Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa) 31.01.2006

Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa)
Ihan mielenkiintonen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sendero Luminoso - Jihad 14.03.2005

Sendero Luminoso - Jihad
Jiihaa!! Hienoo on!! :) Antaa numeron puhua puolestaan.. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem) 12.03.2005

Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem)
Tää on NIIIIIIIIIN hyvä!!! Kolahti muhun ihan kympillä.. Ja nyt soi jatkuvasti ku koneen ääressä istun.. :) Aivan loistavaa, mahtavaa, upeeta!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele senssi - fire 30.04.2005

senssi - fire
Todella hieno, taidokkaasti tehty.. Tykkään todella!! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Vesisateella 19.01.2005

Roope(soolo) - Vesisateella
Hmm.. Tätä kuunnellessa rupes miettimään miten joku voi osata tehä jotain näin kaunista.. Mä suorastaan rakastuin tähän kappaleeseen, tää vie mut mukanaan.. :) Ja sanat, ne on niin kohdallaan, niin totta.. Niin ihanaa.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Kaikkeni 14.12.2004

unioni - Kaikkeni
Ihanaa, viimeinkin uutta unionia!! :) Tätä onkin jo tovi odoteltu eikä turhaan. Viimeinkin pitkä odotus palkittiin loistavalla kappaleella! :D Kiitos sitä!! :))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Mun Maailma 08.11.2004

One'Love - Mun Maailma
Ou jee, aivan mahtavaa!! :)) Mun sanavarasto ei oo tarpeeks laaja kuvailemaan tän biisin mahtavuutta ja täydellisyyttä.. x) Hienoo, upeeta, mahtavaa.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 27.10.2004

Proyo - Luulette Tietävänne
Siis WOW!!! Todella uskomattoman fantastisen upee!! :) En mä keksi mitä sanoo tästä, mä oon ihan sanaton.. :o Siis aivan mahtavaa!! Ei riitä sanat tätä kuvailemaan!! :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 27.10.2004

Proyo - Luulette Tietävänne
Siis WOW!!! Todella uskomattoman fantastisen upee!! :) En mä keksi mitä sanoo tästä, mä oon ihan sanaton.. :o Siis aivan mahtavaa!! Ei riitä sanat tätä kuvailemaan!! :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Eron salama 13.10.2004

unioni - Eron salama
Heh, tämä kappalehan jää päähän soimaan.. Eli se siis kertoo siitä, että on onnistuttu tekemään tarttuva kappale, josta tulee vielä joku päivä suuri hitti! Melodia ja laulajan ääni sointuvat täydellisesti yhteen, kaikki tuntuu olevan kohdallaan. Eipä tästä keksi mitään pahaa sanottavaa millään, ei sillä et kyllä tarviiskaan, sillä tää on vaan niin iskevä ja mahtava kappale, miksenköhän en oo aikasemmin tähän törmänny..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Poison 14.10.2004

May i cry - Poison
Mä tosiaan oon kuullu tän YleX:ltä, muistan hyvin miten mietin kenen ihmeen kappale tää on, kun en ollu paikalla kuulemassa kun yhtyeen nimi mainittiin. Nyt vasta kun mä löysin tän täältä mä tajusin et just tää saattais olla se kappale minkä oon kuullu *viittaa kappaleen "esittelytekstiin"* Eipä sit muuta ku lataamaan se omalle koneelle ja ilokseni huomasin sen olevan juuri kyseinen kappale, vihdoinkin löysin mitä olin etsinyt. Mut siis, turhan alun jälkeen pitää mainita, et tää on oikeesti loistava kappale, kuulostaa vähän HIM:n ja Negativen sekotukselta, mut bändin oma persoonallisuus tulee myös esiin. Aivan mahtavaa, muuta en osaa sanoo. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 25.02.2005

ES:n vanhat - When I Hold the Light
Kaunista kauniinpaa.. Laulajalla kaunis ja tunteellinen ääni.. Tätä kelpaa kuunnella kyllä enemmänki.. Tulee jossain kohdin aivan Tarja Turunen mieleen lauluäänestä.. :) Mutta kaunis kappale, kauniit sanat ja kaunis ääni laulajalla.. Mitäpä muuta enää vaaditaankaan? :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulava Alkoholisti - Muisto 09.10.2004

Laulava Alkoholisti - Muisto
Vaikka tää on 15-vuotiaana kirjotettu, sanat on silti kauniit ja herkät, ihanan tunteellinen kappale.. :) *tajusi juuri, että on kommentoinut kaikkia täällä olevia kyseisen artistin kappaleita niiden kaikkien ollessa loistavia* Niin, on hyvä että tämäkin kappale on myös muiden kuultava täällä, olisi ollut sääli, jos näin hieno kappale olisi jäänyt vain pöytälaatikkoon lojumaan.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulava Alkoholisti - Kaunis Uni 09.10.2004

Laulava Alkoholisti - Kaunis Uni
Samaisia kappaleita löytyy vaikka kuinka, mut tää oli jollain tavalla erilainen, erottuu massasta. Sanat ovat todella kauniit, tunnelmallinen melodia, herkkä tunnelma. Laulajan ääni sointuu kauniisti yhteen muun kokonaisuuden kanssa, saa aikaan ihastuttavan herkän tunnelman. Varsinkin kertosäe koskettaa, osuu suoraan sydämeen, murtaa varmasti kovimmankin kuoren. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulava Alkoholisti - Jenni 09.10.2004

Laulava Alkoholisti - Jenni
Niin, kuulostaa todellakin siltä että sanat on suoraan sydämestä, ei niinkään täynnä massiivista vihaa, se on ilmaistu hieman eritavalla kuin useimmissa muissa kappaleissa. Mielenkiintoinen, tykkäsin kuitenkin kovasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Rauniot 09.10.2004

Pääoma - Rauniot
Kaunis, tunteellinen kappale. Mä tykkäsin paljon, sanat sopivat ihanasti yhteen melodian kanssa. Muutenkin kokonaisuus oli toimiva, mukava paketti. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Minä Olen 09.10.2004

Antti Kaukomaa - Minä Olen
Kaunis kappale, ihanan rauhoittava melodia. Sanat kauniit, omalla tavallaan pohdiskeleva kappale. Mä ainakin tykkäsin paljon, todella kaunista, ihanaa! :DD

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T. 13.10.2004

Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T.
WoW! Aivan loistava kappale vaikeesta aiheesta.. Sanat on todella kauniita, varsinkin kertosäe kolahtaa.. Muutenkin omalla tavallaan koskettavat sanat.. Kappale saa kylmät väreet menemään selkää pitkin, niin kaunista.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Kylmä tyhjyys 09.10.2004

Enkeli - Kylmä tyhjyys
Kaunis melodia, herkkä tunnelma kappaleessa. Sanat kauniit myös, sopivat yhteen tunteellisen melodian kanssa. Muutenkin ihanan rauhallinen, surullisen kaunis kappale. Niin kaunista, herkkään, rauhoittavaa ja tunnelmallista. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 15.10.2004

T-ace - Enkeli
Kaunista, todella herkkää ja koskettavaa. Varmastikin yks kauneimmista balladeista mitä oon lyhyen elämäni aikana kuullu. Sanat ovat todella kauniit, tulee mieleen miten vaikeaa rakastuminen oikeasti on. "Miks en rakastua voisi pieneen enkeliin" :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avoliitto - Sukujuhlat 03.11.2004

Avoliitto - Sukujuhlat
Wau, tää on aivan loistava!! Kertosäe on todellakin mun mieleen, muutenkin kokonaisuus on aivan mahtava!! :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avoliitto - Sukujuhlat 03.11.2004

Avoliitto - Sukujuhlat
Wau, tää on aivan loistava!! Kertosäe on todellakin mun mieleen, muutenkin kokonaisuus on aivan mahtava!! :DD
10