Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 21.09.2006

Chelony - Far Away
Kun käytetään vanhoja hyviksi havaittuja ratkaisuja sävellyksessä, olisi hyvä muistaa, että niiden käytettävyys paranee kun on enemmän mistä valita. Saa siten mielenkiintoisempaa tavaraa aikaiseksi. Eli henk. koht. häiritsee hieman liiallinen lyhyiden juttujen (sointukierrot, sekvenssikulut) toistaminen. Rakenteeseenkin voisi tuoda lisää osia. Muuten mallikkaita vetoja Far Away:n ollessa niistä mehevin. Laulajaa ei kannata heittää kehiin, ellei ole jotain sanottavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalliiga - Viimone Taistelu 19.11.2005

Metalliiga - Viimone Taistelu
Reps! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - Into Our Minds 19.11.2005

Ansuz - Into Our Minds
Hyvää rokkia. Vähän kuin savolaisen suoraviivaista menoa. Intro on juuri niin outo kuin pitääkin, ja siitä eteenpäin homma eikun paranee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Shadow of the Sun 24.10.2005

Helion - Shadow of the Sun
Heps! Jätkäthän viäntää vallan mallikasta materiaalia. Tästä biisistä tuli vähän mieleen SymX:n Egypt. No oli siinä omaakin, ei sillä... Laulajan rekisteri on tämän tyylisessä musiikissa aika matala, muistuttaen paikoin Dick In Sonin bassoveljeä. Kitarasooloilla ei tässä biisissä juhlita, mutta hyvä suoritus kuitenkin. Olokea ylypeitä, mut äläkeä liikoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Black Inside 24.09.2007

Helion - Black Inside
Laulajasta tulee mieleen korkeissa sävelissä Jeff Scott Soto ja matalammissa Doogie White. Ja nimenomaan hyvässä mielessä. Kitarasooloja ei ole liikaa. (onko koskaan?) Sanat olis kivat myös lukea. Tosi hyvää kamaa. Jo vaikutteiden pohjalta kiinnostuin. Sen verran liippaa läheltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - God of Fire 24.10.2005

Helion - God of Fire
Vau. Etenkin syntikkajutut säväyttivät siellä taustalla. Kitarasoolosta puuttui semmoinen ad lib.-fiilis. Kertosäkeen laulun ambitus oli aika kapea. Kun uhoaa olevansa Tulen Jumala, olisi syytä olla vähän teatraalisempi tai hmm.. kuitenkin olen varma, että siihen saisi enemmän voimaa laulamalla korkeammalta jossain kohtaa. Tai ehkä muuntelemalla hieman enemmän sitä laulumelodiaa. Kyllä jätkät osaa, se on vaan hienosäätöä kun uupuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Mortality Rate 20.06.2005

Reflecting Black - Mortality Rate
Onpas kovaa settiä! Kitara tosiaan paikoin vähän puuroutuu - olisko reverbiä liikaa vai ihan soiton tarkkuudesta kiinni? Lopun riffistä ja huutelusta tulee mieleen Kingston Wall. Kova veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Ishigami 23.05.2006

Teemujazz - Ishigami
Kivaa matskuu, etenkin se Bach-kohta. Virtuoosikamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malus Lupus - Harharetki/Outro 30.07.2005

Malus Lupus - Harharetki/Outro
Nämä kolme kipaletta muodostavat kelpo kokonaisuuden. Itse en yleensä tuosta ambientista niin perusta, mutta hyvinhän se siihen alkuun sopi. Outrossa on ehkä vähän liikaa toistoa, (makuasia), mutta ne kierot synat kulkee hienosti ja tuo loppuylläri on tosi hyvä. Ehkä kun sille linjalle lähdit, olisin odottanut vielä jotain hämärää sinne loppuun; oven narinaa tai naisen kirkunaa tai sitä ambienttia. Jotain yllättävää, joka "paketoi" kokonaisuuden. Lisää tämän tyylistä kiitos!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malus Lupus - Vihamieli 30.07.2005

Malus Lupus - Vihamieli
Kannattaa näemmä käyttää idolihakua, kun löytyy tämmöistä kamaa! Teki kyllä vaikutuksen tuo meininki. Jostain jos täytyy nurista, niin kitarasoundi on vähän tuhnuinen. Mutta pääpainohan on selvästi syntikoissa, joten mitä sitten? Hyvää matskua!
9