Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 52 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laice - Winner (JP 2012) 20.11.2022

Laice - Winner (JP 2012)
Kiitos kommentista! Juu, eihän tämä ole ollut tekeillä kuin reilut kymmenen vuotta :) Tämä on itse asiassa otettu takaisin työn alle ja tällä kertaa vakaa aikomus saattaa loppuun asti lauluilla varustettuna. Itse olen tyytyväinen jos vuonna -23 olisi valmista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laice - Winner (JP 2012) 03.12.2012

Laice - Winner (JP 2012)
Joo, ei oo vielä valmis mutta tarkoitus on viimistään puolen vuoden sisään päästä nauhottelemaan valmiiks, näillä näkymin pääsen ihan studioon tekemään. Ja saadaan oikeat kitarasankarit soittamaan riffit yms. ku itellä ei tuo keppi oikein taivu käsissä mihinkään =D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - Kryptinen Pohjola 15.01.2012

Sekalaista Wanhaa - Kryptinen Pohjola
Tää nyt tippu omalta osalta siihen osastoon, ettei oikein herätä mitään tunteita puolesta eikä vastaan. Lyriikat ookoo meininkiä mut flow ei oikein tehny vaikutusta. Noh, pyydettiin arvostelemaan mut ei nyt oikein irtoa mitään kovin artistia hyödyttävää. Omaan korvaan melko tasapaksua menoa. Intohimo ei oikein kuulu laulannassa eikä biitissä. Ei paskaa muttei timanttiakaan. Kuinkahan monella tapaa sanoinkin saman asian =D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalaisuuksien Sammio - Norsu ja pölynimuri 08.01.2011

Kalaisuuksien Sammio - Norsu ja pölynimuri
Okei, Isänä pakko myöntää että, ihhahhaan ohella lastenlauluna menee, mutta ei pysty ymmärtämään taas viikon biisivalintaa ollenkaan. Onko sitten mikserin tarkoituksena herättää tunteita tms. mutta nyt kyllä menee metsään ja pahasti. Ei sytytä. Enkä pyydä anteeksi. Kiitos =D
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Gates of Treason 27.10.2010

Backstabbing Bastard - Gates of Treason
Molemmat tuoreet biisit toimivat erittäin hyvin meikäläiselle. Shipwrecked näistä kahdesta mielestäni oli kokonaisuudeltaan toimivampi. Tässä etenkin murinakohdat iskevät todella kovaa! Puhtaisiin vokaalikohtiin olisi myös toiminut samaa rytinää poislukien hienot pianolla säestetyt "herkät" osiot. Ei näistä löydy mitään isompaa kritisoitavaa, kaikinpuolin kuunneltavaa hyvää metallia ja nyt sitten vain odotellaan että josko saisitte sitten kuultavaksi tuotantoanne isommalle yleisölle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sin&Regret - Run 21.01.2010

Sin&Regret - Run
Hemmetin kova veto! Kokonaissoundi on turhan kapea ja ehkä hieman edessä, mutta muuta sanomista ei löydykkään. Jätkät on saanu kyllä kotivedoksi kadehdittavan puhtaan soundin aikaiseksi. Hyvät laulumelodiat olivat piste iin päälle ja ei mistään helpoimmasta päästäkään olleetkaan. Parissa kohdassa olisi epävarmalle nuottikorvalle miinoja =). Myös laulajan ääni toimi helevetin hyvin. Rok jätkät!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Rakkauden Vanki.(palladi) 23.12.2009

marco.n - Rakkauden Vanki.(palladi)
Ei helevetti, oon yrittäny kuunnella näitä biisejä ja miettiä ootteko ihan tosissaan vai kieli poskessa. Noh, samapa tuo, ihan tämmöstä menevää hömppäähän tää on, laulukin menettelee, mielestäni voisi vetää vähän enemmän voimallakin, todennäköisesti äänikin riittäisi. Onkohan nää taustat tehty suoraan synien omilla säestys melodioilla, vähän kyllä kuulostaa siltä. Saisi olla vähän persoonallisempiakin, tulisi enempi semmoinen marco/tepa meininki näihin biiseihin. Pakko antaa pojot siitä että on tehty ainakin just semmosta musiikkia jota on meinattukin =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Chillout Edit) 12.03.2009

Cordis - Solace (Chillout Edit)
Todellakin mukavan chillaavaa downtempoa. Jostain syystä aina on iskenyt melodinen trance tai dance puoli. Tämäkin biisi toimii heti alusta asti. Soundit on loistavat, niistä nyt on turha puhuakkaan. Tämän genren musiikissa melkein vähimmäisvaatimus =) Hankalaa erotella mikä toimii ja miksi, kokonaisuus on loistava! Voisi kuvitella ajelevansa jossain vaikkapa norjan vuonomaisemassa auringonnousun aikaan kun sulkee silmät biisin aikana. Varsinaista chillaus ja päiväuni/mielikuva musiikkia parhaimmillaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ZYPHER - Another Name On The Wall 11.03.2009

ZYPHER - Another Name On The Wall
Eipä voi kuin ihmetellä, hemmetin hyvän kuulosta kaikin puolin. Balanssi on biisissä täydellisen luokkaa laulun, skittojen ja rumpujen suhteen. Ei mitään negatiivista sanottavaa. Ei ehkä meikäläisen ominta genreä mutta pakko kumartaa loistavan vedon eteen sattuessa (vaikka joillekkin se persepuoli tuleekin =) ) Rock!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ZYPHER - Forsaken 11.03.2009

ZYPHER - Forsaken
Aikas ihanaisen kuuloista rummuttelupuolta.. biisin edetessä onneksi tulee monipuolisuutta lisää, alkoi nuo alun perus meininkiriffit ottaa jo korvaan, ei sinänsä mitään vikaa mutta ei toimi pidemmän päälle. Tuo hämy oliko-se-nyt-sitten kertsi meininki oli loistava. Soolo tilu hiveli kyllä korvia ja kaiken kaikkiaan loisto lopetus. Ehkä aavistuksen sekava kokonaisuus mutta ei kyllä jättänyt minua ainakaan kylmäksi. Täytyy sanoa että jos (olitte luokitellut heavy metal mutta tulee väkisin nu-metal mieleen) muutkin vastaavanlaiset bändit ottaisivat teikäläisistä oppia niin tämäkin genre olisi sata kertaa mielenkiintoisempaa kuultavaa. Loistomeininkiä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tervaleijona - Eksyneet 12.12.2008

Tervaleijona - Eksyneet
Biisi oli kokonaisuutena ihan ookoo, soundit jo paljon paremmat kuin tervaleijona biisissä. Silti ei yllä mielestäni läheskään tunnelmassa tervaleijonan tasolle, jotenkin jäi sellainen vähän "iskelmä-maku" suuhun. Kun esim TL-biisissä on hyvin tasapainossa rock-soundi ja äijä meininki niin tässä jotenkin ei nyt laulu ja varsinkin kertosäe oikein natsaa tuon kitaran räminäsoundin kanssa yhteen. Tietenkin tämä on nyt taas tällainen yksittäisen taistelijan mielipide mutta tällaisia ajatuksia heräsi kun kuulostelin. Ei missään nimessä huono veto ja toisaalta ihan hyväkin, että tulee vähän erityyppistä matskua eikä aina vain yritetä vetää tietyllä tavalla miten odotettaisiin ja sitä kautta lokeroiduta pelkkään suomirockpopeda linjaan. Täytyy kuulostella lisää sillä usein käy niin että biisi kolahtaa vasta hieman myöhemmin. ps. Edelleen tervaleijona nosti kylmät väreet =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomi Leinonen - Out of my mind 08.04.2008

Tomi Leinonen - Out of my mind
Helvetin hyvän kuulosta meininkiä, enemmän säröä Tomi ja se on kympin biisi! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eve of Tomorrow - There Was Other Thing 14.04.2008

Eve of Tomorrow - There Was Other Thing
Kylmät väreet iskee väkisin päälle heti alusta lähtien. Todella mahtava tunnelma saatu aikaiseksi. Melodiselta osalta todella upea kappale. Säröä käytetty kitaroissa juuri sopivasti ja lead kitarat toimivat moitteettomasti. Synat toimii kuin junan vessa! Välillä tuntui basso jynkytys hieman puuroutuvan, liekkö ongelma miksaus puolella. Laulusta ei oikeastaan valitettavaa muuten kuin että toivottavasti löytyy syvyyttä pian lisää, ääni todella miellyttävä. Reenistähän se tosin on kiinni. Kympin arvoinen biisi! Pakko päästä livenä kuulostamaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaisia biisejä - Crawler 18.12.2007

Sekalaisia biisejä - Crawler
Hankala jättää oikeastaan mitään järkevää kommenttia kun biisit on vielä keskeneräisiä ja soundi on mitä on, tässä kuitenkin tuntuu olevan potentiaalia etenkin jos lisää soittimia yms, ja soundin saa kohdilleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaisia biisejä - Melanocius 18.12.2007

Sekalaisia biisejä - Melanocius
Hehe, tulee mieleen jotkut commodore 64:n loaderit tai biisien tunnarien alku intro, ja ei todellakaan negatiivisessa mielessä =) Ehkä tarvisi vähän tarkkuutta tuohon soittoon, en tiedä ootko soittanu klikin (metronomi) kanssa vai ilman, klikin kanssa ainakin saa tarkemmin, ei tuu tuota vedätystä joka kuulostaa vähän pahalta. Mutta muuten aika mukavaa fiilistelyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaisia biisejä - Frozen Fantasy 18.12.2007

Sekalaisia biisejä - Frozen Fantasy
Ihan tyylikäs tekele, olisin toivonut ehkä hieman enemmän vaihtelua, samaa tyyliä mitä lopussa oli. Hyvän kuulosia soundeja tuntuu löytyvän korgista. Toivotaan että näihin biiseihin tulee pian lisää ideoita ja sitä kautta pituutta =D Hyvää meininkiä kuitenkin! \,,/ Kyllä tuon straton vaikutteen kuulee =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Varjot Vaanii 19.10.2007

Tommi Isoaho - Varjot Vaanii
Hyvä Tommi!! Todella kelpo iskelmä-meininkiä! Ei ole kyllä mitään kritisoitavaa koska kaikilla osa-alueilla homma hanskassa. Toisaalta ei kylläkään nostattanut ihokarvoja pystyyn esim. Luonnon voiman tyyliin, mutta ehkei ole tarkoituskaan. Herra menee eteenpäin koko ajan ja ehkä saamme jälleen kohta jotain em. aiemman biisin kaltaista mieltä järisyttävää tuotantoa lisää =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flying Mat - Serenity 30.07.2007

Flying Mat - Serenity
jaa... Vai että hempeilyäkö tämä on, kuten edellinen kommentti antaisi ymmärtää. Aika helvetin kaukana kyllä sellaisesta. (tosin makuasioistahan ei kannata väitellä) Mielestäni aikas tyylikästä psykedeeleä. Maukasta fiilistelyä mukavilla soundeilla, tosin mielestäni soittimet voisivat olla paremminkin eroteltuna. Nyt kuulostaa aavistuksen puuromaiselta. Itselläni ainakin syö hieman kuuntelunautintoa. Laulu on hyvän kuuloista ja sopii biisiin erinomaisesti. Biisissä on kyllä hyvä, "hieman irrallinen" tunnelma, mutta ehkä jotain pientä nyanssia tai pikku kikkailua johonkin väliin olisin kaivannut. Vähän tasapaksu vaikutelma jäi loppujen lopuksi kuitenkin. Hyvä veto joka tapauksessa, ei kuitenkaan ihan kylmiä väreitä aiheuttavaa settiä minun tapauksessani.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Luonnon voima 21.04.2007

Tommi Isoaho - Luonnon voima
Eipä petä Tommi tälläkään kertaa, aivan kertakaikkisen mukava ja herkkä biisi sopivasti säröllä höystettynä. Uniikki laulu soundi on pelkästään plussaa vaikka ensimmäisellä kerralla tuli sitäkin kritisoitua =) Täytyy sanoa että osaat loistavasti ympätä samaan biisiin tämän ah niin ihanan melankolian ja samalla positiiviset duuripätkät. Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TheKing - ARMOTON 27.03.2007

TheKing - ARMOTON
Omassa kategoriassaan kelpo matskua, vaikkei oikein ominta musaa olekkaan. Näissä kaikissa zipaleissa soitto tuntuu olevan kohdillaan. Tässä oli tunnelma hyvä, laulajalle ihan iso plussa! =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TheKing - VARATUT ÄLKÄÄ VAIVAUTUKO 26.03.2007

TheKing - VARATUT ÄLKÄÄ VAIVAUTUKO
Ihan ookoo perus rock'n'roll tausta, mutta muuta hyvää tästä ei oikein löydä. Lauluun pitäisi saada munaa huomattavasti enemmän. Nyt kuulostaa laulanta päälleliimatulta ja siltä, että lauletaan nyt kun ei parempaakaan keksi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele 'lea' - Odotan 28.03.2007

'lea' - Odotan
Biisissä on kerrassaan todella kutkuttavan letkeä komppi ja erittäin hyvin yhteensopivat soundit. Mielestäni kaikki skulaa todella loistavasti yhteen laulua lukuunottamatta; en sano että laulu olisi ollut huono, mutta henkilökohtainen mielipiteeni on, ettei se vain jostain syystä oikein istunut nyt paikalleen. Ehkä vähän kaikua lisää tai jotain muuta, niin a vot!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Electric - Kesä 22.03.2007

Fatfinger Electric - Kesä
Tiivistettynä ihan ookoo renkutus, ei juuri herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen. Laulajalla on miellyttävä ääni. Jotain jää puuttumaan biisistä, aika tasapaksu esitys tällaisenaan. Tarvitsisi huomattavan paljon räväkämmän kertosäkeen tai jotain muuta nostetta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Clarinet Jazz - The Old Rugged Cross 23.03.2007

Clarinet Jazz - The Old Rugged Cross
Mieleen iskeytyy heti leppoisa kesäpäivä terassilla viskin ja hyvän sikarin kera. Ehdotonta livekamaa, mutta kyllä tästäkin fiilis välittyy paremmin kuin hyvin. Perjantai-iltavuoron letkeä pelastus =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Preacher - Hangman From The Sixth Feet 30.03.2007

Chaos Preacher - Hangman From The Sixth Feet
Aika tiukkaa rässiä kieltämättä, vähän turhankin hooceetä mun makuun, mutta meininki on tässä ainakin kohdillaan. Örinästä isot pisteet Paavolle =) miten teidän kurkut kestää perkele! Soitanta on osaavan kuuloista. Täytyypä kuulostaa vielä toi toinen..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Preacher - Mind Obscurity 30.03.2007

Chaos Preacher - Mind Obscurity
Uskomattoman hieno alku tässä biisissä, eikä loppu kalpene sen rinnalla ollenkaan. Tämä onkin huomattavasti enemmän omaan makuun kuin tuo Hangman. Tää on muutenkin jotenkin ehjemmän kuuloinen kokonaisuus kuin Hangman, homma pysyy hyvin kasassa vaikka välissä onkin mukavasti menon rikkovia rumpu-osioita. Tuo 2:55 alkava riffi on killer kamaa! toimii vitun hyvin. Lopussa tuleva alku-osuuden toisto toimii kuin junan vessa, totisesti hieno lopetus hienolle biisille. Kympin arvoinen biisi ehdottomasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T & T - No more lies 22.03.2007

T & T - No more lies
Järjettömän HYVÄN kuuloista soitantaa ja laulantaa!! kuten edellä jo sanottiin niin on soundit todella kohdillaan! Vaikutteista Metallica tulee ainakin skittasoolon osalta ilmi.. onko tarjonta liian suurta vai miksi ei teitäkään ole vielä kuullut muualla? Sanattomaksi vetää .... \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Viimeinen matka 23.03.2007

Tommi Isoaho - Viimeinen matka
täytyy sen verran korjata edellistä kommenttia, että useamman kuuntelun jälkeen en kyllä moiti edes laulua tässä biisissä. ensi vaikutelma pettää turhan usein =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Viimeinen matka 18.03.2007

Tommi Isoaho - Viimeinen matka
biisi kuulostaa todella hyvältä jos unohdetaan laulu pois, laulajan ääni on ihan ookoo mutta kehittymisen varaa on. melodia kolahti kyllä itseeni ja soundimaailma on ihan hyvän kuuloinen. ihanaa melankoliaa ja duuria sopivassa suhteessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silta - Kuitenkin kuolet 17.03.2007

Silta - Kuitenkin kuolet
kyllä tolla meiningillä vielä hyvää tulee, kertsi biisissä yllättävän hyvä! hankkikaa synat ehdottomasti ni ei kuulosta biisit noin ohuelta.. tsemppiä vaan ladyt!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spex Lab - Pretty Much Dead 23.03.2007

Spex Lab - Pretty Much Dead
Oma synkkä puoleni syttyi tälle toisella kuuntelukerralla! Ihanan synkkää meininkiä sanoja myöten. Positiivinen yllätys itselleni. Eipä voi muuta todeta kuin että kelpo settiä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Joka hengittää 29.03.2007

Taiunta - Joka hengittää
Biisissä on loistavat sanat ja tykkäsin laulutyylistä kovasti. Tausta ei jostain syystä oikein iskeny vaikka yleensä pidänkin vähän psykedeelityylisestä meiningistä. Taitaa vaatia vähän enemmän kuuntelua, että avautuu kunnolla mutta heitänpä nyt nää kommentit silti jo nyt. korjausta myöhemmin jos siltä tuntuu =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chemical God - Until I Can Find My Path 28.08.2007

Chemical God - Until I Can Find My Path
Biisi on melko keskeneräisen kuuloinen tällaisenaan. Jo biisin alussa olevaan näppäilyyn olisi toivonut jotain vaihtelua. Hirmuiset erot biisin osien välissä etenkin soundien tasapainossa ovat omiaan luomaan keskeneräistä vaikutelmaa. Ja midirummut eivät ainakaan paranna sitä =) Lead-kitaran soundista on annettava hieman plussaa ja myös kohtuullisen mukavia ja kauniita melodioita biisistä löytyi. Laulusta sen verran, että miksausta voisi ottaa hieman alas ja munakkuutta ja forcea lisää!! Paremmilla äänitys laitteilla tulisi varmasti ihan käypänen lopputulos mutta nyt on pakko vähän rankaista soundista ja yleisestä raakilemaisuudesta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 16.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
täytyy vähän yhtyä tuohon edelliseen kommenttiin eli laulu jäi vähän musiikin "alle" mutta muuten helvetin kovaa settiä! soundit todella kohillaan ja muutenkin viimeistellyn kuuloista meininkiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J0RMANAINEN - Sanansaattaja 23.03.2007

J0RMANAINEN - Sanansaattaja
Alun 17.5 sekuntia lupaa jotain erittäin hyvää, mutta sitten... puuroutuu aika huolella. Jos ei sitä ota huomioon niin ihan kelpo biisi, sehän on kuitenkin poistettavissa miksauksella. Sanoista täytyy antaa plussaa. kuten the haunted totesi niin tiivistettynä "ihan hyvä biisi".
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears 28.03.2007

BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears
Juu, kyllähän tämä tällainen scifi-meininki aina itseeni kolahtaa. Kuten edellisessä kommentissa tuli ilmi, soundit kaipaavat ehkä pientä rukkaamista, mutta pakko sanoa että tällaisenaankin biisissä on todella vahva tunnelma alusta loppuun. Mielestäni taas skitta sopi aivan loistavasti soundimaailmaan, ehkä leveyttä siihen vielä lisää kaipailin. Kaikin puolin loistava teos, harmi vaan, että kuva joka mielessä alkoi pyöriä ja muodostua loppui kappaleen myötä turhan lyhyeen.. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Razorwire 21.04.2007

Antipope - Razorwire
Pitkässä introssa ei ole mitään vikaa jos se toimii; tässä toimi mielestäni ihan hyvin, tosin taustalla soivaan tilutukseen olisi jonkinlaista muutosta kaivannut intron loppua kohti, alkoi käydä jo häiritseväksi. Kaikin puolin ihan kelpo mättöä, mutta oma mielipiteeni on, että jotain jää biiseistä uupumaan. Biisejä vaivaa jonkun sortin ideaköyhyys, kahden nuotin ympärillä pyörivä edestakainen sahaus ei jaksa pitkään pitää mielenkiintoa yllä, vaikka meno olisi muuten hyvää. Vahvaa melodiaa ei kaikissa biiseissä pidäkkään olla, mutta jotain välisoittoja tai taustalla pyöriviä pikku kikkoja olisi ehkä kaivannut. Laulaja veti todella hyvin ja hänelle isot plussat!! Muutenkin soitto oli hyvän kuuloista, kaikkea ei todellakaan olla otettu irti. Soundi kuulosti melko tunkkaiselta, mutta studiossa ja kunnon miksauksella nämä tottakai hoituu =) Tsemppiä vaan jätkät!! ilmotelkaa kun lisää matskua ilmestyy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StarhagS - Eastbound 29.03.2007

StarhagS - Eastbound
Edelliseen kommenttiin yhtyen todella hyvin soitettua ja laulettua rockia, mutta biisi ei oikein sytyttänyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StarhagS - Crown 29.03.2007

StarhagS - Crown
Tämä olikin jo enemmän minun makuuni. Todella korvamato kertosäe tässä, ja HYVÄ sellainen! Riffeistä pidin myös todella paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele StarhagS - Dionysian 29.03.2007

StarhagS - Dionysian
Todella kaunis melodia.. kuten edellisissäkin soundit aivan loistavat. Mitäpä muuta osaisi sanoa, kuin että te pojat rokkaatte!! \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 22.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Tässä ainakin "kuulee" Panteran vaikutteen. Kitarariffi TOIMII!! Todella hauska "lehmänkello" välissä, sopi todella loistavasti =) Laulu ehkä vähän rajaa kuulijakuntaa mutta itse tykkäsin todella paljon, mörinää ja ns. normaalia sopivasti molempia. ei aivan kymppikamaa mutta lähellä mennään..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atheme One - World of Insanity 29.03.2007

Atheme One - World of Insanity
Juu kyllähän tuo kiipparisoolo kuulostaa kieltämättä vähän skebalta =) hemmetin hieno kappale tämäkin, eipä löydä mitään pahaa sanottavaa. Kokonaisuus toimii kympin arvoisesti. Järettömän loistavaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unplugged Lyra - Travel of philosophical Creature 14.06.2007

Unplugged Lyra - Travel of philosophical Creature
Onpa aika veikeä kipale, toisaalta lopun itämainen skaala tuo mystiikan tuntua, mutta silti hymynkare jää väkisin naamalle. Todella maistuva teos! Tunnelma on alusta loppuun todella vahva ja mielestäni psykedeelisyys on oikein nautittavan positiivista, etenkin alussa. Faniutuminen edessä jos muu matsku on samaa luokkaa =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fokker - Never Change 23.03.2007

Fokker - Never Change
Rautaista menoa, vaikka ei nyt ihan kybällä meikäläiseen kolissutkaan. Tuossa menevässä laulu-osuudessa tuli väkisin hanoi rocks mieleen =) Ei paha homma ollenkaan. Muuten kokonaisuudessaan toimiva setti, tuntui jäävän kylläkin vähän kesken. Olisi pidempäänkin kuunnellut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unplugged Lyra - Lady Salvia 14.06.2007

Unplugged Lyra - Lady Salvia
Kuinka musiikki voi olla samalla "yksinkertaista" , mutta samalla ah niin hemmetin tyylikästä ja nautittavaa? Tämä biisi menee loistavasta esimerkistä. Tässäkin on vahva tunnelma, eipä tarvittu miljuunaa sointua ja ihme kikkailuja vaan iskee silti kuin miljoona volttia. Tämän biisin alusta tuli itselleni vahvasti mieleen pink floyd jos vertailua sallitaan. Toivottavasti tätä saadaan jatkossa lisää eikä olisi pahitteeksi vaikka kytkettynäkin versiona =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - The Encounter 23.03.2007

Born of Thorns - The Encounter
H E L E V E T I N hyväähän tää on. Kyllähän se tuli jo tuossa edellä selväksi.. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Starnation's Loss 23.03.2007

Born of Thorns - Starnation's Loss
Juu eipä tuon ensimmäisen kommentin jälkeen meinaa löytää enempää ylistyssanoja. Järjettömän massiivisen ja täyteläisen kuuloista matskua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005) 23.03.2007

Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005)
Lempo soikoon! Piti hakea oikein paremmat kuulokkeet että saa kaiken irti tästä. Nöyräksihän tämä tämmöinen vetää. Todella asiallisen kuuloista mättöä, ei tottapuhuen kyllä löydä mitään pahaa sanottavaa. Tästä huomaa mitä synan ammattimainen käyttö biisissä saa aikaa muutenkin loistavan soitannon kanssa. Soitto on kyllä joka osa-alueella erittäin ammattilais-osastoa. Laulu on huikaisevan korviahivelevän kuuloista. Soolosta pitää vielä mainita sen verran että liian harvoin kuulee näin biisiin istuvaa meininkiä. Täytyy sanoa, että taidanpa melkein faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfchild - Cuts Like A Knife 18.03.2007

Wolfchild - Cuts Like A Knife
tuli jotenkin hyvällä tavalla mieleen A. Cooper tästä biisistä. Todella toimivaa ja hyvin rullaava biisi. Alusta loppuun k***ä pystyssä =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 17.04.2007

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Aivan kertakaikkisen upea biisi. Ensimmäisenä iski korviahivelevän kaunis, puhdas ja terävä soundimaailma. Sitten tulikin todella kaunis melodia. Harvoin törmää näin koskettavaan ja liikuttavaan biisiin. Hyvä ettei ollut tippa linssissä. Biisin kuvauksen luinkin vasta ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen ja se kyllä oli aika osuva, vaikkakin tämä sopisi moneen muuhunkiin tilanteeseen. Todella hienosti osattu tuoda esiin ääretön suru, sen kauneus, mutta myös välillä pilkahteleva toivo ja positiivisuus. Kertakaikkisen hieno suoritus. Toivottavasti tällaista tulee lisää!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 23.03.2007

Proyo - Luulette Tietävänne
Lempo soikoon että on hyvää räpäytystä!! Aivan upeet taustat ja loistava flow, ei mitään negatiivista sanottavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - da sexy gal -groove 23.03.2007

D Fast - da sexy gal -groove
Olipa aika hengästyttävän letkeä meininki!! Alku tempaisi aivan loistavasti mukaan eikä missään vaiheessa jäänyt junnailemaan paikalleen. Kerrassaan loistavaa settiä! Jäi todella pirteä mieli kuuntelun jälkeen. Täyden kympin zipale.
10