Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 57 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychogenic - Orbite 10.04.2005

Psychogenic - Orbite
Aika oudon kuulosta, varmaan menis jossaki klubilla mutta himassa tähän aikaan haluu vaan pistää pienemmälle. Ei hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Elitistic Behaviour Patterns 11.04.2005

Dismay - Elitistic Behaviour Patterns
En kuuntele tälläistä yleensä ja nytkin on vaikee keksi sanottavaa, tällästä kuulee aika paljon mikserissä, mutta täytyy sanno että tässä on kivoja juttui mukana, kitaroinnista erityisesti plussaa. Ärjyntälaulu ei muhun henk. koht. iske mut mikäs siinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Femifasismi 11.04.2005

Riku Rotten Project - Femifasismi
Huippu! Niinku huumorimusaa, mutta aivan liian hyvin tehtyä sellaseks. Tää on aika sika veikeä, tulee mieleen ismo alanko. Loistohomma, eniten diggaan säkeistöstä ja sen synasaundista. PArasta tässä on se että vaikka tää vaihtuu kokoajan niin paljon, niin tää silti pysyy kasassa ja tässä on joka osassa huippui juttui!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 14.04.2005

Argon - No Mortal
ei oo mun musatyyli, mutta kuulostaa hyvältä, ehkä hieman liian masentuneelta ja jotenki laahavalta mun makuun, MUTTA: kaikki soittavat osaavat asiansa ja laulaja on täysillä mukanva, laulu vois olla lähempänäkin, muuten miksaus hyvä. tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - New wave 10.04.2005

NameLess - New wave
Ihanan utuinnen saundimaailma, toimii mahatavasti juuri nyt kun hieman väsyttää, nuo raskaat viulusynat tekee tästä tosi dramaattisen kuulosen. En tunne tätä genreä juurikaan, mutta tää oli kivaa kuunneltavaa, mutta kyllä enemmänkin just sitä taustamusaa, ellei tähän lisäis vielä vähän enemmän vaihteluu. Mut silti, hyvin tehty kappale, puhtaan ja eläväisen kuuloinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Takaisin Kotiin 11.04.2005

Division XIX - Takaisin Kotiin
Hyvin soitettu ja asenteella laulettua, en vaan tällästä musaa ymärrä. Kiva majesteetillinen tunnelma, mukavia synajuttui, en saanu orgasmii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 14.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Huippu! Aívan ässä! Mahtava intro ja basso/synariffi, tosi merkkari-musaa! Diggaan ihan sikana varsinkin introsta ja sen makeesta bassosta, lopussa muuttui hieman liian raskaaks mulle! Laulaja on myös hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 10.04.2005

Tuho - Last Words
Luultavasti kuulun niihin joiden kantsis siirty jo eteenpäin, mutta täähän on aika kiinnostavaa ja laadukkaasti tehtyä. nätti meldia ja laulajalla sellanen david gahan-meininki. Mun makuun kyl liian raskas ja hidas, vähän puuduttava, mutta laulut (myös taustalaulut, vaikn onki ehkä synasta?) aivan huiput, ja messissä on kans huippui meldoiota (esim kohalla 4.00 alkava teema on aivan sika hyvä).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 10.04.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Pelottavaa kuunneltavaa, loistavaa sikäli et varsinkin introssa kuulostaa et saattas millon vaan mennä kasaan mut silti npysyy pystyssä. en tiiä mitään metallista, mutta tämän kappaleen kaa on selvästi nähty vaivaa ja soittimet on hyvissä käsissä. Makee tahtilaji. toimii tosi hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 10.04.2005

Reflected - Postmortem
Outo sellanen fantasia (se disney musiikali meininki) mistä diggaan. Psykedeelistä eikä todellakaan liian raskasta. Intro on loisto. laulaja on huippu kans, kuulostaa rofer watersilta, mutta tää bisiin saundit (sori nyt) menis paremmin ilman lauluu. mutta siis kun tän äänittä täkyllä uuestaan niin tästä tulee tosi tykki. en diggaa metallista yhtään, mutta tässä oli osaamista messisäTaidan ottaa tän koneelle ja alkaa kuunnella tota introo repeatilla se on ihan mahtava. kosketinsoittajalla soitin hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele harjan&Lauman - Jokin käskee palaamaan 14.04.2005

harjan&Lauman - Jokin käskee palaamaan
Makee kappale, kivat saundit, hyvä melodia ja kitarat, kuin myös laulu, hyvä sointukierto, sellasta iskelmämeinkiä. tosi siisti biisi! tuli brittiläinen blur (sen sellaiset vähemmän tunnetut) tuotokset mieleen, varsinkin soinnuista ja urkusaundista. laulussa vähän outo kaiku, alkaa pitemmän päälle häiritsemään, kivan letkeää meininkiä, diggasin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 14.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
Ei mun tyylistä musaa, mutta nämä asiat jäi posiitiivisesti mieleen: yleisoundi, synaääni (tai vastaava, saatta olla kitarakin) laulajan falsetto, sekä kertsin taustalaut, ja kitara breikki kohdassa 2.22 sekä sitä seuraava soolo. Hyvä biisi on kyllä, loppuun asti aateltu, ja biisi muuttu koko ajan kiinnostavammaksi eikä jää laahaamaan paikalleen.,
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 14.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Tosi hyvin on äänitykset onnistunu, toteutukselle täysi kymppi, rummut kuulostaa ihan yli hyvältä, kuin myös laulaja, jolla on jotenkin tutun oloinen ääni. En hirveenä diggaa tälläsestä suomirokista, mutta tässä oli kiinnostavat sanat ja kiva meininki sekä loistava toteutus, siitä pointseja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 14.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Tosi hyvin on äänitykset onnistunu, toteutukselle täysi kymppi, rummut kuulostaa ihan yli hyvältä, kuin myös laulaja, jolla on jotenkin tutun oloinen ääni. En hirveenä diggaa tälläsestä suomirokista, mutta tässä oli kiinnostavat sanat ja kiva meininki sekä loistava toteutus, siitä pointseja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 10.04.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Nää mikserin orchestral-biisit on ehottomasti koko mestan laadukkainta matskua ja tämäkään ei kyl tee poikkeusta. Nätti melodia, tosin alun kirkaan pianot (ennen viulujen mukaan tuloa) antavat vähän sellaisen tunnelman et kohta saattas tulla sellanen hirvee amisbiitti taustalle. onneks näin ei käy vaan kehittely on rauhallista ja detailjea lisätään vähitellen. Mahtava kappale, tosin ehkä hieam liian uptempo ottaen huomioon aiheen. Mahtavista aaltosämpleistä kans plussaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 14.04.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
En osaa tästä sanua mittään, ku en tällästä musaa juurikaan kuuntele, laulajan ääni on kiva, tulee justin hawkins jne. mieleen. Soundit jotenki vähän ohuet, mutta hyvin soitettu ja kaikesta saa selvää, ei lainkaan puuroudu, mutta tälläseen musaan sopis ehkä jotenkin järeempi saundi, toisaalta ehkä mun kajareissa vika, sopis suurella stadionilla soitettavaks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Fly Through The Sky 18.11.2004

Taciturn Project - Fly Through The Sky
Hyvät soundit, alku on tunnelmallinen, syna hieno ja melankolinen. Alku voisi olla jonkun rokkikappaleenkin intro, kunnes tullaan kitarakomppiin ja sooloihin. Metallia en hirmuna kuuntele... mut tää oli aika jees, tai siis erittäin hyvin tehty, tosi ammattimaisen kuulosta, laulukin onnistuu hyvin, tulee mieleen hieman the darkness.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taciturn Project - Fly Through The Sky 18.11.2004

Taciturn Project - Fly Through The Sky
Hyvät soundit, alku on tunnelmallinen, syna hieno ja melankolinen. Alku voisi olla jonkun rokkikappaleenkin intro, kunnes tullaan kitarakomppiin ja sooloihin. Metallia en hirmuna kuuntele... mut tää oli aika jees, tai siis erittäin hyvin tehty, tosi ammattimaisen kuulosta, laulukin onnistuu hyvin, tulee mieleen hieman the darkness.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 10.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Tosi hyvän kuulonen. Loistavasti soitettu ja toteutettu, laulusta en ihan hirmuna diggaa. joko se on tosi hyvää ja persoonallista tai sit (ja tätä mieltä olen enemmän itse) aika pellee. Mutta biisissä ei mitään vikaa. Joo, ei tästä muuta, vähän laiskahko loppujen lopuksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oreia - Stone's Voyage 19.11.2004

Oreia - Stone's Voyage
Laadukkaasti ja ajan ja osaamisen kanssa tehty kappale, tunnelmallinen ja monipuolinen, mutta minun makuuni hieman liikaa taustamussaa.Mutta silti, ei kyllä tätä oikein mitenkään voi haukkua kun on niin paljon mietittyjä juttuja ja kivoja saundeja. Antasin numeron mutta en tiiä tästä genrestä juuri mitään että se ois epäreilua, ihan korvan mukaan antasin 8 puokin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire 16.11.2004

Boi Cruger - Boi Cruger - Straight Fire
tämähän on tosi proon kuuloista. En oo mikään räpin ystävä mutta siist tästähän tulee mieleen kaikki ne amerikkalaiset huiput, jay-z, 50 cent jne... tosi valmiin kuulosta, tällästä ei suomessa juuri tehdä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The dead beat - Disgo 18.11.2004

The dead beat - Disgo
Ihan ookoo disko kappale, huippu nimi! aika lailla taustamusaa mut menis hyvin jossakin tanssihallissa tai jossain, välissä on aika siistejäkin juttuja, mutta sellanen lopulllinen koukku puuttuu...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valmiina Saalistamaan - Nyrkkisääntö 18.11.2004

Valmiina Saalistamaan - Nyrkkisääntö
Just. (kommenttirinkki) En tajunnu, outo kappale, laulun (?) tausta aina pomppi välillä esille ja välillä katos. Aivan outo.en tajuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kulture - One of These Days 18.11.2004

Kulture - One of These Days
Amerikkalaistyylinen. Kiva kappale, hyvää ja veikeää soittoa, laulukin on kunnossa, mutta tällänen ameríkkalainen soundi ei oikein soi mun korvaan hyvin, en esim. tykkää musestakaan hirmuna, mutta siis hyvä kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van Dell - Saatanankirkollisvero 18.11.2004

Van Dell - Saatanankirkollisvero
Kivan kuulosta, laadukkaasti äänitettyä ja soitettua, tarttuva melodia. Hyvät sanat! Hyvä asenne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Kakkeli (aka. Kuolemainen) - Mr.Kakkelis Return -Thö UnFunky Sounds- 19.11.2004

Project Kakkeli (aka. Kuolemainen) - Mr.Kakkelis Return -Thö UnFunky Sounds-
Hienosti soitettua, kivat saundit, tuli mieleen progeilubändit ja tietty heavy. En ymmärrä miks tuo genre ja nimi on tollasia kun tää oli musta ihan mukiinmenevä heavy kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Lähtö 17.11.2004

Gazablanca - Lähtö
Alku erittäin siisti, todellakin hieno intro, heavy metallia en siis hirveesti kuuntele, mutta tämä bändi osaa kyllä soittaa.Ja tässä kappaleessa laulukin on hieno, laulajan ääni on mahtavan asiallisen ja paatokslellisen kuuloinen. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hans - Intergalactic war 18.11.2004

Hans - Intergalactic war
Aivan ässä! TOdellakin. Ainoa mikä ärsytti oli tuo jatkuva hi-hat komppi ja sen saundi erityisesti (jostakin fruity loopsista) mutta siis erittäin symppis biisi, laulu on kivan kuulosta, kertsissä laulava tyttö laulaa tosi hyvin. Kiva kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 16.11.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
No hei! Aivan ässä kappale! Mahtava seiskytluku fiilis, hienosti soitettua ja toteutettua, laulaja kuulostaa joltakin suuresta suomalaiselta iskelmälaulajalta. Hyvät sanat, mahtava tunnelma, huippua retroilua todellakin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mad Donna - Lost Superstar 20.12.2004

Mad Donna - Lost Superstar
Hyvä riffi, just sellanen et tuntuu et sen on kuullu monesti ennenkin, eli siis sopi hyvin rokkiin. Laulajalla on hyvä ääni, effektin avulla kuulostaa ehkä maailman parhaan bändin eli mansunin laulajalta paul draperilta. Aika tosi hyvä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Piece of eternity 30.08.2004

Thego - Piece of eternity
Ihan ku beatles... siis tuo lauljan ääni ja hienot sovitukset. hyvät pianot.... huippu kappale, mutta ehkä ois toivonu jotenki enemmän särmää. tokan säkeistön viulu(?)-jutut siistit. melodia tarttuva, mutta tutun kuuloinen. hyvä tää kyllä on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - Flowing 30.08.2004

Daft - Flowing
vaikea arvostella tämän tyylistä kappaletta. siis hienoahan tämä on, mutta kun tälläinen ei oikein ole tarkoitettu aktiiviseen kuunteluun. sopisi hyvin pussailumusiikiksi. nätisti rahiseva taustabiitti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tpsycho solo subsystem - niitun niiton jälkeen 24.08.2004

tpsycho solo subsystem - niitun niiton jälkeen
Alku oli ihan kiinnostava. Muutenkin äänet ja sen sellaset ovat kiinnostavaa kuultavaa, vaikkei tämä olekaan ihan tätä mun musiikkia. Tulee fruityloops ja sellaiset mieleen mikä ei välttämättä ole huono. Tämä toimis loistavasti jossakin elokuvassa, tarkasti kuunneltuna muuttu vähän tylsäksi. Pelottavan kuulosta, sopis hyvin jonkin erittäin rock-kappaleen introksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edelläkävijä - Uudet Kuviot 21.11.2004

Edelläkävijä - Uudet Kuviot
Hyvä biitti, kaupallisen kuulonen, räppi kunnossa noita yeah yeah juttuja myöten.... tulee mieleen vähän fintelligenst, tosin se on aika lailla hiphop bändi jonka tiiän ku en hirviänä tota suomiräppiä kuuntele. Mutta tää on kyllä jees, kivat sanat, vaikka onkin tollanen uho-äänenpaino koko ajan päällä. huippua ku puhutaan e-jaystakin... =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen 27.08.2004

Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen
Kappale ei ehkä ois niin siisti paitsi nuo sanotukset... niin ja laulajan ääni. Mut kivaa musaa, tykkään tälläsestä haikeesta meiningistä... ja kiva pieni funkkitaustaviire...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damake - Dream 19.08.2004

Damake - Dream
Ihan ookoo trancea, sellaista MTV-kamaa. Tykkäsin tälläistä kuunnella enemmän vähän nuorempana, sen jälkeen ei ole hirveästi iskenyt. Melodia on suhteellisen tarttuva, tosin voisi olla vielä hieman koukukkaampi. Ehkä vähän liikaa toistoa. Kappale on trance-genrelle uskollisesti rakennettu... tälläista voisi tanssia jossakin yökerhossa ihan hyvin. Millähän ohjelmalla tämä on tehty?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Shine 19.08.2004

Extra Virgin - Shine
Kitaristi ihan ässä! kuulostaa ihan elasticalta! Alku oli ihan ässä... täynnä energiaa ja vauhtia... huiput rummut... erittäin energistä. Tykkäsin tosi paljon. Laulut myös erittäin onnistuneet. Tätä todellakin todellaki lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Weird Acoustics - Kesä on kiva juttu 19.08.2004

Weird Acoustics - Kesä on kiva juttu
huippu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 19.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Laulajalla erittäin nätti ja sympaattinen ääni. Rummut erittäin kivan kuuloset... Kertosäe hyvin tarttuva.... bändillä hyvä nimi eli siiis kaikinpuolin hyvää musasa. TUlee hieman egotrippi tai coldplay mieleen. Kappale voisi olla hieman nopeatempoisempi. Mutta silti: ihanaa sympaattista musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words 19.08.2004

Superverted - Words
Ehkä hieman liian raskasta poljentoa minun makuuni, mutta kuitenkin tarttuva melodia. Laulaja on osaava ja hänellä on hyvä ääni. Tulee mieleen amerikkalaiset pop-rock-bändit (the calling jne.) ja pakko myöntää että se ei ole aivan minun sydäntäni lähinnä oleva tyyli. Mutta silti, laadukasta hyvin tuoetua ja tarttuvaa poppia. Ihan jees! Tämä varmaan rokkais aika perkeleesti keikalla...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spine - Depression 18.11.2004

Spine - Depression
Voi mitten surullinen kappaleen kuvaus... alku oli kiva (se kitara siis ja silleen) mättökohdista en juurikaan välittänyt. Laulu sais olla kovemmallaan, se kuulostaa kivalta. Välilllä kuulosti interpolilta, loppua kohti varsinkin. jännä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Motorhell - Bulletproof 20.08.2004

Motorhell - Bulletproof
En ole todellakaan mikään hevin suurdiggari, mutta tämä oli kyllä perkeleen jees. Intro oli tosin hiukan pitkähkö, mutta kyl se hevi sit otti mut aika lailla mukaansa. Kyllä lopulta alloin diggaamaakin. Laulu oli hyvin toteutettua (?).
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thousand Miles Away - Izzi's The Man 19.08.2004

Thousand Miles Away - Izzi's The Man
huippu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Monos - Testing Too Much Information 16.09.2004

The Monos - Testing Too Much Information
Tämä on jo reilusti parempi kappale ku tuo live joka oli kyllä vähän liian outo. Täsä on hyvät saundit! Pelottavaa ja iskevää. Laulua ei kuule tarpeeksi mutta haitanneeko tuo. se on aika siisti ku se vaan jostakin kaikuu. rummut siistin kuuloset. Jännä biisi. Laulajalla on kyllä aika siisti ääni. tää on varmaan liveäänitys kans, tullee mieleen että misäköhän tää on äänitetty?joku kellari vai parkkihalli?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Monos - Religion, Money, Sex And... 16.09.2004

The Monos - Religion, Money, Sex And...
Jännä ehkä hieman poistaantyöntävä alku ennenku biisi lähtee käyntiin... laulajan äääni siisti mutta joku kitara juttu puskee liikaz< päälle ei tästä saa oiiken yhtään mitään selvää. biisi voi ehkä ollakin hyvä mutta ku sitä ei oikein kuulee yhtään nyt... aika outo
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 15.09.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
onhan aika´menevää musaa todellakin. kitarat alussa vakuuttavat, samoin laulu. nuo rummut jotenkin puskee liikaa päälle. Jännä kappale. Lopun nana naat huippuja!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ignatius - Tule Luokseni 19.11.2004

Ignatius - Tule Luokseni
Kiva groove, mukavaa poppia ei paha, ehkä hieman liian iskelmällinen ja sillee suomi-melankolinen, mutta hyvä sävellys ja kivat (joskin tutun oloset) sanat. Se ärsyttää ku aina puhutaan sydämmistä, vaik se on vaan sellanen lihas joka pumppa verta... no anyway, hyvin tehty hyvä biisi erittäin ammattitaitosen kuulosta soittoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Spaceman 22.06.2004

kitsch - Spaceman
Joo, tattista vaan kommenteista. Tahalleen ollaan jätetty tohon kaikki pikkuvirheet ja muutenkin aika ekalla yrityksellä otettu kaikki nuo kitarat ja pianot ja laulut. Tässä samalla on pakko mainostaa uutta levyä eli uus EP on nyt valmis ja sen voi hankkia itelle joko bändin jäsenen kautta tai sitten jotenkin muuten säätämällä. Jos ette tunne ketään bändin jäsentä niin pistäkää vaikka viestiä tulemaan niin ollaan yhteydessä. Tosin voi mennä pari viikkoa ennen kuin saadaan lisää levyjä poltettua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Kolme kolaria 16.11.2004

ahven - Kolme kolaria
Tosi tarttuva, mutta hieman ärsyttävä mun makuun. HIeno biisi kyllä, hyvin tuotettu ja sillee, mut ei tätä mun juttua. Tuli mieleen jostain syystä the undertones. Sanat kekseliäät ja kivat. C-osa huippu ja papapaaa laulut toimii kivasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 12.10.2004

Orion - Matkalla
Tää oli hyvä! Aika perusriffi, sellanen jonka ois kuullu enneki aika monesti, mutta tällästä maailma tarttee aina lisää. Laulu oli kivaa. Tuli mieleen pelle miljoonaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 19.08.2004

Karri Heiskanen - Stations
Intro oli kiinostava, sen jälkeen alkoi muistuttamaan liikaa amerikkalaista perusrockkia. Tämä lähinnä siksi, että laulajalla on vahva ja amerikkalaismainen ääni. Kappale ei oikein tuntunut mssään vaiheessa lähteneen kunnolla käyntiin, mutta tarttuva biisi silti... kyllä tämmöstä jaksaa kuunnella, vaikkei itse oikein niin hirmuna iskenytkään. Erittäin paljon hittipotentiaalia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 16.09.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
Alku on siisti! tulee mieleen joku taru sormusten herrasta. myös se huuto on mahtava... kuulostaa led zeppeliniltä. laulut muuten.... no tää ei oo oikein mun musaa. Pelottavaa. Alku oli siisti. ei kai tästä muuta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chimené - Big 07.04.2004

Chimené - Big
Yeah! Kickass! Is that how you spell kickass?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloud - We were light of Heart 18.11.2004

Cloud - We were light of Heart
Vähän kiva! Ihana se joku pikku urkujuttu joka aina tullee välissä. Vaikka basso onkin tollasta masentavaa dudbudmu jota aina kuulee ne iloset plim urut pelastaa kaiken. Siis hyvä biisi todellakin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Hooked 02.09.2004

Superverted - Hooked
Kommenttiringistä. Äskeisen noise-pläjäyksen jälkeen virkistävää poppia, tosin tämäkin vähän hyppi silmille. Aika tavanomaista ja ihan kivaa. Nätit stemmalaulut. EI yhtään huono ei kyllä.aivan mahottoman poppi on kylllä! ja se on kivaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trick of Nature - Zuma Beach 16.09.2004

Trick of Nature - Zuma Beach
eka tullee mieleen new order. sit vielä enemmän. hyvä biisi. just oikea kasari meininki, hyvin tehty, ja jotenki bändimäisen kuulonen. siistit melodiat. tosi tarttuva ja hienosti rakennettu. Tosi energinen pläjäys. fanitan. ehottomaksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 10.04.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
Ihana ääni laulajalla tosi valmiin kuulosta. Menee liian raskaks mun makuun mutta hyvä biisi yhtä kaikki, tää vois tulla radiostakin. Kaikki on loppuun asti mietittyä, kappale ei mikään ihmellinen, mutta temponvaihdokset ja kikkailut pitävät mielenkiinnon yllä loppuun asti. En oo tälläsen musan mikään suuri fani normaalisti, joten en anna arvosanaa.