Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 93 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous -Sekotus Mitä? - Move That Up 18.11.2006

Tyylisekous -Sekotus Mitä? - Move That Up
jepejep joojoo,mitähän nyt tällaisesta sanoisi.En kuuntele tällaista itse ollenkaan joten on vaikea lähtee kritisoimaan.En oikeastaan muuta voi sanoa kuin että melko tylsäähän tämä oli..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kaunis poika 18.11.2006

Routaraja - Kaunis poika
Rokkia kuuntelee aina mielellään ja siitä osaan jopa jotain arvostellakkin.Biisissä mielestäni parasta on säkeistöt,kertsi mielestäni liian munaton.Hyvin soitettua,taidokkaita muusikoita ollut asialla.Laulajan äänestä en erityisemmin välitä,mutta sehän nyt on ihan makukysymys.Kivat soundit skeboissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Freedom(RemixVersio) 02.11.2006

Rasta Psygedelia - Freedom(RemixVersio)
Ihan mukavan kuuloista outohippailua.Mukavasti kaikkia sampleja sun muita urpoiluja.Ei ole tylsää kuunnella tätä toisin kuin yleensä muita tällaisia jumputuksia.Itse asiassa yllättävän hyvää!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Spede Jats 02.11.2006

Turingin poppikone - Spede Jats
No on tässä spedeilyä joo.Ihan kivan kuuloista jamittelua ja junttausta.Jää kuitenkin hieman mitäänsanomattomaksi musiikiksi.Persoonallisuutta lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Retouch - Mind Blind 02.11.2006

Project Retouch - Mind Blind
Laulu on ihan kivan tumma ja syvä,biisi itsessään vähän outo tällaiselle perussuomijunttirokkarille. Mut kylä tästä ihan kivoja viboja saa,tulee mieleen ranskalainen 80-luvun pornoleffan taustamusa,joka ei ikinä ole huono asia..;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Green Peace Beats - Party 2006 02.11.2006

Green Peace Beats - Party 2006
Kivan kuuloista rytmistä läpsyttelyä.Aika vaikea arvioida tällaista ihan suomirokinkuuntelun pohjalta.. Melko tylsää ja puuduttavaa ensimmäisen minuutin jälkeen,toistaa liikaa itseään lisää elementtejä ja osioita niin on jo parempaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Medicine 02.11.2006

Janei - Medicine
Hienoa ja taidokasta tunnelmointia näin alkutalveen.Tätä kuuntelee todella mielellään.Täytyy tutustua bändiin tarkemmin.Hienoa musaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 30.10.2006

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Intro oli ihan kiva,laulu oli myös todella hyvä¨. Lisää vaan röökiä&viskiä niin on leidillä ääni että varmasti tärykalvoissa tärisee niin maan prkleesti!!! Hyvin jytää!! Numero tulee suurimmalta osin laulusta
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 30.10.2006

Pyromaniac - LÄPI
En ole ikinä pitänyt tällaisesta rääkymisestä,en vain tajua mikä siitä laulusta tekee niin hyvän kuuloisen kun se on tuollaista rääkynää.mutmut en nyt sen tarkemmin paneudu siihen. Soolo oli ihan hyvä ja yhteissoitto toimii hyvin,ilman laulua olisin voinut jopa tykätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 30.10.2006

Faro - Medusa
laulu toimii hyvin parasta lontoon kielistä laulua mitä on tullut ringissä vastaan tähän mennessä. Kertsi särähtää hyvin päälle,ja biisi potkii muutenkin mukavasti. Ei muutakuin lissää samanlaista matskua!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 30.10.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
Kyllä täytyy nyt taas tunnustaa että alkoi suomijunttirokkarinkin pää nytkymään biisin tahdissa. Mukavan kuuloista matskua,täytyy tutustua yhtýeeseen tarkemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G & S - Long Term Strangers 02.11.2006

G & S - Long Term Strangers
kivä kuulla hieman kypsempää musaa teinihiphopvyöryn jälkeen kommenttiringissä.Akustista soitantoa on aina kiva kuunnella iltaisin.Ilmeikäs ääni ja taidokas soitto..ihan hyvää..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tofu-uuni - Oodi Vilnalle 30.10.2006

Tofu-uuni - Oodi Vilnalle
laulua ei meinannut ainakaan minun koneellani kuulua ollenkaan.Sävellys oli mukavan iloista pimputtelua ja asenne oli positiivinen.Kieliposkella on ihan kiva tehdä biisejä,toimivuus on sitten eri asia...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tofu-uuni - Interrail 02.11.2006

Tofu-uuni - Interrail
Ensimmäisenä tulee mieleen että onko tämä vitsi?Sitten tulee mieleen että tämä on vitsi,ei vaan hirveän hauska sellainen..Toi on ihan kiva toi kondyktööri kohta mut aika karseeta muuten!sori nyt vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 30.10.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
mmmm..tiukkaa settiä,kyllä meikäläinen lähtis tanssahteleen ravintelissa tämän mukaan,tietenkin vasta rohkaisun jälkeen;) lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 4. Getaway (demo 2006 draft) 18.11.2006

The Ride - 4. Getaway (demo 2006 draft)
Tiukka kamaa!Tykittää vitun kovaa.LAulajalla hyvä ääni ja taitoa käyttää sitä.Samaten bändillä soitantotaito kunnossa.Tällaista taidokasta ja hienosti soitettua rokkia on aina ilo kuunnella krapula aamun piristykseksi!Keep rocking!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Common Sense 30.10.2006

Marccus - Common Sense
No joo ohan tää aika vaihtoehtoista..Laulu on kivan kuuloinen,muuten en erityisemmin tällaisesta välitä. Varmaan ihan hyvää alanharrastajien keskuudessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon 30.10.2006

Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon
totatota..outoa..ehkä vähän turhan outoa tällaiselle perussuomijunttirokkarille.. jotenkin tylsän kuuloinen,lisää eri elementtejä niin toimisi paremmin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Sanctuary 30.10.2006

Ever Since The Day - Sanctuary
Jotenkin hieman suttuisen kuuloinen alku,parani kun demppaus alkoi. bridge toimi todella loistavasti taustalauluineen. kertsin alun lausunta särähti hieman korvaan,muutenkin tuntui että ei lontoo ollut niin vahvasti vielä hallussa. Kun laulun saisi kuntoon biisi olisi aivan loistava.Keep rocking!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 18.11.2006

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Taustat on kyllä tosi jees vaikka en hiphopista yleensä tykkääkkään.Yllätyin oikeasti todella paljon että HALUSIN kuunnella biisin loppuun ja tykkäsin aidosti!SE on harvinaista tällaisesta muzakista.Toisen säkkärin mies ei oikein kyllä sovi mielestäni biisin tasoon lauluääneltään.Mut taustat on kyllä ihan vitun jees!!Kympin saatte pelkästään siitä että saitte minut taas pitkästä aikaa kuuntelemaan ennakkoluuloistani huolimatta tällaista musiikkia ja oikeasti diggailemaan tätä!Jatkakaa samaa rataa,toivottavasti kuulen vielä musiikianne.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Breaking The Gate 02.11.2006

Dropsy - Breaking The Gate
Taisin jo arvostella tämän,mutmut.Soitanto jyrnyttää taustalla mukavasti,laulu jää jotenkin ohueksi ja pinnalliseksi.Melodia on mielestäni hyvä.Valitettavasti laulun vuoksi biisi ei saa sen muuten ansaitsemaa arvoa. Mutta pitää muistaa että tämä on vain minun mielipiteeni..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 02.11.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Rummut seilaavat ärsyttävästi taustalla.Jotenkin soundit ovat kauhean ohuet ja pinnalliset.Laulukin on jotenkin epävireisen kuuloinen.Biisi on sävellyksenä kuitenkin ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 30.10.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Joo munkin mielestä jenkkiulkopolitiikka on ihan perseestä. Laulun aihe on niin loistava ja biisin nimi todella osuva että antaisin kympin pelkästään siitä. Soitto ja laulu toimii myös hyvin,keep rocking!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Saunalaulu 02.11.2006

The Jouni Tiainen - Saunalaulu
VITTUU MITEN HYVÄÄ!!Tätä on hyvä kuunnella pitkissä kalsareissa rööki kädessä=) "Jouni raapii pallejaan"=Dhehheh uskomattoman hauskaa,tai sitten minulla on vain paska huumorintaju mutta niin tai näin kiva biisi!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta 30.10.2006

Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta
intro oli hienon kuuloinen. yleensä en hippihopista erityisemmin välitä mutta täsä oli ihan hienoja ideoita. Laulu ääni oli kyllä melko monotoninen ja tylsä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Uhrilahja 02.11.2006

Satakätinen - Uhrilahja
Laulu ääni on ihan mukavan kuuloinen,soittö jää taustalla jotenkin ohuen kuuloiseksi.Sanat ovat ok.Biisi itsessään ei mitenkään kummemmin sytytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Uhrilahja 02.11.2006

Satakätinen - Uhrilahja
Laulu ääni on ihan mukavan kuuloinen,soittö jää taustalla jotenkin ohuen kuuloiseksi.Sanat ovat ok.Biisi itsessään ei mitenkään kummemmin sytytä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - Pahamaineinen Viidakko lähetyssaarnaaja feat CanMan 02.11.2006

Lähetyssaarnaaja - Pahamaineinen Viidakko lähetyssaarnaaja feat CanMan
biitti on ihan jees.laulu vähän kyllä jökkii mun korviini,tuntuu että liian pitkiä lauseita olisi yritetty pakolla työntää rytmiin.samaten ääni itsessään ei oikein ole mieleeni

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Fibrillation (v 1.1) 02.11.2006

Dj Papa - Fibrillation (v 1.1)
kivoja sampleja pitkin raitaa.sopivan outoa toimiaksee.kyllä tätä kuunnella jaksaa nhyvillä mielin toisin kuin useimpia samaisen genren musiikkitarjonnasta.Samaa rataa vaan lisää kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 30.10.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
onpa hienoa että kuulee kommenttiringissä näin hienoa musiikkia sen ainaisen örinän ja teknopoppiksen lisäksi!!Hienoa musiikkia,en nyt rupea mitään erittelemään koska biisi ja bändi toimii aivan loistavasti laulua myöten!HIENOA äijjät!!Samaa rataa vaan niin ei pitäisi sopparin olla kovin kaukana.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Kossu pakkasessa 02.11.2006

POLTE - Kossu pakkasessa
Kossu pakkaseen ja nyrkillinen voita kattilaan!asia revitystä aina niin ajankohtaisesta ja mukavasta aiheesta=) Mukava lähtölaukaus viikonlopun viettoon=)RÅK!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Omdurman 30.10.2006

superdurak - Omdurman
Kyllä alkoi jalka nykiä tahdissa=)tiukkaa svengiä. aika outoa genreä taas perussuomirokkarille mutta varmaan toimii alan miesten korvissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 02.11.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Bändi missä on keulahahmo nimeltä jyrgen..Joopajoo huumori on vaikea taiteenlaji.Ei oikein iskenyt meikäläiseen ollenkaan.Kai tämä jotain naurattaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 07.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Vitun hyvää musaa!jäi soimaan kertsi päähän heti.valmista kamaa radioon.Keep rocking!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 30.10.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Laulajan lontoo ei oikein meikäläisen korviin kuulostanut erityisen sujuvalta.¨ Onneksi taustalta löytyi osaava bändi joka pelastaa paljon biisissä. Kappale on mielestäni muuten hyvää rokkia,keep rocking!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 02.11.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
No onpa tussuset soundit.Laulu jää jotenkin tyhjäksi samaten en oikein nyt tiedä menikö se ihan nuotilleenkaan..soitto kuuluu jostain ihan pohjalta..Mutta on bändillä ainakin hauska nimi=)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words 02.11.2006

Mood Science - Silence Makes Us Wanna Use Words
Jazzista olen aina sanonut että hienoa paskaa.Sillä tarkoitan sitä että en jaksa sitä kuunnella mutta ihailen niitä soittajia jotka pystyvät tällaista jammailua soittelemaan.Hienoa soitantoa,musatyyli ei vaan sovi minulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Jungle Inside 12.09.2005

Dr.Groove - Jungle Inside
No on kyllä miehellä viidakko sisällä jos tuollaista soittaa..;)no ei varmasti kättä käytellä vähään aikaan,toivotaan että tyttöystävä löytyy..Heh..Okei mut itse asiaan,komeeta rummuttelua mutta ei tällainen meikäläistä sytytä..En vain osaa kuunnella tällaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Lähemmäs 12.09.2005

Kosminen - Lähemmäs
Olipa erilaista musaa..Ei siinä kyllä tätä kuunnella jaksoi.Ihan okn kuuloista laulu oli kyllä aika outo..Soitto puoli oli hyvin hallinnassa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Only Oceans Remain 12.09.2005

Undence - Only Oceans Remain
Alku oli hienon kuuloine,aika mahtipontinen.Oli ihan mukava kuunnella välistä tällaista musiikkia.Muutenkin oli hienoja juttuja biisi täynnä,pysyi mielenkiinto koko biisin ajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Of Night And Light 09.09.2005

Undence - Of Night And Light
Ompa hirviätä huutoa.Ei kyllä muhun iske ollenkaan tällainen jytyytys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leading Motive - Who Am I? (Long Version) 05.09.2005

Leading Motive - Who Am I? (Long Version)
No se on hyvä että suomessa osataan tehdä vielä hyvää poppiakin ikuisten mollisuruvalitus suomirock biisien lisäksi. Hyvä lauluääni ja kivat melodiat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Echo of Dorian 06.09.2005

Red Aardvark - Echo of Dorian
Joo outoa..Mut tossa oli kyllä jotain joka tavoitti tällaisen perussuomirokkarinkin sydämmen.Jah mon!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Maria 09.09.2005

Riku Rotten Project - Maria
Vanhan punkkarin mielipiteitä ja sanomaa jaksaa aina kuunnella kun ne on tässä muodossa=)Toi riffi on aivan loistava,kyllä mä tällaista aina mielelläni kuuntelen.Ja se on muutenkin aina hyvä ku kommenttiringissä tulee punkrokkia vastaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 06.09.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
Alku oli makee!!En yleensä tykkää tällaisesta musiikista mutta nyt täytyy tunnustaa että oli ihan jees biisi meitsin mielestä!Keep on rocking!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anomus - Valoon 03.09.2005

Anomus - Valoon
Biisin intro on jees mut sen jälkeen ei hirveesti sytytä.Jees kuitenkin lopputulos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Loboto-mies 06.09.2005

FEL - Loboto-mies
Alko kädet heiluu musan tahdissa täällä kotikatsomossakin=)Tiukka ja tarttuva biittii=)Hyvää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Ottawa 06.09.2005

Riku Rotten Project - Ottawa
Aika härö alku,liian pitkä mun mielestä..Olipa ainakin kannanottoa musassa..täytyy kyllä sanoo et en hirveesti diggaillu,mut kyllä teissä potentiaalia on!!Hyviä jatkoja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele They said: "Boris!" - In The Morning 07.09.2005

They said:
Alku on aika jännä mut toimii tosi hyvin..Tykkään tällaisesta popahtavasta rokista,lauluääni hyvä ja basso on tosi hyvä näin niinku basistin mieslestä=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 06.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Well,ehkä vähän turhankin alternativea meikäläisen puukorville,en ikinä oo huuto/örinä laulusta sillai diggaillu mutta kai tämä alan harrastajilla menee..Pikkuveli ainaki tykkäs kovasti.Numero tulee siltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Avaimia 09.09.2005

ivalo - Avaimia
Sama omaperäinen ja hyvä linja jatkuu!Tuntematon tie kyllä iski enemmän.Tässä ei sellaista potkua ollut kuin siinä,mutta hyvää kamaa silti..Keep rocking!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 09.09.2005

ivalo - Tuntematon tie
AAH ihanaa kun välillä tulee jotai muutakin ku hoppiräppideathmetalteknoa ja vielä hyvä biisi niin aijjai.Ette muuten usko miten hyvältä kuulostaa kun on kuunnellu kymmenen biisiä teknoa ja sitten tulee tällainen.Hyvä lauluääni ja melodia on aivan loistava,kuulostaa aivan valmiilta kamalta.Tätä ostaisin jos löytäisin,ei muuta kuin lisää ja paljon!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 06.09.2005

WRATHAGE - Sadicum
Ei hirveästi meikäläiseen purru..Ei tässä ollut oikeastaan mitään uutta tai sellaista koukkua jota olisin diggaillu..

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Charming Stranger - Like a Broken Needle 06.09.2005

The Charming Stranger - Like a Broken Needle
Ei kyllä meikäläiseen suoraan sanottuna hirveästi pure mut kai tätä alan niggat diggailee..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Jumissa 06.09.2005

Kosminen - Jumissa
Olihan tämä..pitkää..vähän ehkä meikäläisen makuun liiankin kun ite soitan sellaisia alle 2minuutin ralleja:) Tunnelmaa olit hyvin luonut biisiin ja sai ainakin mun mielikuvituksen lentämään..Ihan hyvää=)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 07.09.2005

Haikaus - Aailma
Joo-o tämmöistä outo musaa on meikäläisen aina vaikea arvostella mutta kyllä toi mielikuvia sai ainakin meikäläisen nupissa heräämään..Keep it coming!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Tuhon Siemen Nousee (final version) 09.09.2005

Vanhat ja väsyneet - Tuhon Siemen Nousee (final version)
Mä en suoraan sanottuna pidä yhtään siitä että biisi alkaa minuutin kitara tiluliluilla.Oli ainakin persoonallista musaa,laulu ääni ei oikein muhun iskenyt.Basisti soittaa hyvin!!=)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - I Will 12.09.2005

Vanhat ja väsyneet - I Will
Hempeilyä,hempeilyä..ihan ok laulu ja soitanta puoli.Soundit myös ok.Ei vaan oikein muuten iskenyt nyt vaan meikäläiseen.Särökitara kohta oli kyllä hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Satusetä (Makes you feel better) 07.09.2005

T_n_T - Satusetä (Makes you feel better)
Hyvät lauluäänet ja melodia oli kans hyvä.Oli siistin svengaava kipale yleensä en räpistä hirveesti diggaile mut tätä vois enemmänki kuunnella..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 06.09.2005

Dr.Groove - Content Provider
Joo tää on hyvää vaikka en jatsista yleisesti ottaen tykkää ollenkaan.Mut tämä kyllä iski aika hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ambushed! 06.09.2005

Lauri Piispanen - Ambushed!
Ihan kivan rauhallista musaa.Makeita juttuja löytyy.Valitettavasti kun en musa tyyliä tunne niin en osaa oikein mitään asiantuntijamaista sanoa mut kyllä se tällaisella suomirokkarillakin menee ihan hyvin!Hyviä jatkoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Jää Hyvästi 06.09.2005

Sävy - Jää Hyvästi
Hyvä stoori tässä biisissä,diggailen teidän musaa kovasti muutenkin..Joutu imuuttaan biisin omalle koneelle..Hyvähyvähyvä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 06.09.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
No nii löytyhän sitä kunnon suomirokkiakin kun oli tarpeeksi monta räpäteknokuolemametalli biisiä kahlas kommenttiringissä läpite..Lauluääni aivan loistava tulee protonin laulaja vähän meikällä mieleen..Taustalaulu on tosi hyvää..Soittotaito on hanskassa ja musa kulkee!!Tätä lisää!!!Keep rocking äijät!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Untuviin 06.09.2005

Sävy - Untuviin
Tää on aivan mahtava biisi!Hei äijät nyt pistätte pumpun taas kasaan ja lähette valloittamaan maailmaa!Tai no ehkä suomi riittää eka=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - The Owl Mechanoids 06.09.2005

Mukelo - The Owl Mechanoids
Joo tämmöistä ihan kivaa chillailu musaahan tää on tulee rento fiilis ku kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LUME - Ikijää 01.08.2006

LUME - Ikijää
Ihanan iloista poppista pinkillä taystalla=DTykkäsin laulajan äänestä kovasti.Koskettimet tuntui välillä jotenkin tönköiltä,en tiedä sitten onko vika kuuntelijassa..Mut keep Råkcing!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 06.09.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
No on kyllä melko abstraktia.Alun häröjuttu on kyllä musta liian pitkä.Lauluääni on ihan jees mutta ei hirveen persoonallinen.Sanat sitä ainaista räppiuhoa..huoh...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Ruma Sana 03.09.2005

Avidé - Ruma Sana
Kaniita naisia ja hyvää poppia meitsi diggaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Anna mun mennä 06.09.2005

Avidé - Anna mun mennä
Oli kyllä niin hyvä biisi että rokkimies henkeen ja vereen joutu taipuun ja imuuttan sen koneelle.Kertsi on tosi hyvä,aika makeen kuulosta ku kaks tytsiä laulaa.Kai mä sit oon kaappipoppari!?!=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa 03.09.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa
On kyllä loppujen lopuksi melko tasapaksu biisi kertsiä ja säkeistöä ei oikein erota toisistaan.råkråk..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mika Perälä - Haaksirikko 09.09.2005

Mika Perälä - Haaksirikko
Hyvin soitat tota pianoas en oikein muuta osaa sanoa.Ihan hyvä melodia ja mukavan rauhallinen tunnelma..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Känslor - Ha Kul Med Kompisar 07.09.2005

Känslor - Ha Kul Med Kompisar
Tää on muute hyvää kamaa,huuliharppu on tosi hyvä!Ainoa mikä ei mua hirveesti piisissä nappaa on lauluääni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gortzu - Dirty dream 09.09.2005

Gortzu - Dirty dream
Cant take it anymore selvästi parempi kappale,tää oli vähän turhan tällainen perusjumppa.Ei oikein ollu mitää tarttumapintaa ja biitti ei oikein nyt kyllä muhun iskeny..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 02.11.2006

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
Kalkutan konepajassa taotaan taas,tällä kertaa tällaisissa merkeissä.ihan sopivan outoa toimiakseen.Jotenkin jään vain aina kaipaamaan sitä laulua,johtuen omista musamieltymyksistäni.Hienoa soitantoa bändin osalta,keep råking!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - Katujen Valot 29.08.2005

Putous - Katujen Valot
Loistava kertosäkeistö!! hieman tasapaksu muuten mutta paranee silti toisella kuuntelulla. laulu on hyvä!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 07.09.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Tää on aika tiukkaa matskua!!Täytyy käydä tutustumassa myös muihin kappaleisiinne.Soundithan nyt ei mitään hirveän hyviä ole.Kitarariffi on hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - LKP 07.09.2005

Riku Rotten Project - LKP
Kyllä entistä intissä töissä ollutta naurattaa tällaiset veivaukset,hauskat sanat ja muutenki ihan hyvä biisi.Lisää saman suuntaista kamaa.Sanomaa mieheltä löytyy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 06.09.2005

Sigil - Vapoured
Tää on hyvää,siistit soundit ja muutenki musa on hyvää.Lauluäänio hyvä.Hyvää kamaa äijät!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Nothing To Offer 12.09.2005

Sigil - Nothing To Offer
AAAH!!ROKKIA!!aivan loistava soundimaailma.Soitanta ja laulanta kohdallaan kyllä tällaista mielellään kuuntelee!!Lisää vaan!!!Keep rocking!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiia - Sun täytyy lopettaa 09.09.2005

Tiia - Sun täytyy lopettaa
Kaunis nainen laulaa hyvää musaa..Se iskee ainakin muhun=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 06.09.2005

Randomtalks - The Experiment
Joo-o kyllä sitä pitkätukka synkistelijät osaa,täytyy myöntää,voisin hyvin kuvitella heiluttavani persettä baarissa tän tahtiin.Ilmottelehhan ku saat uusia biisejä tehtyä!Haluan ehdottomasti kuulla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 07.09.2005

FOTO - Jäätää
Ihan hyvää rokkia aika siisti valittava meininki tässä biisissä,oli hyvää matskua ja menee mulle kyllä ihan täydestä!Hyvät soundit ja kitarat oli tosi hyvät
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Yksinäinen ratsastaja 06.09.2005

Stonecold Zombie - Yksinäinen ratsastaja
Stetsonit päähän ja revolverit vyölle.Ja hevosella laukkaa saluunaan.Olipa vitun 0utoa mut diggailin kovasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 07.09.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Tää on muute tiukka matskua!!!Tätä ja lisää!Laulajalla mahtava ääni ja pojat soittaa hyvin taustalla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ungalo - Sua Mä Kaipaan 04.09.2005

Ungalo - Sua Mä Kaipaan
Kylläpä rumpali on tehnyt tiukkaa musaa!!!Lauluäänestä diggailin erityisesti.Synkeetä kuunnella etenkin näin krapulassa..Käy kuuntelee meidänki musaa.nii ja törmättii senssissä lauantaina.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PointOfOrigin - Wake Up 01.09.2005

PointOfOrigin - Wake Up
Jees,hyvää ja letkeetä musaa.Millä studiolla kävitte?aika hyvä äänenlaatu meinna..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Elämää suurempaa (2. versio) 01.08.2006

Ainakaunis - Elämää suurempaa (2. versio)
Uuh,hyvää musaa!Tykkääntykkään.LISÄÄÄ!!!!!=)RÅK!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmik Dust - Jewel City 29.08.2005

Cosmik Dust - Jewel City
Tässähän jo näkee harrikoita ja rumia äijiä! kyllä jytisee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISAEROPLANE - Tired 05.09.2005

DISAEROPLANE - Tired
Ihan kivan letkeetä poppista.Krapula parantuu kun kuuntelee tätä=)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 30.10.2006

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Kitara häröilee kivasti ja laulu kuulostaa tarzanilta liian kireissä leopardipökissä. Eli toisin sanottuna tykkään=)ei muuta ku jointti huulen ja soitteleen! Ya mon!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Elämää suurempaa (versio 1) 01.09.2005

Ainakaunis - Elämää suurempaa (versio 1)
Ihanaa tytöt ihanaa!!!Vitun hyvää musaa ja kauniita naisia..Hyvä yhdistelmä!!!=)Soundit tietenkin voisi olla paremmat..niinku aina..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 06.09.2005

electrichaos - YEAH!
YEAH!!!YEAH!!!Kyllä tällaista rokkimieskin kuuntelee!Ihan siistiijälkee oot saanu aikaiseksi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deltaforest - Deep 02.11.2006

Deltaforest - Deep
uzziiuzzii.Joo olipa tääs humpantynkää vähän ajan tarpeiksi.Biisistä puuttuu persoonallisuutta.Sekoittuu muiden vastaavien yhdistyksien musiikkiin kuin pisara mereen.Omaperäisyyttä!!