Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 81 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Signal Museum - I Am Here 11.08.2011

Signal Museum - I Am Here
Fruity Loops / FL Studio

Kommentti kappaleesta Kuuntele Error303 - Rokkenrolli 27.04.2009

Error303 - Rokkenrolli
Osuu suoraan sydämeen tällainen Megadrive-henkinen rok. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele britelite - Decade of Dekadence 14.08.2007

britelite - Decade of Dekadence
Parasta Dekadence-laatua. Tähän mennessä iskevin kappale britelitelta, ensimmäinen sija Oldschool musakompossa oli todellakin ansaittu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahjaton - Yksisarvinen goes trance 14.08.2007

Lahjaton - Yksisarvinen goes trance
Ihan ok kappale, mutta jotain puuttui, että olisi screenille päässyt. Mielenkiintoiset saundit ja menevä melodia kyllä löytyvät, mutta jostain syystä kappale jää jotenkin vähän paikoilleen. Miksauksessa olisi kannattanut kiinnittää huomiota eritoten rumpuihin ja tuohon kanttiaalto -plimpotteluun, sillä ne tahtovat säristä vähän väliä. Tässä kappaleessa on paljon ideaa, mutta tuntuu vähän siltä, että sitä olisi voinut vielä työstää huomattavasti pidemmälle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Players on a journey through realms - Down to the root of it 30.04.2007

SnowAngel - Players on a journey through realms - Down to the root of it
Sopivasti pehmeät saundit melkoisen demoscenemäisellä touchilla. Alussa ehkä jotenkin vaisua, mutta keskemmältä ja kappaleen loppupuolella alkaa jo jalka vipattamaan ja pää nyökkyämään musiikin tahtiin. Melodiakulku on todella miellyttävän kuuloista. Vaatimatonta, mutta iskevää elektroa. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Universal sound Ministry - UsM(Hevi prokkis) - BlindFaith 26.04.2007

Universal sound Ministry - UsM(Hevi prokkis) - BlindFaith
Täähän kuulostaa aivan kuin eräästä vanhasta DOS-pelistä nimeltä Crusader: No Remorse (sekä jatko-osa No Regret), mikä siis ei ole todellakaan huono juttu. :) Kitarat ovat mielestäni parhaiten onnistuneet tässä biisissä. Välillä tuntuu siltä, että miksaus tuppaisi vähän clippaamaan, eli säröämään sillä huonolla tavalla. ;) Todella ok toimiva kappale, joskin miksausta olisi voinut ehkä pikkasen viilata.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 29.04.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Ensimmäisenä korvaan sattuu yllättävän hyvä tekninen kokonaisuus ja eheys. Instrumenttien skaala on hyvin valikoitu, kaikki turha on jätetty pois. Laulaminenkin sujuu miellyttävästi. Dynamiikkaa ja lopullista miksausta ylipäänsä olisi tietty voinut vieläkin pidemmälle viilata, mutta toisaalta nykyään kyllä tehdään liikaa äärimmäisyyksiin rutattuja tekeleitä. Melko omanlaista perus-Pop meininkiä. Kappaleessa ei takerruta mihinkään tiettyyn pisteeseen, vaan hienosti keskitytään olennaiseen ja mennään loppuun asti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Pacifica 15.09.2006

Skaven - Pacifica
Oxygene/Equinoxe -aikakauden Jarrea kuultavissa. :) Omastakin mielestäni rummut olisi voinut jättää pois tai, niin kuin sanoit, korvata jollain pehmeämmällä. Kyllä tämä omalle soittolistalle joutuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 30.04.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Miksaus ja kappaleen yleinen tasapaino on lähes täydellinen. Varsinkin kitara ja laulut kuuluvat erittäin hyvin. Lyriikka on ihan menevää, joskin aika lailla itseään toistavaa. Sisältöä ja sanomaa olisi toki voinut olla enemmän. Ehkä hieman tavanomainen, mutta todella rautainen biisi kaiken kaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Take Me UG 27.08.2005

Mind's Pressures - Take Me UG
Ihan toimiva kappale. Miksauksessa olisi voinut kiinnittää huomiota stereokuvaan, laulu tuntuu erottuvan hiukka liikaa muusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mekanoenergy - Infiltrator 19.08.2005

Mekanoenergy - Infiltrator
Kappale lähtee heti alusta energisesti potkien liikkeelle. Vähän alle muutaman minuutin päästä kappale väsyy hiukan, mutta jatkaa kuitenkin kulkuaan kohtalaisesti. Melodiallista variaatiota saisi olla hiukka enemmän, mutta se onkin lähinnä mielipidekysymys. Lopetus on lyhyt ja ytimekäs, ehkä hieman liian äkkinäinen. Miksaus on onnistunut suhteellisen hyvin. Esim. basari polkee tehokkaasti tukehduttamatta muita osia alleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Instant Rejection 05.08.2005

Skaven - Instant Rejection
Rakenteellisesti kappale seuraa tiettyä linjaa, mutta ei kuitenkaan ala toistamaan itseään. Variaatiota löytyy ihan kivasti ja kappale etenee, eikä jää pyörimään ympyrää. Miksaus on toimiva, esim. taustakitara ei huuda liikaa päälle ja tuo taustakuoro/pädi pysyy nätisti taustalla. Kappale loppuu melko yllättäen, joten lopetusta olisi voinut hioa enemmän. En pituutta moiti (sait mahtumaan siihen musakompon 3:30 rajaan), mutta lopetus oli jotenkin "ohimenevä". Kaikin puolin hyvin toimiva kappale, taisin tuomaristossa antaa tälle 3 tai 4 pistettä, päädyn kasiin täällä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Pure 15.02.2005

QSO - Pure
Tangerine Dream -tyylistä rentoilua... Yksinkertaiset synasoundit toimivat mielestäni aika hyvin. Turhaan litteyteen ei ajauduta, mikä muutenkin mahollisesti tappaisi tämäntyylisen kappaleen lähes kokonaan. Ja kyllä tämä toimii ilman rumpuja, siitä en valita. Kokonaisuudessaan rentouttava, vaikkakin hieman toistava. Sisältöä olisi voinut ehkä olla hieman laajemmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Blizzard Dance II 15.02.2005

CnC - Blizzard Dance II
Ihan menevää Lizardking-tyylistä kasaridiskoa. Voi ihan kuvitella greetings -viestien vierivän ohi ruudun samalla. :) Instrumentteja on paljon ja neljä kanavaa täyttyy aivan mukavasti. Liialta monotonisuudeltakin on vältetty, eikä sitten kuitenkaan ole sotkettu ihan rakennettomaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protec - Something's Wrong 10.12.2004

Protec - Something's Wrong
Pidin tuosta detunetetusta liidistä (+kaiku). Bassolinjassa voisi ainakin omasta mielestäni ihan pikkasen olla alempia taajuuksia korostettuna, vaikkapa siinä 70-100 Hz:n kohdalla, mutta tuo nyt on oma makuasiani. :P Ihan mukava kappale, tosin olisin odottanut hieman enemmänkin. Lopetuskin olisi voinut olla vähän erilaisempi. Arvosanaksi antaisin varmaankin 8- joten pyöristän sen tuohon kasiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Error303 - Anume 20.11.2004

Error303 - Anume
Aika hyvää jälkeä kaiken kaikkiaan. Tässä ei myöskään mennä liikaa tietynlaisiin latteuksiin, omaperäisyyttä kyllä löytyy. Kappale kuitenkin loppuu todella äkkiä, jos olisit saanut vielä jotain lisättävää. Niin ja tämä kuulostaa aivan ku jostain introsta. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Descent into Matter 20.11.2004

CnC - Descent into Matter
Kunnon Amiga-poppia! Aika hyvät samplet olet valinnut saadaksesi aikaiseksi juuri sellaisen retron old-/midskool-tunnelman. Olisikohan tästä muuten alkuperäistä trackeri-formaattia saatavilla?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aikapallo - War Never Changes 20.11.2004

Aikapallo - War Never Changes
Näppärästi toteutettua elokuvamusiikkia. Biisi saa aikaan tunnelman, varsinkin noissa aavemaisissa selloissa. Tämä kuitenkin toistaa hieman itseään loppuunkohden ja lopetuksesta en oikein pitänyt. Vaikea sanoa, antaako kasia vaiko ysiä.. Se on juuri ja juuri siinä niiden välissä. Noh, taidanpa olla reilu tän kerran ja annan 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disbit-166 - Ganymede City 20.11.2004

Disbit-166 - Ganymede City
Tämä oli yksi suosikeistani Instrumental Music Compon tarjonnassa (Ja taisi muuten olla tämä ja Mark Veran kappale ainuita spacesynth-kappaleita). Ei ihan niin tyypillistä spacesynthiä, vähän omia mausteita mukana. Ehkä kuitenkin hieman pitkähkö kappale, vähemmälläkin olisi varmaan tullut ihan kelpo kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Catch That Goblin!! 20.11.2004

Skaven - Catch That Goblin!!
Tunnettu demoscene-klassikko. Tämä oli myös niitä ensimmäisiä trackeri-biisejä, joita olen kuullut. Mitäpä tästä voisikaan sanoa.. Loistava! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Past the Chase 20.11.2004

Skaven - Past the Chase
Hmm, alussa tulee mieleen Blade Runner. :) Tämä on juuri sellaista perus-Skavenia omasta mielestäni, siis hyvässä mielessä tietenkin. FL Studiossa on kyllä kivat arpeggiot, sen olen huomannut, ja sen olet näemmä itsekin huomannut. Ihan mukiinmenevä kappale, vaikka vähän tuppaa ehkä toistamaan itseään lopussa päin. Antaisin tälle 8½ arvosanaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Return Of Nosmo King 02.09.2005

Krzysztof Radomski - Return Of Nosmo King
Very energetic! Great soundscapes and great melodic diversity. I especially love the vocoder part, made me smile the first time I heard it. However, there are a few technical issues. The bass kick dominates too much (even clips?) and the snare has too much reverb in it. Some of the lead sounds sound a bit too "sharp" - hi frequencies are too boosted up, in my opinion.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Digital hours - The difference of two 19.06.2004

Digital hours - The difference of two
Onnistunut rauhanomainen kappale; ei turhan energistä yleistunnelmaa, vaan kappale pitää minimaalisen ja rauhallisen tunnelman alusta loppuun. Myöhään yöllä, silloin kun kulunut päivä väsyttää, tätä kappaletta parhaiten kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhoi piisei - Night In The Tropic 03.06.2004

vanhoi piisei - Night In The Tropic
Tämä biisi. :) On jo omalla kovolla ollut jo jonkin aikaa, vieläkin pidän kappaleesta melkoisen paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Retroholic 07.09.2004

CnC - Retroholic
Ohhoh, tämähän on nasevankuuloista! Hubbard-tomeja, kolikon kilahduksia, Mario-jarrutuksia ja ties mitä retropartaa kutkuttavia ääniä. :) Tämä kyllä lisätään omaan playlistiin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Laser Squad (Mission Recalled) 09.03.2004

Mark Vera - Laser Squad (Mission Recalled)
Hyvältä kuulostaa, harmi kun en ole tuota alkuperäistä versiota kuullut. Seuravaaksi jos remiksaisit Crusader: No Regret/Remorsesta jotakin. ;) Tuli vaan tuo peli mieleen tätä kuunnellessani.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Vierelläsi tahdon olla 13.02.2004

Jake in the box - Vierelläsi tahdon olla
Oho, harvoin olen ihan tällaista matskua kuullu täällät. Hyvä että nyt kuulee, vaihtelu virkistää. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Voima 12.02.2004

T-ace - Voima
Aivan kuin Anssi Kela. :D Hyvin masteroitu, kappale on vokaaleja myöten hyvässä tasapainossa. Kitarasoolosta pitää antaa kanssa lisäpisteitä. Todella hyvä kulku, tällaista voisivat vaikka radiotkin soitella. Tämä genre ei ole ehkä aivan se oma "perus-genre", mutta tuli taas todistettua että ei se oma genre ole se ainut genre maailmassa, mistä löytyy sellaista musiikkia, jota voisi kuunnella monta monta kertaa läpi. ;) Todella hyvin tehty kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 12.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Hyvin sujuu englanti, ei töki suomi-aksentti esiin. Melkoisen hyvin masteroitu, ei mikään hyökkää päälle, eikä mikään huku alle. Hyvistä vokaaleista pitää antaa aina lisäpisteitä, samoten hyvästä, menevästä biisin kulusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bramer - Dust ( Original Mix ) 02.02.2004

Bramer - Dust ( Original Mix )
Tuo basaripotku olis saanu olla nopeampi. Tuntuu kuin toi 1:00 kohdan melodia ja myös noi myöhemmät melodiat sotisi kaikkea muuta vastaan. Tuntuu aika sekavalta, mutta annetaan nyt 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 02.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Haikea biisi, syysmaisemaan sopiva. Hienoja nuo melodiat. Todella hyvin masteroitu, ei kuulosta liian ohuelta eikä kuitenkaan liian bassovoittoiselta. Kyllä tämä ainakin minulle "avautuu".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 12.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Tämähän on jo Euroviisu-matskua. :D Lauluääntä kannattaisi vielä nostaa enemmän esiin. Rummut ovat juuri sellaiset mitä ne yleensä iskelmäbiiseissä ovat, yksinkertaiset, mutta toimivat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 02.02.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
Tulee mieleen ihan kuin joku yrittäisi niellä trukkia - pillillä. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Error303 - La-teq 31.01.2004

Error303 - La-teq
Hmm, mielenkiintosia soundeja olet saanut aikaseksi. Kuulostaa josaain kohdin aika träkkerimäiseltä, siitä plussaa. Aika hyvää jälkeä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Orbiting the Red Planet 20.11.2004

CnC - Orbiting the Red Planet
Taas aika Laserdancemainen kappale. :) 4-kanavaisuudesta on siitä itsestään jo annettava pisteitä, ja varsinkin kun niitä on käytetty järkevästi. Kaiken kaikkiaan perus Amiga-fiilistelyä spacesynthin tyyliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CnC - Blizzard Dance 20.11.2004

CnC - Blizzard Dance
Äh, annoin vahingossa kommentin tästä kappaleesta tuolle Descent into Matterille! Noh kuitenkin, kommentoin tässä nyt tuota Descent into Matteria. Elikkä ihan menevää spacesynthiä, hyvät samplet tässäkin (Descent into Matter). Aika Laserdance-tyylinen, varsinkin nuo melodiat. Pientä vaihtelevuuttakin löytyy mukavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disbit-166 - Bad vibration 26.06.2005

Disbit-166 - Bad vibration
Tämähän on energistä. Kulkee hyvin, vaikka ajoittain onkin vähän liian kaaottinen. Miksaukseen/mp3-pakkaukseen olisi kannattanut kiinnittää vähän enemmän huomiota, sillä äänimaailma on melko tunkkainen. Siitä huolimatta, ihan kelpo kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhaa unohtakaa - NHY 13.02.2004

vanhaa unohtakaa - NHY
Rumpukomppi on melkosen kuiva... Ja toi n. 1:40 alkava sekvenssi taitaa olla vähän eri vireessä kuin nuo muut. ARGH! Ei mitään Ejay-sampleja! ;P ("Get higher..!") Noh, kyllä tästä ehkä joitain kivoja soundeja löytyy, muuten aika tylsähkö kappale, pituuttakin olisi voinut hiukan karsia, tai sitten vastaavasti lisätä jotain materiaalia lisää. (Pitkä miinus; kokonainen melodian pätkä Ejaysta. Hyi hyi..)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Through the Angles of Space (UQM remix) 12.11.2003

Mark Vera - Through the Angles of Space (UQM remix)
Täytyy sanoa samaa kuin edeltäjäkin. Heti kun sellot rupesivat soimaan tuli mieleen Max Paynen tunnari. Aina tulee mieleen jokin jostakin.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Property of the Crimson Corporation 12.11.2003

Mark Vera - Property of the Crimson Corporation
Tuosta 1:00 paikkeilla alkavasta melodiasta tulee tosissaan mieleen DooM. Siitä piste! :D Muutenkin nämä biisit tahtovat olla todella hienoksi hiottuja, hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhoi piisei - Jetpack 11.11.2003

vanhoi piisei - Jetpack
Oikein energinen, hauska chiptune. Omaperäisyyttä löytyy! Hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele pwp - Robotic Warrior 04.11.2003

pwp - Robotic Warrior
Hyvät lyriikat tässäkin. Ihcumpaa retro-biisiä saa ettiä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele pwp - Robotic Liberation 04.11.2003

pwp - Robotic Liberation
Todella retroa! Sanat on nerokkaasti väännetty näinkin vanhalle koneelle. Tää demo on myös tosi hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The CraZ - System-SS 13.02.2004

The CraZ - System-SS
Haitsut eivät tahdo oikein kuulua. Biisi muutenkin hieman hiljainen, jos olisit vaikkapa jotain kompuraa pistänyt.. Ei mitenkään kovin monipuolinen kappale, mutta ihan kuunneltava kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele diskobar - Kone Care 12.02.2004

diskobar - Kone Care
Hieno tuo filter-sweep tuossa bassossa ihan alussa. Tainut muuten TS-404:llä olla hieman käyttöä vai..? ;) Ainakin tuosta yhdestä riffistä päätellen. Basaripotku kuulostaa hiukan ontolta, sen pitäisi enemmän, öhm, "mätkäistä". Hieno soolo tuossa 2:30 kohdalla suurinpiirtein. Pientä masterointia jos saisit vielä kehiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 13.02.2004

Blueborn - Shame on You
Hehee, alku kuulostaa aivan kuin joltain Flora-mainoksen tunnarilta tms. :) (Ei kuitenkaan millään pahalla.) Tämä on hyvä, että kerrotaan vähän itse biisin "tarinaa" tuossa esittelyssä, mikä sitten tuo enemmän syvyyttä kappaleeseen ja sitä ymmärtää paremmin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 02.02.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Tämähän on hyvä! Ennenkin käynyt niin, että kritisoimista ei tahdo löytyä, tässä olisi toinen sellainen tapaus. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aikapallo - Liekit 07.12.2003

Aikapallo - Liekit
Todella hyvät vokaalit, kaunis kappale. Hyvin ylävireinen tunnelma. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele hukka64 - Bee 07.12.2003

hukka64 - Bee
Todella omaperäinen sid-biisi. Hyvin on ringmodulaatiota ja filttereitä käytetty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lenkkitossu - Hiirisorsan metsästys sammakkolammella 13.02.2004

Lenkkitossu - Hiirisorsan metsästys sammakkolammella
"Kuuntele kovalla koska tää on aika hiljasella." Jaa-a, ei ainakaan alussa kovin hiljaiselta kuulostaa, vieläkin kun tahtoo särähtää tuossa kohtaa jossa virveli ja haitsu lyövät yhtä aikaa. Kiva tuo kurnutus ja myös tuo ihme "mölinä". Hmm, ihan suht hyvin onnistunutta kokeilullista musiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protec - Mutharfaker 08.09.2003

Protec - Mutharfaker
Mä en oo oikein ikinä osannu kommentoida hardcore-biisejä.. :S Mutta yritetään nyt kuitenkin. Ei kovin vaihteleva, mutta äänet on ihan mukavia esim. toi puhesynteesi-mutharfaker ja sit toi ulina joka tulee parissa kohtaa. Rummut on ihan hyvät, ja biisistä tietty balanssi löytyy..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ClubMASTERS - The Logic 08.09.2003

ClubMASTERS - The Logic
On muuten aika iso kappale, olisit ehkä voinu tota resoluutiota tiputtaa pikkasen (vaikka 192kbps). Taas on muuten stringsit liian kovalla. Hyvä kulku, toi DelayLama on aika osuva tuonne taustalle. Ja sit toi melodia tuossa suurinpiirtein 2:00 on just huippu. Toi "psyke-kohtaus" on kans melko omaperäinen. Tää on itse asiassa aika omaperäinen kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gepu - Devious 02.02.2004

Gepu - Devious
Säröääkö toi tarkotuksella vai ei? Jos ei, niin volaa kannattaisi pudottaa ja ehkä hiukan masterointia tehdä. Kuulostaisi ihan siltä kuin olisi Fruity 3:lla tehty. Jos tämä on aloittelija-tavaraa, niin sen voin sanoa että kyllä siitä sitten ajan mittaan oppii kun opettelee, ja että tämä on ihan kelpo yritys sinänsä. Jos tämä ei ole aloittelija-tavaraa, niin kyllä olisi biisissä parantamisen varaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gepu - Devious 02.02.2004

Gepu - Devious
Säröääkö toi tarkotuksella vai ei? Jos ei, niin volaa kannattaisi pudottaa ja ehkä hiukan masterointia tehdä. Kuulostaisi ihan siltä kuin olisi Fruity 3:lla tehty. Jos tämä on aloittelija-tavaraa, niin sen voin sanoa että kyllä siitä sitten ajan mittaan oppii kun opettelee, ja että tämä on ihan kelpo yritys sinänsä. Jos tämä ei ole aloittelija-tavaraa, niin kyllä olisi biisissä parantamisen varaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frondelius - 32 Degrees Of Mixsid 07.12.2003

Frondelius - 32 Degrees Of Mixsid
Todella kasarihenkinen. Tuota reverbiä olisi ehkä voinut vähän tiputtaa. "Loppupuheesta" pitää kans antaa pisteitä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frondelius - 32 Degrees of SID 07.12.2003

Frondelius - 32 Degrees of SID
Tulee ihan mieleen Cadaver tai Johannes Bjerregaard. Tämä on juuri sellaista mitä kuulisi vanhoissa introissa. Ei kovin vaihteleva, mutta ihan hyvä silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele pseudoscience - Suutarila 28.08.2003

pseudoscience - Suutarila
Tällasta en olekaan ennen oikein kuullu. Tulee todellakin työmaa mieleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele pseudoscience - Pseudoscience 28.08.2003

pseudoscience - Pseudoscience
Aika jännä... En osaa paremmin kommentoida. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ClubMASTERS - Medievilsong 08.09.2003

ClubMASTERS - Medievilsong
Toi hihatti kuulostaa melko lattealta kun se on vain nuottia toisen perään eikä yhtään vaihtelua velocityssa. Tässäkin on melko haikeamielinen tunnelma, mutta ei se huono asia ole. :) Taustastrings/-kuoro sais olla jälleen pikkasen hiljasemmalla. Lopetus on lyhyt ja hieno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ClubMASTERS - The Beat 08.09.2003

ClubMASTERS - The Beat
Sulla toimii nää beatit aika hyvin. Basso on melko yksinkertanen, mut eihän sen tarvikkaan olla monimutkanen. Melodiat on taas ihan toimivia. Taas olis ehkä pientä volumesääntöä voinu harrastaa, koska ainakin toi hihatti rutisee melko pahasti kun biisi on täydessä vauhdissa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ClubMASTERS - Star Theme 08.09.2003

ClubMASTERS - Star Theme
Toi hitaampi rumpukomppi tuo hyvän vastapainon tolle nopealle kompille ja antaa biisille potkua. Melodia on mukava, tunnelmallinen.. Ehkä pientä volumesääntöä olis voinu olla mukana, esim. kuoroto kuulostaa paikoitellen liian läpitunkevalt. Toi särö sahalaita-soundi antaa myös hyvin potkua. Lyhyemmin; pientä hienosäätöä esim volume-eroissa ja olisi ihan kympin biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ClubMASTERS - Skaman 08.09.2003

ClubMASTERS - Skaman
Täähän on noussu jo teiän keulakuvaksi. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ClubMASTERS - Skaman 11.07.2003

ClubMASTERS - Skaman
Ihan hyvähän tää silloin oli ku teillä kuuntelin, ja kyllä se yhä edelleen on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 28.08.2003

tero - Music
Nytten ku pistät vielä ne loput Kuusnelos EP:n biisit tänne, niin olemme iloisia. :) Mikseristä löytyy yhteensä 12 sid-biisiä, mukaanlukien oma väännökseni.. Aika paljo. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 08.07.2003

tero - Music
Kyllä se ringmodu sanoo Sandstorm ku oikein käännät. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 08.07.2003

tero - Music
Kyllä se ringmodu sanoo Sandstorm ku oikein käännät. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele tero - Music 08.07.2003

tero - Music
TÄTÄ Mikseri.netistä puuttuukin. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele StatusD - Action on C64 07.09.2003

StatusD - Action on C64
Nerokas kokoonpano, hyvä rakenne. Ei ihan puhdas sid-biisi (vai onko..?), mutta se ei laatua tapa. Hyvä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele "q" - psychological warfare 07.12.2003


Niinpä.. Ei lähelläkään sidiä. Noh, annetaan nyt kuitenkin 8. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RykMentti - Se näyttää 09.02.2003

RykMentti - Se näyttää
Täs on todella hyvät sanat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa 12.02.2004

Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa
Tulee ensimmäiseksi toimisto- tai varasto-hommat mieleen. Hyvin konemainen, "liukuhihnamainen" kappale. Hyvin tämä on myös masteroitu, kaikki tulevat siistissä tasapainossa. En oikein kritisoitavaa löydä... Hyvä kappale. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Final Edit) 06.02.2003

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Final Edit)
Heh.. Delay Lama on paras! ;) Okei, no biisi on suht hyvin laadittu, rakenteeltaan ihan toimiva.. Ihan hyvää kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhoi piisei - Flimbo's Quest - Tune 1 (Error303 remix) 07.09.2003

vanhoi piisei - Flimbo's Quest - Tune 1 (Error303 remix)
Aika hyvin onnistunut remiksi, hyvin "Ouwehandimainen" äänimaailma, jos nyt niin voisi sanoa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele bag of tricks - Milesirer 07.12.2003

bag of tricks - Milesirer
Mielenkiintoinen, ei niin tavanomainen chiptune. "Nintendomainen" tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ansgaros - ScheisseBusters 07.09.2003

ansgaros - ScheisseBusters
Ihan hyvä biisi, todella hyvät melodiat. Niin muuten, ei toi 65 kt mitään.. Eräs nelikanavainen biisi, jonka tein, vie sellaiset 86kt tilaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - SC2. Hyperspace (Electro Remix) 07.09.2003

Mark Vera - SC2. Hyperspace (Electro Remix)
Uskomatonta tavaraa nää sun biisit! Kyllä tästä kuulee pieniä vivahteita Jarresta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Waves of Symphony (C-64 remix) 07.09.2003

Mark Vera - Waves of Symphony (C-64 remix)
Tosissaan kympin arvoinen sid-biisi! Harvoin kuulee mitään näin hyvää tavaraa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Waves of Symphony 09.09.2003

Mark Vera - Waves of Symphony
Iloinen, yksinkertainen, piristävä kappale!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele britelite - Fading Stars 14.09.2003

britelite - Fading Stars
Ihan hyvä väännös tämäkin, ei kuitenkaan yllä ihan samalle tasolle ku Starfall.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele britelite - Vaahtosammutin pt1 14.09.2003

britelite - Vaahtosammutin pt1
Ihan mukava kappale. Kovin on toistava, mutta täähän on minimalistinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele britelite - Starfall 14.09.2003

britelite - Starfall
Todella hieno Kuusnelosväännös. Itse asiassa aika Brite-Litemainen kappale. :)
10