Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 73 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiZ0 - Energy 02.04.2006

MiZ0 - Energy
hutastu intro indeed, ois ehkä vähän voinu enemmän pistää ajatusta siihen :-) kickback-breikki ja kaiken maailman vaihdokset toimii kyl kivasti, mut jotenkin ite biisistä jää tosi sekava vaikutelma. soundeja koottu päällekkäin ja jotain pieniä variaatioita tehty pikkusen biittiin, mutta kun basso on tommonen mumina jossain pohjalla, eikä oikein mitään muuta koukkua tai vastaavaa, tai ambienssejakaan ole, ei oikein biisistä saa kiinni. mut asialliset rummut, ja paljon matalia taajuuksia :-)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiZ0 - Armor Piercing Bullets 02.04.2006

MiZ0 - Armor Piercing Bullets
ja örinäbasso sanoo hyvää päivää herra perkele. tylyn kuulosta paskaa, mut rakenne aika hakusessa. jos sitä ois enemmän mietitty niin biisin vaikutuskin ois paljon kovempi. kunnolla tehty breakdown + droppi ja mummot kuolee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiZ0 - Collision 02.04.2006

MiZ0 - Collision
Tyylillisesti lähellä wanhaa Virusta, nice one :) Mut harmi et on vähän raakilemaiset soundit vielä. Vähän eri meininkiä ku tossa mun samannimisessä dnb-effortissa, tsek ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Delicate Decadence 27.06.2005

BabylonDubProject - Delicate Decadence
jotenkin on vähän puuduttava biisi. mukava tunnelma, mutta jotenkin ponnettomat soundit. kunnollinen bassokuvio ja asiallisemmat rummut olisivat varmaan pelastaneet paljon, mutta kun rumpusetti soundaa alaspäin pitchatuilta rokkirummuilta ja en oikein muuta bassokuviota erottanut kuin "dunn...dunn..." ni ei sitte. ihan turhan tapettia ollakseen oikeasti mielenkiinnon nappaava, ja kun sounditkaan eivät vakuuta, niin ei nyt nappaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - Nudes 28.06.2005

Fruits - Nudes
Aika mielenkiintoista menoa, improvisaatiomeininki kiinnostaa aina. Valitettavasti rumpusoundit, tai lähinnä se kaiku, ottavat korvaan välittömästi. Täytyy sanoa meinaan että vihaan ylikaiutettuja rumpusoundeja yli kaiken. Mut kivaltahan tää muuten kuulosti, tätähän vois tanssia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Rakkauden kesä 28.06.2005

Stonecold Zombie - Rakkauden kesä
Tää oli aivan uskomattoman kauhea. Minkä takia tällaisen tekemiseen kannattaa käyttää edes sitä viittä minuuttia, kun voi tehdä jotain rakentavaakin, kuten vaikka masturboida?

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 08.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Teinipunk-kliseet on ainakin hyvin hallussa ja Suomessa on sen verran monta Jenniä ja Jennyä, että joku näistä varmaan vastaa vokalistin kutsuhuutoon. Mutku mutku, musiikillisesti tää biisi ei kyllä mitään erikoista tarjoa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele mIRK - Summer Dream 28.06.2005

mIRK - Summer Dream
Aika dejavu. Mää oon kuullu noi melodiat ennenkin jossain. Mut joo, onko tässä Fruity Loops käytössä kenties? Sen verran ohuelta ja kuivalta kuulostaa. Biisi on miksattu about päin honkia ja rumpupuoli on ehkä tunnetun maailmankaikkeuden hengettömintä tavaraa. Tässä biisissä ei oikeasti toimi mikään. Tai no laulaja laulaa ihan söpösti. Ja toi loppupuolen suvantokohta oli kaikessa korniudessaan niin loistavan hauska, että ei näin sympaattisen lopetuksen takia biisille voi nelostakaan antaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 28.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
"Tykytykytykytykytykytykytykytykytykytykytykytykytykytykytykytykytykyt yky" sano basari ku Arcanen biisissä soi. Itse asiassa mulla on vinyylillä parikin Arcane-nimisen tuottajan biisiä, mutta maa on sitten UK ja tyylikin hieman eri. Mutta ei kyllä ihan heti soundien puolesta kelais bändikämppä-äänitykseks, soundaa meinaan yllättävän selkeältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 10.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Komeet on peltipurkkirummut, koli koli koli. Mutta Batman on ollut aina mun suosikkisupersankari ja Gotham City suosikkimatkakohteeni maailmalla. Biisi ilmeisesti kertoo samoista asioista, sen verran sain sanoista selvää, rummut ja kitarat kun jyräävät miksauksessa, ja laulussa on vielä mukavasti delay messissä etten vain varmasti saisi mitään selvää sanoista. Mutta Bruce Waynen alter egosta pisteet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 10.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Ei toimi ihan yhtä hyvin kuin ylempi biisi. Täytyy sanoa, etten hirveästi kiinnittänyt tuon ylemmän biisin sanoituksiin mitään huomiota, mutta täytyy sanoa että se mitä nyt vokaaleista sain selvää, kuulosti hieman ehkä koomiselta, en tiedä miksi. Ehkä hieman turhan arkisen kuuloista. Mutta, vokaalit ovat hieman turhan piilossa miksauksessa ja hieman ehkä häiritsee se että välillä joutuu oikein pinnistelemään saadakseen lauluista selvää. Hyvää duunia kaikesta huolimatta, biisi soljuu keveästi eteenpäin ja rakentuu mukavasti. Toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 08.06.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Mukavan loogisesti ja täsmällisesti etenevä kappale, ehkä hiemankin loogisesti etenevä, sillä mitään yllätyksiä biisi ei varsinaisesti tarjonnut, tosin outro oli varsin mainio idea, ja myös hyvin toteutettu. Kaiken kaikkiaan mukava ja tunnelmallinen biisi, mutta toisaalta ehkä jonkinlaista pientä särmää olisi kaivannut. Mutta tällainen perinteinen poppi kestää ainakin isältä pojalle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 10.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Kuvaus osuu vähän liiankin hyvin nappiin, eli kevyttä poppista joo, vähän turhankin kevyttä peruspoppista. Biisin edetessä voi melkein jo arvata, miten biisi kehittyy eteenpäin, mitä seuraavaksi tapahtuu, ja jopa miten melodia tulee jatkumaan. Biisiä ei myöskään juuri auta bändin hengetön ote ja laulajan ujous. Tämmösiä bändejä tuli joskus 90-luvun puolivälissä ihan liikaa, kun brittipop oli "muodissa". Pikkukivaa suomeksi äännettyä brittipoppia, mutta ei oikein nyt nappaa :(
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Leave No Stone Unturned 28.06.2005

.erAze. - Leave No Stone Unturned
Aika perushevimeininkiä perussoundein ja perusratkaisuin. Tosin rumpusoundit ovat tosin aika köykäiset, tulee mieleen träkkerihevi. Biisin rakenne taas tuntuu menevän vähän paikasta toiseen poukkoillen, eikä biisistä oikein mitään otetta. Mut kai tästä jotkut tykkää, mää en hirveemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Blunt Force Trauma 14.06.2005

Ghost Guard - Blunt Force Trauma
Pää irtos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 08.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
En ole kyllä koskaan ollut mikään kasarikaikuvirvelin ylin ystävä, eikä tämä biisi kyllä oikein saa mieltäni muuttumaan. Muutenkin biisi kompastuu aika pahasti rumpusoundeihin, jotka ovat kuin suoraan jostain vanhasta träkkerihevibiisistä vuosien takaa. Yliteknisten kitarasoolojenkaan suuri fani en ole missään vaiheessa ollut. Kummasti saatte tungettua samaan biisiin asiat joista pidän ehkä vähiten, onneksi tässä ei ole sentään Tapani Kansaa laulamassa, se vielä puuttuisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 10.06.2005

Division 19 - Karjala
Nytpä tiedän sitten mitä on sotametalli. Hyvin toteutettua kamaa, ja naisvokalisti pehmentää tunnelmaa mukavasti, tosin volaa saisi olla ehkä skidisti enemmän. Rumpalin työskentely ei tosin vakuuta, ja fillit ovat ehkä hieman rumpukonemaisen kuuloisia, tai sitten se vaan johtuu siitä että snaresoundista tulee mieleen rumpukone :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - In the year of the camel 28.06.2005

Saddam's Family - In the year of the camel
On se vaan jännää että lähi-idästäkin tulee tosimiesten heviä, ja perinteitä kunnioitetaan sielläkin. Olisi ehkä toivonut enemmänkin sitä itämaan soundia koko biisiin, eikä pelkästään introon ja sooloihin, mutta aina ei voi voittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 09.06.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Alku vähän hämäsi, tuli meinaan sellainen fiilis että "no voi hitto, ei taas tämmöstä vuodatusta", mutta nopeastihan se biisi lähti rullaamaan. En vaan välttämättä usko noin voimakkaisiin temponvaihtoihin, kun tuntuu että biisin energia katoaa jonnekin taivaan tuuliin vauhdin kadotessa. Mutta mutta, mielenkiintoinen ratkaisu sinänsä, ja voimakas muutos herättänee varmasti kuulijankin huomion, jos radiossa biisi soisi. Ja kyllähän tätä kehtaisi sielläkin soittaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karkkipäivä - Vantaa 10.06.2005

Karkkipäivä - Vantaa
ei tästä voi sanoa muuta kuin: täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 08.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Hyvä vokalisti. Kyllä tämä ihan täydestä näin harjaantumattomaan kuuntelijaan menisi, kun tuotantopuolikin on hallussa. Eiköhän moni pitkätukka tämän tahdissa mielellään moshailisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matematiikka Agitaattori - Tasapainottoman yhtälön vapaapäivä 19.10.2004

Matematiikka Agitaattori - Tasapainottoman yhtälön vapaapäivä
ei voi kuin haukkua neroksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Fingerprint - Darkside Massiff 19.10.2004

Dusty Fingerprint - Darkside Massiff
ihan siistiä garage-meininkiä. noita puhesampleja ois voinu kyllä vähän rajottaa, ja toi sahabassohässäkkä ei oikein toimi. rakennekin on jotenkin hieman hajanainen ja sekava. mutta soundipolitiikka kunnossa, vaikka rummut kaipais ehkä hieman jämäkkyyttä. niin ja joku oma juttukin ois pop, mutta tästä on hyvä jatkaa :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - Northpole 01.10.2004

Burma 2004-2008 - Northpole
jollain perverssillä tavalla mä tykkään tästä biisistä :) rummuissa vaan sais olla vähän enemmän variaatiota ku yks kuvio ja toi reese vois olla tuhdimpi ja yleinen mixdownikin sais olla snadisti selkeempi. sit tossa kanssa kun tossa alussa toi biisi breikkaa ja toi reese tulee highpassilla sisään niin se biisi jotenkin tyhjenee hölmösti. jotkut ambienssit-efektit ois tossa kohdassa, ja miksei muuallekin ripoteltuna hyvinkin jees. mut kiva bassokuvio ja noi swingifillit on toimivia, vaik sinänsä ei ehkä mikään maailman omaperäsin ratkaisu olekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Super Blackstone Bros - Level 1 26.08.2004

Super Blackstone Bros - Level 1
heh, hauskaa junttielektroa :) biitti on ehkä hieman tylsä. ei oikein putoa tuo 4/4-meininki meikäläiselle, mutta bassosoundi/kuvio ja sopivan hölmöt puhesamplet kyllä iskee. pojilla on vissiin ollut kivaa tätä biisiä tehdessä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 28.06.2005

BROKENBLISS - Lost
Ensimmäinen toteamus oli: hyvä kertsi. Noin muutenkin biisissä mennään suoraan asiaan ja mennään vauhdilla eteenpäin kierojen fillien ja tahtilajivaihdosten tahdittamana. Täst mää tykkään. Väliosakin tuo mukavan vaihtelun biisiin, täytyy myöntää että ilman noin radikaalia muutosta biisi olisi varmaan jäänyt tylsäksi melkeinhyväksi biisiksi. Tosi looginen ja toimiva kokonaisuus, eka kommenttirinkibiisi jonka ihan päätin tallentaa koneelle. Hyvää rokkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deformis - Voss Days 10.06.2004

Deformis - Voss Days
Aika hyvännäkösen kuulosta meininkiä, mut jottai puuttuu. Ambienssit ja fiilistelymeiningit on kohdallaan, mut kyl ehkä pistäisin pikkusen lisää viel kaikkia efektejä pitämään mielenkiintoa yllä ja rummut on kyllä aika heikot vielä. Okei, snare ja basari kyllä iskee ja haikatkin on jees, mutta jotenkin sais olla vielä tuhdimpi koko rumpusetti, vaikka joku breikki siihen mukaan vielä. Nyt tää kuulostaa liikaa rumpukoneelta. Melodiapuoli on kyllä hyvässä mallissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Sober 10.04.2004

Shade - Sober
Mainio vokalisti ja varsin tyylipuhdasta menoa sarjassaan. Valitettavasti tuo tyylipuhtaus on myöskin haitaksi, kun biisi ei varsinaisesti pudota jalkoja alta tarjoamalla jotain uutta ja ihmeellistä. Mutta kaikesta huolimatta toimii kyllä varsin hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - vector scan 21.02.2004

furi anga - furi anga - vector scan
jos tää ois 12", mä ostaisin tän kuuntelematta kääntöpuolen biisiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mystik - Stuka 24.12.2003

Mystik - Stuka
härskin kuulosta menoa. basso vaan menee ehkä turhan sekavaks tossa 2 minuutin aikana, ja ite bassosoundi on vähän turhan kuivan kuulonen. kuulostaa aika reasonilta. soundimaailmakin vois olla vähän laajempi. rummut kyllä potkii. mut kivat twisted individual -meiningit ja kyllä toimii sinänsä, vaikken itse hirveästi noille meiningeille lämpene. tohon bassosoundiin ja turhan pieneen äänimaailmaan tää vaan tuntuu kompastuvan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devastaatio Orkesteri - Saattoväkivalta 20.12.2003

Devastaatio Orkesteri - Saattoväkivalta
oops i crapped my pants

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Genetic Disease 12.11.2003

Taajuus (vanhat) - Genetic Disease
\,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele furiant. - COLLECTOR 16.10.2003

furiant. - COLLECTOR
#TYKKÄÄN_EMOTILUTTELUISTA
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ShaManiacs - SKODA! 15.10.2003

ShaManiacs - SKODA!
Hilpeä häröilytunnelma tässä. Mut kaipais vähän rotevampaa bassokuviota, ja onkos toi tasabiitti untzuntz nyt niin pakollinen tässä biisissä ;) Mulla on jotenkin sellainen muistikuva että oisin kuullut tämän biisin, tai jonkun esiversion tästä joskus Alppipuistossa noiden Käärlköx-bileiden aikoihin. Tai siis samana päivänä, ainakin muistan kuulleeni kivan breikkibiisin jossa oli tollaset skoda-vokaalit :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 03 - levo - pimp 17.09.2003

cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 03 - levo - pimp
tuotannollisesti mainio, siis hyvät soundit ja kaikkea, mutta ideoiden köyhyys vaivaa. tylsä biisi, ei mitään mielenkiintoista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 02 - .monøphonik - ural 17.09.2003

cocoxquï records - Natural Pimpsten EP - 02 - .monøphonik - ural
vähintäänkin hämmentävät soundit. ei oikein mitään normaalia. jotenkin vaan ei biisin äänimaailma kuulosta korvaani yhtään hyvältä, ja se pilaa kaiken.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täti Disharmonika - Esimerkkitapaus tarvitsee lisää 31.07.2003

Täti Disharmonika - Esimerkkitapaus tarvitsee lisää
kuulostaa satorilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LACKLUSTER - 13/10/99 20.12.2003

LACKLUSTER - 13/10/99
mielettömän hieno kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pudonneet Kyrvät - Saatana raiskaa minut 25.02.2005

Pudonneet Kyrvät - Saatana raiskaa minut
koskettavan kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - Salkkarit - juonipaljastukset kausi 04 19.10.2004

ex.amis - Salkkarit - juonipaljastukset kausi 04
just parasta tähän vuorokaudenaikaan :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - Salkkarit - juonipaljastukset kausi 04 30.04.2003

ex.amis - Salkkarit - juonipaljastukset kausi 04
Mestariteos. Mikseritrancen kiistatonta eliittiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hiiva - bissen voima 15.04.2003

Hiiva - bissen voima
bisse! \,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kemeli on laiffii 24.07.2003

DJ Kemeli - Kemeli on laiffii
kyllä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Shadow 10.03.2003

Taajuus (vanhat) - Shadow
basso oikein vääntyy ja kääntyy mukavasti ja muutenkin kaikki elementit toimivat hyvin yhtään. hieman ehkä puolivälin breakdown junnaa paikallaan hieman turhan kauan ja lopussa kikkailu menee vähän överiksi, joka hieman vaikuttaa biisin grooveen, tosin hyvin vähän. tuosta bassolinjasta vaan ei voi olla pitämättä =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kempton Haartkoor Corpse - Knulla Din Mamma (Kalle&Svan_VocalMix) 25.12.2003

Kempton Haartkoor Corpse - Knulla Din Mamma (Kalle&Svan_VocalMix)
mulle tulee tästä mieleen toi ruotsikielinen pekka töpöhäntä -sarja kun tulee buu-klubbenissa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgy Operator - Bi (f??? mix) 02.02.2003

Orgy Operator - Bi (f??? mix)
huhhuh. aikamoista tylytystä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - Trap 16.10.2003

Kiasma - Trap
PATTON :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele soviet finland - hyvän ihmisen käsikirja aloittelijoille 16.01.2003

soviet finland - hyvän ihmisen käsikirja aloittelijoille
sauli hei, tää tarvis niit boolsei eli kikulii eli munaa. nyt tää on tämmöstä hengetöntä rätinää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Molski T / JJ`s band - Elän Täysillä 17.01.2003

Molski T / JJ`s band - Elän Täysillä
Eihän tässä tuotannollisesti mitään vikaa ole, mutta kun tässä ei tosiaan ole mitään ihmeellistä. Ja sanoitukset tuntuvat kyllä hieman korneilta. Mutta mitäs me konepellet musiikista tajutaan =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Fire 26.12.2002

Taajuus (vanhat) - Fire
kivastihan tuo basso mylvii ja soundit on mainioita, mutta groove puuttuu. ei saa meikäläistä syttymään tämä produktio.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Magenta 10.01.2003

Usva - Magenta
mä en nyt muuta tähän osaa sanoa kuin hyvää meininkiä. siirtyi meikäläisen kovalevylle. tällaista soundia en muistakaan aikaisemmin mikserissä kuulleeni. hyvä että joku taitaa myös nuo photek-flavat =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - korkea 17.12.2002

furi anga - furi anga - korkea
ootko sä joskus kuunnellut concord dawnia?-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele sauli - bill kklinton 16.01.2003

sauli - bill kklinton
millos sä oot iideeämmää ruvennu tekemään?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - epilepsia 04.12.2002

furi anga - furi anga - epilepsia
Introssa on loistava soundimaailma ja tuotanto muutenkin todella pro:n kuuloista, mutta jotenkin itse biisi jää hengettömäksi reesetramenikilinäksi joka ei meikäläistä ainakaan toiseen kuuntelukertaan hirveämmin innostanut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Detonation 03.12.2002

Taajuus (vanhat) - Detonation
niin joo, sitä vielä. että tuossa introssa noi filtteröidyt-amen -fillit kyllä nostaa ihon kananlihalle. good isht.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Detonation 03.12.2002

Taajuus (vanhat) - Detonation
Aivan mielettömän hyvä intro. Bassolinjakin vääntää vatsaa miehekkäästi, mutta kun firefightit tulevat mukaan, jotain katoaa. Muutenkin biisi ei jotenkin palaudu entiselleen enää sen jälkeen, rakenne hapuilee ja osat eivät oikein istu toisiinsa. Kakkosjyristely on muutenkin huomattavasti heikompi kun biisin alussa ryntäillyt isoveljensä. Apassin käyttö on kyllä hyvinkin monipuolista ja menevää koko biisin ajan, mutta nyt firefight jotenkin pilaa koko jutun, ehkä hieman kovalla. Tää biisi on kyllä ikävä tapaus kun ekat 3 minuuttia on ensiluokkaista myöhäystä, mutta sitten meininki latistuu. Mutta teikäläinenhän on sittemmin saanut rakenteen kuntoon, että ei kai tästä pidä huolestua..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - red snow 04.12.2002

furi anga - furi anga - red snow
Hieno biisi. Tyylikäs ja tunnetta mukana. Tykkään tuosta basslinesta, ei pelkkää filtterien kanssa vääntelyä vaan ihan oikea melodia. Jotenkin samantapainen melankolinen fiilis onnistuttu tavoittamaan kuin jossain polarin biiseissä, mutta toisaalta tulee mieleen Raidenin Fallin'. Tämän kuvittelisi olevan jokaisen itseään kunnioittavan tekstep-dj:n laukussa, jos vain vinyylillä saisi tätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Low Frequency Beatz - Aihio - Alpha and The Omega 08.01.2003

Low Frequency Beatz - Aihio - Alpha and The Omega
Minimalistisuus on yleensä hyve, mutta tässä tapauksessa se muuttuu taakaksi. Biisi kaipaa lisää materiaalia ja myös jonkin koukun. Ja soundit eivät oikein myöskään meikäläistä vakuuta, ja puhesamplekin tuntuu lähinnä huvittavalta. Minä nyt en vaan löydä tästä mitään mikä meikäläistä innostaisi, vaikka yleensä downtempo minulle kyllä putoilee.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Low Frequency Beatz - Herra Goblin - Ambienssi 22.11.2002

Low Frequency Beatz - Herra Goblin - Ambienssi
basso möyryy kivasti, mutta hieman puuroinen. oivat atmot tossa alussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - The Visitor 25.09.2002

Taajuus (vanhat) - The Visitor
sulla on hirveesti jotain timestretchattuja selittelyjä biiseissä taustalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Low Frequency Beatz - Herra Goblin - 15902 247365 22.11.2002

Low Frequency Beatz - Herra Goblin - 15902 247365
laukkaalaukkaa :/
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Davil - Higher 19.07.2002

Davil - Higher
jeah. siistin kuulosta uk hardcore vääntöä. menis ehkä enemmänkin tohon "jungle"-puolelle kun tossa tommonenkin genre on :) pikkusen ehkä mielikuvituksetonta mutta vois mennä kivassa nousuhumalassa bileissä ainakin meikäläiseen ;) vaikka onkin mukavaa kuunneltavaa niin amenien käytöstä miinusta. jotenkin menee turhan sotkuiseksi homma.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeshifter - Pitch Black Surgery tänään

Planeshifter - Pitch Black Surgery
aika siistiä hybrid-tyylistä vääntöä mut jotenkin ehkä vähän tympii noi 303-tyyliset soundit tossa kun ei oo mitään maailman omaperäisintä käyttöä :) mut ihan ok meininki. big up.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Leiska - Lamer 20.07.2002

Dj Leiska - Lamer
UMTSI UMTSI UMTSI UMTSI UMTSI. maailman loistavin panorointi. mä rakastan sua! mä oon sun idoli!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Leiska - I'll be back 20.07.2002

Dj Leiska - I'll be back
höh. oisin antanu kympin mut sit toi hidastu tolleen ~:|
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Leiska - I'll be back 20.07.2002

Dj Leiska - I'll be back
RESPECT 2 DA TRUE GABBERHEADZ! ORIGINAL RUFFNECK KRU!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Touchin Myself 04.09.2002

Usva - Touchin Myself
irstas nimi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Angel 18.07.2002

Taajuus (vanhat) - Angel
äh vitun paska kun ei tue tyhjiä riviä. pistäs sanan "vokaali" jälkeen merkki "." niin voi kuulostaa järkevämmältä ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Angel 18.07.2002

Taajuus (vanhat) - Angel
tossa on muuten ihan vitun ilkee kohta toi kun tulee se breakdowni misä se ameni soi takaperin ja parin kivan efektin läpi ja tulee se timestretchattu(?) vokaali kylmät väreet menee kun sen kohdan kuulee. big up!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Angel tänään

Taajuus (vanhat) - Angel
ja vielä että on sitä muitakin breakbeatteja kuin ameni :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Angel tänään

Taajuus (vanhat) - Angel
kovaa vääntöä mutta täs on ongelmana vähän se että toi väliosa ei oikein istu tohon. niinkuin ois 2 eri kappaletta tässä. ehkä kannattais pyrkiä käyttämään biisissä enemmän samoja soundeja ja bassokuviota ettei teema vaihdu liiaks biisin aikana. mut vitun tiukkaa matskua siitä huolimatta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele britelite - Vaahtosammutin pt1 10.01.2003

britelite - Vaahtosammutin pt1
vallan hypnoottista meininkiä. tykkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele britelite - Starfall (Rob Allen Trancemix) 10.01.2003

britelite - Starfall (Rob Allen Trancemix)
parasta trancea ikuna!
10