Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 213 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Low Current Sid Tune 23.01.2007

tero - Low Current Sid Tune
Uhh! Uskomatonta materiaalia!! Mahtavia kikkoja ja hienoa vääntöä. Koko vajaan viisiminuuttisen kuunteli erittäin mielellään loppuun asti. Aika psykedeeliset melodiat, mutta komppi ratkaisee paljon. Paljon parempaa basarisoundia ei taida löytyäkään. Välissä on erittäin hienoja natinaääniä, joita ei ihan joka sidibiisissä kuulekkaan. Soinnutus on myös maukkaan kuuloista ja tekee biisistä todella mielenkiintoisen. Tykkään. Paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amiga Bros. - MIEKKATAISTELU 23.01.2007

Amiga Bros. - MIEKKATAISTELU
No tää nyt ei ole sidiä nähnytkään. Aikamoista älämölöä.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaaleanpunainen Kohina - Out of the Pink 16.02.2006

Vaaleanpunainen Kohina - Out of the Pink
Oijoi!! Tämä biisi etenee hienosti. Soundit pisti aluksi hieman mietityttämään, mutta kun biisi lähtee käyntiin, ei voi muuta kuin jammailla mukana. Kertosäkeessä kirmailee kylmiä väreitä pitkin selkää. Hiljainen kohta keskellä tuo mukavasti lisäväriä kappaleelle, ja synapörinät ja vongutukset mukavan lo-fi-tunnelman. Kitara ja rummut taas nostavat fiiliksen korkealle. Lopun suhinat tuovat vanhan kunnon Sys-rq:n mieleen, positiivisessa mielessä tietenkin...:) Kasarifiilis kolahtaa meikäläiselle aina, eikä tämä kappale tee siinä poikkeusta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaaleanpunainen Kohina - Rain on the Beach 16.02.2006

Vaaleanpunainen Kohina - Rain on the Beach
Hetkinen hetkinen, ompas tutun kuuloinen kipale. Hauska yhdistelmä elektroa ja hidasta kantria..:) Laulu on juuri sopivan laiska tällaiseen fiilistelyyn. Rummut ovat varsin mielenkiintoiset mutta toimivat, vaikka "virvelin" olisin tosin panoroinut hieman keskemmälle. Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen biisi, joka pitää kuunnella ainakin pari kertaa uudestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Space Battle (Remix) 09.02.2006

Dreamtime - Space Battle (Remix)
Soundit ovat jälleen kymppinsä ansainneet. Nämä biisit jylläävät kyllä omassa sarjassa hienosti. Melodiapuolella olisin kaivannut ehkä hieman erikoisempia juttuja, mutta toisaalta nuo tilutukset kuuluvat kyllä asiaan. Yleisfiilis on kyllä niin pehmeä, että ihan kateeksi käy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Near Tranquility 09.02.2006

Dreamtime - Near Tranquility
Niin, tämä toimii yhtenä hienona esimerkkinä genren biiseistä. Soinnutuksesta nyt en tiedä, eipä tuo minua juuri häiritse, että ne ovat yksinkertaiset. Enemmän pidän tärkeänä melodiapuolta, jota tästä biisistä löyty ihan jo mukavasti. Eniten silti pidin noista perkussiokilistimistä, jotka jatkuu ja jatkuu, vaikka komppi katkeaisikin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - KISS THE END 09.02.2006

SILVERINE - KISS THE END
Pieksut, soundit ovat kämppänauhoitukseksi todella kohdillaan. Niitä on vain pakko hehkuttaa..:) Soittotaito on hanskassa todella hienosti. Kitarariffittely toimii erinomaisesti, bassossa on jotenkin hassu soundi, joten se jäi ensimmäisellä kuuntelukerralla hieman kuuntelematta. Laulu on aika isossa osassa, mutta toimii kuin junan vessa. Persoonallinen ääni on omiaan luomaan tunnelmaa. Kyllähän tällaista levyllisen ostaisi..:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Saving You the Trouble 09.02.2006

Blueborn - Saving You the Trouble
Heh, mukavan tuhnut soundit hetkittäin. Laulu astuu sisälle hieman tuhnukkaan tunnelmaan, hieman jopa raa-astikin, mutta fiilis tasoittuu melko pian. Varsinkin kertosäkeessä on tunnelma niin kohdillaan että kylmät väreet ajavat rallia selkääni pitkin. Käsittämättömän hienoa livemateriaalia, soittotaito on kyllä todellakin hanskassa. Pidän, pidän ja pidän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Broken Signal - End of Empathy 09.02.2006

Broken Signal - End of Empathy
Olen tämän kuullutkin jo aiemmin, mutta jostain syystä on jäänyt kommentoimatta. Biisissä on paljon ideoita, ja toteutuskin on erittäin kelvollista. Jotain pieniä biisillisiä juttuja tarttuu omaan korvaani, mutta ne taitavat olla makuasioita. Tuo alku on kyllä hassu, kun ensin on hirmu tomijudansit alussa, ja sitten kun tulee komppi, niin jotenkin se jämähtää paikalleen. Riffi tulee ja viekin sitten mukanaan koko loppubiisin ajan...:) Pistäkäähän poijaat lisämateriaalia tulemaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Mr. Mitten (live) 09.02.2006

Body By JAYk - Mr. Mitten (live)
Melkoiset jamit..:) Hienoa keikkamateriaalia, soittovirheitä on kyllä minimaalisen vähän, vaikka joku niistä mainitsikin. Hieman tuo Ozric paistaa läpi biisin rakenteesta, mutta sehän ei menoa haittaa. Mahtavaa, että suomesta löytyy tällaisia bändejä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toothless Joe - Breeze 01.07.2005

Toothless Joe - Breeze
Mahtavan kuuloista tunnelmointia. Akustinen ja särö pelittävät oikein hienosti yhteen. Hieman stereokuvaa olisin toivonut laajemmaksi, mutta en viitsi nipottaa moisesta hienosäädöstä. Jokatapauksessa mainiota tilutusfiilistelyä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Kuoleman kuja 09.02.2006

Jake in the box - Kuoleman kuja
Tosiaan, soundit ovat melkoisen pehmeät. Kontrastia tuo Kimmon hetkittäin särähtelevä ääni. Biisi on mukavan letkeä, ja sointukiemura pistää kuuntelemaan biisiä uudestaan ja uudestaan..:) Mukavaa matskua, vaikka sanat ovatkin hieman synkät..:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 16.11.2004

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
Aijai, tuota kompuraa on käytetty hieman liian runsaasti, niinkuin tuossa on jo mainittiinkin useamman kerran. Alapään jyrinä aiheuttaa sen, että kaikki muut taajuudet vaimenee hieman... Alun komea rumpuintro menettää hieman tehoja, kun basson jälkeen rummut jää taustalle...:( Biisi toimii mukavasti, melodia ja taustalaulut toimivat hullun hienosti ja ovat varsin valmiin kuuloista tavaraa. Välin rummuttelu ja rautalankakitarointi tulee aika yllätyksenä, mutta en vielä osaa sanoa onko se hyvä vai ei...:) Varsinkin sen jälkeen kaipaisi lauluun hieman lisää rohkeutta ennen sitä dadattelua. Kaunista jälkeä silti pienistä kauneusvirheistä ja makuasioista huolimatta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Jotain Parempaa (Radio edit) 21.10.2004

K18 - Jotain Parempaa (Radio edit)
Ohoh, ihan mukavan kuuloista, joskin perinteistä suorirunttausta. Biisi kantaa alusta loppuun ihan mukavasti, tosin lopetus on hieman äkkinäinen. Laulu on kiitettävän puhtaan kuuloista ja sopii tyyliin erinomaisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verenn - Soul 20.10.2004

Verenn - Soul
Mukavat särösoundit tosiaan. Hitaasti ja raskaasti edetään tässä kappaleessa, ja soitanta on hyvin kohdallaan. Rummut tosiaan kuulostavat paikkapaikoin hieman synteettisiltä. Laulu on hyvän kuuloinen ja kitarointi myös. Kokonaisuudessaan erinomainen fiilistelybiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-Bow - Falling Away (Instrumental) 20.10.2004

T-Bow - Falling Away (Instrumental)
Komppi on oikein maukas, mutta muut samplet ovat ehkä hieman liian midimäisiä, varsinkin akustinen kitara. B-osassa basso unohtuu aika taustalle, mahtaako olla pieni miksausvirhe? Hieman viilausta noihin sampleihin, niin johan alkaa toimia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Descent into Matter 19.10.2004

CnC - Descent into Matter
Aika perinteistä meininkiä. Ei silti, kappaleesta löytyy paljon hauskoja ja tuttuja elementtejä. Jotenkin tuo haitsun tasainen nakutus alkaa loppua kohden ärsyttämään, mutta muuten kappale tuo mieleen mukavia muistoja :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Rise of the Biodreads 20.10.2004

Dreamtime - Rise of the Biodreads
Jamm! Demoskenesoundia potenssiin 4, josta ei voi tulla kuin hyvä mieli! :) Soundipoliittisesti tässä ei ole mitään kiukuttelemista, melodiat ja pulputukset toimivat todella hienosti yhteen. Tosin tähän olisin kaivannut hieman iskevämpää snarea tuon tamburiinin seuraksi. Hieno meininki tässä kuitenkin on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Back Against the Wall 13.10.2004

Blueborn - Back Against the Wall
Alun tumppuääni olisi toiminut tehokkaammin, mikäli se olisi ollut enemmän tumpussa ja rutussa, esim. särön läpi vedettynä. Muuten todella laadukasta meininkiä, joskin kertosäkeessä olisi saanut olla enemmän räimettä mukana. Nyt on jotenkin hirmu kliininen soundi. Noh, makuasiositahan voi kiistellä vaikka kuinka ja kauan. (Jostain syystä kertsin sanoista tulee mieleen "my bags against the wall", kassini seinää vasten... Anteeksi!)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blame - A Story 16.11.2004

Blame - A Story
Aijai... Mp3-runttaus ei ole tehnyt hyvää tälle biisille... Kappaleena mukavan toimiva, miksauksesta en kommentoi yhtään mitään. :-P

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Assassin Under the Moonlight 19.10.2004

QSO - Assassin Under the Moonlight
Alku oli hieman turhan uninen tässä vaiheessa iltapäivää, ehkä aamuyön tunteina se kuulostaisi erilaiselta. Noin puolenvälin kohdalla alkava nostatus kuulostaa hienolta, ja mukavaan huipennukseen siitä päästäänkin. Sitä ennen ollut menevämpi kohta oli hieman sukkelan kuuloinen. Ehkä se on sellainen, mikä vaatii tosiaan useamman kuuntelukerran. Soundeista ei todellakaan ole mitään valittamista, paitsi virveli on hieman tumppu verrattuna tomeihin ja kauniiseen haikkaan. Ylimalkaan kappale herättää ristiriitaisia tunteita. Juuri siitä pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aleksi nuuja - gordon koodaa flashia (nuuja remix) 19.10.2004

aleksi nuuja - gordon koodaa flashia (nuuja remix)
Huih! Ompahan mätkettä. En oikeastaan ymmärrä alkuperäistäkään kappaletta, joten tästäkin on hieman paha sanoa mitään järkevää. Taustassa on hetkittäin aika eteerinen meininki ja tuleekin mieleen Commodoren Lazy Jones.

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Open to the Mystery 19.10.2004

QSO - Open to the Mystery
Leslierhodesissa on kaunis soundi, mutta jotenkin se toimii mielestäni paremmin hitaammalla lesliellä ja hitaammassa biisissä. No, toistetaan sana makuasia jo kolmannen kerran...:) Tämän kipaleen komppipuoli kuulostaa todella hienolta. Koukkuiset melodiat ovat säästetty johonkin toiseen biisiin, mutta tämän vetovoima onkin juuri noissa eri tunnelmissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Trapped 19.10.2004

QSO - Trapped
Heh, hauska groove. Bassolinja on jotenkin kieroutunut mutta melodiat toimivat hetkittäin oikeinkin hyvin. Välifiilistely oli tosiaan hieman kummastuttava, mutta sen jälkeen kappale lähtee oikein mukavasti triangelin säestämänä eteenpäin...:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Undefined 20.10.2004

SILVERINE - Undefined
Huh. Kylläpä jyrää mainiosti. Tätä biisiä pitäisi kuunnella silloin, kun on ankara ahdistus päällä. Tuotannollisesti huipputasoa, laulu sopii kappaleeseen täydellisesti ja teknistä osaamista löytyy vaikka kuinka paljon. Ja tuon repäisyn muusta yhteydestä kuulee, sillä kappale tuntuu olevan yksi osa suurempaa kokonaisuutta. Yksistään se ei anna ehkä ihan kaikkeansa, mutta se tuskin on edes tarkoitus. Pitänee ostaa levy ja kuunnella se kokonaisuutena.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer 20.10.2004

Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer
Anteeksi nyt vaan, mutta tästä on kyllä musiikki aika kaukana. Surinaa ja suttua ja angstia. Nyt tämä rullaa jo toista kertaa, kun yritän miettiä, miten kertoa kommenttini loukkaamatta silti ketään. No, minun kommentiksi kai tämä on tarkoitettu, ja mielestäni tämä on kamalaa tuuttaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - To be your friend 19.10.2004

Jake in the box - To be your friend
Jumaleisön, tuttua matskua! :) Soundit ovat hirmu tunkkaiset, mutta kappale aivan erinomainen. Mukavan lämminhenkinen kipale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Hyvä paha 20.10.2004

Fonaatio - Hyvä paha
Genre surahtaa hieman ohi, mutta tämä kuitenkin pysäytti kuuntelemaan. Taustat ovat oikein miellyttävän RHCP-soundilliset ja rap toimii yllättävän hyvin. Pidän itseasiassa yllättävänkin paljon tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Through the Light 17.05.2004

Dreamtime - Through the Light
Soundit ovat taas perinteikkäästi huippuluokkaa. Sointukikkailut toimivat todella mainiosti ja liidisoundit ovat oikein kauniita. Kappaleessa edetään todella rauhallisesti, ja jotenkin eri osat eivät nivoudu ihan mutkattomasti yhteen. Rumpuihin olisi meikäläisen korva vaatinut lisää kikkulaa/rouheutta. Kokonaismielipiteeksi voisi sanoa vaikka että kappale on mainiota fiilistelyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Abstract - XtZ1[0,5] 17.05.2004

Dj Abstract - XtZ1[0,5]
Jep, jotain lisäkoukkua tämä kaipaisi, kun tuo pilputus alkaa hieman jo puuduttaa. Muuten soundit ovat ihan perusmatskua, eli ei mitään valittamista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Dreamland 13.05.2004

SILVERINE - Dreamland
Kyllä. Tätä mahtavuutta voisi kuunnella koko illan. Laulut ovat erittäin hienot, taustalauluja myöten. Kappaleen sovitus toimii täydellisesti, ja soundit ovat enemmän kuin kohdallaan. Uskomattoman hienoa materiaalia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 17.05.2004

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
Alun intro oli todella erikoinen, ja herätti mielenkiinnon. Sen jälkeen biisi hieman muuttui tavallisemmaksi, jonka pelasti oikein hienosti duunaillut rytmit. Soinnut toivat hieman täytettä kipaleeseen, mutta varsinainen basso uupui kokonaan...? Hauska kipale...:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - I Am Fire 05.08.2004

MALfUNCTION - I Am Fire
Kertsi todellakin on tämän biisin isoin koukku! :) Seuraavana heti vuorossa tuo bendiriffi ja tremolosoundit. Kappale kulkee mukavasti, mutta tempoa saisi olla hitunen lisää?? Nyt tuntuu siltä, että studiomuusikot istuu korkeilla jakkaroillaan ja on vaan varman päälle duunissa. Tosin, nyt soitto kuulostaa erittäin varmalta. Varsin mukavaa räimettä silti. Kyllä tätä kuuntelee useammankin kerran peräkkäin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 05.08.2004

MALfUNCTION - episode1
Ammattilaisten ottein kulkee tämä kipale eteenpäin. Sovituksessa on muutamia kivoja kikkoja, joskin osa ehkä hieman kliseisiä. Kappale itsessään kulkee muuten varsin mukavasti eteenpäin. Soittajat osaavat hommansa hienosti, mutta lisää kikulia olisin toivonut kitarasoundeihin, varsinkin kertosäkeessä. Laulaja vetää oman osuutensa mahtavasti, mutta hitusenkin löysempi laulu olisi latistanut kipaletta roimasti. Tällaisenaan toimii hienosti, pikkasen enemmän särmää, niin mikserin arvosteluasteikko loppuisi kesken...:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Porno-Enrico - Oikea Nainen 07.05.2004

Porno-Enrico - Oikea Nainen
Eihän tällaista kuraa kukaan voi oikeesti tehdä, saatika kuunnella. Eiköös pizzaenrico ollu ja menny jo? Kas kun et keksiny plagioida Dr Bombayta. Kamalaa.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Takes No One To Tango (demo) 06.05.2004

D Six Minuz - Takes No One To Tango (demo)
Aika hurja kaiku tuossa laulussa..:) Menevää rokkia, demoversioksi kuitenkin ihan kuunneltavaa. Komppikitarassa tosin hieman vireongelmia... Rummut räyhää oikein mukavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Abstract - .trauman biisikilpailuun [dj abstract] 12.05.2004

Dj Abstract - .trauman biisikilpailuun [dj abstract]
Hieman hissukka kipale, ja rummut ovat tosiaan hieman ponnettomat, vaikkakin hauskan kuuloiset. Pulputuksista tulee mieleen kuusnepan Wizball, ihan positiivisessa mielessä. Rutinabassokin kuulostaa mukavalta...:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele murotechnomuzik - 9Janiskevennys9_JHG 07.05.2004

murotechnomuzik - 9Janiskevennys9_JHG
Huh. Hieman yksitoikkoinen kipale ja pituuttakin on liikaa. Soundit ovat kohtuuhyvät, mutta lisämiinuksia tulee käytetystä softasta. Jotenkin tästä puuttuu se oma idea...:(
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stoned & Blue - Tombstone eyed people 03.05.2004

Stoned & Blue - Tombstone eyed people
Aivan mahtava bassokuvio, ja laulukin paranee toisella kuuntelukerralla...:) Särökitarat tulee välillä aika yllättäen, joten miksaukseen kannattaisi kiinnittää hieman huomiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Bigoted Symposium 06.05.2004

DiversAeon - Bigoted Symposium
Maukasta rutinaa. Aivan kuin joku yrittäisi soittaa vinyylilevyä, ja joku olisi kaatanut mansikkahilloa neulan varteen ja levynpyörittimen remmiin... Kolinat herää henkiin taustalla maukkaasti ja junalta kuulostavat suhinat sopivat äänimaisemaan todella kauniisti. Genressään erinomainen kipale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Catch me 07.05.2004

Stocco - untraceable - Catch me
Oikein maukasta pilputusta, joskin tuo pituus on tosiaan ongelma. Varsinkin näin töissä viereisen huoneen naispuoliset ihmiset alkavat kohta hakata varmaan päätään seinään tämän tahdissa...:) Hienoja kikkulaefektejä tuossa melodiassa. Lisäksi kokeilin, miltä biisi kuulostaa, kun painan kaiuttimen bassoelementtejä niin, että ne ei voi liikkua kunnolla. Varsin mahtava efekti! :) (Sitäpaitsi minä ainakin kuuntelen kappaleen alusta loppuun asti, kele!) Loppujyrnäys ja 60-luvun avaruusefektit kruunaavat koko jytistyksen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Victory 18.05.2004

Electron - The Victory
Tässä on niin hienot melodiat ja sointukulut, että nousee vallan ihokarvat pystyyn!! Kaunista... Komppi on aika löysä, mutta niin kai sen kuuluu tällaisessa ollakin. Makiaa! Saakeli, kun en oo aikaisemmin älynnyt näitä kipaleita kuunnella, kyllä nyt lävähtää faninappula...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Man & The Groovy Swingers - Leaving 19.04.2004

Black Man & The Groovy Swingers - Leaving
Hiukan hitaasti lähtee käyntiin, mutta loppujen lopuksi ihan hauskaa, joskin omituista, meininkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Silence - Before Dawn 12.05.2004

Out of Silence - Before Dawn
Synasoundit on ihan mukavat, vaikkakin tuo jousisoundi ei toimi kovin hyvin korkealta soitetussa nopeassa kikkulassa. Tosin, näin viulunsoittajan korvaan mikään viulusektio koneella ei kuulosta kovin miellyttävältä... Rummut hieman kovemmalle ja kitaroihin lisää alapäätä. Ihan mukava kipale sävellyksenä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear 06.05.2004

Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear
Rytmikikkulat on aina yhtä mahtavia, ja tässä ne toimii todella maukkaasti. Biisi on sovituksellisesti maukasta kuunneltavaa, laulu tosin saisi hetkittäin olla hieman pehmeämpi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 19.04.2004

Insert Remedy - For You and Me
Huih! Kunnon jenkkirock-meininkiä, tyyliin nikkeliselkä. Kitarat ja rummut ovat täydellisessä yhteisymmärryksessä ja tasapainossa keskenään. Laulajan ääni on juuri sellainen, kuin pitääkin, ja kaiken lisäksi monipuolinen. Lopun rytmikikkare (femtoleitako lie?) toimii hienosti, tosin hieman kompuroi loppua kohden. Lisää tällaista!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 04.05.2004

Insert Remedy - Epicenter
Laadukkaasti toteutettua rokkia. Tällaista kuuntelisi mielellään vaikka huomenna aamulla autossa matkalla töihin...:) Stemmalaulut istuvat todella hyvin meikäläisen korvaan. Kokonaisuutena biisi on aika pitkä, väliosuus etenee hieman turhankin rauhallisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Katarsis 16.04.2004

Vasemman raajan halvaus - Katarsis
Melkoisesti pörisi joo. Aika mielenkiintoista matskua, tosin tuo äänentaso on jotain todella hirveää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 29.04.2004

SILVERINE - Teaser
Alotus- ja lopetusleikkaukset toimii hienosti...:) Kertosäe on ehkä hieman liiankin junnaava, mutta ainakin se jää päähän soimaan. Yleisesti ottaen helvatin rokkaava kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho) 19.04.2004

Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho)
Nummero jäi vielä uupumaan, pahus. Pitänee vielä lisätä, että en ylipäätään pidä hiphopista, mutta äijillä oli hyvin sana suussa, joten iso plussa siitä...:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho) 19.04.2004

Qtio - Qtio - Sulle (ft. Jussi Aho)
Muistetaan muistetaan. Aika neutraali kipale, tosin todella paljon huonompiakin on kuultu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Down 29.04.2004

SILVERINE - Down
No vot, tässä on jälleen sitä kaivattua kitarasoundia. Murakan kitaran ja kirkkaiden syntikoiden välille syntyy mukava kontrasti, jonka laulu täyttää juuri osuvasti. Kappaleen melodia ei aukea ihan heti, mutta toinen kuuntelukerta avartaa jo paljon. Olisiko hieman Kyyriamaisia melodioita tuossa kertsissä??
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Aggression To All 03.05.2004

G.O.R.E. - Aggression To All
Jesh. Makoisan kuuloista rähjäystä. Taidokkaasti soitettu ja öristy, ainoastaan soundit voisivat olla paremmat. Koko kappale on aika ohuen kuuloinen, bassopuoli puuttuu kokonaan ja rummut ovat taustalla. Genressään kuitenkin kärkipäätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 06.05.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
Kyllä, tämmöiselle konemusahiipparillekin uppoaa trash silloin tällöin. Komeasti toteutettua ja soitettua materiaalia. Masterointi on hieman jäänyt vaiheeseen, sillä äänen taso on aika matala.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Deep Feelings 07.05.2004

The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Deep Feelings
Heh, tulee mieleen väsähtäny kolmekymppinen eurodiskomies, joka humalaspäissään selittää nuorille pojille, millaista musiikki oli aikoinaan...:) (eli parin vuoden päästä näen itseni?!?) Tavallaan aika hauskakin kipale, ja tuo hidas komppi oli justiinsa omiaan tähän kipaleeseen, ja alas pitchattu laulu...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Swirl 14.04.2004

QSO - Swirl
Alussa oli joku todella jyhkeä bassopöräys, mutta tulihan se oktaavibassokin sieltä mukaan...:) Puolenvälin bassoirroittelu on täyttä kiggeliä! Varsin makoisaa chillailua. Virvelin flami-isku töksähtää hieman, mutta itse pidän kuitenkin komppikikkailuista... Synasoundit on todellakin omaa luokkaansa, täyttää luurit oikein mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Driven 29.04.2004

SILVERINE - Driven
Alku lähtee mukavan räyhäkkäästi käyntiin, mutta jotenkin sinne huipennukseen ei koskaan päästä. Joku kaipaisi hieman lisää munaa; rumpu- tai kitarasoundit. Biisin rakenne on aika mielenkiintoinen ja toimiva, lisäksi ääniefektit siellä täällä piristävät tunnelmaa mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Love 29.04.2004

SILVERINE - Love
Ei juma, säröbassoo! :) Mahtavuutta! Muutenkin biisi toimii hienosti, tiukkaa perusrokkia hieman TON-tyylisillä syntikoilla. Edelleen laulajan ääni miellyttää korvaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Retroholic 14.04.2004

CnC - Retroholic
Huih! Kuusnepatomit toimii tautisen hienosti!! Alku ehkä hieman turhan kieli poskessa väännetty, mutta itse biisi on mahtava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kaoz kata$trof - Muutoksii 17.05.2004

kaoz kata$trof - Muutoksii
Juma, tosi letkee tausta! :) Mahtavan kuuloiset viulut ja basso. Vokaalitkin tuntuisi toimivan hienosti, tosin teknisesti hieman kehno; suttunen ääni ja hirmu pinnassa. Hyvä meininki silti, ja teknisestä toteutuksesta huolimatta kympin rentoilubiisi! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 19.04.2004

SILVERINE - Change
Huih! Se jippo, joka saa kuuntelemaan uudestaan ja uudestaan on tuo särökomppi hiljaisella väliosassa!! Piru vie, että toimii hienosti. Laulu kuulostaa uskomattoman hyvältä, kitaratkin toimii, ja pienet rytmikikkailut ja progemaiset osienvaihdot vaan lisää kuuntelukertoja. Tosin, pientä naristavaakin löytyy: biisi on kompuroitu todella täysille, joten luurit päässä koko bändi hyökkää silmille, eikä hellitä suvantokohdissakaan. Yhdyn Pastorin mielipiteeseen tuosta Kyyria-vaikutteisuudesta, ja se on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leapyear - Send Me a Sign 12.05.2004

Leapyear - Send Me a Sign
Varsin kehityskelpoinen kipale. Mukavan tumma ääni sulla, sopii erittäin hienosti tähän. Kappaleen melodia on hyvän kuuloinen, kitara toimii hienosti. Kaunista. Nauhoituksen laadusta ei muuta, kuin että taustakohina on aika kova, ja varsinkin matalaa kohinaa on paljon, sillä sen kuulee, mistä kohdin olet leikannut nuo lauluklipit. Mutta sehän on toissijainen juttu näin kauniissa kappaleessa...:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial (Jinxed 2.0.0.4 ) 22.04.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial (Jinxed 2.0.0.4 )
Mahtavan kuuloinen tuo sointuvaihdos + bendi tuossa rauhallisessa synassa. Alku on hieman pitkähkö, mutta loppu antaa enemmän kuin osasi odottaakaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Cookies 16.04.2004

SpeaK(wanhat) - Cookies
Joo, samoten kaipaisin jotain melodianpätkää tms. vaihtelua. Tosin, olisiko tämä sitten enää easylisteningiä...? Taustameteleistä tulee jotenkin 90-luvun alun trance mieleen. Maukasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä 14.04.2004

Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä
Jawohl, pelittää. Kertsi rokkaa tosiaan erinomaisesti. Soolokitarakikkailut toimii erinomaisesti. Hammond-soundi toimii tällaisessa enemmän kuin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aleksi nuuja - epic 14.04.2004

aleksi nuuja - epic
Erittäin huolella tuotettu raita. Soundit kohdillaan ja muuta. Melodiapuolta tosin jäin kaipaamaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Realms of Fantasy ( Master ) 19.04.2004

Soulburn - Realms of Fantasy ( Master )
Aika mukavat soundit. Hieman on tuota suhinaa taustalla, mutta ei haittaa ihan hirmuisesti. Tähän päälle vielä oktaavibasso ja konerummut, niin menisi täydestä spacesynthistä! :) Hauskasti tulee mieleen rakennuspelien keskiaikakohdat, tyyliin Rise of nations, Civilization jne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 19.04.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Aika maukasta äänimaisemaa. Pillin ääni oli oikein hieno, mutta ei kukaan pillisti soita koruja lähes jokaisen nuotin alkuun. Loppupuolella noita on hieman vähemmän, jolloin se kuulostaa paremmalta, mutta alussa alkoi jo häiritsemään... Hienot melodiat, tosin. Äänimaisemasta olisi saanut vielä hieman laajemman panoroimalla enemmän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Vierelläsi tahdon olla 14.04.2004

Jake in the box - Vierelläsi tahdon olla
Loistava melodia, mukavat sanat. Tuotanto toimii helkkarin hienosti, haitarisoundit tosin ei ihan täysillä...:) Rummut ovat jotenkin rauhattomat biisin leppoisaan tunnelmaan. Taustalaulut oli positiivinen yllätys! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Call of Wilderness 18.05.2004

Electron - The Call of Wilderness
Kyllä, melodia/sointukulut ovat todellakin hienosti hanskassa, varsinkin tuosta oktaavislaidista joissain melodianlopuissa pidin valtavasti! :) Kitaratkin toimivat hienosti, vaikka taustalle hieman jäivätkin! Reverbiä on käytetty aika reippaasti, mutta kipurajalle ei vielä mielestäni mennä, vaan sitä on juuri sopivan paljon...:) Mainiota.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SLK - Engine (ver. 1.1) 14.04.2004

SLK - Engine (ver. 1.1)
Oktaavibasarista huolimatta kelpo dancea...:) Soundipuoli on aika mukavasti hanskassa, komppi olisi saanut olla aavistuksen verran räyhäkkäämpi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Christian Mail 07.05.2004

Body By JAYk - Christian Mail
Jumalauta, mikä meininki! Tässä kipaleessa sattuu ja tapahtuu, mutta silti on koko ajan kaikki langat käsissä! Uskomatonta, että tällaista on mikserissä. Huh, ei pysty sanoon mitään, ku ei pysty keskittymään kirjoittamiseen kuuntelulta! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Math Class 12.05.2004

Body By JAYk - Math Class
Mahtavaa. Tällaista se progeilun pitää ollakin. Hetkittäin levähdetään mukavien soundien kanssa ja seuraavaksi ampaistaan rytmikikkareiden maailmaan. Nuo pianolla varustetut osuudet olivat erinomaisen kuuloisia kauniine melodioineen. Rytmijutut toimivat hienosti, ja pojat soittavat erittäin hienosti yhteen. Tätä on todellakin ilo kuunnella! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Lopullisuus 14.04.2004

Jake in the box - Lopullisuus
Meitsin lemppari. Helvetin hieno biisi, hieno melodia ja sovitus, kitara+urut saa karvat nouseen pystyyn. Tästä biisistä erittäin syvä kumarrus Kimmolle. Basso toimii myös kuin junan vessa, tosin hieman enemmän olisi saanut olla pinnassa?? Eiwittu, uudestaan soimaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Däänsvitmii 12.05.2004

Y-Zone - Däänsvitmii
Mahtava bassoraita, komppi toimii hienosti, sekä nuo pimputukset taustalla. Laulua on vokotisoitu niin paljon, että siitä ei enää saa selvää. Liekö tarkoituskaan? Mahtava analogisyna tuossa puoltaväliä ennen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Blue Wave 22.01.2004

CnC - Blue Wave
Jeps. Mahtavia soundeja! Kyllä. Puolivälin perkussiot kompin päällä toimii kuin tauti. Tosin alun ja lopun haitsuissa flami ei oikein mielestäni toiminut. Huh, melkoinen matka tämä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Abstract - Flying(clip) 04.05.2004

Dj Abstract - Flying(clip)
Ohoh, tämähän olikin aika lyhkäinen. Perusjutut hallussa, taustat toimivat hyvin, mutta jotain puuttuu vielä... Melodia, laulu tai jotain?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - The Oneironaut 22.01.2004

CnC - The Oneironaut
Jees, tässä on sitä rakennetta jo paljon enemmän. Sounditkin tukee toinen toisiaan, vaikka vaihtelevatkin tiuhaan tahtiin. Kaunista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Orbiting the Red Planet 22.01.2004

CnC - Orbiting the Red Planet
Jep, tässä melodiat tosiaan tuuttaa ehkä hieman turhankin peräjälkeen, hirmu sekava olo tulee. Mutta tosiaan plussaa tuosta kasibittisyydestä, se tekee jotenkin hauskan fiiliksen! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Blizzard Dance 22.01.2004

CnC - Blizzard Dance
No höh, olihan siinä suvantokohta minuutin paikkeilla! :) Hauskan kuuloista, tulee ihan nuoruus mieleen. Ihan äkkiä ei nelikanavaiseks tätä miellä, mutta kyllä ne sieltä erottaa kun kunnolla kuuntelee. Jotenkin tuosta melodiapuolesta jää kyllä kikkailunmaku suuhun, mutta ehkä se on tarkoituskin? ;-)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Surrounded by Neon Lights 22.01.2004

CnC - Surrounded by Neon Lights
Sointupadit ovat aivan mahtavia. Välillä tuntuu olevan hullu draivi päällä, komppi ja soinnutus toimii pirun nätisti. Sitten on se melodiapuoli, joka jää hieman tuon draivin jalkoihin... Jotenkin tuntuu, että melodia ja basso puolittaa tempon, jolloin jää odottamaan seuraavaa väliosaa, joka taas vie mennessään! Alun perkussioissa kuuluu muuten joku vinkuna todella hiljaisena taustalla. Onko jäänyt kuulematta vai tekeekö mp3 tepposiaan?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Hurmosmela - Systeemissä on vikaa 17.05.2004

Hurjat Hipit - Hurmosmela - Systeemissä on vikaa
Melkoinen asennepläjäys ja ihan mainiosti soitettua kamaa. Itse en pidä yhtään räkäisestä lauluäänestä, josta tulee suomalainen juopottelumusa mieleen, joten en tuo omia mielipiteitäni enempää esille...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz vanhempi tuotanto - New-Wave 19.05.2004

Teemujazz vanhempi tuotanto - New-Wave
Huh, käsittämättömän hienot bassot tässä. Mukavaa sointumaalailua, melodia jäi vaan vielä hieman uupumaan. Kompit on hieman turhan taustalla ja tuo puolivälin bassoilu ei oikein uppoa, vaan siitä tulee turhan syntsamainen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 06.05.2004

Beaner - Edward III
Riffit pelittää oikein mainiosti, ja muutenkin sovitus on kohillaan. Hieman enemmän menoa tosin jäin kaipailemaan, ehkä tuo löysähkö nirvanamainen laulu venyttää tunnelmaa...?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Water drop - Nepstadion [v1.0] 10.05.2004

Water drop - Nepstadion [v1.0]
Ihan mukavasti rullaava kipale, vaikka tuo genre ei osu mielestäni juuri ollenkaan kohdalleen. 90's Disco olisi lähempänä, on meinaan sen verran fättiä bassolinjaa tässä. Hieman jumittaa, mutta ei kuitenkaan ihan liikaa. Komppipuoli on mukavasti hanskassa ja soundit yleensäkin. Kasarimeininkiin olisi tarvittu lisää sointuja ja melodiaa, mutta tämä toimii hienosti, kun unohtaa tuon genren. Varsinkin pimputusääni tuo mieleeni 90-luvun lopun trancebiisit, ja se on pelkästään hienoa...:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicasy - Red Orange Reality 22.01.2004

Sonicasy - Red Orange Reality
Ole tässä sitten kriittinen, kun ei voi muuta kun kuunnella. Imu tässä on todella suuri, koko ajan tulee jotain pikkusta lisää, kuuntelemista ei tosiaan voi lopettaa kesken. Silti tylsäksi ei ehdi käydä. ERINOMAISTA soundityöskentelyä. Ei helvetti, mun piti mennä nukkuun jo ajat sitten, mutta ei pysty. Pakko kuunnella vielä uusiks.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toothless Joe - Hoedown 02.06.2004

Toothless Joe - Hoedown
Ei helkkari, mites ihmeessä tää on päässyt meikäläisen kantriseulan läpi?!?!? Varsin mainiota kitarointia, basso, viulu ja laukaukset vaan puuttuu...:-D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - I Come From The Dark 02.06.2004

Silent Parade - I Come From The Dark
Kaunista. Todella raskasta ja kaunista vääntöä. Laulumelodiasta tulee hetkittäin jopa Ozzyn melodiat mieleen, ääni tosin ei ole niin nariseva...:) Puhtaissa näppäilykitaroissa on hienoista epävireyttä, mutta kitaravallit toimivat hienosti. Erittäin maukasta menoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - Soft Asylum 02.06.2004

Silent Parade - Soft Asylum
Parasta antia tässä kipaleessa on tuon rouhean, rytmikillaillun perusriffin sekä rauhallisen säkeistön kontrasti, sekä maanmainiot taustalaulut. Kaunista. Rauhallisessa instrumentaaliosassa olisi saanut olla jotain lisäkivaa, mutta sitten tulee jälleen kunnon möyhytystä. Soolo ei juuri tarjonnut yllätyksiä, mutta toimii kuin juna, kuten koko biisikin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horizon - Silver Suit Desperado 19.05.2004

Horizon - Silver Suit Desperado
Sointuhitit on jotenkin tutun kuuloiset, mutta ei hullummat ollenkaan. Komppikin toimii mainiosti, mutta masteroinnissa on pientä häikkää. Muuten koko biisi on turhankin kovalla, mutta tuo väliosa on todella hiljaisella. Mutta perusidea ja toteutus on ihan kelpo, pientä viilausta vailla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Interkultural 26.11.2003

QSO - Interkultural
Jamm. Mulle uppoaa sikahyvin nuo rytmijutut. Mahtavia äänimaisemia. Basso on täydellinen...! Tee tässä nyt itse enää musaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele iNFRATUNA - An Exvidnial 04.05.2004

iNFRATUNA - An Exvidnial
Huh, odotin, että milloin biisi lähtee käyntiin, ja sitten oltiinkin jo reilussa puolivälissä. Tausta toimii oikein mukavasti, ja vonkuna tulee ja menee salakavalan laiskasti. Melodiapuolta jäin hieman kaipaamaan, mutta ehkä sellainen ei tähän edes sopisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - Lights of Stalingrad 22.01.2004

Electron - Lights of Stalingrad
Kaunista. Soundit on asiaankuuluvasti tuhdin reverbin peitossa. Mukavaa soinnutusta. Tämä on tosiaan pitkähkö, pieni paussi tuossa ennen viittä minuuttia on enemmän kuin paikallaan. Ja kylläpä sen jälkeen tuo basso kuulostaakin maukkaalta! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aaltopiiri - Hill Billy-Bob 25.10.2003

Aaltopiiri - Hill Billy-Bob
Soittimet on rumpuja lukuunottamatta ihan IHAN aitoja...:) (Pistoolitkin, luultavasti...)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Hanaa! - Mestaajat areenalla 07.05.2004

Hurjat Hipit - Hanaa! - Mestaajat areenalla
Melkoista rytinää..:) Kitarat on hyvin hallussa, laulukin kuulostaa aidolta suomimullikuorolta. (En tiedä, onko se hyvä vai huono...?)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 07.05.2004

Blueborn - Shame on You
Aijai, soundit on erittäin mukavat. Erittäin hienot nuo dynamiikan vaihtelut mm. ennen säkeistöjä. Sutirummut osuu tähän biisiin kuin nyrkki hattuun, täydellinen tunnelma. Puhumattakaan Seitan lauluäänestä..... HuiH!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 07.05.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Laulu on edelleen uskomaton. Rauhallinen ja tunnelmoiva biisi, paikoitellen hieman peruspoppiskauraa, mutta osaa silti yllättää. Urut toimivat hienosti luoden omaa lämmintä tunnelmaansa, varastamatta silti koko showta. Rumpalilla on oikein mukava laidbackki, jota laahaamiseksi jotkut haukkuu. Mielestäni tällaiseen biisiin ei edes sovi kellon tarkkuudella nakutettu rytmi. Kaunista...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 07.05.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Helkkari, olin niin tohkeissani, että nummero unohtu antaa. Korjataan asia mitä pikimmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 07.05.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Jauh!! Säröbasso rokkaa todella mainiosti! Ei helevetti, tämä biisi joutuu kyllä meikäläisen mikseri top10-listaan välittömästi. Miten ihmeessä en ole aikaisemmin tähän törmännyt?? Laulu on aivan uskomattoman hieno, sekä bridge kertosäkeeseen. Kylmiä väreitä pukkaa solkenaan! Kitarat ja rummut hoitavat oman kenttänsä mainiosti, jotenkin kaikki on täydellistä. Tosiaan, niin kuin Pastori jo sanoi, säröbasso on kyllä kuningas!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele StatusD - GreenPlanet64 [Final] 13.10.2003

StatusD - GreenPlanet64 [Final]
Jesh. Kuten aikasemmissakin biiseissä, räyhäkkä basso/rumpu toimii hullun hyvin, melodiat on tuota psytranceosastoa, joka ei (ainakaan vielä) ihan istu mun korvaani. Hauskat soundit kyllä, ei passaa kieltää. Aika murakka yleissoundi.
9

Sivu: 1 2 3