Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 28 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Insinööri Nieminen 25.07.2007

Antti Kaukomaa - Insinööri Nieminen
Kumpa herätyskelloon saisi tällaiset saundit! Lähtis päivä hymyssä suin käyntiin joka päivä. Kivat sanat. Pituudesta vois tosin nipistää, alkoi lopussa ajatus hivenen harhailla. Mut, se nyt on ihan pikkupikkujuttu ns.hakemalla haettu, näistä sun valmiista radiosoittomateriaaleista kun ei mikään ihan helppo juttu ole löytääkkään mitään valittamisen aihetta. Kyllä tätä tämä vuosi kannattikin oottaa :-) Tack!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristianity - With The Stream 23.07.2007

Kristianity - With The Stream
Että olinpas sitten vastarannan kiiski ja kuuntelin Kaikki.. Tämä oli ehdottomasti tämän proggiksen paras biisi/ biisin pätkä. Utuinen tunnelma lopussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grand Jury - Power 21.07.2007

Grand Jury - Power
Ammattitaitoista, se nyt tulee heti ensin mieleen ilman sen kummempaa mietintää. Vuosien kokemus paistaa läpi kuin auringonsäde suurennuslinssin läpi, jättäen mieleen pysyvän jäljen. Mielettömät yhteistyökumppanit olet löytänyt kyllä. Kiitos tästä antoisasta musiikkielämyksestä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i 21.07.2007

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i
Pohjosen tyttö niiaa niksauttaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - HALLITSIJA 23.07.2007

RAUTAKANKI - HALLITSIJA
Melkosia sanotuksia teillä! Piti miettiä kahdesti uskaltaako tätä ees kuunnella, ettei pahoja unia näkis :-) Mutta onneksi napsautin auki! Hyvin paahtaa eteenpäin kuten pikajuna. Ehdottomasti kertsin efekti sopii kuin haarukka silmään, kuulostaa sopivalta tälle vuosikymmenelle. Kitarointi tasasen tappavaa ja tämä laula sitten...hmm..siitä tuliski positiivisia adjektiivejä joku kymmenen. Uuh, just eikä melkein nannaa korville. Tack!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mandarin Club - Ten Lies Before Breakfast 21.07.2007

Mandarin Club - Ten Lies Before Breakfast
Ehdin taatuski kuolla kupsahtaa ennenkuin omat taidot riittää tänne asteelle asti.. Lontoo loistavaa ja tunnelma kesäisen letkee ja makee, LemonTreemainen ihanuus. Pohjosentytöltä irtoaa ysi ihan helposti. Tack!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Who are you? 03.08.2007

Karisma - Who are you?
He-he-he-hei-hei olipas sitten paras biisi heitetty viimeiseksi. Mikä tuuri että kuuntelin kaikki läpi. Tarttuva komppi. Kitarointi kulkee ja laulaja kuin DavidLeeRoth! Ihme juttu kun kommentit tuntuu olevan kiven takana..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - Hiljaisuus 10.07.2007

Andiamo - Hiljaisuus
Yksinkertainen on kaunista. Ei mitään turhaa sälää. Hyvin jaksaa kuunnella alusta loppuun, kiinnostus ei katkea kertaakaan eikä ajatus lähde harhailemaan tekemättömiin kotitöihin. Se foni vois olla hyvä mauste, mut toimii ilmanki. Ääni on muuttunu, oisitkohan mikkiä vaihtanu kenties tai oiskohan kuitenkin sitä vuosien harjottelun tulosta. Autuas Hiljaisuus. Inspiroi palaamaan pianon ääreen. Tack.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Human being 21.07.2007

Chucky - Human being
Jos kerta tällasta jälkeä syntyy kun oot jumissa..niih..oioi millasta sitten kun et oo? Joku korkeempi kohta keskivälin tienoille, vois kuvitella, mut ilman kuvittelujakin laittaa kropan heiluun. Eli onnistuit tavoitteessasi temmata mukaan. Hyvähyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssitavaraa - Turhat sanat 17.08.2006

Tanssitavaraa - Turhat sanat
Kyllähän tätä tanssis jos tuo tanssikumppani kotiutuis mökiltä :-) Kaunis melodinen kappale, vähän kiireinen kertosäe, jos laskis tempoa niin ehtis hengähtääkkin laulelun joukossa. Saxofoni sopi sekaan kuin lusikka soppaan. Pianosta silti pidin eniten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Aijai 08.08.2006

Roope Kalajo - Aijai
Miekö en osaa kaikenmaailman hienoja musiikkitermejä vieläkään niin vähän hankalaa lähteä pilkkoon tätä biisiä palasiksi ja sanoon sitä sun tätä, mut tunnelmasta osaan paremmin kertoa ja nyt tulee kyllä sen tytön puolesta tosi surullinen mieli kun isä ei kotiin tulekkaan. Se jää noin päälimmäisenä mieleen ja toinen jutska mitä mietin on se että jos jokin bändi pitäis tähän repasta mitä vois miettii niinku samana päivänä niin Tannan alkutuotanto kolahtaa läheltä, niistä tykkäsin kans kuin hullu puurosta. Muuten kappale on hyvin soitettu ja laulettu kuten kaikki tään proggiksen matsku. Hauraus on silti mun favo. Niin kerta että tiiät :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele laurakoira - kohti valoa 16.07.2006

laurakoira - kohti valoa
Ohopsan mikä ylläri tämä biisi olikaan! Ääni oli niin erilainen mitä muita biisejä täältä mikseristä oon kuunnellu, ei mitenkään negatiivisessä mielessä :-) Minkäköhänlainen mikki sulla onkaan, ääni kuulostaa niin kuin kuuntelis vanhaa putkiradioo ja sehän sopii tosi hyvin tähän sävelmään, joka näköjään näin kolmannen kuuntelukerran jälkeen jää päähän soimaan..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin 01.07.2006

Roope Kalajo - Syksy saapuu kaupunkiin
Dodiih, sitten asiaan. Sanat tosi kivat, ei täynnä kliseitä ja silleesti. Pianointi tosi hienon kuulosta ja se puheosuus rules ihan kympillä. Lopusta oisin muutaman syksyn saapumisen kaupunkiin jättänyt vähemmälle mut muuten en kyllä keksi mitään valitettavaa. Minusta tämä oli yksi parhaimmistasi ehdottomasti ja eittämättä jää soimaan päähän koko yöksi, jos nyt suljen mikserin ja lähden tutiin. Tack.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kesäleikit - Musti mennyt on 27.06.2006

Kesäleikit - Musti mennyt on
Voi kuinka hauskat sanat :-) Kun silmät sulkee niin hyvin voi kuvitella erämiehen perhoa heittelemässä. Mukavan leppoisaa kuunneltavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kesäleikit - Riimitys kotijärvelle 19.06.2006

Kesäleikit - Riimitys kotijärvelle
Mukava kaiku ja pehmeä ääni. Biisi muuten on sanoituksessa juuri paikkakuntaan sopiva ja muuten mukavan leppoisaa kuunneltavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kesäleikit - Kesäleikki 02.06.2006

Kesäleikit - Kesäleikki
Mukavan leppoisa kesäbiisi, matti ja teppo varokaa! Voisi kuvitella kantautuvan korviin tanssilavalta, sinne koivikkoon asti jossa kultani kanssa kuhertelisin :-) Lisää tällaista mikseriin. Vaihtelu virkistää sanoi waari kun syntikan eteen istui.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unplugged Lyra - Lady Salvia 28.06.2006

Unplugged Lyra - Lady Salvia
Osaisinpa mieki yhtä hyvin enkkua niin johan sitä vääntäis jotain lontooksikkin.. Iloinen ääni ja meininki koko puolitoista minsaa, muutama säkeistö lisää ja kuuntelisin nekin kyllä mielelläni. (paraski sanoon kun omat on vaan reilu 2minuuttia..) Kitara kulkee ja biisistä jäi hyvä maku suuhun. Tack.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Beat - Without You 17.08.2007

D-Beat - Without You
Iiihanaa Miami Vice-musaa! Sopivan leppoisaa perjantai-illaksi. Lennähtää mun mikseriin *wiuuuh* Mukavaa tutustua tähän herkkäänkin puoleesi :-) Tack ja lisää tämmöstä. -9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - pieni poika 16.07.2006

Andiamo - pieni poika
Tämä on kyllä ehdottomasti paras tästä projektista. Ihanan rauhallinen, voisi melkein hyräillä unilauluksi pikkupojalleen. Kitaraahan sinä osaat soitella ja ääni on juuri oikean tummasävyistä ja surumielistä tähän tunnelmointiin, kuiskaukset lopussa oli hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen 28.08.2006

Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen
Mestariteos. Kitarointi nannaa korville ja laulajan ääni nii-ih sopivan karhee. Hyvin paukkuu rummut eikä mitään valittamista keksi vaikka kuinka miettis :-) Sanotus oli parasta. Siis parasta isolla P:llä. Tack. *ja lentelee suoraan mun mikseriin* wiuuuh
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Hollywood 01.07.2006

Roope Kalajo - Hollywood
Jeps, tääkin on hyvä niinku noi toisetkin. Ilo kuunnella, sanoja kommenttiin vaan ei enään tähän kellonaikaan meinaa löytyä, joten suosittelen vaan jatkamaan musiikin parissa. Tack och god natt!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - 2 Kertaa 01.07.2006

Roope Kalajo - 2 Kertaa
Juuh, kyllä tämä biisi toimii näin vuonna 2006 tasan tarkkaan yhtä hyvin kuin kaksikin vuotta sitten. Sanoja sie kyllä osaat oikeen järjestykseen laittaa, soittamisesta nyt puhumattakaan. Vitsinä vois sanoa että biisistä humaltuu tulee varmaan koko korillinen olutta ;-) 2 x aaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Joudun odottaan 01.07.2006

Roope Kalajo - Joudun odottaan
Kivat kaiut ja soppeli karheus äänessä. Kateellisena kuuntelen kuinka ääni kestää loppukitaroinninkin aikana yhtä hienosti kuin alussa. Oikein hyvät fiilarit jää. Tack.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Hauraus 01.07.2006

Roope Kalajo - Hauraus
Nyt alkaa jo jalatki vipattamaan. Tsuh-aa on tosi ovela ja rytmi on sellanen eteenpäin hakkaava. Groov! Sitähän se onkin. *lentää heti mun mikseriin* Tack!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Misshapen 30.06.2006

Banquet Of Illusions - Misshapen
Adams Familyn käsi juoksentelee pitkin käytäviä. Tosi nerokkaasti rakennettu kappale. Tykkään kovasti ja toivon että jonain kauniina päivänä yllän saman tasoiseen mestarisuoritukseen. Tack.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Syystarina 28.06.2006

Kongo - Syystarina
Mie kyllä tykkään kovasti vaikka tulikin sellanen hailee fiilis itellekki. Mutta toisaalta kun biisi jotain tuntoja herättää niin silloin se on onnistunut. Hienoa rumpulointia ja kiva kitara. Ääni passaa soppaan kuin lusikka. Tack.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Sonic Race Theme 30.06.2006

DjMik - Sonic Race Theme
Jalat alkaa automaattisesti vipattamaan ja sitä alkaa funtsiin että milloinkas viimeksi sitä tanssikaan kunnolla? Hyvä biisi. Soppelia mp3:meen ja lenkkipolulle, luulis kunnon kasvavan. Tack.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Endless Ocean 30.06.2006

DjMik - Endless Ocean
Tää rules vielä kolmenkin vuoden päästä ihan kybällä! Yksi sun parhaimmista ehdottomasti.
10