Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 23 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 20.02.2005

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
Hienon fiiliksen anto aamuyöhön. Ihan valmista. Oikke kiva, oikke kiva :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impressions - Disconnections 08.10.2004

Impressions - Disconnections
Hienoa kerronallista fiilistely meininkiä. Eihän tätä helpolla hittilistan kärkeen saa mutta ei kait ole tarkoituskaan. Vanhaa mestaria Mikkoa, on selvästi kunnioitettu. Mahtavaa vaihtelua kaiken muun keskellä! Miksausta / masterointia vois hiukan vielä työstää... ehkä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Reflect 16.09.2004

Cole - Reflect
Mehukasta rokkia hyvillä mausteilla. Vokaalit tuntuu hiukan hukkuvan?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden A.D. - Wrong Life/My Life 25.09.2004

Burden A.D. - Wrong Life/My Life
Genrelle vieraammankin korvaankin kuulosti hyvältä. Positiivisen selkeät soundit. Kaikki erottuu toisistaan ja vokaaleistakin saa pääosin selvää :) potkua löytyy ja etenee hienosti. Mehukkaat riffit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - When I Hold the Light 20.02.2005

ES:n vanhat - When I Hold the Light
Kiva löytää oikein oman mielen mukaista herkkua. Pidän kaikista biiseistänne mutta tämä balladi uppoo parhaiten. Ehkä jättäisin noi trancen piirteet vähemmälle kun teiltä irtoo niin upeesti tääkin osasto, eikä sillä etteikö trancekin toimisi, sitä vaan on maailamasso jo niin paljon :D no hyvää mahtuu tietty aina lisää. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 16.09.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
Täähän on ihan valmista tavaraa! Ei tähän osaa mitään sanoa muuta kun että jeah! Ollaan tekemässä opiskeluprojektina lyhytelokuvaa... saiskohan tätä biisiä käyttää siinä alku tunnarina?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Inner Peace 16.09.2004

North Vibes - Inner Peace
Jestas. Iski ku tuhat salamaa... ja runsauden pula. En o päässy vielä ku vähän alkua pidemmälle mutta no joo. En haluais antaa kymppiä hevillä, mutta eihän näille voi/saa enää tehdä mitään. Mielttömän upeeta ja aivan tuotanto valmista puhdasta herkkua! Ja sen lisäks kuvituksetkin on teeman hienosti sopivia ja tyylikkäitä. Olen myyty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - The One 18.09.2004

Northern Discipline - The One
Siistiä! Ei kuulu yleensä mun kategoriaan... mut kuulostaa baari-illan jälkeen hemmetin hyvältä. Luultavasti myös myöhemmin. Mikä kiinnitti huomion oli se että vokaleista saa helposti selvän vaikka onkin raskaampaa metallia. Soundin on muutenkin miellyttävä ainakin tyylille vieraamman korvaan. Koko paketti tuntuu muutenkin "teknisesti" tasaiselta. Kuuntelin luureilla mut kuulosti niihinki hyvältä. Kyllä tää sytyttää tietyn tunnelman eikä mikään jää häiritsemään. Voisko vokaalit olla enemmän pinnassa?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee 16.09.2004

Ville Kuitunen - Ikävä Kuolee
Upeeta! Jokalailla upeaa työtä. Kiitos hienosta musiikki elämyksestä. Rumpuosastolla jää kaipaamaan muutosta kovin staattiseen joskin samalla mukavan hypnoottiseen menoon. Mutta kuten joku muukin totesi olis hyvä jos vielä sais kertosäkeet erottumaan säkeistä, ehkä kasvattamalla biitiä tai lisäämällä vaikka haitsu? Mä voisin tykätä kans pienestä (plate) kaiusta tohon bassorumpuun. Mutta kuten sanottu hieno biisi, todella hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas 25.09.2004

Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas
Hienon hypnoottinen tunnelma. Akustinen kitara oli ihan helmi :) Säkeissä jäi kaipaamaan "hengähdys" taukoa, se tois lisää jännitystä. Kertosäkeen vokaalit hukkui ainakin mun korvissa johonkin. Tunnelma antoi jotenkin odottaa että biisi olis kasvanut kertosäkeessä, mutta sitten se kevenikin... toisaalta ovela. Voisko toimia toisinpäin? joku hyvä sähkis riffi? no tosin sittenhän se ei olis enää niin eteerinen tunnelmaltaan... hyvä kokonaisuus kuitenkin ja sai aikaan oikean fiiliksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix) 03.10.2004

Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix)
Sorry, arvostelu unohtui edellisestä. No mut nyt kun meni uusiksi niin painottaisin vielä sitä että jotenki jo mielessäni kuulen rankahkot skitta riffit tossa päällä :) ja aah. Jos et lähde itse kokeilemaan niin antaisiko luvan lähteä tutkiskelemaan?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix) 03.10.2004

Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix)
Hieno biisi, hienot vokaalit , hyvät soundit. Tällaisenaan täyden kympin tavaraa. Mutta kuten jokunen muukin on todennut niin vielä ripaus jotain persoonallista ja selvästi omaa niin mennään jo asteikon yli ja rahaa leipomaan :). Voisko olla vaikka joku akustinen soitin tai sähkisriffi sinne tänne??... kokeile. Kyllä mä tämän "ostan" joka tapuksessa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Under Cover - Ajetaan Sataa 16.09.2004

Under Cover - Ajetaan Sataa
Mun tuli tästä ihan Dave Lindholmi mieleen... eli mun mielstä hyvä juttu. Ja sitäpaitsi tässä jotenki toimii toi olohuone äänitys :) , niin ja se juna räjähtää kyllä ihan luontevasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Helminen - Muistoja 25.09.2004

Joni Helminen - Muistoja
Lajissaan hieno teos. Soundimaailma kuulostaa hyvältä ja laulu on todellakin hallussa! Sanatoistus toimii. Tässähän on kaikki kohdallaan :) Jos jotain muuttaisin niin ehkä sähkiksen soundi vois olla leveempi... mutta ei siihenkään mitään tarvetta liene.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Perfect Day 16.09.2004

Quaint - Perfect Day
Nautinto kuunnella. Koko tuotanto samaa huippulaatua alusta loppuun. Oli pakko ottaa sulle ihan oma asteikko käyttöön että sais sun biiseihin keskinäistä eroa... :) Eli tämäkin ysi on siis oikeastaan kymppi +++. Näitä soisi kuulevansa radioalloillakin! Aaaah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele StAr - Brokenhearted 15.09.2004

StAr - Brokenhearted
Älä vaan lopeta! Tempasi mukaansa, oli aivan pakko kuunnella kaikki biisisi. Pienellä hiomisella näissä on ainesta täyden kympin biiseiksi! Oliskohan mahdollista saada kokeilla tehdä tästä omaa sovitusta?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Mermaid (Featuring Mia) 16.09.2004

North Vibes - Mermaid (Featuring Mia)
Edelleen ihan ekstaasissa! Näistä tulee mieleen herra Cretun tuotanto. Upeeta, paranormaalia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JahDubClub - Aurinkolaulu 25.09.2004

JahDubClub - Aurinkolaulu
Reggaesta tulee aina jotenkin hyvälle tuulelle :) vaikka ehkä noi vokaali osuudet oli paljolti enemmän hiphop tyylisiä niin mitä sitten :) hyvin tuntu juttua tulevan ja tunnelma on kohdallaan. Jotain äänitys/miksaus puolella tarvis kuitenki tehdä, alapäähän lisää potkua? Rytmi osaston soundi kuulosti jotenki lattealta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö 15.09.2004

Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö
Laulut toimii hienosti, sanatkin on ihan hyvät. Kokonaisuus on ok. Jotain soundivalintoja (sello?) voisi vielä miettiä, ei mun mielstä oikein istu (nykyisellään) muuten hienoon kokonaisuuteen. Mutta kaiken kaikkiaan mielyttävää kuultavaa! Ysi vaan siks, että jos antais kympin ei olis enää parantamisen varaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenny - Freedom 16.09.2004

Jenny - Freedom
Vokaalipuolella kaikki kunnossa! Sanatkin toimii. Biisi itsessään on hyvä niinku teidän muutkin, mutta joku tuossa soundimaailmassa kiusaa tässäkin biisissä. Ei sillä että se olisi huono, mutta jotain sille vois tehdä. Ihan ku kaipais tääkin potkua alapäähän :) rumpuja vois tuoda enemmän pintaan? Ja noi sähköset basso soundit mua kiusaa tässä niinku muissaki biiseissä. Niihin vois saada potkua lisää laittamalla kaveriks jonkun pehmeemmän ja tuhdimman basso soundin, jos siis haluu välttämättä säilyttää ton sähkösyyden.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenny - Till Death Tears Us Apart 16.09.2004

Jenny - Till Death Tears Us Apart
Laulut on kohdallaan, taustat jää kaipaamaan jotain... leveempi ja potkivampi/tuhdimpi soundimaailma? Sopisko bassosoundiksi joku enemmän "oikee" basso, joku pehmee ja tukeva? Hyvä biisi joka tapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenny - I Wanna Love You 16.09.2004

Jenny - I Wanna Love You
Kaunis kipale. Soundit kuulostaa hiukan latteilta. Laulujen efektointi vois olla lievempi. Pienellä työllä ihan huippu!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Findance.com Theme 28.09.2004

Jet-z - Findance.com Theme
Hienosti lähtee liikkeelle! Tempaisee mukaan heti alusta ja koko äänimaailma miellyttää korvaa ja on tasapainossa. Tavaraa on just riittävästi ja soi hyvin yhteen. Laulut hoidettu tyylillä ja laadulla, mutta jäin kaipaamaan enemmän energiaa, kiukkua tai voimaa kertosäkeeseen. Tyylipuhdasta herkkua kuitenkin!
9