Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 109 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Compound - Demo 7 11.02.2014

Deviant Compound - Demo 7
Hyvin groovaa. Kappaleessa ++ rakenne, alku menee grooverunnulla ja loppuosassa päästään massiivisempaan nostatusmeisinkiin. Tarpeeksi vaihtelua. Jään oottelemaan voksullisia teoksia mielenkiinnolla, laulusuoritusta parantamaan suosittelen lääkkeitä mahdollisiin selkävaivoihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sikari-Sakari - TOVERIT 28.11.2008

Sikari-Sakari - TOVERIT
Alkuosa ennen 0:42 on meikäläiselle hankalasti hahmotettavissa, mutta sen jälkeen tuleva osio on taas kyllä perin erinomainen. 1:17 tuleva kummitusujellus piristää tunnelmaa mukavasti Soundipuoli on kieltämättä kyllä kovin sega/adlib linjaa. Retrolle löyhkää toki ja positiivisena puolena säästää kuulijan korvia liian karkeilta ääniltä. Magcyver-linjaa tunnut tuovan esiin kiehtovasti uskomattomien rumpufillien kautta. Sijoittaisin tämän 90-luvun alun EGA-grafiikkatason side-scroller räiskintä/tasoloikkapeleihin. Esimerkkinä mainittakoon vaikka Biomenace :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8bit_Samura1 - Space Mercenary 23.08.2008

8bit_Samura1 - Space Mercenary
Alussa ja usein taustalla sekä lopussa toistuva teema tuo mieleen minkä tahansa megaman-kentän jossa on tummat taustavärit. Kiva tempo, kivat soundit ja hyvä nimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Therewolf - Kofeiini 29.04.2008

Therewolf - Kofeiini
Särmikäs teos. Alussa ärsyttää lievästi kun arpit tuntuu hakkaavan melodian päälle. Sen jälkeen ärsyttää hitaasti hyökkäävät soundit puolen välin jälkeen. Sen jälkeen ei ärsytä enää mikään... Paitsi että ärsyttää sittenkin! Kappale on jostain syystä kuitenkin sen verran poukkoilevan mielenkiintoinen, että sen joutuu kuuntelemaan uudelleen. Tykkäsin Game Overista hieman enemmän, muttei tämäkään huono ole. Toivon että paranee vielä kuuntelukertojen lisääntyessä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele menro - The Things Should Have Happened 04.05.2008

menro - The Things Should Have Happened
Pitkästä aikaa tuli mainos oikeaan osoitteeseen. Tykkään erittäin paljon kappaleen tarjoamasta nykivästä menosta ja bassokuviotkin ovat paikoin varsinaista herkkua. Iso plussa myös siitä, ettei biisi jäänyt kokonaisuudessaan ensimmäisen kuuntelukerran jäljiltä mieleen (Sorry, no mental robbery there ;)), kappale vaatii lisäkuunteluita. Sooloilu on taidettu korvailla riffittelykohdilla ja jäin ehkä pienen pientä soolonlirua vaille, mutta ehkäpä kaipuuni osoittautuu turhaksi useamman kuuntelukerran jälkeen. Soundit herättävät ainoastaan positiivisa mielikuvia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekso - Into Action 25.02.2008

Ekso - Into Action
Väsymys ja lievä päihtyneisyys heikentävät olennaisesti arviointikykyäni, mutta tuumaan seuraavaa: Kappale alkaa tosimiesten keilailukilpailupelin henkisesti. Soundivalinnat ja koko sopan miksaus ovat hyvin onnistuneita. Ensimmäinen pianokohta tulee jotenkin hämäävästi puun takaa, muttei kuitenkaan karkoita kuulijaa pois. Hieman yli puolenvälin tuleva pianokomppaus olisi ollut mehukkaampi kunnon rutina-arpeilla tai stringeillä. Loppupäässä tulee positiivisia mielenyhtymiä erääseen ninjapelisarjaan C64:llä. Kerrassaan mehevä ja mielialaa nostattava loppu on kappaleella, tekisi mieli suorittaa muutama ninjapotku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disintegr8 - The Cyborg Fungi of Ganymede Helped Me Get My C64 Back (From The Spaceninjas) 17.01.2008

Disintegr8 - The Cyborg Fungi of Ganymede Helped Me Get My C64 Back (From The Spaceninjas)
Ensiksi pisti hymyilyttämään tämä teos jo nimensäkin puolesta. Sisältä paljastuu myös perin veikeä ja osin kiero sävellys; kun ambientfiilistely ja trancejytke kohtaavat. Kappaleen kansikuva sopii myös erittäin hyvin tunnelmaan, voin melkein kuvitella sen rotatoituvan 360 astetta loopilla. :) Ivan approves.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lancoster Sound - Tinasotilas 12.11.2007

Lancoster Sound - Tinasotilas
Meiningistä tulee osittain mieleen Stam1na, eikä tuo meikäläistä haittaa tippaakaan. Mielenkiintoiseksi koen kuitenkin sen asian, että vaikka kappaleen saa aika pian toistosoitossa kulutettua loppuun, on se silti sen verran hyvä että kuuntelisin mieluiten muutkin tulevan EP:n biisit. Soundit on erittäin mukavan korvia hivelevät. Jos miksausesta itken kuitenkin, niin tuolla alussa tulevat "itämaiset" syntsajutut vois olla vielä enemmän pinnassa, ne on niin kivat! 2:41 on mielestäni erittäin sopiva pituus ottaen huomioon kuinka paljon vaihtelua riffeissä on. Biisinä ansaitsee arvosanan 8, mikseribiisinä... Niin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Farewell To Caethrath 20.09.2007

JauwizD - Farewell To Caethrath
Harras tunnelma. Idän koodari-ihmeiden nimet vilisevät näytössä kehnolla ja läskillä vakiofontilla, jos onni käy, nähdään vielä kerran vihuliaisten spritet niiden nimien saattelemana. Teos ei ärsytä vaan tekee hyvän tuuliseksi. Tietynlaisen arpeggion olisin kaivannut vielä tuohon pääteemaan jossain puolivaiheilla, se ois niin kliseisen juustoista! Bassossahan on jo kivan klassinen oktaavipomputtelu paikoitellen. Ite olisin ehkä vielä tiuhentanut tahtia lopussa, mutta ehkei se kuitenkaan sovi pelaajalle, joka on jo kädet hiessä selvinnyt viimeisistä rutistuksista, eikä enää kestä kuulla loppariruudussa soivaa nopeatempoista tilutusta! Tämä biisuli ehti soida 4 kertaa taustalla loopilla ja komentti syntyi siitä sivutuotteena. Täsmennyksenä vielä: Kappale toimii kuten pitääkin, eli se kyllä muistuttaa ending credits touhuja. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Crystal Quest 30.08.2007

JauwizD - Crystal Quest
Monettakohan kertaa menee nyt loopilla kaiken muun ohessa tämä biisuli taustalla, en osaa sanoa. Osoittanee ainakin sen, ettei ihan heti tule turtumusta tähän tekeleeseen. Soundit on perus jauwzidia, melodia ei ehkä täysin tarraa meikäläistä mukaansa, mutta mahdollisesti lisääntyneiden kuuntelukertojen jälkeen kylläkin. Jalka jokatapauksessa vipattaa mukana. Mielikuvana jälleen kertaa lentoräiskintä, ihme kyllä. Veikkaan että tämä lähes ikuinen lentoräiskintämielikuvani melkein jokaisesta Jauwizin biisistä johtuu "instrumenttien" pitkästä sustainista, iloisesta melodiasta ja suht reippaasta temposta. En osaa selittää miksi. Lentoräiskinnöissä ei ole mitään vikaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maailmanlopun Ravintola - Kesäaamu 20.08.2007

Maailmanlopun Ravintola - Kesäaamu
Melodiassa on tarpeeksi pirteyttä ja pääteemaa jaksaa kuunnella ihan hyvin useankin kerran toistolla. Rumpujen kanssa on välillä kovaa läiskettä jota en ymmärrä, mutta ei se biisiä kuitenkaan pilaa, itelleni ois vaan kelvannut taustalle "suoraviivaisempi" rynkytys, koska pianotaustat ja basso sellaista vaeltelee. Pelin taustalla menisi muutaman tason taustalla ihan hyvin ja nostattaisi tunnelmaa, liika toistettuna tietysti alkaisi hermostuttamaan, mutta se on vallan normaalia. Joku hurjempi leadi vielä loppupuolella ois tehny pali, nostattanut teemaa vaikkapa. :) Typoista ja asiavirheistä saa syyttää väsymystä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Io° - Rebellion 13.05.2007

Io° - Rebellion
Miksaus on mitä on, mutta onneksi touhusta saa tarpeeksi selvää. Riffit on kivoja, se pääriffi on ihan toimiva ja hyvin muistiinpainuva. Jätän miksauksen kommentoinnin sikseen, mutta sanonpa sivussa sen, että biisi vois olla vielä toimivampi jos tempoa hilaisi hieman vielä ylös. Kehitystä on tapahtunut positiiviseen suuntaan vuosien varrella, muistan kuunneelleeni joskus 2003 - 2004 jotain samojen jamppojen lurittelua eri nimiseltä projektilta ja se oli huomattavasti tönkömpää jöötiä tähän verrattuna. :D Pointsit kotiin, jatkakaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Far Away 06.03.2007

Silent Dream - Far Away
Hyvä kappale, hyvä meininki. Vähän rokimpaa materiaalia. Huuliharppusoolo on kappaleen parasta antia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Napalm Minigunner 10.01.2007

JauwizD - Napalm Minigunner
Erittäin erittäin tyylikäs ja "mehutteleva" intro. Leadisoundi on mannaa, pakko tykätä. Myös kuusnepa-tyylisen arpeggion ensiesiintyminen(?) JauwizD-tuotannossa yllätti positiivisesti. Osittain progehtavat melodiavaihdokset piristävät minua myös. Avaruuteen sijoittuvasta alien beat'em'upista on selkeästikkin tässä biisissä kyse. Turpaan vedetään niin että raikaa ja korvia miellyttävät kumahdukset tulevat jonkun kuvitteelisen konsolin saattelemana korviin. Kenttä voisi olla ihan hyvin "1-1", koska alkuintro niin mukavasti toimintaan anoo. Sävellyksenä tunnistaa JauwizDiksi, hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - retreat music 29.12.2006

the machinist - retreat music
Kas kas, rumpusamplet uusittu. Sama homma meneillä itellänikin. Tuttua ja turvallista machinistia, tykkään biisistä. Alun kitaratilut on tosin aika pohjassa, ei meinaa saada selvää. Biisi on myös miksattu aika kovalle, ja tuntuu siltä kun suuri osa soittimista särkisi yli. Nämä puutteet miinustettuna on ihan tiukkaa kamaa. Ainiin, se vaihto (1:54 - 1:56) siinä välissä on jotenkin outo, mutta kaippa siihen tottuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spleeter - Groovy Bastardo 21.11.2006

Spleeter - Groovy Bastardo
Groovya on, ei voi muuta sanoa. Ihan loistava mehutus, hyvät soundit ja mukavat melodiat. Valitettavasti kappale ei ole tämän pidempi ja mitään varsinaista nostatustakaan ei päästä kuulemaan. Kyllä tälläinen pelin tai demon taustalla menee ihan mukavasti. Arpeggioista ja groovaavasta meiningistä suurin osa mielikuvituspisteistä 1:00 paikeilla tuleva tesnosoundi ei ihan uponnut, muttei täysin kuvottanutkaan. Pitääpä vielä pikaiseen kuunnellu muutkin läpi, jos jotain herkkua löytyisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Motorcycle Jump Challenge 16.11.2006

The Kentmiller Experience - Motorcycle Jump Challenge
Ensimmäinen piste tulee virvelisoundista. Itse kappale on soundeiltaan osin askeettinen, eli aika vähän on elementtejä päälekäin, mutta tästä huolimatta toimii yllättävän hyvin. Pienet pointsit myös tuollaisesta mielenvikaisesta pitchleadista, sen samplen olisit tosin voinut ajaa jonkun 8-bitittäjän läpi. :/ Mielenkiintoinen lopetus biisissä. Ei hullumpaa, itse toki suosin karumpaa soundia melodiaa kuljettavissa elementeissä, mutta kyllä tämä hyvin näinkin menee. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Kantonen - Seraf Apollon 16.11.2006

Belz Krov - Kantonen - Seraf Apollon
Alun melodia oli ihan viihdyttävä, sitten räjähtävä epäselvä ja voluumiltaan kova diskanttipuuroaalto yrittää viedä itseään läpi korvistani. Tämä oli puolestaan epämielyttävää. Soundit on vähän liian gain/noisea meikäläisen makuun, soundi etenkin kitara-instrumentissa kuulostaa tosin siltä, että olisivat varmaan aika cleaneja ilman tuota gain/noise filtteriä. Hieman liian epäselvä kappale minulle tartuttavaksi, mutta kaippa tällekin kuuntelijoita löytyy. Introsta ehdottomasti isoimmat pisteet. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele KLIPALUIBISII!!!11 - Juosten vaihtuu taustamaisema (VARO, ROBOTTI!) 01.10.2006

KLIPALUIBISII!!!11 - Juosten vaihtuu taustamaisema (VARO, ROBOTTI!)
Tätä kuunnellessa kuvittelen olevani rambomainen ihmemies. Ammun sarjatuliaseella ja viskon erivärisiä pommeja. Pystyn kuvittelemaan musiikin alta kuuluvan aseiden paukkeen ja väärintekijävihollisten kuolinhuudot. Mukava looppikin, ei käy heti tylsistyttämään. Sinänsä varma veto käyttää samaa sointikuviota pohjana, koska eipä 30 sekunnissa kerkeä tarjoamaan tarpeeksi toistoa ja kasvatusta, jos nojaa useampaan eri sointukuvioon. Mut joo, sankarifiilishän tästä tuleepi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - Arp Flux 15.09.2006

the machinist - Arp Flux
Humppakomppilähtö toi ehkä asteen koomisuutta, mutta eipä tuo olennaisesti menoa haittaa. 1:03 -> 1:29 taattua Machinistia, niin paljon kerroksia soundimaailmassa että sydän vallan lämpiää. 2:00 alkaa mehukas arpeggio joka lisää kyseisen osaan rauhaisaa etenemistä. 3:23 alkava kohta on myös mukavan mahtipontinen. Kappaleen yleistunnelma on raskaan ja alakuloisen tuntuinen, mutta eihän jokainen biisi voikkaan mikään hilpatihippan olla. Minkäänlaista varsinaista koukuttavaa päämelodiaa ei biisi tarjoile, tuskin se oli tähän sopinutkaan. Varsinaista sooloa jäin osin kaipaamaan. Loppupuolella tuleva leadikitara on aivan liian piilossa. Soundit on aika crispit, eikä alataajuksia paljoa tarjoilla. Ei kummempi teos, en pidä projektin parhaimpana, mutta lupaan yrittää kuluttaa tämän puhki, vaikken vielä edellisissä biiseissä ole onnistunut. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - Spatial coffee anomaly 14.09.2006

the machinist - Spatial coffee anomaly
Eroaa aika rankasti edellisestä tuotannosta juuri siitä syystä, että kappale tuntuu sopivan enemmän yötuntien työskentelyn ohella soivaksi taustamusiikiksi. Tunnelma on vaanivaa. Kitarainstrumentin poissaolo aiheutti kyllä suuren pettymyksen, mutta tiedä sitten olisiko sitä tälläiseen biisin kuinka hyvin voinut sovittaa. Pituus on hieman lyhyt, mutta biisi kestää mukavasti looppia. Tämän arvostelun aikana lienee sointu jo lähelle kymmentä kertaa taustalla. SID-soundia on loppujen lopuksi käytetty aika maltillisesti, mutta en käy kieltämään eikö se tunnelmaan sopisi. Jätän toistaiseksi arvosanan harkintaan, katsoo jos vielä paremmin avautuisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Titled 06.08.2006

Chromatic Dark - Titled
Taidokaasti soitettu ja hyvin sovitettu kappale. Melodiakulku ei äkkiseltään kuulosta milään tavattoman omaperäiseltä, mutta ajaa asiansa hyvin ja jätti ainakin minut hetkeksi koukkuun. Mukavia rytmikikkoja riffeissä siellä täällä, se on aina kivaa sekin. Laulaja hoitaa myös osuutensa erinomaisesti, sopii siis biisiin hyvin. Harmi että äänenlaatu etenkin kieli ja lyömäsoittimien puolesta on ainka tunkkaista, olisin mielelläni nauttinut näin hyvästä kokonaisuudesta hieman paremman soundin kera. Melodia on myös tarpeeksi toimiva kestääkseen lopussa olevan modulaation. Keep On Rottin'

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Shot into the Head 10.07.2006

The Zombi - Shot into the Head
Alku lähtee käyntiin tiukalla rykimisellä, jonka jälkeen päästään sahaamaan varsin herkullista riffiä josta tulee osin (hyvin etäisesti) mieleen eräs kohta Panteran By Demons Be Drivenistä. Tämä kakkosriffi on kyllä erittäin herkullinen, pakottaa kuuntelemaan uudelleen ja uudelleen. Soundeiltaan biisi on huomattavasti aiempaa laadukkaampaa. Enpä kyllä saa päähäni mitään osa-aluetta missä oltaisiin menty metsään, toimii hyvin, toimii erittäin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavenlytrolls - It´s a Troll inside you 07.08.2006

Heavenlytrolls - It´s a Troll inside you
Pääasia että pojilla on hauskaa, siitä tässä kai on kyse. Laulajan tunteikas äänihuulien goatsettaminen tuo etäisesti mieleen Robert Plantin ja muutaman Zeppelin biisin jossa se ujeltaa melkein puolet kappaleesta, hrr... Äänenlaadun huonoudessa ette täällä kappaleella silti vielä vie mikserin voittosijaa. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - warp 20.06.2006

the machinist - warp
Jälleen kerran taidokkaasti sovitettu ja soitettu tosimiehen toimintaralli. Kappale nojaa aika vahvasti yhden teeman varaan ja varsinaiseen tilurevitykseen ei missään vaiheessa päästä. Eipä siinä kuitenkaan mitään, biisi sopisi erinomaisesti minkä tahansa rankan räiskintäpelin taustamusiikiksi kuin [insert a random metafora here.] Sävellys ja sovitus toimivat sen verran hyvin, ettei tähän ihan hetkessä tylsisty joten siksi aivan loistavaa kamaa pelimusakäyttöönkin. Minulle on kuitenkin tärkeintä että julkaisit uuden laadukkaan kappaleen, kun kuitenkin aikamoisena kulutustavarana tulee tuota sinun musiikkiasi kuunneltua. Lopuksi onnitteluni viikon biisivalinnan johdosta. Toivottavasti tämä viimeistään herättelee kohderyhmästä kiinnostuneita ihmisiä tajuamaan tälläisen loistavan ja ilmaisen yhden miehen SID Metal pumpun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disastrous Utopia Slave Masters - Kapteeni Ripuli 20.06.2006

Disastrous Utopia Slave Masters - Kapteeni Ripuli
... Jos edelleenkin sivutetaan nämä ällöpyllyfantasianimet millä kappaleitanne välillä siunaatte, niin edelleen on toimivaa ja taidokasta rimputtelua. 1:06 -> 1:21 välinen blueskohta on aivan helvetin tyylikkäästi saatu väliin sovitettua. 1:28 -> 1:38 oleva kitaraleadi on hiukan liian alhaalla. Tällä kertaa osuitte heikkoon kohtaani, tykkään nimittäin tälläisistä teemoitetuista genresekamelskista, jotka sotivat perinteistä crossovermeininkiä vastaan. En tarkalleen tiedä kuinka monta jäsentä tässä DUSM:ssa soittaa, mutta taitavia persoonia tuntuu olevan, uraa löytyy näillä taidolla varmasti. Jos fanipohjaanne haluatte kasvattaa, niin kannattanee varmaan mainita että soitatte myös tälläistä genresekamelskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disastrous Utopia Slave Masters - War Metal Aamen! 30.05.2006

Disastrous Utopia Slave Masters - War Metal Aamen!
War metal my ass. Kappale on genresekamelska folkkia, power metallia ja hissimusiikia. Soundeiltaan täysin tunnistettavissa DUSM:n musiikiksi. Täysin virhevapaata soittoa hyvillä melodioilla. Soundipuoli pelaa mukavasti. Ehdottomasti omaperäinen sävelmä. Ei tämä nyt ihan tikkaribiisin tasolle yllä mielipuolisuudessaan, mutta hyvää musiikkia joka tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Damn it, I did it again - Otappa siitä... 07.11.2006

Damn it, I did it again - Otappa siitä...
Jos projektin tulevat biisit on sävellyksellisesti samaa luokkaa, niin faniudun sataprosenttisella varmuudella. Kunnon hepuloivaa Progressiivisen Sinfoniallista Black Metallia. Ja vaikka genremääritykseni heittäisikin nyt perseelleen, niin hyvää se silti on. Pelästyin esittelytekstistä kohtaan jossa puhuttiin kunnolla miksaamisesta. Kyllä tää jo vallan mainiosti mulle näinkin putoo, kappalerakenne jaksaa pitää mielenkiinnon yllä. Jään odottelemaan materiaalia. Jatkossa vois toki olla pituuttakin vähän lisää. Tää menee kyllä ihan mainiosti ilman voksuja. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Green Plains 30.05.2006

JauwizD - Green Plains
Taustan FM-soundilta kuulostava hyvin rytkyttävä bassomatto tuo mieleen aina Tyrianin, joten biisin alku on selkeää alusräiskintää. Teemana tässä kohdassa selkästikkin ns. kotimaailmakentän pelastusoperaatio. 1:20 aloittaa alus hurjan syöksykierteen pilvien läpi kohti maan kamaraa samalla maankamaralla olevan ilmatorjuntatykin pateja väistellen. Alus tekee onnistuneen pakkolaskun jonka jälkeen sankari taistelee hetken aikaa miekan kanssa ylisuuria hyönteisiä vastaan. Miekan kanssa siksi, että 1:52 alkavasta "Jousikohdasta" tulee mieleen SNES:n ensimmäineMn Zelda-peli. Ei siis mitenkään suoran ripoffmaisesti, mutta hyvällä tavalla. Lopuksi sankari poimii ehjän generaattorin asentaa sen alukseensa ja palaa pilvien tietämille antamaan vääräoppisille tunkeutujille elämänsä opetuksen. Melodiat ei pompi ehkä niin hervottomasti kuin aikaisemmissa biiseissäsi ja kokonaisuus on hyvin hallussa. Hyvin sie vedät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Stone Sword 07.05.2006

JauwizD - Stone Sword
Ylhäältä päin kuvattu avaruusräiskintäpeli jonka kenttämusa on ajastettu tiettyihin erikoistapahtumiin. Sellaisesta pelistä tämä on. Kenttä esiintyy pelin puolessavälissä, kun ekan episodin loppuvihollinen on kaapannut sidekickisi. Elikä tämän biisin parissa jahdataan ekan episodin lopparia, toistamiseen! Hyvän leadisoundin olet saanut, tuo nätisti vibraava ja rouskuva leadi on kyllä lähelle meikäläisen sydäntä. Basso pomppii paikoitellen oikein hektisesti. Tulee kiinnitettyä huomiota tuohon bassoon, kun itse tekee aina sellaisella peruskaavalla. Biisi kestää kuunteluita (nyt menee n. 7 kerta) joten se kuvitteellinen kenttä voisi olla suhtalaisen vaikeakin. Tai! vielä parempaa: Tämä biisi voisi esiintyä useammassa levelissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roskaa - Hissimusiikkia 07.05.2006

Roskaa - Hissimusiikkia
Heh, meinasin itsekkin tehdä samanlaisen dynamiikkasäädön omaan kilpailubiisin, saadaksen autenttisuutta. Mutta ajatteli sittenkin olla rehellinen. Kävisi erittäin hyvin hissimusiikista tämä. Lopun tyhjyyttä olisi voinut lyhentää. :p

Kommentti kappaleesta Kuuntele Living Shadows - Flames/Burning me 30.04.2006

Living Shadows - Flames/Burning me
Laulaja ei kyllä suoriudu tästä kappaleesta yhtä kunniakkaasti kuin tuosta Stay Away biisistänne. Eli hieman pomppaa ilkeästi meikän korvaan pariin otteeseen tuo laulu. En osaa analysoida miten, mutta pomppii kuitenkin. Pienellä treenamisella saa kaveri äänensä aika lähelle Anselmon Philiä kyllä. Tuossa "Burning Me" kohdan panterarifissä olisi voinut ehkä tuplata kitaran. Ja olipa tuo riffi oma suosikkikohta koko biisistä. Soolo oli yleisesti ottaen tylsähkö, ja soolokitaran äänikin aika tunkkainen. Muutoin ihan OK menoa, muttei kyllä tälläisenään sytytä vielä meikäläistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 18.04.2006

The Noose - Reason
Tämä kolahti ehdottomasti biiseistä eniten, johtunee varmaan siitä että biisissä olin nopein tempo eniten melodiaa ja potkua noin muutenkin. Ihanan härskisti olette repineet kaikki parhaimmat kliseet bodomilta, meininki on samaa kuin Something Wildillä. Olenko ainoa joka on kuulevinaan pientä epävirettä kitaroissa? Kyllä tämä plagioiva perseelle potkiminen joka tapauksessa meikäläiseen paremmin uppoaa kun nuo teidän hieman hempeilevät kilpakumppanibiisit. Oikeastaan voisi luulla, että tämä on eri bändin jälkeä, tosin laulajan rääkyminen hoituu samaan malliin muissa biiseissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disastrous Utopia Slave Masters - sad child and a lollipop 02.05.2006

Disastrous Utopia Slave Masters - sad child and a lollipop
Uskomattoman kaunis kappale. En yleensä edes vaivaudu kommentoimaan kyseenalaisen nimen omaavia teoksia, mutta nyt oli niin nätin nyrjähtänyt sävellystyö, että tulee ihan liian hyvälle mielelle tätä kuunnellessaan. Eipä tule minulle kyllä mieleen tikkarit saatikka lapset, mitä nyt välissä samplet yrittää sieltä hyökätä. Kyllä tämä on selvästi erittäin kovan tasoloikkaräiskintäpelin musiikkia. Biisi toimii erittäin hyvin ilman lauluja. Toisin kuin Ignorant Goat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD Tracker - Into the World Beyond 04.05.2006

JauwizD Tracker - Into the World Beyond
Kuten artistisivullasi 4.5.06 lukee "Joskus välillä on mukava rentoutua vanhan kunnon Impulse Trackerin parissa." Kuulostaa todellakin siltä että tämä on tehty hyvin rentoutuneessa mielentilassa. Soundit mukavan pehmeät ja ystävällisen kuuloiset. Tässä selkeästikkin mennään sidescrollernäkymästä käsin taivaassa jossa pitää työnnellä palikoita pois pilvien päältä, jotta päähahmo pääsee etenemään tasoja pitkin ruudun vasenta reunaa kohden (jossa luonnollisesti exit.) Lisäksi pitää löytää kolme avainta ja ratkaista pari logiikkapuzzlea. Tälläinen musiikki kun olisi tuollaisessa tilanteessa taustalla, niin ei ainakaan meikällä ihan niin nopsaan käämit palaisi, kuten joskus silloin lapsuudessa erään Solomon's Key-pelin parissa...(...) Kyllä tässä samaa meininkiä on mitä tuossa sun pääprojektissakin. Rauhoittavaa pohdintamusiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Turbo Sheep 05.02.2006

Ivan Dolowitz - Turbo Sheep
SID rouskuu toisinaan. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Turbo Sheep 03.02.2006

Ivan Dolowitz - Turbo Sheep
Kiitos, oi kiitos näistä suurista sanoista. Ivan setä liikuttui. :) Lisää luvassa. Toi ZooMin efektori otti loparit, joten palasin transistorivahvistimen ääreen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - psalm 6581 03.02.2006

the machinist - psalm 6581
Hartaat sunnuntai aamuni taitaa tulevaisuudessa alkaa tämän kappaleen säveltämänä. Mukavat soundit ja melodiat. Kaiussa ei ole säästelty ja äänitila on muutenkin läpi biisin mukavan harras. Runttaus alkaa perin hienosti. Jos tästä jotain eteenpäin rakentavaa yrittää ruotia, niin... Noh. Rumpusoundit on tietty geneeriset, mutta kun minulla on tapana antaa se anteeksi tämän genren musiikissa. Melodia on hyvää laatua, ei ehkä koukuta kuten hitti, mutta eipä ole tuo ykkösvaatiumkseni tämän sortin biiseissä ollutkaan. Paiskataan numerolla 9. Jatka hyvää työtäsi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kokoelma 2 summer - Shoot to Kill 23.03.2006

Kokoelma 2 summer - Shoot to Kill
Ja yksi pointti, joka meni täysin allekirjoittaneelta hukkaan... Mitä tekemistä tällä on "kevät musiikin" kanssa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kokoelma 2 summer - Shoot to Kill 23.03.2006

Kokoelma 2 summer - Shoot to Kill
Yhden teeman kierrätystä. Pianosample aika kuivahko. Kitara tai mikä lieneekään, loistaa epäautenttisuudellaan. Lisäksi snarefillit leviää vasemmalta oikealle miten sattuu. Kyllä se nyt vain niin on, että jos meinaat peliin säveltää musiikkia, niin pitäisi sen kestää useampikin kuuntelukerta, siksi esim. tuon saman teeman kierrätys on melkoista raiskausta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sawon Mafia - Everybody Get Down - update mix#2 24.02.2006

Sawon Mafia - Everybody Get Down - update mix#2
Kuuntelen ja kommentoin vain tämän uudelleen miksatun. Ei riitä innostus ruveta syventymään miksauksen eroon, varsinkin kun on juuri itse hinkannut paria omaa tekelettä korvat vereslihalla. Asiaan. Ensimmäinen erittäin iso piste tulee laulusta. Mikserissä olen törmännyt muutamaan varteen otettavaan funk/funk rock -pläjäykseen. Jokaisessa vokaalit ovat painottuneet sinne kimeämmän ja korkeamman äänen päätyyn. Teillä on jo hieman kunniotusta funkin alkulähteitä ajatellen. Mukavan ääni, vaikka saisikin olla matalampi, vieläkin. Riffit runtelee mieleni terveeksi. Mukavan crisp virvelisoundi sekä taputussoundi myös. Kaikin puolin menevä biisi, pitänee lisätä Ivanin seal of quality-listalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Mystical Plateau 24.02.2006

JauwizD - Mystical Plateau
Tämä on pakko arvostella jotenkin fiiliskohtaisesti, saatikka teknisin/miksauslaatu-perustein. Tämä kun todella sopii taustamusiikiksi, ja hyvän tuulista sellaista vieläpä. Kappale muistuttaa jonkun geneerisen (mutta ah, niin laadukkaan) seikkailupelin teemaa aina tuonne ~2:14. Sen jälkeen biisi muistuttaa jonkun Tyrianin kentän taustamusiikkia. Ja Tyrianihan on helvetin kova peli, joten siitä lisää mielikuvituspisteitä. Kyllä saisi leveldesigneri tehdä aika vaikean kentän tai usemman samaa taustamusiikia käyttävän kentän, ennen kuin alkaisi kyrsimään tämä rallattelu. Hyvää työtä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele World Most Foolest Songs - Peppu Sheikkaa tän tahtiin 12.03.2006

World Most Foolest Songs - Peppu Sheikkaa tän tahtiin
En suosittele kenellekkään musiikista erityisesti pitävälle. Muuten ihan mielenkiintoinen tuttavuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 20.09.2007

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Pidän kappaleesta paljon. Harmi vain että miksaus on tässä niin kehno, ei pääse runtukohdat oikeuksiinsa. Livenä erittäin kiva. Syvempaa analyysia on turha toivoa, hyviä biisejä ei uskalla pilata liialla tutkimisella!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Valintaansa yhä etsivä 10.12.2005

Murtuma - Valintaansa yhä etsivä
Näistä teidän mikseriin kontribuutioista tämä on ehdottomasti parhain. Maukkaita riffejä ja muutenkin hyvät soundit. Vokaaliosuudet erittäin hienosti hoidettu, hienoiset vibrat laulussa lisäävät touhuun vielä oman mukavan lisäarominsa. Osittain tuli mieleen niistä vibrakohdista vanha suosikkini: Iron Maiden. Hyvää musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 07.12.2005

Keisari - Toinen meistä
En ole juurikaan tämän tyylisen musiikin kova fani, mutta täytyy nostaa hattua hyvästä miksauksesta ja siitä, että jos kuulisin tämän radiosta, olisin aivan varma että kyseessä on Apulanta. Laadukasta musiikkia omassa luokassaan varmasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morphidian - DTD 01.12.2005

Morphidian - DTD
Hyvät soundit, hyvä miksaus ja kappale kasvaa kiltisti loppua kohti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morphidian - DTD 01.12.2005

Morphidian - DTD
Harvoin olen törmännyt musiikkiin, josta pidän heti ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen, ottaen erityisesti huomioon sen seikan, että tämä ei liippaa lähellekään sitä genreä jota normaalisti kuuntelen arjen mitättömiä rutiineja suorittaessani. Harvoin käy myös niin, että en useiden kuuntelukertojen jälkeen pysty kirjoittamaan mielestäni ytimekästä arvostelua. Joten menen nukkumaan ja kuuntelen tuotoksen huomenna herätessäni. Mikäli tämä toimii vielä silloin, ruodin tuotosta tarkemmin ja palautan tarkemman arvostelun arvosanan saattelemana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIDI Metal Machine - No Need for a 3D Card 10.12.2005

MIDI Metal Machine - No Need for a 3D Card
BIO MENACE ja hulmuava takatukka. Miksei myös satunnainen SNES:n sidescrollerräiskintä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Unlucky Situation 27.11.2005

nots - Unlucky Situation
Tästä saisi ihan toimivan biisin jos tempoa nostaisi hieman ja kitararaidat olisivat oikeat. Miksauksessa ei juurikaan vikaa. En saa enempää irti itsestäni tai kappaleestasi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensio Poidokoff - The general SID-song 08.11.2005

Ensio Poidokoff - The general SID-song
Haluan 8-bittisen elämän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensio Poidokoff - Marsu lumen armoilla 08.11.2005

Ensio Poidokoff - Marsu lumen armoilla
160 Kbps ei tee oikeutta Pankratoville. Parempilaatuisen version kuulleena tunnen tämän marsusankarin oikean ahdingon ja voiton riemunkin. Silti. Kappalehan oli klassikko jo ensimmäisestä midiblockista lähtien!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Beware The Zapper! 25.12.2005

Ivan Dolowitz - Beware The Zapper!
Kyseessä on edelleenkin 80-luvun pelimusiikkia fiilistelevä projekti. Mene ja tiedä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Beware The Zapper! 06.11.2005

Ivan Dolowitz - Beware The Zapper!
asvp: Totta, Jos löydät mp3-soittimen joka osaa loopata biisiä ilman sitä pientä taukoa, ymmärät miksi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cancel - Fluid 06.11.2005

Cancel - Fluid
Ihana ääni. Lisää pisteitä olisi ropissut jos biisissä olisi ollut enemmän soittimia ja kunnon vuodatuskohta. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele COLLECTION WHIT SOME selection - Finall Statement end for this album 22.11.2005

COLLECTION WHIT SOME selection - Finall Statement end for this album
1. Yksitoikkoinen. Eli saman teeman kierrätys. 2. Mikäli käytetään samaa teemaa, on sitä lupa "kasvattaa" uusilla elementeillä (leadisoundit, jouset jne...) 3. Piste siitä, ettei tuotos ollut tämän pidempi. :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele COLLECTION WHIT SOME selection - heavy story intro 5k 22.11.2005

COLLECTION WHIT SOME selection - heavy story intro 5k
Tässähän oli syvyyttä verrattuna "Finall Statement end for this album"-kappaleeseen. Sävellys aika omituinen. Soundit kieltämättä karseat. Ihan näin mielenkiinnosta, millä softalla säveltelet biisisi?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Journey to Subdimension 14.10.2005

JauwizD - Journey to Subdimension
... Ja perin pornoileva melodinen bassotus lämittää mieltäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Journey to Subdimension 14.10.2005

JauwizD - Journey to Subdimension
Pelasin tuossa viikko sitten loistavan vm. 2004 olevan pelin läpi (useampaan otteeseen.) Mikäli tämä kyseinen peli (Cave Story) tulee saamaan jatkoa, tätä pitäisi kaupitella siihen taustamusiikiksi! Suosittelen muuten kyseistä peliä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glamorize Nothing - Phenomenal Sound 14.10.2005

Glamorize Nothing - Phenomenal Sound
Alun säröleadi on liian tuttu jostain, en vain muista mistä. Tämä biisi on varmasti tehty ennenkin, ehkä myös astetta paremmalla tuotantolaadulla. Enkä nyt väitä, että tämän biisin miksaus ja sovitus olisi mitenkään pyllylleen vedetty. Soittotaidoista ei voi valittaa. Laulaja voisi olla mielestäni astetta agressiivisempi. Ei ehkä täysin tehnyt vaikutusta minuun tämä kappale, mutta mikäs siinä, jotkut saattavat hyvinkin pitää tämänkaltaisesta musiikista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Ring aus Feuer 22.09.2005

Sigkk - Ring aus Feuer
Helvetin hieno ja kaikin puolin tarkasti suunniteltu kappale. Tuo puhtaalla laululla varustettu osuuskin on ihan kelpo, tosin olisi voinut olla vaikkapa kovaa ja korkealta se. ;) Muutamiin kohtiin pystyn kuvittelemaan syntikan, eli sitä jäisin itse enää toivomaan. Riffit toimii! (Mukavia etenkin ne puolisävelaskelta menevät left-right kitara leadit, vai miten kuuluukaan se sanoa.)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - xiit 10.09.2005

the machinist - xiit
Tämän biisin olisi pitänyt olla Jets'N'Gunssin soundtrackillä. Taattua laadukasta humppaa kuten aiemminkin. Miksauksesta sanainen, tuntuisi siltä että olet jokaisessa biisissä miksannut kitarat aika hiljaiselle. Ei siinä mitään, kyllä minä ne riffit sieltä erotan kun tarkkaan kuuntelen, mutta, niin. Enpä mene oikeita mielipiteitäni liikaa tuputtelemaan kun voi kuitenkin olla että useamman mielestä miksaus onkin osunut nappiin. Sekavia puhun, tehtäväsi on yrittää saada tästä selvää. Hyvä biisi jokatapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - supaflex 12.08.2005

the machinist - supaflex
Onko kenties tultu kuunneltua Machinaen poikien soundtrackki pelistä Jets'N'Guns? Jos pelille tulee jatko-osa, pitäisi tämän kappaleen olla jossain räiskinnän täytteisessä kentässä. Kitaroissa erittäin mukavaa rytmikikkailua, josta pidän erityisesti. Myös jo pelkkä SID-leadi on perin veikeä. Osittain tulee alkukohdasta mieleen Children Of Bodom. sehäs nostattaa palavaa rakkauttani tätä kappaletta kohtaan entisestään. Rummuissa hieman omituinen särinäsnare-filli mutta kaiken kaikkiaan se sopii tunnelmaan mukavasti. Ja kun on lyhyesti virsi kaunis, niin pisteitä ropisee. Kuvitellaan että antamani numero kymmenen olisi oikeasti kymmenen ja puoli, sillä mikäli kannuja hakkaisi lihaa ja verta oleva Tursas, niin silloin viimeistään pyhittäisin numeroksi puhtaan kympin. Soittolistalleni painuu ikuisesti tämä. Kiitos kontribuutiostasi mikseriin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sähköinen Ekstaasi - Verta kentälle ( urheilun vihaaja ) 31.07.2006

Sähköinen Ekstaasi - Verta kentälle ( urheilun vihaaja )
Teidän kappaleistanne toinen kestosuosikkini, ei ehkä sävellyksenä yhtä letkeästi groovaava kuin tiukka hittinne "Kalevi II" Alun sähkökitarasoundi kuulostaa aluksi ihan gainin läpi ajetulta sellolta, eikä siinä mitään, pidän itse sen tapaisesta soundista myös. Aika harvoin arvostelen kappaleessa sanoituspuolta, mutta täytyy myöntää, että tämä kappale on suurimmalta osin suosikkini nimenomaan sen takia. Kertosäe on kerrassaan loistava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sähköinen Ekstaasi - Astronaatti 07.07.2005

Sähköinen Ekstaasi - Astronaatti
Ensimmäisenä tulee mieleen Black Sabbath, täytynee tosin häpeäkseni tunnustaa, etten ole läheskään kaikkea BS:n tuotantoa tosin kuunnellut. Kitara + bassokuvio on kuin funkista konsanaan ja sehän uppoa minulle erinomaisesti. Taidanpa siirtyä seuraaviin kappaleisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele pimeyden lamppu - sleepmatt is coming 05.07.2005

pimeyden lamppu - sleepmatt is coming
Kyllä se lyhempi versio oli ehdottomasti parempi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele pimeyden lamppu - nukkumatti tulloo 05.07.2005

pimeyden lamppu - nukkumatti tulloo
Hahah. Sehän pysyi jopa hetken hanskassa. Pisteet taiteellisestä näkemyksestä ja kappaleen pituudesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - 8 Alas 21 29.07.2005

Ivan Dolowitz - 8 Alas 21
Oikein muistanet. Mukavaa että pidit. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - 8 Alas 21 04.07.2005

Ivan Dolowitz - 8 Alas 21
sikki-six: Joo Zoominhan se oli. Itse taasen rakastan tuota särösoundia, mutta jokainen tykkää... Mistä tykkääkään. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MORTYFEAR - I Rather Die and Burn in Hell 09.07.2005

MORTYFEAR - I Rather Die and Burn in Hell
Saatanan hyvää ja kaikenlisäksi ilmaista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonesaw - Pathological 09.12.2005

Bonesaw - Pathological
Kuuntelin tuotoksen useampaan otteeseen, joka on minulle epätyypillistä. Näin seitsemän kuuntelukerran jälkeen voin tiivistää päälimmäiset ajatukseni seuraavasti: Plussat: Hyvä miksaus. Hyvä laulaja. Mielekkäät soundit kitarassa. Loppu oli hilpeä. Kappale oli tarpeeksi nopea. Kappale oli sopivan mittainen. Miinukset: Riffimelodiat eivät juuri herättäneet niskalihaksiani. Soolo miksattu aika alas. Tässäpä kaikki mitä sain tuotoksestanne irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Pirate Song Aaargh 15.09.2005

Bonefleshdolls - Pirate Song Aaargh
Runsaasti viskiä ja sikaria nauttineet Eläkeläiset-yhtyeen jäsenet päättävät yrittää säveltää ja soittaa krapulassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Love Ambassadeurs - Every day every night 28.11.2005

The Love Ambassadeurs - Every day every night
Erittäin groovy tuttavuus. Kaikin puolin kympin veto, mutta laulu olisi saanut olla pari oktaavia matalamalla. Funkki kun kuitenkin on alunperin mustien musiikkia tietääkseni ollut. :p

Kommentti kappaleesta Kuuntele miarf - scroll of butterflies 08.05.2005

miarf - scroll of butterflies
Kaunista. Pari hilpeää soololirua vakuutti minut lopullisesti. SIDin rutinaa havaittavissa mukavan paljon. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Excreta - Take The Blame 05.07.2005

Excreta - Take The Blame
Burzum ja itkevät partakoneet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teel64 - Nykyinen Virta 15.11.2005

Teel64 - Nykyinen Virta
Teemalleen omistautunut kappale, eli eipä tuo taustalla rutiseva bassolinja kovin yllättäviä käänteitä tee. Saman kuvion toisto tekee kappaleesta hieman lyhyempi ikäisen, mutta soundivalinnat ovat paikoitellen perin herkullisen kuultavaa. Kaikki hyvät SID-biisi kliseet on mukana, lukuunottamatta Hubbardmaista ylivuotavaa leadisoundia. Hyvistä soundeista, mutta yksitoikkoisesta teemasta ja lyhyestä kuunteluiästä johtuen, lämäisen numeroksi turvallisen seiskan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - The Retro Beat 02.11.2005

JauwizD - The Retro Beat
Tunnelmaa tosiaan on. Itse jäin kaipaamaan polyfonisempaa esitystä, mutta tuo kristalliluolatunnelma hoituukin paremmin lähes yksinäisellä kaikukilkkeellä. Eipä irtoa muuta kommenttia nyt minulta vaikka miten revin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaukola Productions - filthy bastard - the deaths lustrous eye 21.10.2005

Kaukola Productions - filthy bastard - the deaths lustrous eye
Kokeilin ensikertaa näin aamulla generoida satunnaisen soittolistan metalli-genren biiseistä. Tämä sattui listan ensimmäiseksi ja ihmettelin tuossa aamiaista tehdessäni, että kuka äpärä on laittanut Filthiä mikseriin. Taisin siis erehtyä. Hyvä biisi, näin kerran kuunneltuna. Vokaaleista isot pisteet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele I MY NINTENDO - Swing it like a kanin 12.05.2005

I MY NINTENDO - Swing it like a kanin
Hyviä soundeja, mutta melodia oli mielestäni liian yksitoikkoinen.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele hukka64 - NTSC 8580 05.07.2005

hukka64 - NTSC 8580
En pisteytä, koska en tiedä juuri mitään tälläisestä musiikista. Laitteistoympäristö on toki tuttu, mutta en ole tottunut siihen, että sillä tehdään melodisesti niukkoja itseääntoistavia patterneita. Ei silti pahinta kuulemaani musiikkia kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MistAge - Boyz n girls 02.05.2006

MistAge - Boyz n girls
Oh, my, god... Olen tässä jo biisihaulla etsinyt funk metal genren täyttävää biisiä. Näistä kaikki edelliset ovat olleet muka hauskasti genretettyjä kurapaskasikiöliimapurkkituotoksia. Tämä on ihan oikeasti funk metallia, ja vieläpä hyvää sellaista. Ainoa toinen funk metal kokemus tähän mennessä on tullut Extremeltä, mutta niillä olikin sellainen kikkelihevimäisempi ote. Tälläistä rankempaa keski- ja matalaäänisen laulajan luotsaamana kulkevaa funk metal rytkettä olen etsinyt jo liian kauan. Ja tämä on nii-ii-iin hyvää. Pakko kuunnella muutkin kappaleet jos vaikka uppoisi. Kiitos kontribuutiostanne mikseri.net:iin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tsone - La Vie - Part 2 02.03.2005

Tsone - La Vie - Part 2
Kuuntelin kiltisti jokaisen osan, mutta (yllätys, yllätys.) sama melodiatoisto jokaisessa kappaleessa sai minut valitsemaan kolmen parhaimman välillä. Bassoraidan ylä ja ala bendaukset käsittelevät korviani mukavasti, muutenkin soundimaailma on selvästi jostain laiskan miehen kung-fu-pelistä. :) Rummuissakin on mielenkiintoinen komppi paikoitellen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic Visions Attack - Into the world of suffering 05.10.2005

Chaotic Visions Attack - Into the world of suffering
Tuli mieleen osittain Thyrane. Akustinen kohta bassoliu'utuksineen muodostui suosikikseni. Enemmän olisi tietenkin voinut olla osia kappaleessa, jotta toisto ei turruttaisi, mutta kyllä tämä näinkin minulle toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 17.02.2007

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
Menevä veisu. Eroaa aika reippaasti Am I Bloodin aikaisemmasta tuotannosta, tässä on hieman enemmän noita electronisia elementtejä mukana ja laulajan tyylissäkin hienoinen muutos, paitsi kertreissä, joka on taasen hyvä homma. Jos Laulaja muistutti ennen parissa kappaleessa hämäävästi Hetfieldin Jamppaa, tulee nyt paikoitellen mieleen Rob Zombie. Miksauksesta en keksi äkkiseltään mitään kritisoitavaa, tämä uppoa meikäläiseen tällaisenaan. Soolon puutteestakin pidän. Keep on rockin'!

Kommentti kappaleesta Kuuntele I MY NINTENDO - Oxygene 8 (NES) 12.05.2005

I MY NINTENDO - Oxygene 8 (NES)
Ihan mukava melodia, mutta joka kappaleessasi soiva "jumputi"-rumpusoundi häiritsi. johtunee varmaan siitä, että sample soi hieman normaali bassojumputusta korkeammassa vireessä. Eli matalamalla jumputuksella olisi lohjennut varmaan kasi. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Count Me Out 23.02.2005

Sigkk - Count Me Out
Johan oli maukkaita kitarariffejä. Soundit on parantunut roimasti sitten viimekuuleman. Tämä meni taas talteen ja soittolistalle. Pitänee vielä tuo uusin kuunnella ennen nukkumista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DarkShark - Simpukoita rantavaahdossa 01.10.2004

DarkShark - Simpukoita rantavaahdossa
Perjantaikännin aloittelu sujuu taas tämän viisun parissa. Kiitoksia elämäni pelastuksesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DarkShark - Vuolas 01.10.2004

DarkShark - Vuolas
Paras synleadi siinä alkupuolella, koskaan, ehdottomasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele StatusD - Action on C64 02.03.2005

StatusD - Action on C64
Pisteet SID-tyylistä + toimivasta abient-vaikutteesta. En kertakaikkiaan pysty keskittymään täysin itse melodiaan. Se tuossa korkeimilla pitcheillä menevä "nakutus" on ihan mielyttävää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rectum - Reason (Rethinked) 15.05.2003

Rectum - Reason (Rethinked)
Ihan 'tuotettua' musiikkiahan tämä on... Kappaleen alun laulu kikkailut oli perin mukavaa kuunneltavaa. Itse kappaleessa ei ole mitään vikaa, tykkään kyllä kuunnella... Mutta se jokin jolla minulta saa liikenemään lisäpisteitä puuttuu...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReiluKerho - Noidansilmä 16.05.2003

ReiluKerho - Noidansilmä
Jotenkin junnaava... .. .... .. <p> Olen sanaton.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Silver Soltice 26.05.2003

Winterheart - Silver Soltice
Trackkeriheviksi ihan "ok." Soolo pelastaa kappaleen, myös hyvin tehdyt rummut. Skitta samplet on skitta sampleja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Nyt kyllä vituttaa 06.05.2003

Boredomi - Nyt kyllä vituttaa
Uusin bodomin levy on kuunneltu, ilmeisesti. Tämä on loistavaa musiikkia. Syntikat ovat erikivat. Ja muutenkin perin loistava taidonnäyte...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Look At The Stars 26.05.2003

ObLiQuE - Look At The Stars
Musiikillisesti ja soundillisesti aivan loistavaa jälkeä. En vain itse pidä tuosta laulusta. Ei siinä mitään vikaa ole, kyllähän tämä nainen osaa laulaa, en vain pidä sitä soveliaana tähän kappaleeseen. Katsastanpa seuraavan kappaleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - About You And Me 26.05.2003

ObLiQuE - About You And Me
Genrekiinnostus laskee pisteitä. Taas kerran pro-soundit ja taidokkaasti tehtyä muutenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apezone - Unbalanced 16.05.2003

Apezone - Unbalanced
Arvostelen kyllä hieman huonoon aikaan, sillä 'joudun' kuuntelemaan töissä jenkkiheviradioasemia. Tämä muistuttaa minua siitä. Ei putoa juuri nyt. <p> Pid'än myös genrevalintaa hieman outona.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apezone - Punany 16.05.2003

Apezone - Punany
Niistä ihme levyvinku kuminarina äänistä en liiemmin pitänyt, mutta eivät ne biisiä pilannut. Minusta kertosäe oli aika pitkään toistuva... Muuten ihan kuunneltavaa, RATM tulee tietysti mieleen, mutta sen takia niitä pisteitä tulikin ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kollapse - Ambushed 30.03.2003

Kollapse - Ambushed
Pahoittelen kirjoitusvirheitäni, mutta tämähetkinen fonttitarkkuus tässä linuxin selaimessa ei päätä huimaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kollapse - Ambushed 30.03.2003

Kollapse - Ambushed
Kappale oli mielestäni itseään toistava ja 'koukuton'... Mutta enpä ole ennen tuollaista rääyntää-kikkaa kuullut, joten siitä pisteistä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Funk Force - All over you 16.04.2003

Fat Funk Force - All over you
Tämäkin on ihan kiva muttei niin hyvä kuin Fat Funk Force Wizard... Mielummin olisin sen valinnut viikon biisiksi.
8

Sivu: 1 2