Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 75 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 02.07.2011

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Ammattimaisen kuuloista menoa, soundit ja soitto on kohdallaan. Kappale itsessään on kyllä moneen kertaan kuultua kolmisointujyystöä, eikä oikein eroa muista saman lajityypin edustajista. Mukava 70-lukulainen tunnelma biisissä on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa 02.07.2011

P. M. Kostiainen Project - Mies joka syö sanansa
Biisissä on mukava häröilevä tunnelma, ilmeisesti on Tom Waits/Nick Cave -osastoa on jonninverran kuunneltu. Kokonaisuus jää aika askeettiseksi, ja hyvä niin, tämän tyyppisessä musassa ei pidäkään liikaa sotkea tavaraa biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 22.05.2009

TOB - Time to Rock
Taattua peruskamaa TOB:ilta. Mielestäni tämä biisi on kuitenkin jotenkin tasapaksumpi verrattuna aiemmin kuulemiini kappaleisiin bändiltä. Kitarasoolon alla pyörinyt väliosa toimi hyvin ja toi väriä kappaleeseen, mutta kokonaisvaikutelma jäi vähän vaisuksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Valtatie 22.05.2009

Fillari - Valtatie
Sympaattinen kappale Fillarilta jälleen kerran. Biisi on tunnelmaltaan kuin suomalaisuuden kiteytymä, ja kappaletta kuunnellessa tuli Matti Ijäksen elokuvat mieleen, joiden taustalle tämmöinen kama sopisi hyvin. Periaatteessa kepeää kuunneltavaa, mutta jos vaivautuu kuuntelemaan tarkemmin mitä kappaleessa tapahtuu, niin sieltähän löytyy paljon näppäriä sovituksellisia säätöjä ja hyvää soitantaa. Erityistä plussaa hyvästä miksauksesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Das Papier 28.04.2009

AlfaKalle - Das Papier
Hehe, sanoituksen vakavasta ja ajakohtaisesta aiheesta en osaa sanoa mitään, mutta biisi veti kyllä naaman virneeseen. Einfach wunderbar.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renegade Ride - Crusader 01.05.2009

Renegade Ride - Crusader
Kappaleessa on erittäin hienot soundit, joita on varmaan hierottu pitkään. Kappaleessa on runsaasti koukkuja ja tahtilajivaihdoksia jotka erottaa biisin massasta. Biisikin on hyvä ja soittopuoli on hallussa. Vaikea tätä on mitenkään kritisoida, pysykää valitsemalla linjalla. Hyvähyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kevät saa mut 28.04.2009

Fillari - Kevät saa mut
Ekana pisti korvaan biisin loistavat soundit, ammattimaisen kuuloista kamaa. Foni toi mukavaa väriä biisiin. Kaikenkaikkiaan hieno kappale, tästä on vaikea löytää mitään erityistä kritisoimisen aihetta: jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Talk 03.05.2009

Marccus - Talk
Kohtuullisen tyylikäs jazz-henkinen kappale, biisiin on onnistuttu luomaan leijuva tunnelma. Tinapilli särähti vähän korvaan, tiedä sitten oliko ihan täysin vireessä, vai mistä johtui. Laulu oli vähän varovaisen kuuloista, olisi ehkä vähän enemmänkin voinut revitellä. Biisissä oli mukavasti vaihtelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Damned 28.04.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Damned
No huh, ompa valmista kamaa. Kappale toimii kaikilla osa-alueillaan: upeat soundit, hieno laulu, timmiä soittoa ja hyvä sävellys. Tyylitajuakin piisaa. Biisissä riittää koukkua pitämään kuuntelijan mielenkiinnon yllä loppuun asti. Mitä te täällä Mikserissä teette? Luulisi levy-yhtiöiden tarjoavan teille kuuta taivaalta saadakseen bändin talliinsa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Päivätyö 17.04.2009

Fillari - Päivätyö
Leppoisan letkeä suomipoppirokki. Hauskat sanat, ja vähän lakoninen, 'toteava' laulutyyli sopi kappaleeseen hyvin. Rytmiosasto pysyi hyvin hanskassa. Kaikenkaikkiaan sympaattinen tekele, ja vaikka kappaleen genre ei kuulu omiin suosikkeihin, niin kyllähän tämän mielikseen kuunteli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Lanterns 03.05.2009

Fluffy - Lanterns
Kappaleeseen on saatu hieno soundimaailma luotua. Koneputputus taustalla toimi hyvin ja toi kappaleeseen paljon lisäväriä. Sävellyksenä biisi on erinomainen. Hyvähyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Never Again 09.05.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Never Again
No huhhuh. Hiton kovaa kamaa tämäkin biisi. Soitto toimii, hyvä biisi, ja tuotanto viimesen päälle mietitty. Diggailin erityisesti kitarasoolokamppailusta, tuli King Diamondin parhaat tuotokset tuosta mieleen. Kymppihän tästä täytyy antaa. Hienoa on myös huomata että bändillä löytyy kataloogistaan useita hyviä kappaleita, tosin näillä taidolla ja näkemyksellä keskinkertaisemmastakin kappaleesta saadaan puristettua timantti ulos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Mystery of Life 27.02.2009

TOB - Mystery of Life
Hauska aloitus biisillä, pisti kuuntelijan varpailleen. Sitten lähteekin bluesveivaus käyntiin. Kaikin puolin asiallinen biisi genressään, soundit ja soitto toimii ja kaiken kruunaa tyylikäs laulu. Taattua TOB-laatua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Black Cat Witchcraft 06.03.2009

Zomby Woof - Black Cat Witchcraft
Mahtavaa settiä. Maaninen kappale joka jaksaa kyllä pitää mielenkiinnon loppuun asti. Soppaan oli heitetty ties mitä himmeleitä ja väliosia, mutta rakenteellisesti biisi kantoi loppuun asti. Soundipolitiikka voisi olla vähän tuhdimpikin, parhaimmillaan toimi kitarariffittelyssä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 08.02.2009

Kalashnikov - Nihilisti
Perus pop/rock-kauraa. Biisi ei jää mitenkään erityisesti mieleen, hauska C-väliosa tuo positiivista vaihtelua kappaleeseen. En oikein tiedä mitä laulusta ajattelisin, persoonallinen ääni, mutta siinä rajoilla meneekö rasittavuuden puolelle. Soundimaailma lievästi tukkoinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 08.02.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Ammattimaisen kuuloista perusjytäkamaa, biisi toimii hyvin joka osa-alueella. Ei varsinaisesti omaa suosikkimusiikkia, mutta eipä tämän edessä voi kuin nöyrtyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 08.02.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Olipas yrmyotsaisen paatoksellista kamaa ikiaikaisten suomihevitraditioiden mukaisesti. Sinänsä rullaava kappale, laulajalla oli vimmaa ja asennetta. Skittasoundit vähän liian prosessoidut mun makuuni. Bonusta sellosta (?) joka välillä siellä toi lisävivahteita muuten aika suoraviivaiseen kappaleeseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 14.04.2009

Dismay - Trust in Vain
Odotin örinää, ja tulikin 'puhdasta' laulua, hyvähyvä. Mukavan monipuolinen kappale jossa riitti koukkuja pitämään kuuntelijan mielenkiinnon yllä. Hyvä meno kantoi läpi kappaleen. Soundipolitiikka kaipaisi ehkä vähän kirkastamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HPA feat Henu - Muistelmia 03.05.2009

HPA feat Henu - Muistelmia
Aikast perinteisen kuuloista suomipunkkia, kuin suoraan vuodelta -79. Aikamoiset treenikämppäsoundit, mutta ehkä tälläisessä musiikissa ne kuuluvat asiaan. Sävellyksenä biisi ei erotu erityisemmin muista tuhansista saman genren edustajista mitä tästä maasta löytyy. Myös yhteissoittoa voisi vielä jonkin aikaa veivata, Vilpitöntä menoa joka tapauksessa, ja virkistävä poikkeus KR:ssä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 28.04.2009

MAP - Breaking the Form
Hyvät soundit biisissä, kokonaisuudesta tulee mieleen 90-alun grungemeiningit yhditettynä vanhan liiton hevimetalliin. Laulut pelastaa paljon, ne tuovat maanläheisyyttä kappaleeseen, jossa muuten ei ole muistettavia melodioita. Biisistä löytyy hyviä koukkuja. Vakuuttava tekele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Dance with a devil 08.09.2008

TOB - Dance with a devil
Todellista kolmen soinnun veivausta, tämä biisi on kyllä kuultu aika monta kertaa aiemmin. Kohtuuhyvät soolot. Propseja laulajan äänestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Stay Silent 01.06.2008

Ever Since The Day - Stay Silent
Tiukka draivi ja mahtavat soundit - varsinkin treenikämppänauhoitukseksi (jos tää nyt tosiaan oli kämpällä tallennettu). Biisi potkii hyvin eteenpäin, ja pitää sopivasti koukkuja pitääkseen kuuntelijan mielenkiinnon hereillä loppuun asti. Erittäin ammattimaisen oloista settiä. Ei voi mittään, kymppihän tästä täytyy antaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - The Demonic Headache 10.05.2008

Dualistic Balance - The Demonic Headache
Huh. Aikamoista äänimassaa, biisin rakenteesta en uskalla sanoa mitään, mutta kohtuu levottomia olotiloja kappale sai kuuntelijassa aikaan. Tulee mieleen merenpohjaan vajonneen sukellusveneen miehistö joka hiljalleen pimeässä ja kylmässä sekoaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Hearts Answer 13.05.2008

MAP - Hearts Answer
Jonninsortin rähinärokkia. Laulajalla on hieno ääni, mutta muuten biisiä vetää pinnan alle turhan hiekot soundit. Varsinkin kitaroihin pitäisi saada tälläisessa musiikissa enemmän jytinää. Sävellyksellisesti biisi on varsin asiallinen tuotos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - A dream in a dream 2 13.04.2008

Dreamcase - A dream in a dream 2
Ei tästä painajainen ihan tule mieleen. Pohjasoundit ovat kovin heppoiset, varsinkin noi konerummut suorastaan ärsytti. Ihan kohtuu hyvän kuuloista kitarointia, ja selvästi mietitty melodiakulkuja. Tässä varmaan tavoitellaan Steve Vai/Joe Satriani/Vinnie Moore -tyyppistä settiä, mutta jonninverran on vielä matkaa kohteeseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Geremys Junction - Darlinston 13.04.2008

Geremys Junction - Darlinston
Yllättävän 'aidon' kuuloista kamaa, ottaen huomioon että vain skitat on soitettu itse. Hyvät soundit, muhevat rummut. Hyvää kitarointia ja hyvä biisi kokonaisuutena, tätä kuuntelee oikein mielikseen. Rokrok.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Freak - Oh, that thing again... 13.04.2008

Electric Freak - Oh, that thing again...
Ihan kohtuu sympaattinen tunnelma, Santana tulee kitarasoundeista mieleen. Tosin ne pari soittovirhettä(?) ei ollu kyllä Santanaa... Vähän köpöt soundit pohjissa. Diggasin siitä kummallisesta rytmivaihdoksesta puolentoistaminuutin korvilla. Kokonaisuus jää kuitenkin ehkä vähän tasapaksuksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele HPA feat Henu - HPA feat Henu-Ansaittu kalja 09.05.2009

HPA feat Henu - HPA  feat Henu-Ansaittu  kalja
Tarkoituksellisen rujoa punkkirokkia taasen. Ei oikein kappaleena nouse genrensä massasta esiin. Pienistä puutteista voisin valittaa enemmänkin, mutta se tuskin on oleellista tämäntyyppisessä musisoinnissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 20.03.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Alusta tulee kovasti Godspeedyoublackemperor mieleen, hevanderiosuudessa mennään sitten jonnekin doom metal -osastolle. Nautinnollista yhtä kaikki. Kappale luo mukavan klaustrofobisia pelkotiloja. "Laulu" toimii tämänkaltaisessa kappaleessa hyvin. Heviosuuus olisi voinut olla räjähtävämpikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 01.12.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Sympaattista koukeroista poppia. Biisi ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen mieleenpainuva vaikka koukkuja sinne oli upotettukin. En oikein tiedä mitä laulusta ajattelisin, periaatteessa omaperäinen lakoninen/monotoninen laulutyyli, mutta aina ei tuntunut menevän melodia ihan kohdalleen. Ehkä se oli tarkoituskin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 13.04.2008

Kalashnikov - Sherpa
Miellyttävän positiivinen meininki. Hyvät soundit, erityisesti plussaa torviosastosta. Laulu ohkaisen kuuloinen, mutta toisaalta luo kappaleeseen omanlaista tunnelmaa. Hyvä loppujamittelu. Valmiin kuuloista kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 22.03.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Uljas meininki, soitto ja tuotantopolitiikka selkeästi hallussa. Komea laulu kruunaa potin. Eipä tämän edessä voi kuin nöyrtyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 10.05.2008

TOB - My Rainy Day
Hyvänkuuloinen 70-lukuhenkinen säätö. Kitarasoundit ja laulun rosoisuun sopivat hyvin yhteen. Eheä kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - What If 22.03.2008

TOB - What If
Leppoisa meininki. Ei varsinaisesti allekirjoittaneen ominta musiikkia, mutta omassa liigassaan kelpo tekele. Ammattimaisen kuuloista säätöä, säröskittasoundia olisin itse ehkä vähän 'muhevoittanut'.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 13.04.2008

TOB - Therapy Office Blues
Letkeän kuuloista jamittelua. Soolokitaristi osaa hommansa, kuten tämäntyyppisessä kamassa pitääkin. Kovasti tulee ZZ Top mieleen. Laulu ehkä pikkasen liika kaiutettua mun makuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice 24.02.2009

Dreamcase - Crazy Sliding On The Ice
Tunnelmallinen pala, hiljalleen rakentuva kokonaisuus. Lead-skitta käy pitemmän päälle hiemaan korvaan. Biisi ei oikein tunnu etenevän minnekään, mutta ei ehkä ole tarviskaan tämäntyyppisessä maalailussa. Lopun kitarateemaa olisi voinut rakennella enemmänkin. Ja joku iso pamahdus sinne loppuun ;) Biisiä kuunnellessa ajatus harhaili minnelie Skotlannin nummille, joten kappale onnistunee tehtävässään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 20.04.2007

Muistikuva - Matkalla
Muhevat soundit, basso ehkä hiukan pinnassa. Sekä soitanta että tuotanto erittäin ammattimaisen kuuloista. Biisi rullaa hyvin eteenpäin ja luo levollisen olotilan. Vaikka kappale tyylilajiltaan ei ole allekirjoittaneen ominta musaa, ei tämän edessä voi kuin nöyrtyä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Hytönen - Parempi 25.03.2007

Juha Hytönen - Parempi
Sopii varmaan hyvin savuiseen kapakkaan. Aika peruskamaa, tälläisenään ei erityisesti sytytä. Sanoitus hymyilytti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version) 06.04.2007

DISTRACT RESORT - Every Breath Chokes(destroy-version)
Intro herätti mielenkiinnon, luulin että sieltä tulee jonkinlaista industriaalihuttua, mutta luureista pärähtikin sitten jymäkkä rockbiisi. Soundipolitiikka kohdallaan ja maukasta kitaranvingutusta kautta koko kappaleen. Laulu sopi hyvin tän tyyppiseen kamaan. Aika samantyyppistä kamaa Sub-Urbanin kanssa, mutta en muista heidän tehneen näin freesiä musiikkia ihan vähään aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Freak Me 30.03.2007

DISTRACT RESORT - Freak Me
Diggailin laulajan säröävästä äänestä, vähän Cockney-aksenttia lisää niin käy autenttisesta NWOBHM-laulajasta ;) Kitarasoundit olisivat voineet olla vähän munakkaammat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - Who am i 26.03.2007

The Dead Musicians Society - Who am i
Biisin alkupuolella elokuvamainen tunnelma, tuo Kummisedän mieleen. Hienot laulut jälleen kerran. Määritelmä 'Hard Rock' ei tee oikeutta kappaleelle, kyseessä on pikemminkin jonkinlainen tyylilajeja sekoitteleva soppa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - My anxiety 25.03.2007

The Dead Musicians Society - My anxiety
Omaperäistä. Ei teiltä ainakaan kunnianhimoa puutu, haasteellisia sovituksia ja mietittyjä pieniä nyansseja. Laulu yltyy välillä suorastaan apokalyptisiin mittoihin. Ei todellakaan mitään kolmen soinnun säröpedaalirokkia. Lisää tälläistä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joylove - Sunset 25.03.2007

Joylove - Sunset
Parhaita tämän genren kappaleita mitä olen Mikserissä kuullut. Koukuttava biisi ja tekisi mieli heti perään kuunnella tämä uudestaan. Loppunousu toimi hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Circus - After The Earthquakes 25.03.2007

Sad Circus - After The Earthquakes
Erittäin pro-touhulta kuulostavaa toimintaa. Biisi on tarkkaan harkittu ja pieteetillä rakennettu, tunnelma syntyy yksityiskohdista eikä paahtamalla kolmea sointua säröpedaalin läpi. Loppu oli komea, aivan se lopun itkuisuus herätti hämmennystä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 25.03.2007

Nbc - Poika
Aika yllätyksellinen rap-kappale. Varsinkin kitaroinnista plussaa. Ei nyt varsinaisesti allekirjoittaneen ykkösmusiikkia, mutta tän kuunteli ihan mielikseen loppuun asti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa 26.03.2007

Mustaruhtinas - Kunnialla Kohti Kuolemaa
Ehm, soundipolitiikka aika tylyä, 'laulu' ei uppoa. Soitanta itsessään tuntuu olevan hallinnassa. Musiikkityyli on itselleni sen verran vieras että paha sanoa mitään erityisen rakentavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 01.02.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
Kappaleessa hypnoottinen tunnelma, kokonaisuus jää ehkä kuitenkin hivenen monotoniseksi. Laulusta tulee mieleen moni suomalainen rokkisuuruus 80- ja 90-luvuilta, mikä sinänsä ei ole huono asia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain 26.03.2007

Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain
Biisissä on oikein mukava leijuva tunnelma, soundit on hauskat jota vielä korosti efektoitu laulu. Aika Hörhö-Beatles-henkinen fiilis biisistä tuli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 01.02.2007

Control Banned - No Place Like Home
Vakuuttavan kuuloista soitantaa. Meininki säilyy hyvin loppuun asti, ja eipä sävellyksessäkään ole nokan koputtamista. Musiikkityyli ei ehkä ole itseäni lähinnä, mutta eihän tän edessä voi kuin kumartaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla 03.02.2007

Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla
Ehh, melkoista Hermanni Huru-ukko goes jänkhä -settiä. Ei joka pojan leipää, soveltunee parhaiten kuunneltavaksi öiseen aikaan rankan kapakkaillan päätteksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Syysretki seurassa ystäväin 14.02.2007

Takalo & Turunen - Syysretki seurassa ystäväin
Circlen kokeellisemman pään tekeleet tulee mieleen. Jonkinlaista edistymistä olisin kyllä kappaleessa toivonut, nyt jää tälläisenä turhan yksipuoliseksi. Mielialamusiikkia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Jumalallinen henkäys alttarisyvänteessä 17.02.2007

Takalo & Turunen - Jumalallinen henkäys alttarisyvänteessä
Hurublues-meininki jatkuu... Kappaleessa leijaileva tunnelma, biisi jopa svengasi, ja mielestäni tämä oli kokonaisuutena onnistunein kappale mitä tältä parivaljakolta olen kuullut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 14.02.2007

Routaraja - Sydänmaa
Biisi alkaa muikeasti, ja seesteinen tunnelma säilyy läpi koko kappaleen. Hienoja yksityiskohtia ja koukkuja jotka pitävät kuuntelijan mielenkiinnon yllä loppuun asti. Helmi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 25.03.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
Äkäistä toimintaa. Laulajalla on hyvä vimma päällä ja soitto pelaa hyvin yhteen. Omassa genressään ihan toimivaa kamaa. Tän tyyppistä kamaa tehdään näinä päivinä tässä maassa paljon, eikä tämä biisi siitä massasta erityisesti esiin nouse. Mutta toimii kyl.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Lehmipoika 14.02.2007

Lepakkotiimi - Lehmipoika
Letkeä meininki, biisi rullaa hyvin eteenpäin. Maalaispoikaromantiikan sekoittaminen hiphoppiin ei taida olla ihan jokapäiväistä leipää, siitä pisteet. Varsinkin kertosäe toimi. Tuotantopuolella voisi vielä vähän viilata; soundit snadisti pahviset.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 29.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Tää toimii heti alkutahdeista lähtien, kunnon äijäsoundit ja vimmasta laulantaa. Repivää skittasooloa jäi tähän vielä kaipaamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 25.03.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Peruspoppista. Biisi parani loppua kohden, pianonpimputus toi lisää sävyjä. Varsinkin laulu toimi hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 11.03.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Sympaattisen oloinen biisi, biiisissä oli sopivasti vaihtelua että piti kuuntelijan mielenkiinnon yllä. Varsinkin lyhyt syntsaväliosa piristi tunnelmaa hyvin. Laulu oli hivenen yksipuolista, mutta toisaalta se loi myös sellaisena kappaleeseen tunnelmaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Orchestral (toiminta) 25.03.2007

Carbon Sounds - Orchestral (toiminta)
Komeaa säätöä. Biisi herättää kaikenlaisia dramaattisia mielikuvia räjähtelevistä panssariajoneuvoista ja liekkien loimussa kasvojaan julmistelevista yli-ihmisistä. Toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 14.02.2007

Pyromaniac - LÄPI
Skarppia soittoa ja reipasta vimmaa, kappale oli mukavan koukkuinen. Tän tyyppinen laulu ei putoa, mutta ehkä genressään ok (?). Skittasoolo olisi voinut olla paljon pitempikin. Parasta mitä Mikserissä oon tän genren kamaa kuullu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 22.03.2008

Piecemaker - Mental Fix
Tiukkaa settiä, loistava laulaja, koukkua löytyy useammankin biisin tarpeiksi. Paha mitään kritiikkiä on antaa, kun kappale tuntuu suorastaan täydelliseltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 22.03.2008

Piecemaker - Creme Brulee
Haha. Alkuspiikki suoraan 80-luvun kukkoheviosastolta. Hyvä rullaava meno ja soitannollinen puoli selkeästi hallussa. Hauska tyylilajien soppa. Soundipolitiikka turhan diskanttinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 29.01.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hyvä draivi. Laulu toimii ja varsinkin kertosäkeen kitarariffi saa jalan väpäjämään. Bonusta koskettimista, voisi enemmänkin niitä käyttää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noser - Forbidden Forest 08.02.2007

Noser - Forbidden Forest
Messevä biisi. Soitto rullaa ja biisi pitää sisällään mukavasti koukkuja pitääkseen kuuuntelijan varpaillaan. Ei kuitenkaan mitään itsetarkoituksellista kikkailua. Laulusta tulee mieleen 80-luvun hard rock, mutta sopii mielestäni tähän hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 13.02.2007

Apiskuko - Walk away
Tunnelmallinen biisi, jossa ei-ihan-perinteinen sovitus, josta bonusta. Ammattimaisen kuuloista soitantaa. Pariin otteeseen hämäsi ei aivan säveleen osunut laulanta, mutta ehkä se oli tarkoituksellista? Kokonaisuutena jäi kuitenkin itselleni hieman harmaaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 13.02.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Tän tyyppistä materiaalia on nykyään Suomi tulvillaan, eikä biisistä löydy sellaista särmää joka erottaisi kappaleen tuhansista kohtalotovereistaan. Soundipolitiikka suht ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 12.02.2007

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
No ainakin soundipolitiikkaan on tässä kiinnitetty huomiota! Biisi on mietityn kuuloinen, tarkasti soitettu ja kokonaisuus toimii. Kaikenkaikkiaan todella ammattimaisen kuuloista settiä ja luulisi tälläisellä materiaalilla ton 'vanhanliiton' suomirockkia kuuntelevan yleisen huomion saavan. Ainoa pieni miinus kappaleen pituudesta; olisi mahtunut ehkä vähän lyhyempäänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 25.03.2007

Routaraja - Usva
Mukavan rauhaisa rautalankatunnelma. Kokonaisuus jää kuitenkin ehkä vähän vaisuksi, jotain potkua sinne olisi voinut enemmän laittaa. Ihan asiallinen sävellys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2) 14.02.2007

Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2)
Öööh, pahasti kieroonkasvanut post-industriaalisen ajan taiteilijayhteisö kohtaa digitaalisen ajan vermeet? Vetää hiljaiseksi. Satunnaisesti olin kuulevinani suhteellisen näppärää kitaratilutusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Daydreams 25.03.2007

Electric Lady Band - Daydreams
Oikein leppoisa ja leijuva tunnelma kappaleessa. Varsinkin rumpusoundit oli koneellisen kuuloiset, mutta loivat myös fiilistä biisiin. Aika valmiin kuuloista kamaa omassa genressään, 'hissimusaa'.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nurkostam - Dome 31.03.2007

Nurkostam - Dome
Vaikuttavaa. Kunnon menneen maailman progesettiä. Kappaleessa on kauttaaltaan rauhaisa tunnelma lämpöisten soundien läpi vedettynä. Erityisesti bassosoundi/soitto miellytti. Ehkä ainoa (lievä) miinus pienestä tasapäisyydestä. Toisaalta ei tälläinen kappale mitään koukeroisia tahtilajivaihdoksia tarvitsekaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Syypää 08.02.2007

Virasto - Syypää
Suoraviivaista rokkia. Biisi ei varsinaisesti jäänyt päähän pyörimään, mutta toimi tälläisenä ihan ok. Toiminee livenä paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Lehtipuhallinmies 25.03.2007

Turingin poppikone - Lehtipuhallinmies
Hyväntuulinen poppailu. Kummallista hörhöilyäkin siellä oli joka vaan paransi biisin tunnelmaa. Kappaleena kuitenkin aika harmiton tuotos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 13.04.2008

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Eh, pistää laulun osalta miettimään että miten vakavissaan tässä ollaan. Tuskin kovin. Eikös muhkeat soundit ollu kasaripurkkaheviyhtyeiden vahvuus, tässä ei miksaus ollut ihan onnistunut, varsinkaan rumpujen osalta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - redlights & lipsticks 01.05.2009

electrichaos - redlights & lipsticks
Hypnoottista menoa. Tiedä sitten olisiko kappaleessa pitänyt olla enemmän vaihtelua, loppua kohden kappale alkoi hieman puuduttamaan kun kappale ei oikein tuntunut johtavan mihinkään. Joka tapauksessa biisi onnistui luomaan kuuntelijalleen happoisan tunnelman. Diggailin soundimaailmasta.
8