Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 89 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versus My Reason - While their oppression makes me die 22.04.2009

Versus My Reason - While their oppression makes me die
Hyvää menoahan tässä on. Potentiaali löytyy sekä myös hyviä ideoita. En tykkää yleensä jauhaa soundeista, mutta tässä yhteydessä on pakko sanoa että paremmilla soundeilla biisi toimisi paremmin. Nyt äänimaailma jää hieman puuroiseksi ja instrumentit eivät erotu aina toisistaan. Johtunee varmasti siitä että syntikat lisättiin jälkikäteen. Laulut kärsivät eniten - jäävät hieman taustalle. Mutta sellasta tapahtuu. Toimiva biisi kuitenkin. Kiinnittäisin jatkossa vielä enemmän huomiota dynamiikkaan. Yllättävän hyvin se on nytkin tiedostettu - ei ole sellanen "yhtä pötköä" biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Utilitarian Anthropophagy - Time to die 21.05.2009

Utilitarian Anthropophagy - Time to die
Shittinne on hyvää... joku tossa sano että ei oo groovea tarpeeksi (tai verrattuna toiseen biisiin), mutta löytyyhän sieltä nyt sitäkin. Onhan tämä ehkä hieman sekavampi kokonaisuus, mutta toisaalta ymmärrän tällaista luovaa hulluutta. Homma pysyy kassassa juuri ja juuri, mikä tuo biisin sekä hektisyyttä että tietynlaista vaarallisuutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Utilitarian Anthropophagy - To be alive 21.05.2009

Utilitarian Anthropophagy - To be alive
No johan nyt... todella ilkeen kuuloista menoa. Lauluissa on kunnon rähinää ja äkäisyyttä mukana - uskottava suoritus siis. Muutenkin ollaan onnistuttu hyvin. Löytyy rässiä, döddistä ja bläkkistäkin (vuonojen sankareita kunnioittaen). Minä tyykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammywise - You're The One 12.10.2008

Sammywise - You're The One
Hitto, tämäkin toimii mainiosti. Laulajan ääni soi tässä biisissä ehkä parhaiten. Säkeistön kitarat kuulostivat näihin korviin hienoilta. Niissä on sellaista Foo Fighters tai The Cure tyylistä fiilistelyä. Ja tässä osoitteessa sellaisesta saa aina pointseja =) Muutamassa kohdassa tuli melkeinpä The Ark mieleen, mikä tuli kieltämättä yllätyksenä. Ja ne kiipparit... noin niitä tulisi käyttää. Erittäin hyvää soitantaa ja sovitusta niiden kohdalla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammywise - Why I'm Easy 12.10.2008

Sammywise - Why I'm Easy
Loistava biisi. Tuli hyvä fiilis kertsin aikana eli se tempaisi mukaan, mikä onkin kertsien tarkoitus. Nappisuoritus siis. Kaikki toimii. Eipä tässä muuta oikein voi sanoa. Kympin veto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sammywise - Destiny 12.10.2008

Sammywise - Destiny
Lähti heti alusta kunnolla käyntiin. Lauluista pidin erittäin paljon - puhdasta ja melodista. Ja asiaa auttaa että ne melodiat myös toimivat. Kiippareista lisäksi plussa. Värittävät biisiä mukavasti ja tuovat oman lisämausteensa. Onnistunut sävellys. Tykkäsin todellakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Street Rovers\' Union - KING OF THE GUTTERS 08.08.2008

Street Rovers\' Union - KING OF THE GUTTERS
Intro lähti kulkemaan tanakasti ja säkeistö yllätti hieman - todella hyvä kontrasti heti alkuun. Soitto toimii ja muutenkin kelpo menoa. Laulusta erityisesti kehuja. Erittäin hyvä biisi ja paketti vaikuttaisi olevan kunnossa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - The Last One 14.02.2008

Chromatic Dark - The Last One
Hieno, surumielinen melodia tuossa alussa. Ja tunnelma jatkuu säkeistössä. My Dying Bride fanina tällainen hitaampi maalailu maistuu aina. MDBltä tämä ei kuitenkaan kuulosta. Jos pitäisi verrata, niin pitäisi mainita sellainen ruotsalainen bändi kuin Cemetary. Ja tietenkin se Dark Tranquillity :-) Mutta mutta... tässä biisissä on kuitenkin ihan oma leima ja bändi soundi on muutenkin kehittynyt monipuolisemmaksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Front Lines 14.02.2008

Chromatic Dark - Front Lines
Mahtavaa. Tämä biisi (kuten nämä muutkin uudet) on kyllä ihan pro-kamaa. Ei voi muuta sanoa kuin että kaikki toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Into Nothingness 14.02.2008

Chromatic Dark - Into Nothingness
Oikein hyvä veisu. Alussa oli mukava, sellainen Priest tai King Diamond tyylin riffi. Jälleen toimivia kitaramelodioita. Aijai... kyllä tällaista kelpaa kuunnella. Erinomaista työtä olette tehneet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Punishment 14.02.2008

Chromatic Dark - Punishment
No niin... heti lähti kunnon rähinällä. Hyvä thrash komppi, hyviä riffejä ja örinä vakuutti - siinä ensivaikutelmat, kun biisi lähti käyntiin. Sen jälkeen tulee paljon hyviä kitaramelodioita ja vaihtelevia osia, jotka tuovat uusia ulottuvuuksia biisille. Biisin rakennetta on selkeästi mietitty ja se on kyllä tuottanut tulosta. Mukana ei ole yhtään turhaa kohtaa, vaan kappale on tiivis paketti. Tykkäsin erittäin paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Sillalla 12.02.2008

Haven - Sillalla
Todella ihana biisi. Vaikutteet soivat biisissä hyvällä tavalla - ne tuovat sellaisen turvallisuuden tunteen ja sen avulla kuuntelija jää kuuntelemaan. Kappale on kuitenkin toteutettu omaperäisellä tavalla tai ainakin bändi poikkeaa siitä "tavallisesta" muotista (kitara, basso jne). Instrumentit luovat lämpimän tunnelman, joka toistuu sekä laulussa että sanoituksessa. Hyvin rakennettu biisi siis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Olen Alpha, olen Omega 30.01.2008

Surma - Olen Alpha, olen Omega
Tykkään. Kitaramelodioita on käytetty onnistuneesti. Bändi osaa hommansa ja tekemisenmeininki paistaa selkeästi läpi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Aamutähti 30.01.2008

Surma - Aamutähti
Alusta asti oli asiallinen meno päällä. Varmaotteinen toteutus ja pää alkoi heilua mukana, mikä on aina hyvä merkki. Oikein hyvä biisi. Varmaan todella vakuuttava livenä koska vie mukana todella tehokkaasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gillmore - Sea of Brutality 27.01.2008

Gillmore - Sea of Brutality
Hyvää "perus"-heviä, mitä ei ole koskaan liikaa. Erittäin ammattitaitoisesti toteutettu eli soitanta on laadukasta. Hyviä riffejä ja biisi on sovituksellisesti monipuolinen, mikä on tietenkin yksi tärkeä elementti tällaisessa musiikissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Kalenteritytöt 13.09.2007

Kisha - Kalenteritytöt
Biisi lähtee letkeästi käyntiin. Sellaista kantrifiilistä säkeistössä - etenkin kitaroissa. Tulee myös The Magic Numbers-yhtye mieleen ajoittain. Laulu toimii komeasti. Ja sounditkin ovat mielestäni hyvät - huonompiakin on kuultu ihan pro-äänitteillä. Energiaa on todellakin mukana ja tästä tuli hyvä fiilis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circus - California Dreams 18.12.2007

Circus - California Dreams
No johan on kova biisi. Aivan mahtavaa menoa. Oktaaveja ja kaikkee hienoo mukana - ei voi olla muuta kuin hyvä. Kaikki toimii. Piste.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ORAVA - MATTI 14.09.2007

ORAVA - MATTI
Überfuckenherkistelyä... Mukavasti munakas ja örveltävä. Asenne kunnossa - leveä haara-asento soitteassa varmaan myös? Räkäistä menoa, mut niin sen pitääkin olla. Punkin ei pidä olla huoliteltua, vaan juuri tällaista. Jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ORAVA - AIRA 14.09.2007

ORAVA - AIRA
Aira tulee, oletko valmis? Mitä vikaa oravissa? No, ei pidä mennä kyseenalaistamaan bändin mottoa. Hyvä rähinä päällä tässäkin. Tanssijalka innostui.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Street Rovers\' Union - Desert Queen 27.01.2008

Street Rovers\' Union - Desert Queen
Hemmetin hyvä biisi. Draivi säilyy läpi biisin, mikä tarkoittaa sitä että sovitus toimii. Soitannassa on mukavasti särmää ja bändi osaa selkeästi hommansa. Laulumelodiat miellyttivät jälleen, kuten myös laulajan ääni. Jos nyt vertaillaan, niin tässä soi QOTSA, Misfits, Ramones... mutta silti kuulostetaan omalta itseltään. Noi vaan tuli mieleen kun kuuntelin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gillmore - Crucifictive 27.01.2008

Gillmore - Crucifictive
Hyvä, eteenpäin rullaava biisi. Mukavaa, Alice In Chains-tyylistä maalailua ja riffittelyä. Tästä suunnasta tulee aina pisteitä sellaiselle. Asennetta löytyy ja toteutus on tässäkin todella laadukasta. Osaava bändi kyseessä siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rainroom - I have never before heard the sound of a bird's wings 10.09.2007

Rainroom - I have never before heard the sound of a bird's wings
Kaunista. Alussa viljellään todella hienoja kitaramelodioita. Riffit / melodiat ovat muutenkin laadukkaita. Ja örinä vakuuttavaa. Nopeampi osuus on myös onnistunut ja toimii tavallaan vastakohtana tuolle alulle - ensiksi on kauneutta ja sitten tulee se (hallittu) sekasorto. Pisteitä tulee myös kokeellisuudesta ja siitä, että biisi on melkein 15min pitkä ja sitä jaksaa kuunnella. My Dying Bride onnistuu tässä myös ja siinä onkin hyvä vertauskohde. Rainroom ei kuitenkaan kuulosta liikaa MDBlta. Tässä on kuitenkin mukana myös esim. Tool-vivahteita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Street Rovers\' Union - Don't Hang Up On Me 27.01.2008

Street Rovers\' Union - Don't Hang Up On Me
Oho! Nyt rokataan kunnolla. Tässä on mukana sellaista Misfits-tapaista melodiaa, jos pitää johonkin verrata. Tykkäsin heti alusta lähtien ja laulajan soundi yllätti positiivisesti. Tästä tykkään. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Forbidden Water 18.12.2007

Killed By Stars - Forbidden Water
Oho... erinomainen biisi. Sovitus on toimiva - pitää mielenkiinnon yllä koko biisin ajan. Tulee osittain Samiam mieleen, etenkin jotkut laulumelodiat ja muutamat soinnut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Black World 19.01.2008

Killed By Stars - Black World
Eihän tästä voi olla pitämättä. Toimii kaikilla osa-alueilla - soitto toimii, samoin sanoitus ja sovitus. Ja täytyy yhtyä tuohon Hra. Kinnaksen heittoon - se 2:23 alkava kitarajuttu on todellakin ear candyä (karkkia korville siis).
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpico - Reaction 21.12.2006

Serpico - Reaction
Hienoa. Tulee Placebo mieleen, näin päälimmäisenä. Jos siis johonkin pitäisi verrata. Biisi on kuitenkin oma itsensä, eikä tässä apinoida ketään. Jälleen kerran loistakamaa. Ei tälle voi antaa muuta kuin kympin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Point Of No Return 04.12.2006

Galantine - Point Of No Return
Laulupuoli se vaan paranee joka kerta. Tästä tulee 80-luku mieleen. Säkeistössä ne piano/syntsa melodiat pitävät yllä tunnelmaa mukavasti - toimivat siis. Kertsissä on käytetty särökitaraa juuri sopivasti. Loppuhuipennus toimii, kaikki toimii. Turhaa tässä sen enempää jaarittelen :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Professori Heikkerö - Pukki tulee! 04.12.2006

Professori Heikkerö - Pukki tulee!
Bling! Se on siinä. Klassikkoainesta selkeesti. Kymppi se on, viagralla tai ei
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Professori Heikkerö - Pussit täynnä lahjoja 04.12.2006

Professori Heikkerö - Pussit täynnä lahjoja
OU JEAH!!!! Nyt on pussi täynnä joo. Loistavaa vetoa. Naislaulun ja sen kertsin huutomeno toimivat yhdessä mainiosti. Tässä on oikeasti vähän kaikkea - tulee jossain kohdissa mieleen Type O Negative, välillä Dio, välillä ei mitään muuta kuin pussi... jäätävää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflective - Ghost Logic 04.12.2006

Reflective - Ghost Logic
Taitavasti vedetty biisi. Soitto toimii ja soundit kohdallaan. Lisäksi biisi on vielä hyvä, mikä on aina plussaa. Ja kertsissä se moog pelittää kyllä hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Skulk 05.12.2006

Dreadful - Skulk
Johan lähti hienosti käyntiin. Muutenkin biisi toimii mainiosti. Hienoa soittoa kaikinpuolin. Kyllähän tossa joo vaikutteet huomaa ajoittain, mutta mitään apinointia tässä ei kuitenkaan ole. Hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Deep Undercover [2006] 14.08.2006

Galantine - Deep Undercover [2006]
Hemmetin hyvä sävelmä. Vaihtelua tulee mukavasti. Tässä on myös sellaista Depeche Mode juttua, varsinkin tuossa alussa (alkaen 00.32). Se rauhallinen kohta on todella kaunis. Bueno! Äänimaisema on juuri sopiva ja paketti pysyy kasassa. Eipä tässä muuta osaa sanoo. Hienoa, hienoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Wither 11.06.2007

Chromatic Dark - Wither
Demon avausraita oli hyvä, mutta tämä uppoaa vielä paremmin. Täytyy sanoa, että tämä on kovaa kamaa ekaksi demoksi. Eipä ole oikeestaan muuta lisättävää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - ... and I 11.06.2007

Chromatic Dark - ... and I
Lähti heti alussa vetään turpaan. Hyvää riffittelyä ja biisissä tapahtuu mukavasti kaikkee, mikä on tietenkin tällaisessa musiikissa tavallaan tarkoituskin. Kompakti paketti, näin yleisellä tasolla. Meikäläinen kun tykkää noista herkistä melodioista, niin niitä olis voinu viljellä enemmänkin. Kuulostivat meinaan hyviltä. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surma - Kärsimyksen kruunu 30.01.2008

Surma - Kärsimyksen kruunu
Ei perse. Todella mahtavaa bläkkistä. Tulee joo se Darkthrone mieleen, mutta tässä on paljon muuta - hyvissä määrin raakuttaa ja saundit ovat kuitenkin selkeät.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Defenceless Prey 29.05.2006

Spirit Disease - Defenceless Prey
Tässä on paljon hyvää old-skool meininkiä - esim. kertsissä taustaörinät ja sitten tietyt riffit. Hyvin on sekoiteltu vaikutteita, meinaan välillä tulee mieleen Kreator, toisinaan taas Carcass tai Death. Vokalisti vaihtelee taitavasti erilaisten örinämuotojen välillä. Helvetin paljon hyviä riffejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chthonian - larvae, nymph, decay 03.05.2006

Chthonian - larvae, nymph, decay
Hyvin on sekoitettu blackin and deathin piirteitä. Vocalisti kuulosta vakuuttavalta ja muutenkin soitanta toimii erinomaisesti. Biisin fiilis säilyy läpi loppuun asti, mikä johtuu erilaisista osista, jotka tuovat mukavasti ulottuvuutta. Sai pään liikkumaan ja se on aina hyvä asia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Holy Water 10.04.2006

Sigil - Holy Water
Oikein hyvä biisi. Kaikki toimii mallikkaasti. Tuossa säkeistössä on aika vahva viittaus Jerry Cantrellin Dickeye-biisiin. Näin ainakin näiden korvien mielestä. Kertsissä onkin enemmän sitä omaa soundia. Tuo biisin nimi hämää kyllä, vaikka yrittäisi sivuttaa sen. Meinaan tulee väkisinkin mieleen Soundgardenin Holy Water. Tämä veto ei kuulosta yhtään samalta, mutta silti luultavasti vertaan näitä kahta toisiinsa jollakin tasolla :-) Mutta, mutta. Tässä paljon kaikkea hyvää. Pidättäydyn kuitenkin mielipiteessäni siinä, että tuo säkeistö on jo melkein liian lähellä Cantrellin tuotantoa. Biisi on kuitenkin soitettu ammattimaisesti - laulu on hienon kuuloista, kitarat jyrisevät ja rytmiosasto osaa selkeästi hommansa. Siitä ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - For Whom the Bell Tolls 08.04.2006

Malahide - For Whom the Bell Tolls
Mulle tulee tästä mieleen Dave Matthews Band - ne on kovia muusikoita ne. Laulajalla on persoonallinen ääni ja se lontoon kieli sujuu mallikaasti, mikä on tärkeä tällaisessa vedossa. Southern rokkia on tuota jonkin verran mukaan, mutta tässä on myös paljon muuta. Laulumelodia on hieno ja sanat on kirjoitettu oikealla tavalla eli ne tukee tuota melodiaa. Näihin korviin rumpusoundi oli ihan kohdallaan. Tuollaiset niiden pitääkin olla tällaisessa biisissä. Muutenkin soundit miellyttivät - sopivan pehmeä äänimaailma, mikään ei ärsyttänyt ja kaikki instrumentit on tuotu esille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Viima 04.04.2006

unioni - Viima
Tämä on huomattavasti rankempi biisi, jos verrataan noihin aikaisempiin tekeleisiin. Säkeistön kitaroissa on paikoittain Cobain-tyylistä fiilistä. Muutenkin biisissä on enemmän sellaista grunge-tyyliä. Onhan siellä edelleen vaikutteita suomalaisesta popista, mutta tällä kertaa on onnistuttu löytämään se "oma" soundi. Biisissä on sellaista rosoisuutta, mistä itse pidän. Ei ollenkaan hassumpi veto. Biisi ei kuitenkaan jäänyt ensimmäisellä kerralla soimaan päähän, mutta tunnelma oli kuitekin mukava. Siitä pisteitä. Kuten myös kitaroinnista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Red Flies 01.04.2006

Demolisher - Red Flies
Kuulostaahan tämä hieman Fear Factorylta. Vokalistista tulee kuitenkin mieleen Max Cavalera. Eli aika kovatasoinen veto. Homma on kaikin puolin hanskassa. Soitanta toimii erinomaisesti ja biisi kulkee määrätietoisesti eteenpäin. Ja kaiken lisäksi biisi on sävellyksenä hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FORTIEZ - Oneway Ticket To Bahamas 27.03.2006

FORTIEZ - Oneway Ticket To Bahamas
Tästä tuli hyvälle tuleelle ja siitä pitää antaa pisteitä. Hyvin on homma hallussa ja laulajalta lähtee homma aika sujuvasti - ilmaisu on luontevaa. Tavallaan aika perus ska-kamaa, mutta hyvä toteutus nostaa tämän biisin korkealle. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sidelines - Hurt 09.04.2006

Sidelines - Hurt
Onpas hieno biisi. Simon & Garfunkel tulee joo mieleen väistämättä. Laulu toimii kympillä, kitarat soivat kauniisti ja biisi on hyvin rakennettu. Loistoveto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Battlecruiser [2006] 20.03.2006

Galantine - Battlecruiser [2006]
Sävellys sopisi hyvin Battlestar Galacticaan. Perusteema pysyy aika pitkälti samana, mutta sitä on maustettu pikku jutuilla, joita tulee lisää mukaan biisin edetessä eteenpäin. Tämä auttaa luomaan sitä jännitettä ja samalla on pidetään se tietty tarttumapinta läsnä, joka tavallaan pitää homman kasassa. Hyvin rakennettu kipale siis ja ysin arvoinen kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Good Morning Wood - Under my disguise 19.03.2006

Good Morning Wood - Under my disguise
Olipa hyvä biisi. Sellainen Bad Religionin tyylinen, mutta löytyy siitä muutakin. Alun perusteella odotin jotain progemeininkiä. Se jäi kuitenkin siihen alkuun ja muuten biisi rullaa mukavasti eikä mikään häirinnyt tätä kuuntelijaa. Että kymppi tulee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Star without fame 17.03.2006

Twiline - Star without fame
Hyvät kitarasoundit ja muutenkin tuo soundipolitiikka on hanskassa. Pre-chorus kuulosti mukavalta - taputukset ja rummut toivat sopivan tunnelma siihen, josta on hyvä lähteä kertsiin. Tuo kertosäe ei ollut hassumpi, vaikka ei ihan huippukaan. Tai siis se ei ollut sellainen, joka jää ihan välittömästi soimaan päähän. Mutta se toimii kuitenkin keskivertokertsiä paremmin ja erottuu massasta. Ja se on se tärkein pointti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Echoes from the past 17.03.2006

Twiline - Echoes from the past
Hanoi Rocks juttu multakin. Tykkäsin säkeistön kitaroista oikein paljon. Lauluista tulee melkein mieleen Per Gessle, mutta se ei mielestäni ole mikään huono asia. Ja tuo laulusoundi sopii tähän biisiin. Tykkäsin tästä biisistä ehkä eniten, näin verrattuna teidän muihin tekeleisiin. Perustunnelma on letkeä ja välitön.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Horizon [2006] 14.03.2006

Galantine - Horizon [2006]
Onhan tässä sellainen kesätunnelma päällä. Tykkäsin torvista ja laulajan äänestä. Tähän olisi myös sopinut esim. flamenco kitarointi tai jotain vastaavaa. Sanat ovat sellaiset normijutut - eli tutut tällaisesta musiikista. Toisaalta, eihän tässä maailmaa pelasteta vaan odotellaan kesää, mikä vois jo todellakin tulla :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adora - Loose 13.03.2006

Adora - Loose
Upeeta. Mitä muuta tässä voisi sanoa, kun tuollainen biisi pläjähtää ulos. Laulussa on pientä Björk-tyylistä väriä ja sitten taas jotain ihan muuta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adora - To Adore You 13.03.2006

Adora - To Adore You
Laulu ja kitara toimivat loistavasti yhdessä ja luovat omalaatuisen tunnelman. Tässä on mukana enemmän nostatusta kuin joissakin biiseissä, joissa on koko bändi mukana. Se tuo sovituksen hienouden esille, kuten myös esittäjien taidot. Mahtava lauluääni tuolla lead-laulajalla. Upeita stemmoja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Adora - Now I See 13.03.2006

Adora - Now I See
Joo, eipä tässä oikein tiedä mitä kírjoittaisi. Aivan upeasti toteutettu ja jo siitä pitää antaa 10 pistettä. Biisi toimii. Hienoa työtä olette tehneet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CRUORALGOR - ____________________________________ 12.03.2006

CRUORALGOR - ____________________________________
Tasokasta, old-school tyylistä deathiä. Välillä tulee hämeenlinnalainen Sancnity (90-luvulta) mieleen. Hyvää soittoa, pure and simple.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Punaniska [2006] 14.03.2006

Galantine - Punaniska [2006]
Tää pisti hymyilemään. Siitä hyvästä 10 pistettä. Jiihaa! I tell you what...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele City Brats - Behind the sinister grin 09.03.2006

City Brats - Behind the sinister grin
Huhhuh... Kitarat toimii, eikä rummutuksessakaan ole mitää vikaa. MUTTA, basisti on usein myöhässä, kun pitäisi lähteä terävästi liikkeelle. Laulu on ihan ok, vaikka siinä on sellaista pidättyväisyyttä. Bändin nimen perusteella odottelin enemmän asennetta. Ei tämä kuitenkaa ihan täysin paskaa ole. Pientä hiomistahan se kaipaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - My Solution 12.03.2006

Killed By Stars - My Solution
Makes me wanna break shit... eli kovaa menoahan tämä on. Eipä tässä muutakaan voi kirjoittaa. Paketti on kasassa. Kertsi toimii juuri niin kuin pitääkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twiline - Lanewalker 08.03.2006

Twiline - Lanewalker
Komppaan Sorcererin heittoa ja sanon, että pikkaisen Rushilta kuulostaa. Laulajan äänesssä on myös hieman samaa kuin Placebon vastaavalla. Silti persoonallinen laulusoundi, mikä on tärkeä asia. Kertsissä olisi todellakin voinut olla enemmän nostatusta. Ei se silti paha ollut - ei todellakaan. Tykkäsin lisäksi intron kitaroista. Muutenkin kitarat toimi hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OUT OF BREATH - Try to forget 08.03.2006

OUT OF BREATH - Try to forget
Aargh! Shit, tää sai kyllä huutamaan mukana. Voi vaan kuvitella sen moshpitin, minkä tälläinen biisi aiheuttaa oikeissa piireissä. Kitaroista tuli mieleen Entombed ja laulusta taas The Haunted. Kummatkin hieman tuolla death metallin puolella, vaikka The Haunted on kieltämättä sekoitus HCta ja deathiä. Tällaista kuuntelee mielellään esim. töitten jälkeen. Eipä enää vituta yhtä paljon. Tai sitten vituttaa. Ainakin on hauskaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Found my head 09.03.2006

Found my Head - Found my head
Tämäpäs oli hyvä biisi. Ei olisi ollenkaan out of place jollain BLS-levyllä. Mutta tässä on kuitenkin sitä omaa juttua. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Stay With Me [2006] 28.02.2006

Galantine - Stay With Me [2006]
Mukavasti tunnelmallinen biisi. Sellaista haikailuahan siinä on ja se on tuotu hyvin esille menemättä liiallisuuksiin. Suoraviivainen biisi - simple is beautiful...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpico - Bulls eye 05.03.2006

Serpico - Bulls eye
Helvate että lähti biisi hienosti. Hyviä kitarajuttuja. Laulu persoonallista. Tulee tavallaan esim. Block Party mieleen, which is always nice. Kertsissä taas lähdetään ihan johonkin muualle. Placebokin tulee ajoittain mieleen. Silti tässä on jotain persoonallista. Oikein hieno veto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crowlée - False Rocker 08.03.2006

Crowlée - False Rocker
Ei helvate, laulajasta tuli mieleen Overkill ja (tietenkin) osittain Mr. Rose, etunimi Axl. Muuten bändi kuulosti sellaiselta 80-luvun thrash metallin rökketrollin sekoitukselta, tai ainakin tässä biisissä. Hyva tunnelma ja taso pysyi samana koko biisin ajan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuppa - Suklaa & Chokolaad 12.05.2006

Puuppa - Suklaa & Chokolaad
Ruskeeta ja sulavaa... Herätti meikäläisen iltapäivään. Nyt jaksaakin mennä siivoomaan. Missäs se imuri olikaan...... Ai niin, siinä yhdessä kohdassa oli melkein sellaista Santananismia, tai sitten kuulin väärin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trouble Hounds - Arron 29.01.2006

Trouble Hounds - Arron
Kuulosti oikein mukavalta. Hyvä meininki ja soitanta toimii. Oikealla tavalla vaihtelua ja vaikka vaikutteet kuuluu biisissä, niin kuitenkin hommassa on se oma juttu. Minä tykkään tällaisesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trouble Hounds - Suburban Streets 29.01.2006

Trouble Hounds - Suburban Streets
No mutta, tämähän on hyvä. 70-luvun fiilistelyä. Laulut toimii, kuten myös kitarat. Tykkäsin erityisesti rummuista tuossa kertsissä. Siinä tulee myös laulu esille oikein hyvin. Kaikin puolin toimiva biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 18.02.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
King Diamond tyylisiä laulumelodioita, kunnon kasarihevi menoa ja huumoria vielä päälle. Lopun falsetto oli äijämäinen veto. Siitä papukaijamerkki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fail-Safe - My Friends 27.01.2006

Fail-Safe - My Friends
Tykkäsin tästä enemmän kuin The Getawaysta. Hyviä kitarajuttuja ja muutenkin ihan piristävä biisi. Kasin se sai.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fail-Safe - The Getaway 27.01.2006

Fail-Safe - The Getaway
Ok veto. Viittauksia tuonne kälifornian suuntaan. Tulee ainakin jotkut Orange County punk-bändit mieleen. Kertsissä olisi voinut tapahtua enemmän, mutta muuten ihan hyvä biisi - varsinkin kun on bändin "esikoinen". Voisihan tähän saada lisää draivia, mutta eiköhän koko juttu kehity vielä. Ei paha avaus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 15.01.2006

Archaic - Rainforest
Äänimaailmasta tulee kyllä kieltämättä mieleen sademetsä. Ei ollenkaan huono biisi. Itse en välttämättä kuuntele tällaista, mutta biisi toimisi hyvin tsillailu musiikkina.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Jester's Fall 16.01.2006

Undence - Jester's Fall
Kuiva saundi örinässä - mielenkiintoista. Muutenkin aika minimalistiset saundit, mikä on ihan good idea. Joku koukku olisi tuonut tähän lisää potkua. Nyt mentiin alusta loppuun, eikä sellaista tarttumapintaa oikein löytynyt tai sitä ehdotonta kohokohtaa. Soitanta toimi kyllä hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Prom Queen 18.03.2006

Rabble At Therapist - Prom Queen
Asennetta kyllä löytyy. Lauluista tulee Beatallica - eli sellainen Hetfield-tyylinen laulusoundi. Ihan menevää rockia. Kertsiin olisi kaivannut lisää menoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 15.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Tykkäsin kyllä. Tulee mieleen eräs bändi nimeltä Ethel Meatplow, jota olen kuunnellut ihan kiitettävästi. Äänimaailmaan voisi ehkä tuoda vielä jotain erikoisuuksia. Vaikea sanoa, että mitä, mutta jotain. Make sense? =) Hyvä tää nytkin oli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Empyrean Bane - Harlot Mentality 15.03.2006

Empyrean Bane - Harlot Mentality
No johan nyt. Erittäin tiukka veto. Kitaramelodiat olivat tosi komean kuuloiset. Soitanta toimii. Erinomainen black metal sävellys.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahtavat Andersonit - Loppuu Sanat 19.03.2006

Mahtavat Andersonit - Loppuu Sanat
Jälleen mahtava tunnelma biisissä. Erittäin ammattimaista soitantaa ja soundit on kohdallaan. En jaarittele sen enempää, koska tässä on kaikki kohdallaan. Tällaista musiikkia ei voi muuta kuin arvostaa. Hienoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahtavat Andersonit - Olen Kaivannut Elinaa 19.03.2006

Mahtavat Andersonit - Olen Kaivannut Elinaa
Siis tämähän on kaunis biisi. Luulisi, että tällainen veto uppoisi radiokansaan. Eipä tässä muuta viitti edes sanoa. Kymppisuoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 22.01.2006

Keisari - Toinen meistä
Hyvä riffihän tuossa on. Laulusta tulee mieleen T. Wirtanen, etenkin kertosäessä. Säkeistössä hillittyä kitarointia, mikä toimii hyvin tuon kertsin kanssa. Hyvä biisi. Sovitus on myös osuva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Everglades - The Same Old Thing 09.12.2005

The Everglades - The Same Old Thing
Supergrass törmää Beatlesiin ja tässä on tulos? Noh, tiedä nyt. Ainakin nuo bändit tuli päällimmäisenä mieleen. Mukava laulusoundi ja muutenkin homma toimii. Btw, hyvä nimi bändillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 16.01.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Aah. Introsta tykkäsin kympillä. Tuli mieleen In Flames, which is nice. Laulaja muistuttaa Sub Urbanin vastaavaan säkeistöissä. Ja kertsissä nostatus - JEES! Minä kiitän ja kummarran. Se on vahva ysi. Ihan sama vaikka biisin lopussa olisi joku vuohi tullut määkimään... Jo biisin eka puolisko puoltaa tuon ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century 18.03.2006

F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century
Oikein tasokasta heavy metallia. Tuleehan tästä tuo Dickinsonin poika mieleen, mutta ei hirveesti tai liikaa. Soittohommat toimii erinomaisesti - taitavia soittajia kyseessä siis. Ja Lovexit ja muut shittixit tää pesee kyllä vasurillakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Figurines - Hey You 13.03.2006

The Figurines - Hey You
Loistobiisi. Onhan tässä pikkaisen Deftonesia mukana, mutta ei liikaa. Ja sit taas on Curea, mistä minä pidän ihan simona.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Figurines - War Ritual 13.03.2006

The Figurines - War Ritual
Perhanan hyvä biisi. Mukana on joitain Curemaisia sekä QOTSA-tyylisiä kitarajuttuja, mistä tykkään todella paljon. Säkeistössä kulkee sellainen Curemainen kitarakuvio siellä alla ja se värittää tunnelmaa hienosti. Kertsi on loistava. Sellaista kasari meininkiä, jossa on oma soundinsa. Tässä on myös sellainen tietty Sisters of Mercy fiilis, joka välittyy ehkä juuri laulajan kautta - ainakin säkeistöissä. En sano, että laulusoundi olisi samanlainen, mutta yleisilmeessä on vähän samaa. Make sense? Luultavasti ei :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Figurines - Lost In Time 13.03.2006

The Figurines - Lost In Time
Aivan mahtava veisu. Tool törmää Cureen. Sellainen tunnelma tässä on. Tulee jotkut Disintegration aikaiset biisit mieleen. Täytyy nostaa hattua. Aivan loistava tunnelma läpi biisin. Ja persoonallinen soundi, vaikka nuo vaikutteet kuuluvatkin paikoittain.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Forever and Ever 18.01.2006

Project Divinity - Forever and Ever
Ei lähtenyt mihinkään. Ei valitettavasti uponnut.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Still Remember 18.03.2006

Fumble - Still Remember
Hyvin lähti käyntiin. Laulajalla mukavan käheä ääni. Kertsissä olisi voinut olla enemmän potkua, mutta muuten oikein toimiva kipale. Kitarat kuulostivat hyviltä - selkeän kuuloiset ja on helppo kuulla, mitä kitaristit soittavat. Lisäksi rummut kuulostavat rummuilta. Varsinkin virvelisoundi sopii hyvin tähän biisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Empyrean Bane - Clouds Of Locusts 15.03.2006

Empyrean Bane - Clouds Of Locusts
Erittäin tiukka biisi. Bändi osaa selkeästi hommansa. Ei ehkä yhtä hyvä kuin Harlot Mentality, mutta kyllä tämäkin toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Under The Dying Moon 11.03.2006

Sigil - Under The Dying Moon
Lauluissa on kyllä sellaista QOTSA meininkiä ja tietenkin Cantrell-tyylistä fiilistelyä. Kitaroista tulee kieltämättä mieleen Danzig, mutta näiden elementtien yhdistelmä on sitten jotain ihan omaa. Jotenkin tuli etäisesti mieleen Bloodpit, mutta tässä oli enemmän Cantrellia, kun taas Bloodpitistä tulee Soundgarden mieleen enemmän. Rumpusoundi on hyvä. Erittäin selkeä ja juuri sellainen, jota Cantrell on käyttänyt soololevyillään. Hyvä biisi. Mainio tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigoflood - Yalkasormet ('05) 16.03.2006

Indigoflood - Yalkasormet ('05)
Onhan tässä vahvaa Cantrell piiskausta. Laulajakin kuulosta pikkaisen Jerryltä. Homma toimii ja pisteitä tulee sen mukaan. Ei ihan kymppiä tullut, koska tässä ei kuitenkaan ollut sitä tappokertsiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Nothing To Offer 11.03.2006

Sigil - Nothing To Offer
Alun kitarat oli hienot. Heh, ja Skid Row tulee joo mieleen, kun laulu alkaa. Ja tuleehan se STP sieltä... "only yesterday..." No joo, mutta hyvä biisi tämä on. Tykkäsin erityisesti laulajan äänestä. Kertsiin lähtiessä tulee mieleen juuri Sebastian Bach, ja se ei ole mikään paha juttu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Ei tartte isän hävetä 16.01.2006

Virasto - Ei tartte isän hävetä
Mukava intro (näin kitaristin näkövinkkelistä katsottuna). Laulu ei oikein täsmää kertosäkeessä muun bändin kanssa - ja tämä on sellainen asia, jonka kanssa omakin bändi on paininut. Hieman ronskimmalla laululla oltaisiin saatu lisää poweria kertsiin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 15.01.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Tästä tuli mieleen Accept aika vahvasti. Laulu on ehkä hieman hakusessa, mutta fiilis taas on juuri se oikea tällaiseen vetoon. Sai hymyilemään, mikä ei ole huono asia ollenkaan.
7