Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 21 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Musiikkikilpailu 2/2 29.04.2013

Snacken kisa-arkisto - Musiikkikilpailu 2/2
Pari pojoa tippuu tylsähköistä säkeistöistä, mutta kertseissä oli aivan ihana tunnelma ja sävel!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 14.03.2013

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Mie tykkään kyllä siirapista! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stanley Yodeling - 28 13.03.2013

Stanley Yodeling - 28
Tästä biisistä tuli just minun "rauhoitun ennen nukkumaanmenoa"-teemabiisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enos Desjardins - I'm Sorry 02.03.2013

Enos Desjardins - I'm Sorry
I think the beat and song overall were nice, but didn't get much credit from behind all the autotune... Autotune is an effect, and should not be used constatly. If you can actually sing, why would you spoil that?

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Sinun sielusi 19.02.2012

HARMA - Sinun sielusi
Yleinen kommentti kaikista biiseistä, hyviä soittojuttuja ja tiukan kuulosta soitantaa, mutta laulu ontuu ja pahasti. Laulajalle olis varmasti hyvä käydä vähän tekniikkatreenissä. Tässä kyseisessä kappaleessa kertsi toimii, niinku tässä aiemmat on jo kommentoinu, säkeistössä ei jaksa keskittyä sanoihin, koska mulla ainaki keskittyminen menee huonoon laulutekniikkaan ja -vireeseen. Kertsissä on sellasta apulannantoni-tyylistä vetoa, että tekniikkaa ei osata mutta jostain syystä se huutaminen kuulostaa hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomi Randomi - Mitä se merkkaa 25.02.2011

Tomi Randomi - Mitä se merkkaa
Pelkäsin, että Zen ols tällä levyllä ainoaa laatuaan fiilikseltään, mutta kiva kuulla että sama rauhallinen ja chilli linjaus jatkuu =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keoma - Fade 05.12.2010

Keoma - Fade
Tiukka biisi, muutamia loistavia ylläreitä melodiankulussa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Figure - Depth in Dimension 17.09.2010

Fatal Figure - Depth in Dimension
Jep, Jonin ääni on kyllä kehittyny paljon kovan treenin tuloksena. Ei kyllä enää ollenkaan samanlaista mitä oli Lethen alkuaikoina. Varmempaa ja tasokkaanpaa äänenkäyttöä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyllytyöntö - Yksinäinen ihminen sateessa 28.08.2010

Pyllytyöntö - Yksinäinen ihminen sateessa
Meidän koira murisi tälle ihan vitusti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele piaaz - ihmisten ivaa toisille 01.08.2010

piaaz - ihmisten ivaa toisille
Sulla on kiva ja persoonallinen ääni, näissä molemmissa biiseissä olisin kaivannu enemmän dynamiikkaa ja tuossa dt1:n myös mainitsemaa irrottelua ja tunnetta. Nyt vedät vähän samalla tyylillä ja äänenvoimakkuudella koko ajan, eikä lauluun tule oikein mitään erilaista missään välissä. Artikulaatio tuntu olevan tässä biisissä ongelma, jokaista hetkeä ei tarvi täyttä laululla, ei varsinkaan siten, että venyttää sanoja, se ei juuri koskaan toimi. Tuossa toisessa biisissä en huomannu tällasta, niin on varmaan sitte sävellyksestä kiinni. Mutta siis noin yleisestihän sinun ääni kuulostaa kivalta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perilliset-band - Näinä aikoina on haaveista vaiettava 16.02.2010

Perilliset-band - Näinä aikoina on haaveista vaiettava
Ei voi mitään, noista 255 kuuntelusta varmaa 50 on multa. Uskomaton biisi. Tämä on tällä hetkellä ehdottomasti minun lempparibiisi, mulla tulee vierotusoireita päivän aikana jos en pääse kuuntelemaan tätä. Vesa-Matti Loiri goes CMX, mutta silti tämä kappale tarjoaa jotain niin omaa ja uniikkia. Laulajan tekniikka ja tulkinta on viskin kyllästämää ja kaunista, se koukuttaa ja huumaa ja sitä tahtoo vaan lisää vaikka tietää että kuuntelu aiheuttaa vilunväristyksiä ja toivottomuuden ja ahdistuksen tunnetta... Tulen palaamaan tämän äärelle vielä monesti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Frequence Stab (acid cow mix) 06.01.2010

Stocco - Frequence Stab (acid cow mix)
Mie en yleensä tällasta kuuntele enkä ole kyllä koskaan tällasesta syttyny. Mutta nyt ku kello on 10 vaille neljä aamuyöllä, niin mie tulin tästä aika hyvälle tuulelle. Tuli sellanen fiilis, että vaikka on niin väsyny että näkee jo kohta näkyjä, niin ei kyllä edes tarvis mennä nukkumaan jos vaan jatkaa tämän kuuntelua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Jotain Suurempaa 07.10.2008

Dedi-B - Jotain Suurempaa
Hyvät sanat, kosketti. Tykkään siitä että sanoitukset ovat suorat, ilman mitään turhia kielikuvia. Biitti oli hieno myöskin. En oikein tiiä mitä sanoa, loistavaa! =) Ainoa miinuspuoli oikeastaan oli biisin ensimmäinen säkeistö. Sanat oli hieman hassusti painotettu, minkä vuoksi piti pinnistää että ekalla kerralla sai selvää sanoista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LuottoTekijä - Messis 23.03.2008

LuottoTekijä - Messis
Hmm... Joo. En kuunnellut biisiä. Ei iske partyrap minuun, ja alun bitchittely sai painamaan stoppia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riimittäjä - Päivä jolloin kohdattiin 23.03.2008

Riimittäjä - Päivä jolloin kohdattiin
Timon biitti on tähän biisiin oikein sopiva, ja tekee tunnelmasta mahtavan letkeän ja mukavan chillailevan. Ekan versen lopussa rapin temmon yhtäkkinen nopeutuminen kuulosti vähän hassulta ja sinne kuulumattomalta, samoin ku kakkosversen höpötykset lukion keskeytymisestä. Aihe on ehkäpä melko kulutettu, mutta ei silti missään tapauksessa huono aihe =) sanat oli ennen kaikkea söpöt ja pisti hymyilyttämään, plussaa! =) Kertsissä laulaminen oli minun mielestä rohkea veto, ja tykkäsin siitä, vaikka laulutekniikkas ei olekaan ehkä mikään maailman paras. Kertsin laulu teki biisistä jotenki tosi aidon, ja tuli sellanen tunne että se, kenestä tämä biisi on kirjotettu on kyllä onnekas. Tykkäsin kokonaisuutena! Antaisin 8½ mutta kun se ei ole mahdollista, niin ei biisi kyllä 8 arvonen ole, vaan parempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Come To Me 28.01.2008

Pigswill - Come To Me
Toivottavasti en nyt toista edellisiä kommentteja, mutta olen vähän laiska lukemaan. Tämä biisi yllätti erittäin positiivisesti! Aluksi kuuntelin että jotain peruskauraa jota kuulee joka tuutista, mutta jo pelkästään rämisevien sähkökitaroiden ylivallan puuttuminen saa minut taatusti kuuntelemaan lisää! Laulajalla tosi kaunis, heleä ääni. Lauluun olisin toivonu ehkä vähän erilaisia sävyjä äänenkäytössä, ettei biisi mene läpilaulamiseksi. Esim. kertsissä olis voinu laulaa hiukan voimakkaammin ja muutenkin käyttää dynamiikkaa tehokkaammin. Myöskin instrumenttidynamiikka olis voinu käyttää hiukan enemmän, esim. kertsiin siirtyessä olis saanu olla vähän enemmän munaa, tai jotain, mitä sanaa tuossakin käyttäis =D Laulajalla tarkka ääni, pysyy sävelessä. Kitarakuviot loistavia, tykkäsin myös vähän bongomaisesta, afrikkalaistyylisestä rumpukompista säkeistössä. Keskivaiheilla on kohta, jossa oli pelkästään basso ja rummut, sinne olisi voinut tehdä mielenkiintosemman bassokuvion ja antaa bassosoolomaisempaa ilmettä. Biisin tehdyissä koukuissa, tauoissa ja sellasissa kuulin Lullacry:ta ja hokasinki sitte että se on teidän bändillä vaikutteena. En tarkota että kuulosti kopioinnilta, vaan tyylillisesti samanlaiselta, hyvältä. Toimii! Tykkäsin biisistä kokonaisuutena vaikka kommentti kuulostaakin ehkä vähän ylikriittiseltä =D kuuntelen taatusti lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - By Your Side 06.03.2008

Without A Fear - By Your Side
Tämän biisin perusteella tulisin kyllä tämän proggiksen keikalle! =) Nightwish/Lullacry-tyyppistä, kolahtaa minuun ainaki. Biisi oli helppo kuunnella, ja hyvin soitettu. Kiva kun laulut oli miksattu silleen että sai sanoistaki kunnolla selvää. Laulajalla kaunis, puhdas ääni, joka sopi A-osiin loistavasti, mutta kertseissä olisin toivonu ehkä vähän enemmän menoa ja meininkiä, enemmän munaa toisin sanoen, kurkunpään käyttöä ja vähän dynamiikkaa sun muuta. Tuosta jäi vähän sellanen olo, että laulajalla jännittää kauheasti eikä oikein uskaltanu laittaa kaikkea peliin, vaikka tuntuu että tekniikka ja osaaminen olis kyllä riittäny paljon enempäänki. Miinuksena ehkä se, että oli aika peruskauraa, tätä on tehty jo paljon. Mutta kuuntelen/kommentoin kyllä lisää jahka aikaa on tulevina päivinä, sen verran tykkäsin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NBS - Tänään tässä ja nyt ! 28.11.2007

NBS - Tänään tässä ja nyt !
Räppiä en jaksanu kuunnella, toivoisin monipuolisempaa äänenkäyttöä (äänenpainoja ja -korkeutta, rytmivaihteluja ja sellasta). Äänenkäyttö oli niin valitettavan tasapaksua, ettei sanoihin jaksanu keskittyä ku ihan alussa, ja loppu meni sitte ulos päästä samantien. Selkeämpiä osien vaihtelua toivoisin kans, kertsin ja säkeistön biitit oli liian samanlaisia. Muuten biitti oli kyllä hyvä, letkeä ja toimi kyllä tosi hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Marraskuu 28.11.2007

Aimo J. Akuprok - Marraskuu
Melko loistavaa. Nostalgia pyrkii pintaan ja tunnelma on loistava. Kitarat oli niin mahtavat että itketti. Perkussionisti oli vaan vähän hukassa ja varsinki alussa meni epätahtiin. Kyllä tätä kuuntelee useammanki kerran!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Be-Bob-A-Lula 28.11.2007

Aimo J. Akuprok - Be-Bob-A-Lula
Tulee mieleen kaunis kesäilta ku joku on vaan sattunu ottamaan kitaran mukaan ja alkaa soittamaan. Aivan loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo J. Akuprok - Greendalin' 28.11.2007

Aimo J. Akuprok - Greendalin'
Tämä oli paras koko tässä projektissa ehdottomasti. Sopivan haikea tunnelma, kuitenki rento ja letkeä. Oli pakko laittaa soimaan saman tien uudestaan. Ehkä olis ihan ihan pikkusen saanu kasvaa isommaksi loppua kohden, mutta ei ole kyllä mitään valitettavaa. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.
10