... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 30.03.2006

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
loistavaa soitantaa, kuten muissakin viisuissanne, mutta tarttumapintaa on kovin vähän. en oo oikeestaan koskaan kuullu täysin onnistunutta instrumentaalibiisiä, joka toimis sinäälläänsä, mutta tässä päästään aika lähelle. vaik en oikeen saa biisistä kiinni, nii silti pysyy mielenkiinto yllä. hyvä meno ja meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus 17.04.2006

A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus
voi ei... voi ei... voi ei.. voi ei... voi ei... voi ei... hallelujaa. jotain pyhää pitäisi olla!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 13.04.2006

FOTO - Unta pettämään
mahtavaa saundia, joskin vähän täyttä, mutta toimii. laulu toimii hyvin! outo piisi! :D mut makee. todella hyvää soittoa! makee kertsi joka ei ehkä sitten kuitenkaan liity niin paljon muuhun piisiin, kun itse tykkäisin. muuten hyvä biisi, mutta vähän levällään, niinkuin moni nykybiisi, että kokonaisuutta syyniin! hyvää kevättä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 29.04.2006

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
ihan hauskaa. jotenkin on tyhjän ja masentavan kuulosta, niinkuin on vähän kuin oletusvaikutuksena reggaepoljennalla, valitettavasti (siis minun kannaltani). mtta todella toimivaa ja svengaavaa soittoa, joskin laulujutut voisivat olla himpun vetävämpiä.. Hyvä meininki kalkuta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - All or nothing 17.04.2006

electrichaos - All or nothing
onpa vähän huonolaatunen mp3. Huomaa ikävästi pelleistä. idustrial on vähän sellanen ala, joka ei hirveesti nappaa ainakaan näin raskaana. mutta makeita äänimaisemia on maalailtu, ja on saundit kohdallaan. mutta jotenkin ei saa kappaleesta kiinni. jotenkin selvempää osien rytmitystä voisi harkita, mutta mahtimeininki!