Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 263 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis-v Päivä Narsistina 03.05.2014

Segis V - Segis-v Päivä Narsistina
No täs äänenkäyttö toimii paremmin mun korvaan, eli ehkä se oli tarkoitus olla laiskempi tossa Väsy -biisissä. Kaikin puolin ihan kiva kappale! Ootko itse tehnyt nämä taustat?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V- Väsy 03.05.2014

Segis V - Segis V- Väsy
Hmm, ihan mielenkiintoista. Mukavaa, et sä oot tämmöisen aiheen ympärille kirjoittanut mihin en oo ennen törmännyt. Tausta on aika neutraali, mut ei välttämättä pahalla tavalla, antaa tilaa lyrikoille kun ei ole turhaa kikkailua. En nyt sano että joka biisillä pitää olla joku tietty viesti, mut silti jään vähän kaipaamaan jotain sanomaa tässä, vai oisko kuitenkin vaan tarkoitus tuoda esiin se oma väsymys jostain syystä? Kenties turha turhaan mä sitä tarkoitusta haen, tulipahan vaan mieleeni. Sun äänenkäyttö on jotenkin tosi laiskan kuuloista. Mikä tavallaan sopii tietysti tekstiin, mut samal antaa vähän semmoisen "hällä välii" -tunnelman. Noi puhutut kohdat on tässä biisissä tehty enemmän asenteella kuin rap-kohdat. Tää on se tunne jonka mä saan biisistä, eli täysin subjektiivinen kommentti. Mitä tästä nyt sanois, en varmaan tuu kuuntelee uusiks, mut ei sinänsä mitään kovin ärsyttäviä elementtejä, eli on tässä yritystä! Käyn vielä katsastamassa jonkun toisen biisin jotta saan selkeemmän kuvan sun musiikista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Kärkikasti feat. Sophie Aittola - Vuotava Sydän 14.04.2014

MIELOIN - Kärkikasti feat. Sophie Aittola - Vuotava Sydän
Voi perkele, täs on tunnetta. Ihan loistava, tykkään erityisen paljon kauniista laulusta ja simppelistä raa´asta instrumentaalista. Vokaalit säkeistöissäkin toimivat hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie`s Story & Kasuaali - Tyhjä Kehys 14.04.2014

MIELOIN - Ronnie`s Story & Kasuaali - Tyhjä Kehys
Positiivinen yllätys. Molemmat miehet äänessä oikein hyvänkuuloisia. Tekstit suurimmalta osalta taitavia. Kertosäkeessä muutaman kerran reagoin sanajärjestykseen, joskin suomenkielessä on vapaa järjestys kannataisi miettiä sitä, tarkoitushan on kuulostaa luonnolliselta (eli tässä tapauksessa puhekieleltä) jolloin fraasit kuten "jota en pilaa tuu" vaikuttavat kokonaisuuteen negatiivisella tavalla. Sanoisit/te varmaan kuitenkin "jota en tuu pilaa" jos kyse olisi normaalista puheesta. Joka tapauksessa varsin kiva biisi ja instrumentaalikin on mukavaa kuunneltavaa. Meenkin tästä kuuntelemaan toisia biisejä, jos löytyis toinen kokonainen :) Tsemii jatkoon!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Mä en ois mitään ilman sua Feat.Altis 04.04.2012

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Mä en ois mitään ilman sua Feat.Altis
Kiva biisi. Mukava kun tyyli vaihtelee saman biisin sisällä! Fiilisteltavissa oleva biitti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iida Sams ja Kaihosaundi - On Se Niin 05.03.2012

Iida Sams ja Kaihosaundi - On Se Niin
Kyllä tää toimii paremmin nyt! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele iKi-W - Pojasta Mieheks 28.12.2011

iKi-W - Pojasta Mieheks
COMEBACK! Shit, kuulosti vielä hyvältä :) Kai sitä kasvu teettää että rupee kuulostaa kypsiltä lyriikatkin. I like.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Settis - Pitkästä Aikaa Ft. Maisteri & Senesty 23.11.2011

Settis - Pitkästä Aikaa Ft. Maisteri & Senesty
Kappas. Muisteloiden päivä :D Jännä et jäbä vielä puuhastelee salassa... Ei tää huono ole, ei oo kehitys taaksepäin mennyt, yhtä laadukasta kamaa kuin ennenkin, kyl tätä kuuntelee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perspective - The chase 23.11.2011

Perspective - The chase
Ei paha! En tiedä miten oon missannut, mut parempi myöhään, kuin ei koskaan. Riimittely on kyl tosi hyvää (ei mikään yllätys sinänsä). Hyvä kokonaisuus, vaikken ihan tykkääkkään instrumentaalista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Luovutusvoitto 13.09.2011

Katya - Luovutusvoitto
Tykkäsin tunnelmasta. Tarttuva. Instrumentaali on simppeli mut kivankuuloinen. Sun lauleskelussa on vielä värähteitä semmoisesta joka ärsyttää mua, mut ei mennä siihen. Tästä puuttuu vähän tarttova kertosäe/hook mikä on vähän harmi, koska muuten tää kuuluu sun parhaimpiin biiseihin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viviana - Comeetta Ft. Viviana - Niin kauan 20.06.2011

Viviana - Comeetta Ft. Viviana - Niin kauan
Yllättävän kova. Tykkään miesvokalistin ulosannista räp-säkeissä ja istuu lauluosuuksissa hyvin taustalle. Aika clishé aihe, mut ei biisi siitä kärsi, joten sanoisin että kirkkaasti hyväksytty biisi! Tausta myös fiilisteltävissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viviana (roskis) - Sana & Viviana - Pysy Vahvana 25.04.2011

Viviana (roskis) - Sana & Viviana - Pysy Vahvana
Täs on ihan helmi tunnelma. Ilmaisbiitti on kyl aivan mahtava, harmi vaan ettei mee creditsit siitä mihkään osoitteeseen. Sana oli positiivinen yllätys! On siitä varmaan yli vuos kun viimeks kuulin häneltä jotain, mut vokaaleissa on tunnetta mukana ja asenne kohillaan, I like. Lisäks toi kertosäe jatkaa samalla radalla, hemmetin hyvä. Tykkään biisistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul infected beats - Huo**i 27.12.2010

Soul infected beats - Huo**i
Tosta turkki-samplest (vai mikä lie) en tykkää, mutta toi perussample biitissä on helvetin douppi. Tähän kun sais jonkun syvän basson ja tota ensin mainittua samplea muuttais jotenkin niin johan nousis ilosauva ja kiinnostus heräis! Toisin sanoen ää on tosi kehityskelpoinen instrumentaalibiisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - ÄLÄ 20.06.2010

Katya - ÄLÄ
Nonni tässä lauletaan! Tykkään paljon enemmän kuin ylemmästä, ja vieläkin sun sanoitus/lausuminen sopii mielestäni paremmin suomenkielisille kappaleille, vaikka englanti onkin kehittynyt paljon muutamassa vuodessa. Tää on ihan kiva tsibale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - REBOUND girl 20.06.2010

Katya - REBOUND girl
Hyi helvetti Katja, laula äläkä "ääntele seksikkäästi". Osaat sen paremmin. En haluu antaa arvosanaa, annan sit kun teet kunnolla musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele iKi-W - Se Vie Multa Kaiken 06.06.2009

iKi-W - Se Vie Multa Kaiken
Kyllä! Kyllä! Onnistunut biisi kertakaikkiaan. Instrumentaali on fiilattavissa, äänenkäyttö pelaa, viesti on selkee, kertosäe on tarttuva. Go Iki. Hienoin hiphop biisi mikserissä pitkään aikaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Anna Mulle Hetki Aikaa 07.07.2009

Matti - Anna Mulle Hetki Aikaa
Tiekkö Matti, tää on ehottomasti paras sulta kuulemani biisi. Mukava nähdä et jaksaa jatkaa itsensä kehittämistä. Äänenlaatukin varmaan vaikuttaa, mutta kaikilta osilta sun parasta. Flow on mukavan pehmeä mutta silti rullaava (no huhhu miten suomiräpmainen kommentti...). Tätä kyllä helposti fiilistelee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - Slackin` 13.04.2009

K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - Slackin`
Helt underbar refräng, mannen! I dig it. Versarna funkar, både på engelska o svenska. Fortsätter digga din lite egendomliga stil att rappa och ska verkligen se till att duuna nåt gemensamt material inom närmaste framtiden, så myky som vi talat om det!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KöyhäSeppo - Porvari Veljet & Köyhä Seppo - Kuvitelmaharhaa 13.04.2009

KöyhäSeppo - Porvari Veljet & Köyhä Seppo - Kuvitelmaharhaa
Biitissä on vähän liikaa kaikkea. Tulee jotenkin semmoinen olo, että selkeä struktuuri puuttuu. Sama kuva jää vokaaleista, mul ei alkuun jäänyt selkeetä kuvaa, missä kohtaa kertosäe tuli. Räpit on ihan jepujee. Mikseritasolla kelpo biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Got Flow´ ? - Jimmy Smallz - Rep Yo Hood (P.C.P) 13.04.2009

Got Flow´ ? - Jimmy Smallz - Rep Yo Hood (P.C.P)
Aivan käsittämätöntä et mä voin arvostaa tämmöistä MTV-plagiaattiräppiä. Hatunnosto mun arvostuksen ansaitsemisesta, en oo ikinä törmännyt suomalaisen tekemään uskottavaan perseenheilutus-gangstaräppiin. Shiat. Toi ylempi on vieläkin hotimpi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vibiz - Suomineito 17.04.2009

Vibiz - Suomineito
Tykkään. Pysty helposti fiilistelee. Mun kommentoimistaidot on vuosien mittaan ruostunut, mutta toimii, kaikilta osin oikeestaan. Joku seuraavalle tasolle nouseminen jäi uupumaan, mutta ei sitä voi mitenkään vaatimuksena hyvälle biisille pitää. Ehkä biisin tasapaksuus saa sen jäämään kympistä, kertsi on hyvä, muttei koukuttava. Kiva kuulla sulta uudempaa matskua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Got Flow´ ? - Jimmy Smallz - My Coldest Nights 18.01.2009

Got Flow´ ? - Jimmy Smallz - My Coldest Nights
Ou shit. Yllätyin pahemman kerran. Täähän kuulostaa oikein hyvältä tää kama. Biiteistä en oikein lämpeä, ihan ok sinänsä, mut ei ihan mun tyylisiä. Mutta! Vokaalit on aivan helvetin hyviä. Lyriikat hyviä, ulosanti on todella hyvää. Ällistyin kyl pahemman kerran... Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - hopplös romantiker 02.01.2009

K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - hopplös romantiker
Nu finns det då officiellt två finlandssvenska romantiker inom hiphop världen :D Ja blev faktiskt fascinerad av den här låten. Din flow e fortfarande nåt jag älskar, så otroligt personlig och ändå flytande! Texterna har blivit bättre, vågar jag påstå, jag känner mej lite hotad som "finlandssvenska hiphopens gudfar" :D:D Och din granne har talang, om den här beaten hör till hans första. Ganska simpel ju, men fin melodi och basen och trummorna samspelar fint. Kiva låt, mannen, jag diggar!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele l u f f a r p a c k - 08. I gatulampans sken ft. Grega & Jonne 14.01.2009

l u f f a r p a c k - 08. I gatulampans sken ft. Grega & Jonne
Tänkte tillägga att Jonne låter som Big Fred, fast rappar mycket bättre!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele l u f f a r p a c k - 08. I gatulampans sken ft. Grega & Jonne 14.01.2009

l u f f a r p a c k - 08. I gatulampans sken ft. Grega & Jonne
En till ny favorit. Fan vad ja blev fan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele l u f f a r p a c k - 05. Morgonljuset ft. James Gamba 14.01.2009

l u f f a r p a c k - 05. Morgonljuset ft. James Gamba
Ja får jävla bra fiilis av den här låten! Vai pitäiskö kommentoida suomeks? Fina melodier, fin sång, skicklig rap, va fan annat behövs det? En känsla. Finns. Lovin it.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Silti Poikaystävä 15.10.2008

Matti - Silti Poikaystävä
Sä osaat laulaa. Ja osaat räpätä. Valitettavasti kumpikaan osa ei toimi mun korviin tässä biisissä ja näitten kahden yhdistäminen ei myöskään toimi oikein. Tykkään ideasta, mutta flow ei oikein toimi mun korviin. Itse tehnyt sen vielä radikaalimmin, odotan mielenkiinnolla mitä mun yrityksistä ollaan mieltä, että kerro toki mielipitees jos pääset levyäni kuuntelemaan joskus :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - Oikeet lähtö kohdat! 20.09.2008

Fredi Fate. - Oikeet lähtö kohdat!
Räpit rullaa totutun mukavasti, instrumentaali on tylsä, ois kiva kuulla "oikean" biitin kanssa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Gabi - Killroy Travels 02.09.2008

Gabriel Centaurion - Gabi - Killroy Travels
Tosiaan, vokaalit on vähän turhan hiljasella. Räpit toimii, mua vähän harmitti kun ei ollut ihan "oma biisi", ja nimi antoi odottaa vähän vakavampaa biisiä, mut tää toiminee sillä tavalla millä tarkoitettukin. Voi tätä kuunnella muutaman kerran ilman et alkaa vituttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - Do You Wanna Dance With Me? 10.09.2008

D Fast - Do You Wanna Dance With Me?
Groovy! Pistää miehen liikkumaan (joraamaan) yksikseen kotonaan. Mikäs sen parempaa? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Lupaus 21.08.2008

Radicaali - Radicaali - Lupaus
Kertosäe on aivan hirvee! Tommonen Cheek-maisen kammottava. Ei tietoakaan laulamisesta, vaan rääkymistä äänellä, joka ei millään sovi semmoseen. Pahoittelut negatiivisesta alustuksesta. Muuten onkin sitten aika mukava biisi. Räpit hyvät ja biitti on mukavan neutraali, keskivertobiisi, katsastetaas ylempi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastis - Vastis - Kansantauti 25.06.2008

Vastis - Vastis - Kansantauti
Ihanan synkkä kappale. Oon aina tykänny teksteistäs, eikä tää oo poikkeus, päinvastoin tykästyin kovasti tähän biisiin! Kertosäe ei oo mitenkään hirveen toimiva tarkotuksessaan (jäädä mieleen...) mut ei oo mitenkään ärsyttäväkään. Antaa melko synkän ja totuudenmukaisen kuvan "kansantaudista". Lataukseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - Kc Hiphop (streetstyle) 25.06.2008

K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - Kc Hiphop (streetstyle)
Fan att kommentaren försvann... Nåh, alltså fet rap, nice rim och Kariskan kan man ju int låta bli att digga. Vi måst kolla den där kollabon här i nåt skede :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ideaali - Pois tieltä feat. Apollo 25.04.2008

Ideaali - Pois tieltä feat. Apollo
Vihaan tämmöistä "hidastettua" räppiä. Tää biitti vaatis mielestäni ehottomasti doubletime:a. Hienot saundit muuten, ja sanatkin mietittyjä. Ei huono, räpit vaan ärsyttää meikäläistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Vittuilubiisi 17.04.2008

Radicaali - Radicaali - Vittuilubiisi
Levybiisien yhteinen kommentti: Aivan kauheet nää kaikki biitit. Oon pettynyt siihen osaan, koska ennen muistan kuulleni mukaviakin taustoja sun biiseissä. Nää on kaikki enemmän tai vähemmän saman kaavan mukaan tehtyjä, ja rummut kuulostaa kaikki Fruityloops-sampleilla kasatuilta, ja se ei mun korvaan hyvältä kuulosta. Sanat on mallillaan, eikä flow mitenkään huonontunut ole, mut vaihtelua kaipaisin biiseihin, koska nyt ne ei eroa toisistaan oikeen mitenkään, muuten kuin sanojen sisällön perusteella, ja mielestäni levyllä pitää olla joko tarina jonka mukaan mennään, tai sitten eri tyylisiä biisejä, jotka erottuvat edukseen massasta. Eli tuomioni on, että jätkä ite on taitava, mutta levykokonaisuutena alitti mun odotukset. En ostais.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ideaali - Hämärästä aamunkoittoon feat. Sannuli 05.03.2008

Ideaali - Hämärästä aamunkoittoon feat. Sannuli
Ei huono. Tietenkin kehitettävää laulamisessa, mutta en mäkään oo saanu aikaiseks laulutunneilla käymistä. Ääni ei ollenkaan huono, eikä äänenkäytössäkään mitään vikaa. Tytön laulu on ihan ok tasoa. Ihan kiva biisi, turhan tunkkaiselta kuulostaa kokonaisuudessaan, sais olla selkeempää jotenkin. Mutta kyllä mä kuuntelen ihan mielelläni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vastis - Vastis - Yli puolet (feat. Brädi) 15.04.2008

Vastis - Vastis - Yli puolet (feat. Brädi)
Hienot räpit molemmilta ja biitti on mukava yksinkertaisuudessaan. Scrätsit turhan pinnalla, johtunee osaksi vokaalisampleista, taitaa olla miesäänellä ärsyttävä ääni. Mut kiva biisi, joka tosin päättyy turhan yhtäkkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Kaupunki Nukkuu feat Finessi 13.09.2008

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Kaupunki Nukkuu feat Finessi
Hur fan ha ja int hört den här? Nå nu har ja! De här e just sånt hänt, som ja diggar av papa... Fiilis va ordet! Skönt för örat, och va e nu viktigare än det? Nada. Ja suomeks voin todeta sen verran, että tää on kaunis biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - Huutoi 25.02.2008

RauskiXL - Huutoi
"jatkuu" siis...

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - Huutoi 25.02.2008

RauskiXL - Huutoi
Kivoja riimejä jätkälle. Kehitys jatkaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Sukellus 15.02.2008

Matti - Sukellus
En tiä onko sussa tapahtunut henkistä kasvua, mut biisissä on jotain uutta nyt, mitä en usko kuulleni sun biiseissä ikinä. Saattaa johtua hyvästä laadusta.. Hyvin toimii sanat ja ulosanti on huippuluokkaa ja biitti on kans kiva, bassolinja tosin vähän mitäänsanomaton, mut parempi niin kuin ärsyttävä basso. Kyllä mä vaan tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 14.05.2008

Kalashnikov - Sherpa
Kivasti soitettu, mutta tuntuu että fiilis puuttuu soittelusta jotenkin. Laulajan äänestä ja lauleskelusta en oikein lämpeä. Tuntuu että hän säästää ääntään. Ihan hienosti tuotettu biisi joka tapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 16 - Räppi 18.02.2008

Projekti 16 - Räppi
Heh, biitin nimi on ainakin osuva. Todella simppeliä ja raakaa, ite en oikeen tykkää, mutta ei kai tässä vikaakaan, jos yksinkertaisesta tykkää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 16 - love and happyness 18.02.2008

Projekti 16 - love and happyness
Kiva vokaalisamplaus ja soundit toimii muutenkin. Tykkäsin eniten näistä kolmesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 16 - love and happyness 18.02.2008

Projekti 16 - love and happyness
"tykkäsin eniten TÄSTÄ näistä kolmesta" siis :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projekti 16 - I love the colorful clothes u wear 18.02.2008

Projekti 16 - I love the colorful clothes u wear
Mielestäni tää on turhan klassikko-biisi samplattavaks, mut se on toisaalt aika veteen piirretty viiva joka määrää sen, että mitä hyväksyy samplattavaks ja mitä ei. Vokaalisample rupee toistaa itteään aika nopeesti ja clapeista en tykkää. Tää on subjektiivinen mielipiteeni, mielipiteitä on varmaan runsaasti erilaisia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Häivähdys harmoniaa 27.01.2008

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Häivähdys harmoniaa
Mä yllätyin positiivisesti, koska luulin että kyseessä oli "Sana"... Ei mut oikeen kivalta kuulostaa kyllä. Äänenkäyttö mallillaan ja biittiä jaksaa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali & Syntaksi - Aika (clip) 17.01.2008

Radicaali - Radicaali & Syntaksi - Aika (clip)
Kivalta kuulostaa. Kerroppas mulle, miks tää biitti on niin hemmetin tuttu?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Taiteen Vapaus 20.12.2007

Matti - Taiteen Vapaus
Ennen biisiä: Aina voi parantaa. Biisin jälkeen: Rimmailu on tosi sulavaa, äänenkäyttö toimii täydellisesti. Kertosäkeessä on jotain hämäävää, efekti lisäks vähän turhan kovalla. En kuvitellut et voisin tykätä tämmösestä biitistä, mut tää toimii yllättävän hyvin. Oikeestaan ainoa misten tykkää on kertosäe. Toisaalta en tiä miten muuten toteuttaa se tähän biittiin. Mut hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kaksi Maailmaa 08.12.2007

TH-T - Kaksi Maailmaa
Valitettavasti pakko myöntää, ettei räppäämistaito oo parantunut yhtään... Heikkoa, sanoja väännetään ärsyttävällä tavalla. Instrumentaali on kaunis.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Kansan kusettajat 17.11.2007

Radicaali - Radicaali - Kansan kusettajat
Kertosäe on aika hirveen kuuloinen. Toisaalta taitaa olla ainakin osatarkoitus, et se ois just noin raaka ja epämusikaalinen (onks toi sana?). Rimmaaminen on pysynyt yhtä hyvällä tasolla kuin viimeksi kuullessani, ellei jopa oo korkeimmal tasol kuin koskaan, hienoja versejä. Biitti on kaikessa yksinkertaisuudessaan hieno tekele. Tämä on radikaali ja raju biisi! ;) Jaksaa kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - Sudet 17.11.2007

RauskiXL - Sudet
Voi herregud. Tää on aivan helvetin hienoa. Sairaan kaunis biitti, flowwaa paremmin kuin koskaan. Koskettaa jollain oudolla tavalla. Riimit on hienot. Ei tarvinnu kuunnella kuin 30 sek, ennen kuin päätin antaa 10:n. Ei sitä aina pysty selittämään, kun johonkin ihastuu. Nyt tapahtui ihastuminen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele mMunkki - Kuinka Pitkään..? 15.11.2007

mMunkki - Kuinka Pitkään..?
Mukavasti flowwaa. Kivaa sanakikkailua. Instrumentaali-puoli onkin sitten vähän heikompi. Ihan mukava melodia, mut rummut on tosi heikot suoraan sanottuna. Eipä varmaan mee kuunteluun toista kertaa, mut kirjoittaminen on sul hanskas ja ulosanti myöskin. Tosi mukavaa rimmailua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tobias Granbacka - If It Kills You 04.02.2008

Tobias Granbacka - If It Kills You
Otroligt härlig sångröst. Ja hörde låten "Lost" som jag nån gång i tiderna har laddat, och va så totalt såld, att ja måste läta reda på denna man som e blessed med en otroligt vacker röst. Ja undrar vad som e felet på skivbolagen, ifall de int ännu kontaktat dej i det här skedet... Åtminstone har du (ni) fått en ny trogen fan! Musik med känsla, I like it.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - Vois olla huonomminkin 17.11.2007

Fredi Fate. - Vois olla huonomminkin
Tykkään. Oon aina tykännyt flowstasi. Rullaa mukavasti. Ja täs on jopa melkeen positiivinen aihe :D Biittikin on oikeestaan oikeen mukava. Noh mitä turhia sepittelemään tyhjää, kun tykkään, niin tykkään. Kiva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Muistan sut 06.01.2008

Katya - Muistan sut
Enpä oo tainnu ennen kuulla. Tai no en mä välttämättä muistais. Ois kiva jos ois jotenkin selkeemmät vokaalit, en tiedä johtuuko miksauksista vai yksinkertaisesti artikuloinnista, mut selkeyttä mä kaipaan tässä biisissä. Muuten ihan menevä. Tää on varmaan kotona nauhotettu, sen verran huonolaatuisilta kuulostaa nauhoitukset...?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Sankaritarina 16.10.2007

Radicaali - Radicaali - Sankaritarina
Yli vuoden hiljaiselon jälkeen melko hyvä paluu. Räppäämistaito ei ole minnekkään hävinnyt, vokaalien osalta viittä vaille täydellinen suoritus. Harmi vaan, etten yhtään tykkää biitistä. Soundit jotenkin liian selkeitä, kaipais vähän kaikua tai muuta efektiä, nyt kuulostaa "liian puhtaalta". En nyt sen kummemmin aio tähän paneutua, mutta kiteytettynä sanoisin, että vokaaliosuus on hyvä ja tausta ei. Rummuista en tykkää, melodiasta en myöskään, bassoa en erota biitistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Pyhät herrat ? 30.10.2007

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Pyhät herrat ?
Kiva biisi! Harvoin täällä törmää oikeesti kovaan hiphop biisiin, tykkään kovasti. Räpit ihan huippuluokkaa, ulosanti ja flow kaunista kuunneltavaa. Biitistäkin tykkään yksinkertaisuudesta huolimatta. Ei voi muuta kuin tykästyä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Päivät Peilaa Kuvaansa 22.09.2007

Matti - Päivät Peilaa Kuvaansa
Fiilaan tätä tyyliä. Samaistun lyriikoihin. Biitis on helmi fiilis. Tosi kiva ja hämäävän iloinen biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - Ääni 22.09.2007

RauskiXL - Ääni
Raatomaisen varma ja raaka kappale. Jättää aika kylmäks siinä mielessä, ettei tarjoo paljoa kritisoitavaa, kiva tasaisen varma biisi, jota kuuntelee mielellään muutaman kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Kesä ei Pääty feat Apollo, Kfied & Anni 08.07.2007

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Kesä ei Pääty feat Apollo, Kfied & Anni
Paha pettymys. Matsin ja Kfied:n osuus kertsissä on todella turha, ei sovi eikä kuulosta hyvältä. Annin laulu jotenkin latteaa, sielu puuttuu. Sama koskee joka räpäjäpää täs biisis valitettavasti. Mats, va ha de hänt me din flow? Opaaz pienoinen pettymys, Apollolta en odottanu mitään, enkä päässy yllättymään. Tylsä biisi, josta sielu puuttuu, vaikkakin tuotantopuoli on kynnossa. Vähän enemmän panostusta biiseihin jatkossa, kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ziri - Celebrityhorny 12.06.2007

Ziri - Celebrityhorny
Dom där speachina i början "hey, this is siri..." lät skrattletande :D om de e meningen, så ok, men om int så blä. De här va ju en aning annorlunda ziri-biisi måst ja säga... helt rolig idé, fin sång, nice beat förutom trummorna, men ja e väl för sorgsen själ för att få allt ut av en sån här humoristisk/ironisk/whatever -sång.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - PUHDAS VAHINKO frdi/Hombre 08.08.2007

Fredi Fate. - PUHDAS VAHINKO frdi/Hombre
Tykkään kovasti Klassikompin seteistä, flow on todella maistuva. Hombren flow ei iske yhtä kovaa, mut ihan kivaa settiä. Biittiä turha kommentoida, mut istuu Klassikompin setteihin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-ZAR - Right Way (Oikea suunta) 15.11.2007

C-ZAR - Right Way (Oikea suunta)
Hitto. Mähän yllätyin positiivisesti. Ensinnäkin ootin englanninkielistä. Toiseks ootin huonoa räppäämistä. Molemmissa erehdyin. En oo pahemmin tutustunut venäjänkieliseen räp-musiikkiin, mut mun korviini tää kuulostaa tosi hyvältä! Kypsää. Mistä tää tämmönen biitti on kotoisin, tosi mukavan kuuloinen. I like, ei voi muuta sanoa. Hip hop musiikkia sydämestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Vie minut pois 17.06.2007

Haven - Vie minut pois
Kaunis kappale. Äänenlaatu vokaaleissa on heikko, nauhoitettu "livenä"? Pikkaisen häiritsevää, kun kooko biisi on jotenkin raaka saundiltaan mikä ei välttämättä sovi oikein tällaiseen iskelmään... Joka tapauksessa todella kaunis kappale, hienosti laulettu, hienosti soitettu ja tällainen tunnelmamusiikki sydämestä on se ainoa syy miksi biisejä tahtoo kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kaikki Haluu 12.08.2007

TH-T - Kaikki Haluu
Mukavan erilainen. En nyt oikeen rehellisesti sanottuna tykkää tosta hidastetusta sanoittelusta, ottaa korvaan sanat jotka tuntuu olevan -2krt:aa hidastettuja. Biitti on ihan okei, sekin kärsii vähän hitaasta temmosta, basso on huono/bassolinjaa ei ole!? Muttamutta hienoa kun joku vielä tekee ajattelevaa hiphop musiikkia. Ja äänenlaatu on kyllä aivan mahtavaa, nautinto kuunnella näin kirkasta saundia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anni Major - Helatorstai Acoustic Jam 22.05.2007

Anni Major - Helatorstai Acoustic Jam
No johan oli lyhyt fiilistely. Ei tämä ollu ees kommenttin arvonen pituudeltaan :D Mä en tiedä uskonko, mut toivon ainakin et lisää on luvassa, ja lauluasi odottelen kans kovasti :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Game Over (Live @ Korjaamo, Helsinki) 22.05.2007

Free Soul - Game Over (Live @ Korjaamo, Helsinki)
On näissä todellista sielukkuutta. Hienolta kuulostaa, ja harmittaa että missasin keikan suunnitelmistani huolimatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sensei - Biittisampleri4 22.05.2007

Sensei - Biittisampleri4
Kyllä vain. Suurin osa näistä oli oikeen kuunneltavia. Kahdesta vikasta tykkäsin eniten, koska niissä oli sielua, mutta ei joukossa yhtäkään huonoa yksilöä ollut. Hyvä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Mene 11.04.2007

Proyo - Mene
Petyin. Toisaalta kun jätkä julkaisee biisiin niin on kyllä hurjat paineet ja odotukset. Biitti on todella tylsä, junnaava melodia rupeaa ärsyttämään jo minuutin kohdalla. Sanat hyvät, muuten ulosanti on heikentynyt, tai sit johtuu vaikeesti räpättävästä taustasta, en tiedä, mut ei kuulosta yhtä hyvältä kuin ennen. Kaipaan vokaaleihin lisää efektejä, saattais toimia paremmin enemmällä kaijulla esim. Kertosäkeestä puuttuu kunnon koukku, joka jäis päähän soimaan. Mikseritasolla ihan hyvä biisi, mutta sulta odottaa enemmän, et oo mikseri-keskivertoräppäri missään nimessä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - nature story 01.04.2007

D Fast - nature story
Aivan loistavaa. Tulee niin hieno fiilis, asiaan saattaa vaikuttaa tosiasia että ulkona paistaa aurinko ja on muutenkin hyvällä päällä. Free soul laulaa todella kauniisti ja taustassa on positiivista tunnelmaa yllinkyllin. Kovalevy kutsuu :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ziri - Gold is what you are 16.03.2007

Ziri - Gold is what you are
"U r a star 4 real". Ja ska berätta att ja har två av dina låtar downloadade till hårdskivan, den ena e Don't wanna say goodbye, andra den här! Med andra ord kan de int vara annat värd än 10. Vacker musik med känsla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ziri - Done with love 13.03.2007

Ziri - Done with love
Måst erkänna, att idag e en bättre dag att höra den här låten, än då jag hörde den på Funkdammen. Ja diggar. Kanske det e solen, kanske det e du, kanske de e en kombination, men de här får mej nog nu på extra bra humör! Mikseri.net's bästa sångare, vågar ja påstå :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 18.02.2008

Nbc - Poika
Lisää on tulossa :) Kommentoikaa sillä välin Poika biisiä vapaasti, sillä se on edelleen muistaakseni tuorein julkaistu biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matadori - Sut Vaan feat. Julia 23.02.2007

Matadori - Sut Vaan feat. Julia
Juuri muutama päivä sitten kaipasin basso.fi:ssa ns. klubibiisiä ilman klubibiittiä. Tämä on sellainen. Valitettavasti tää ei kuitenkaan tarjoa sitä jotain, mitä kaipaan. Ensinnäkin noi clapit on hirveet, jotenkin liian clisheiset. Biitin muutoksen myötä siinä ei pahemmin ole ärsyttäviä tekijöitä. Ensikuva oli negatiivinen, eka verse on kliseinen ja suorastaan ärsyttävä. "Piilomuutos" biitissä on positiivinen, biisi alkaa maistumaan paljon paremmalle sen myötä. Äänenkäyttö on hyväl mallil, riimit on tylsiä, mut eipä tää nyt lyrikaalisesti antavaks biisiks varmaan oo tarkoitettu. Kertsissä laulava nainen kuulostaa hyvin perus-laulajalta, mut eipä sitä nyt voi negatiivisena pitää, kun tyttö kuitenkin osaa laulaa suht hyvin. Kokonaisuudessaan ihan mukava biisi, tasapaksuus on yleensä negatiivinen piirre, mutta tämä biisi kaipaa sitä siinä mielessä, että ensimmäinen osa olis voitu jättää kokonaan pois mun puolesta. Muutaman kerran oli pakko kuunnella, jotta sai kiinni biisistä, mutta tämän jälkeen tuskin kuuntelen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sensei - Biittisampleri3 02.03.2007

Sensei - Biittisampleri3
Turha lähtee mitään syvällisempää arvostelua hakemalla hakemaan. Sanonpa vaan että kyllä on harvinaisen hyviä biittejä. Kolmannessa ärsyttävä vokaalisample. 1,2 ja 4 on kaikki sellaisia joiden käyttöä harkitsisin tosissani, jos olisit valmis luopumaan jostain.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Don P & JaM - TUOMITUT LP SAMPLERI 07.02.2007

Don P & JaM - TUOMITUT LP SAMPLERI
Kuulostaa todella hyvältä! Kerrankin hyvää suomihiphoppia, pakko arvostaa! Ja levy pitää varmaan jopa hankkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ- Överröstade nödrop 20.01.2007

K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ- Överröstade nödrop
Ja ha visst hört den här någo vägar... Nåh, en kort kommentar: beaten e helt härlig, lyriken fungerar, OsQ:s flow e nåt ja börjat digga så satan på senaste tiden. Vad annars behövs det? En innebörd. Finns! Fin låt!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kaupunkimme Palaa 12.08.2007

TH-T - Kaupunkimme Palaa
Ruumut kuulostaa lofilta... Kaunis sample, hienoja saundeja ylipäänsä. Biisi kaipaa oikeestaan vähän sitä tutuntuttua intro-osuutta, jotta pääsis heti alusta alkaen mukaan fiilikseen. Räpit rullaa hienosti, lukuunottamatta muita tht-maisia sanan venyttämisiä, mutta laitettakoon ne tyylin piikkiin, ei oikeen haittaa kun on tottunut. Mukavan pohtivat lyriikat. Kuuntelis mielellään muutaman kerran, mukava biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Raatojen varjot 07.02.2007

Edorf - Raatojen varjot
Fiilis on aivan loistava ja tarttuva. Instrumentaali iskee kovaa, hienoja soundeja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Raskasta Kantaa 27.12.2006

Matti - Raskasta Kantaa
On hienoa. Tunnelmallinen fiilisteltävä biitti. Räbät miehen omantasoisia, eli varsin hyviä. Harmi että tää laatu on tämän tasoinen, ja miksattu hyvin alhaalle. Herättää kyllä fiiliksiä, varsin kaunis biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - Yeah -Varattu- IDEAALI www.myspace.com/ideaali 08.02.2007

AaJii Biitit Alennusmyynnissä (15€/kpl) - Yeah  -Varattu- IDEAALI www.myspace.com/ideaali
Melko kovat hehkutukset. Jouduin valitettavasti pettymään. Vaikeetahan tästä nyt puolen minuutin klipistä saada mitään hirveen selkeetä kuvaa, mutta näitten biittien perusteella en kyllä yhtään ymmärrä hehkutusta. Perus sample ja rummut päälle = valmis biitti meiningil nää näyttää syntyvän. Ja kun ei edes samplet mitään kummoisempia ole, niin mua kyllä ihmetyttää. Ja missä bassolinja puolissa biiseistä on? Nojuu turha nyt haukkua liikoja, ihan keskivertokamaa, odotin vähän enemmän "mainoslauseesi" perusteella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Hurjapää f.Ainty & Deva 13.03.2007

Talentti (vanhat) - Hurjapää f.Ainty & Deva
Oho tullu 800 fanii lisää viime kuulemasta :) Kaipaan vokaaleita kovemmalle, koska näin kova tempo tekee sen, et välil on vaikeeta saada sanomasta kiinni. Deva on kyl nopeen räpin iso nimi, ei petä nytkään. Muutkin kovia. Tää on sellanen biisi, että kerran-pari kuuntelee mielellään, mutta kovalevylle ei oo mitään asiaa, ei tarjoo mitään, mitä ei mikä tahansa hyvin tuotettu biisi tarjois.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Second Class Citizens - It Ain't Necessarily So 27.12.2006

Second Class Citizens - It Ain't Necessarily So
Tight/tiukkaa/trångt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - yksin 23.02.2007

RauskiXL - yksin
Onks tää nyt kokonaan mennyt ohi meikäläiselt, kun en oo mitään sanonut eikä löydy koneelta. Ensinnäkin biitti on aivan ihana, sitä vois kuunnella ihan instrumentaalina kerta toisensa jälkeen, helmi saundimaailma. Räpit toimii todella hyvin! Ei sitä aina voi perustella miksi, mutta tästä mä tykkään, täs on tunnetta! Lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lily - Love You Better 13.03.2007

Lily - Love You Better
Hieno biisi. Pop-lista-meininki, tulee Tlc:n fiilistelyt mieleen... Kaunista laulua, hienosti tuotettua, mukava tausta. Ei tästä jää oikein mitään puuttumaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Anna Voimii 16.10.2007

AGR - Anna Voimii
Onpa harmittavan vanha biisi tää uusinkin. Mukavan chilli meininki tässä biisissä. Taustaa vois fiilistellä ilman vokaaleitakin, mut ne nostaa biisin vielä paremmalle tasolla, mukavan kuuloinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Hyvästi 15.10.2006

Katya - Hyvästi
TH-T sen sano pitkälti. Eka biisi jossa kuulostat oikeesti NAISlaulajalta, ei enää teinityttö-meininkiä. Kaunis biisi. Hyvin sä oot tän miksannu, pakko myöntää, ei mitään virhevetoja, kivasti sopii kaiku... Biitti perus-hyvä, fiilis tarttuu. Valitettavan epäsopiva aihe hittibiisiks, mut itkubiisiks sitäkin hienompi fiilattava. Kyl tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matti - Voimat Lopussa 07.10.2006

Matti - Voimat Lopussa
^ hahah rakentavaa :D kyllä sen arvosanan pitäs olla ihan subjektiivinen!? Vois olla voksut pikkasen kovemmalla ehkä. Tykkään tyylistäs, ja tää ei sitä mitenkään muuta, tykkään. Mukava biitti, sanat kivat, flow skulaa, kertosäe toimii. Tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Eurofoolz 29.09.2006

Fakap - Eurofoolz
Joo ei voi oikein muuta sanoa. Diskohitti ainesta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Kolmetoista 19.09.2006

Edorf - Kolmetoista
Hirvittävä biitti. Viulu ottaa korvaan ja cutit ei toimi.. Sanallinen puoli kunnossa, mut emmä kyl tätä jaksa kuunnella (ihan vaan biitin ansiota).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sensei - 4 biitin pätkää 10.09.2006

Sensei - 4 biitin pätkää
Voehan vitalis! todella hienon kuuloisia biittejä. Ekaan tykästyin täysin, ja muutkaan eivät huonoja ole. Vikasta en henk.koht hirveesti tykännyt, mutta ei ykskään neljästä huono ole... Harmi et kaikki varattuja :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - Identitetskris 30.06.2006

K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - Identitetskris
Mmmm, helt härlig beat :P Flown e ganska jännä, men de hä e nåt som man int kan låta bli att fiila. Fittit coolt shit! Finlandssvensk hiphop <3 hahah
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cheddar - Cheddar & Setittäjä - Ey Ey! 30.06.2006

Cheddar - Cheddar & Setittäjä - Ey Ey!
Stj:n setit flowwaa paremmin kuin koskaan! Hyvät riimit, hieno verse! Ja lisäksi kivat miksaukset. Chedullakin on harvinaisen hyvä verse. Ei mitään aggre-huutoo täl kertaa. Riimit vois vielä kehittyy, mut muuten on oikeen mukava verse. Kertosäe nyt ei vie mukanaan, mut biitti on tosi siisti. Oikeen kiva biisi, positiivinen yllätys, erottuu niistä kahestakymmenestä biisistä levyllä, jotka oli kaikki samanlaisii..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lari Henrik - Ikävä 21.06.2006

Lari Henrik - Ikävä
aika samat mielipiteet illO:n kanssa. Tosin mun mielestä Cheekin ääni kuulostaa ihan hyvältä, tää kulostaa aivan kauheelta. Ei kukaan voi äänelleen mitään, sen ymmärrän hyvin, mut ei tää kuulosta kuitenkaan hyvältä?! Biitti on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan kivan kuuloinen :) Tunnerikas biisi, joka ei kuitenkaan teknisesti/musikillisesti anna mitään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Lähettämättömät 13.05.2006

Edorf - Lähettämättömät
Sanat on jotain loistavaa. Vokaalit toimii kokonaisuudessaan, kertosäkeestä en tosin oikeen tykkää. Tiedän et osaat laulaa, oon kuullu sellaisia biisejä, mut täs joku mättää... Biitti on sellanen et vois helposti dissata yksinkertaisuuden ja lapsellisen saundimaailman takia, mutta loppupeleissä se toimii yllättävän hyvin. Sanallinen puoli sen verran hyvin hallussa, että tätä kuuntelee oikeen mielellään muutaman kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Heikko ft. aRRtsi 13.05.2006

Katya - Heikko ft. aRRtsi
Ari on sairas paska :D "mä oon kuuma ja sä oot lutka" oli kyl heikottava verse... Katjan lauleskelut parantunu viime kerrasta! Biitti on kiva. Muutenkin kiva miksausjutska kun noi aiheet on kummalkin "vähän" erilaiset.. Toimiihan tämä. Btw. et sä voi sanoo "Listen this"...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sensei - chi 14.04.2006

Sensei - chi
Ahhh. Kesä, aurinko, ranta, hiekkaa, kauniita naisia... Tämä biitti! Loistavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arvelin Xperiment - Kaunis 10.04.2006

Arvelin Xperiment - Kaunis
Nimi kertoo aika pitkälti kaiken.. Bassolinja ei oo ihan mun makuun, mutta kokonaisuutena toimii. Koskas tuotat mulle taas jotain kivaa? :D En suosittele vanhojen tunteiden esille kaivoa, mutta ainakin ne on onnistuttu hyvin tarttumaan tähän tekeleeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Give Up 30.03.2006

Katya - Give Up
Tunnelmallinen biitti, sopii tähän tunnelmaan. Mukavaa et laitoit tällasen freestylenkin kaikkien kuultavaks, mä sanoin sulle jo aikoinaan et oot loistava sanoittaja! eikä tää oo mitään turhanpäivästä tekstiä. Laulu on vähän turhan "Christina Aguileramaista" kaikkine aaah uuh ääntelyineen, mutta muuten toimii hyvin... Miksaukset tosiaan vähissä, vähän rupee ärsyttään puolessavälissä toi kaiku joka on samanlainen läpi koko biisin. Ja tuo surina, mutta sitä ei ainakaan sun piikkiin voi laittaa =) Ihan mukavaa itkumusiikkia näin Torstai iltaan.

Sivu: 1 2 3