Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 78 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neurokorroosio - Neurostoliiton nousu 14.03.2010

Neurokorroosio - Neurostoliiton nousu
Kiitoksia :) Tuo Deathstars-maininta on muuten tosi jännä. Biisi nimittäin sai alkunsa sanoituksesta, jonka kehitin nähtyäni unta ydinasehyökkäyksestä. Tän unen taas näin oltuani edellisenä yönä Deathstarsin keikalla. :D Suoria vaikutteita sieltä suunnasta en kyl ainakaan tiedostanut ottaneeni, mut ehkä niitä on alitajunnasta mukaan valunut. :) "Tätä ei tarvitse sillattis otsa kurtussa kuunnella" Mjoo, eiköhän otsakurttuilua ole Neurokorroosiolta kuultu jo ihan tarpeeks, koko genre ehkä toimii parhaiten just pieni pilke silmäkulmassa. Mahtavaa, jos toi soittimien yhteistyö toimii paremmin kuin aikasemmin. On noita rumpuja tullu vähän enemmän paukuteltua lähiaikoina, joten ehkä siitä johtuen on sit osannu niitä sävellelläkin vähän paremmin. Tosta voksuhommasta sanottiin jo ennen biisin julkastamista että sais olla kovempaa, mutta enhän mä kovapäisenä uskonut. Nojoo, miksaus on kyl sellasta hommaa jota vihaan yli kaiken, sitä tulee helposti kulutettuu yks ilta kun vääntelee sitä gaininuppia edestakas. Kiitoksia kattavasta palautteesta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - 04_Todellisuuspako 04.03.2009

Teräsliitto - 04_Todellisuuspako
Saundillisesti Teräsliitto on kehittynyt jatkuvasti. Biisin äänimaailma on paljon keskivertoteräsliittoa kypsempi ja koneet tuntuvat elävämmiltä kun joissain muissa biiseissä. Season 2 -miksaukset ovat kaikki hyviä taikka erittäin hyviä olleet ja Todellisuuspako ei tuo tähän poikkeusta. :) Kertsimelodia yllätti täysin, ja vaikka se melodiana kuulostaa oikeen hyvältä, niin se on niin erilainen kun tähänastisissa biiseissä, että se saa Todellisuuspaon tuntumaan vähän irralliselta muiden biisien kontekstissa. Sanat ovat taas sitä samaa toimivaa Teräsliittoa kekseliäine yksityiskohtineen. Vokaaleissa Teräsliiton vakiintunut tapa vetä lähes kaikki säkeistöt jonkun phone-jutskan kautta alkaa - ei pahalla - pikkuhiljaa ärsyttää. :D Toisaalta se toimii silleen hyvin, että se saa kertosäkeet tuntumaan paljon voimakkaammilta, mutta sanoisin että hiukan vähäisempikin efektointi riittäisi tähän. Asia, jonka mielestäni voisi tehdä paremmin, on - kuten aikaisemmissakin biiseissä - rumpujen saundi. Kuulostavat mielestäni hiukan presettisaundeilta. :S

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - 02_Pastori 19.09.2008

Teräsliitto - 02_Pastori
Heha, oliko edes täppinkiä? :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - 02_Pastori 18.09.2008

Teräsliitto - 02_Pastori
Mitäs helvettiä?? En saa sanaa suustani. Aivan pirun hyvää toimintaa. Tämä on ensimmäinen Teräsliiton biisi jonka itse luokittelisin industrial metaliksi. En oikeesti osaa sanoa mitään. Jumaliste.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - 01_Kolmas Kerta 04.09.2008

Teräsliitto - 01_Kolmas Kerta
Avaanpa minä pelin. Hmm. Tällainen rönsyilemättömyys on Teräsliitolle uutta. Biisi etenee suoraviivaisesti, jota mielestäni harva aiempi biisi on tehnyt. Biisin laulumelodiat toimivat tehokkaasti, ja sopivat sekä Villen äänelle että ovat mielenkiintoisia ja raikkaita. Etenkin kertsi on erittäin toimiva. Äänimaailma uudistuu Teräsliitolla omasta mielestäni parempaan suuntaan, mutta miksaus mielestäni kusee edelleen. Biiseissä saisi olla enemmän energisyyttä. Rumpujen miksauksesta en ole Teräsliitolla koskaan pitänyt, se on aina ollut mielestäni hiukan munaton ja hiljainen ja kadonnut nopeasti kitaroiden alle, tässäkin näin käy, vaikkakin itse rumpusaundi on ehkä aiempaa tehokkaampi. Erilaisella miksauksella biisistä saisi muutenkin paljon täydemmän ja energisemmän. Ossi vetelee kitaralla hienoa kitarointia, mutta soiton nyanssit katoavat Villen dominoivan äänen alle miksauksen takia. Toinen asia mikä aiheuttaa mielestäni biisissä energiattomuutta on se, että esim kertsissä kuuluu pelkästään kitara, laulu, rummut ja tuo pädijutska, ja korkeammat taajuudet jäävät tyhjiksi. Jotain korkeaa synailua tai kitaralla leadimelodiaa ni potku nousisi potenssiin 66. Teräsliittoa voisi miksauksen takia verrata vaikkapa hiukan lämmenneeseen jäätelöön; maistuu herkulliselta mutta on olomuodoltaan hiukan vetelää. :D Sen enempää äänimaailmasta valittamatta: mainio alku levylle. Lyriikat ovat toimivat, vaikkakin niitä on hiukan hankala kuunnella objektiivisesti yrittämättä yhdistää niitä tositapahtumiin. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - 01_Kolmas Kerta 15.09.2008

Teräsliitto - 01_Kolmas Kerta
Noniin. Biisistä tuli ihan vitun hyvä. Rumpujen miksaus tukee biisiä huomattavasti paremmin ja silleen ja biisi on rajumpi ja energisempi. Miksauksessa on edelleen asioita joista en täysin pidä, mutta niistä selittäminen ei enää olisi rakentavaa kritiikkiä, vaan lähinnä "minä teen näin, tee sinäkin näin".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neurokorroosio - Rukoile 05.08.2008

Neurokorroosio - Rukoile
ei se mitään:D *kyynel*

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neurokorroosio - Binääri 05.08.2008

Neurokorroosio - Binääri
no kertosäe on sellainen mitä kerrataan, jotenka eikö tuo sellaiseksi lasketa:) kiitoksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NiHiLi - Cessna 14.05.2008

NiHiLi - Cessna
Sävellykseltään mielenkiintoinen biisi, oikein toimiva mielestäni. Lopussa jää toistamaan itseään tosin liikaa. Soundeiltaan hyvä, mutta miksauksessa oli kyllä nyt pahasti jotain vialla. Tuosta laulusta - turhan "laulamalla" laulettu, itse kehittäisin tätä puhetyylisempään, matalampaan suuntaan vrt. esim. Timo Rautiainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekso - Kattoremontti 17.03.2008

Ekso - Kattoremontti
Ai että "hieman". :D En ollut lukenut tuota biisin kuvausta, mutta kymmenen sekunnin sisällä biisin alkamisesta tuli kyllä selväksi yhteys Simssiin. Eikä ollenkaan huonossa mielessä, tämä jää kyllä soimaan päähän. Rummut ovat tässäkin biisissä sekä tarpeeksi inhimilliset, että viilatut ja älykkäät. Tosi hyvät toisinsanoen. Ehkä pisimmän miinuksen voisin lyödä noista masterin lowpasseista, eivät oikein nosta tunnelmaa eivätkä paranna biisiä mitenkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekso - Play 17.03.2008

Ekso - Play
Hehee, sävellys on varsin taidokas, heti tuli mieleen ku kavereiden kanssa joskus ala-asteella vedettiin supermarioa ja sonicia:) Vaikka miksauksesta ja soundeista vaikea sanoa mitään, kun läppärin sisäänrakennetuista kuuntelen, sen verran voi kyllä sanoa että tuo basso on soundiltaan inhottavan tutun kuulonen (Boobass kenties?). Se on ehkä pahin tunnelmanlatistaja tässä biisissä. Toki ihmiselle, joka ei ole FL studiota käyttäny eikä muuallakaan oo tohon törmäilly, voi toimia. Ehkä vähän pientä vaihtelua melodioihin jäin kaipaamaan, olisi saanut biisistä enemmän sellaisen jammailu-henkisen, ehkä rennomman, ja tuon "vakavamman väliosan" tuloa ois voinu vieläki viivyttää. Rummut olivat kyllä taidolla tehdyt, inhimillisen kuuloset. Ja nuo pillimelodiat olivat piristäviä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - Sotapastori 31.12.2007

Teräsliitto - Sotapastori
Perkele ku mie vihaan kitaristeja. No ei vaan;D Aivan mahtava biisi. Olen hiukan väsynyt, joten sanon asiani ytimekkäästi. Miksaukseen olisin laittanut lisää aikaa, noista kitaroista ois saanu vielä vähän repivämmät. Tai en ees tiiä, kyllä toi ihan hyvä on... Vaikea sanoa, kumpi on biisissä tehokkaampi voima, vokaalit vaiko toi minäoonparas -henkinen kitarointi:) Selkäpiitä karmii toi "nouskaa barrikaadeille" -huuto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zephyr - Broken Dream 27.05.2008

Zephyr - Broken Dream
rakenteellisesti sekä sävellyksellisesti hyvin toimiva kipale. mukavia koukkuja löytyy sieltä täältä biisiä, ja etenkin rumpali hoitaa hommansa hyvin. miksaus on vähän hutera mutta on huonompiakin nähty, tosin en kehtaa sitä kauheasti enempää setviä kun kuuntelen läppärin sisäänrakennetuilla kajareilla:P kitaransoitossa tahtivirheitä siellä täällä mutta ei niin pahoja että haittaisivat elämystä:) laulaja osaa selkeästi laulaa, MUTTA... ei pliis lauleta sellaisella kielellä jota ei osata :( suuri miinus siis tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - 300km/h 23.09.2007

Teräsliitto - 300km/h
No nyt ku oon kuunnellu tätä projektia vähän enemmän ni alan vihdoin tajuta miten nerokasta musaa tää on. Pahan Kuninkaan lauluääni on koko 300km/h -biisin perustava voima. Se yhdistettynä biisin fiksuihin melodioihin on kyllä niin sanotusti letaali yhdistelmä. Kitarat ja koneet sekoittuvat tosi sulavasti yhteen ja sanat ovat koskettavat (ja paikoittain ihan pikkusen kliseiset, ei siis ollenkaan huonossa mielessä). Tuotannollisestikin kiitettävä suoritus omasta mielestäni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LAHO - Wrong 16.07.2007

LAHO - Wrong
tanssahtavaa todella:) alusta kuulosti vähän pliisulta mutta kun kitaravalli iski päin naamaa ni kaikki muuttu täysin. vähän tuolla keskemmällä biisiä harmitti noi kohat missä niitä kitaroita ei taas ollu, tuli melkein vierotusoireita. ihanat kitarat<3 sävellykseltään ja rakenteeltaan biisi on varsin hyvä. eniten harmittaa rumpuloinnin itseääntoistaminen. alkaa pitkästyttää se. etenki toi vasemmalle pannattu hihattijutska.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - Sua Tullaan Noutamaan 20.06.2007

Teräsliitto - Sua Tullaan Noutamaan
alku herättää hyvin mielenkiinnon ja on aikas mukava. rakenteeltaan biisi on mielenkiintoinen. soundeista sen verran että rytmit vois olla kenties vähän kovempaa ja ite kaipaisin vähän vaihtelua ja koukutuksia synteeseihin. mutta minä nyt oonki minä. vokalisointi on ihanaa ja erikoista ja tulee mieleen tämätämätämä... mikä se ny oli... emmä muista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - Virtaa(NowIsFish verinen kenkä mix) 16.05.2007

nyt on kala - Virtaa(NowIsFish verinen kenkä mix)
noniin. nyt ei nif kyllä pettänyt odotuksia. vaihtelua tästä ei kyllä puutu. pidän etenkin alusta ja lopusta. jonkinlaista lyriikoilla pelehtimistä ois voinu olla enemmänki. äänimaailmasta tykkään, etenki tästä niffin kompurataiteesta. bassotaajuudetki on erittäin mukavan kuulosia. rakastan tota 'vetäessään kenkää jalkaan sisar sanoi...' -kohtaa:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Pokasaha soi 26.05.2007

Hamarapuoli - Pokasaha soi
Lyriikat ovat omaperäiset ja kiinnostavat, siitä plussaa. Soitanta on kaikinpuolin kunnossa ja biisikin on riffeiltään ja rakenteeltaan mielenkiintonen. Äänenlaatukin on oikein miellyttävä. Jos jostain pitää miinusta laittaa ni siitä että musiikillisesti vois omaperäisyyttä olla lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - Violation 06.05.2007

RI:SA - Violation
Äänenlaadultaan ja äänimaailmaltaan aika loistava biisi. Tunnelma on kyllä sitä mitä kuuluuki olla. Vokaalit on mielenkiintosesti efektoitu. Miinusta annan siitä että tää ei ollu pitempi. Oisin kaivannu lisää... :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - Intro (CB) 06.05.2007

RI:SA - Intro (CB)
Tässä on kyllä oikeaa tunnelmaa:) Olis tosin tehny mieli kuulla vähän enemmän noita bassotaajuuksia. Mahtavia soundeja kyllä. Taitaa olla vokaalien lisäksi myös synteesit vähän heliumissa:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kahdeksan surmanluotia 26.05.2007

Hamarapuoli - Kahdeksan surmanluotia
Soittopuoli on ainakin hyvin hanskassa, ja mielenkiintonen biisi on kyllä. Sanotus on vähintäänkin omaperäinen, plussaa siitä. Ja vielä enemmän plussaa suomenkielestä. Hiukkasen käy biisi lopussa toistamaan itteään. Ite oisin laulun miksannu ihan pikkusen hiljempaa. Lauluääni on kohtalainen, huonompiakin on kuultu. Ja parempia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KFMrockin - KFM - Illuminate 10.05.2007

KFMrockin - KFM - Illuminate
Hyvää kamaahan tää on. En oo kauheesti genreen tutustunu, mutta mukavan tuoreeltahan tää kuulostaa. Toi leadi on soundiltaan aivan ihana ja melodiat on puhtaita eikä ollenkaan loppuunkulutetun tuntusia niin usein joissain biiseissä. Alabassoihin oisin kuitenki kiinnittäny enemmän huomiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Turntables-Instruments (Varattu) 24.04.2007

Yollu - Turntables-Instruments (Varattu)
aika ihanat soundit on kyllä. ja rumpukuviot on mukavan erikoisia. mistä en pidä on toi bassosoundi, on jotenki aneemisen kuulonen... oisin ite ehkä lisänny siihen vähän korkeempia taajuuksia. tulee jotenki ekat tony hawks proskaterit mieleen:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele LAHO - Rebirth 06.05.2007

LAHO - Rebirth
Rumpusoundit ekaks herättävät huomion erinomaisuudellaan. Kitarasoundissa voisi olla vähän enemmän särmää jotenki. Vähän turhan pehmeen kuulonen mun makuun. Syntit tuo tässäkin vahvasti mieleen Rammsteinin. Soundimaailmaltaan toimiva ja tosi, vaikka itse pidän yleensä enemmän "kylmemmästä" teollisuusmetallista. Biisi toistaa itteään mutta se ei kyllä mitenkä rupee haittaamaan tässä. Laulun kanssa saattas kans olla aika jännää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - VIHA 28.04.2007

Murtuma - VIHA
Kitarointi on erittäin maistuvaa.. Pidän riffeistä:) Miksaus on tässäkin tosi hyvä ja laulukin huomattavasti parempi kuin "pelossa". Rakenteeltaan hiukan tylsähkö biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - PELKO 28.04.2007

Murtuma - PELKO
Suhteellisen asiallista ja hyvälaatuista meininkiä... Soittotaitoa ainakin löytyy... Miksaus on erittäin hyvä ja toimiva. Lauluäänestä ja artikuloinnista miinusta jonkin verran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - Souda! Simo Souda! 24.04.2007

nyt on kala - Souda! Simo Souda!
olenpas pitänyt pientä taukoa niffiltä, mutta nyt kyllä riippuvuus vei voiton. tämä on aivan mahtava.! naminamikarkkia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Kylmää kättä 29.01.2007

Shemeneicha - Kylmää kättä
tuo kertsin synttisjuttu on aikas ihana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Kylmää kättä 29.01.2007

Shemeneicha - Kylmää kättä
ihan ok kuulosta... paremman puutteessa pystyy kuuntelemaan... eniten häiritti tuo laulajan epävireisyys jota on näemmä jo aikaisemminki kritisoitu.. mutta harjottelulla kai siitäki pääsee:P sitte sellai pikkuasia pisti korvaan että rummut ei ihan mene samaan tahtiin kokoajan... mutta hienosti osaatte soittaa ja sävellyskin on aika hyvä... eikä soundissakaan mitään valittamista ole... ehkä rumpujen volaa oisin vähän korkeammalle hivuttanu...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Pienet sielut 29.01.2007

Shemeneicha - Pienet sielut
tää on parempi kun toi kylmää kättä. riffittely on kivan kuulosta... rummut olisin tässäki nostanu vähän kuuluvammiksi... sanat on hyvät, ja suomenkielisyydestä plussaa paljon. tuo nauru on aivan mahtava tehoste... laulu on hoidettu paljon kylmää kättä paremmin, mutta välillä siinäki jotai artikulaatiohäikkää on, imho. tää on kyllä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - leegorosmariinien anopin kosto 02.04.2007

nyt on kala - leegorosmariinien anopin kosto
koska, täs on hienot melodiat. ja soundit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - leegorosmariinien anopin kosto 02.04.2007

nyt on kala - leegorosmariinien anopin kosto
miksen oo kommentoinu tätä aikasemmin? tää on kyllä mahtava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trendex - trendex hypotermiaa 28.12.2006

Trendex - trendex hypotermiaa
nami. aivan ihania melodioita nuo... muutenki mukava soundi läpi koko kappaleen

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - sienet sienet 13.12.2006

nyt on kala - sienet sienet
taas siis mahtava biisi vaihteeks. toi wouwou laulumelodia on aikas mahtava. ja mukavankuuloset puhtaat rummut virkistää vaihteeks.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trip Hop Hooray - The Hand Is A Bit Like A Shovel 10.12.2006

Trip Hop Hooray - The Hand Is A Bit Like A Shovel
jotenki mukavan runsas ja eheä äänimaailma

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bizarre Myceté Forêt - Viidakkometsän Pakolaiset 10.12.2006

Bizarre Myceté Forêt - Viidakkometsän Pakolaiset
alussa aivan ihanan kuuloinen riffihärpäkkä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 20.12.2006

Silent Dream - Drown
hieno kappale, vaikka tosin aika kaukana omasta musiikkimausta:) synamelodioista pidin oikeen paljon, ja kaikki soittimet kuulostaa hyvältä ja tasapainosilta... ainoo mistä ei kauheita plussia heru on tuo laulu... hyvältä sekin kuulostaa mutta siinä ei silleen ole mitään mikä kauheasti iskisi ainakaan muhun... himihän tästä mieleen tulee... mutta kyllä tämä parempaa on:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
nyt se on ohi. olipas sellanen ralli että huhhuijaa. mie rakastan tuota. paskin puoli siinä oli että se loppu. olen täysin mykistynyt. mutta ei voi muuta sanoa kuin NOW IS FISH, TOMORROW WAS WHALE! antaaaaaaaaaa palaaaaaaaaaa!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
28:40 biisi lähestyy loppuaan :'(...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
n 27:20 hieno melodia, jotai niiiiiin NIFfiä taas...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
26:12 hieno koukku oli kipaleessa. nAminAm!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
24:00 kauhia kasarihevi rumpusoundi:D nAm!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
eikun se oliki 22:36 näin hieno biisi sekoittaa pään
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
20:30 jotain niin tyypillistä ja perinpohjaista niffiä... IIIHHAAAANAAA!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
21:36 toisto-ohjelman jumimisesta huolimatta hyvin menee. joku hieno systeemi meni tossa äsken ohi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
20:30 tässä kuuntelun parissa taas... hienoja rumpuiluja taas<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
harmillisen keskeytyksen johdosta kuunteluaika pitenee hieman...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
17:13 aivan siis MAHTAVA bassoilu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
17:00 hieno melodia<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
16:17 kuulosti ihan siemensyöksyltä. nAm<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
16 min nyt alko jänskättää että mitä seuraavaksi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
15:05 no nyt tuli sellanen filli että huh huh<3 tästä alko taas ylämäki<3<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
14:20 tässä vaiheessa alkaa tuo rumpuilu hieman jo käydä tylsäksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
n 12:30 mahtavaa rumpuilua ja tempo ainakin 2048
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
1:30 kyllä tää alku todellakin on jotai sanoinkuvaamattoman kaunista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
noin 11:30 kesken hienon kukkopillimelodian biisi lopettaa soinnin.:( taidanpa alottaa alusta, oli niin hyvä tähän mennessä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
jotai yheksän jotai. hienoa lyriikkaimprovisointia<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
jotai 9:10 no nyt lähti selvästi viitosen uutisten tunnari.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
n 7 min nyt lähti mahtavan rentoa biittiä hienolla lyrikoinnilla. ihan odottamatonta. ja nyt lähti kauhee jyske... nAm!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
n 6. min tuli tässä mieleen että alku oli aivan mahtava... jotenkin niin grande bueno
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - 100 05.12.2006

Now is fish - 100
np 100 n. 4 minuuttia hienoja komppeja ja soundeja ja ennenkaikkea kaikkea hienoa! no nyt lähti hienoa eteläamerikkalaisvaikutteista lyrikointia ja vähän drillausta nAm<3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 04.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
kivoja riffejä paljon:) lauluääni on keskiverron yläpuolella... vähän lopussa alkaa käydä pitkäksi mutta hieno biisi kokonaisuudessaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 20.12.2006

Silent Dream - Darkness Fades Away
ihan hauska kappale, tuo drown kyllä iski hiukan paremmin... mutta tässä on kyllä hienot sointukulut ja riffit... plussaa tulis vielä huomattavasti enemmän jos uskallettaisiin ihan suomeksi laulaa... mutta kyllä tykkään:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - Tonight (will set me free) 07.02.2007

dimi goes solo... - Tonight (will set me free)
ihan kiva biisi, mutta en suosittelisi englanniksi laulamista jollei osaa englanniksi lausumista. itseasiassa en suosittelisi englanniksi laulamista ollenkaan ku on näin hieno oma kielikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 02.05.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Laulajan äänenkäyttö on ihanan persoonallista. Soundeiltaan mahtava biisi, ääni on dynaamisesti aivan mahtavaa laatua. Lyriikat ovat myös mukavan omalaatuisia ja syntetisaattoriäänet piristävät kappaletta mahtavasti. Tylsä loppu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - sulla on RUMA naama! 03.12.2006

Now is fish - sulla on RUMA naama!
tuo alun rumpuilu on mukavan rouhean kuulosta... pidän:) ja alun melodia on päähän jäävä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.E.N. - Forces of Nature 04.01.2007

P.E.N. - Forces of Nature
noi taustakolinaäänet on aikas kivat... ihan hyvät melodiatkin... tää on kyllä vähän turhan tylsäksikäyvä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäkuollut - Hirviö 14.12.2006

Epäkuollut - Hirviö
aikas hauskankuulosta. laulu oli paikka paikoin erittäin mukavaa kuultavaa ja tuo naisääni on aikas hieno asia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 02.05.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Aika jännä sävellys. Lyriikoiltaan oivaltava, vaikkakin laulanta on jotenkin tylsän latteaa. Biisi käy tosin toistamaan itseään liikaa. Kaikki hyvin -kohta on aivan mahtava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.E.N. - Dance With the Beast 04.01.2007

P.E.N. - Dance With the Beast
rakenteeltaan ja melodioltaan aika hieno kappale... miksauksella olis voinu ehkä vähän parantaa... olisin ite vetänyt syntikoita pikkasen hiljempaa ja rummut vähän kovempaa... ei missään vaihees käy kyl tylsäks eli rakenne on kyllä tosi hieno

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downcast - The Fall Of My Heaven 06.05.2007

Downcast - The Fall Of My Heaven
Jotenki suttusen kuulonen biisi äänenlaadultaan, vaikka sävellys on kyllä mielenkiintonen. Ihan hyviä riffejä ja kaikkea. Oisin kuullu tässä paljon mieluummin suomenkielisen laulannan ja laulu oli muutenki liian hiljaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - we are all slaves 25.04.2007

THE SIN:DECAY - we are all slaves
"Industrial metallin käsitän yleensä kuitenkin hieman kierommaksi, tämä kuulostaa aika pop metallilta." Yhdyn tähän, hieno biisi! Tuotanto aika hyvällä mallilla ja lauluääni on kyllä mahtava. loppuu hiukan tylsästi eikä missään vaiheessa kehity elämää suuremmaksi mutta ainakin soundeiltaan hieno veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005) 20.12.2006

Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005)
hyvä tämä on. eipä mitään muuta sanottavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ydinlataaja - Harmageddon 07.02.2007

Ydinlataaja - Harmageddon
aikas kivan kuuloista... lyriikat on oikeen kivan kuuloset... ja soundimaailmakin kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heidi Koivunoro - Make Me Stronger 15.05.2008

Heidi Koivunoro - Make Me Stronger
Sävellykseltään rento ja sujuva biisi. Täynnä mukavia yksityiskohtia:) Ehkä hieman yllätyksetön tosin. Kertosäe toistaa itseään aivan liikaa omaan makuuni. Biisi on tuotannollisesti hyvin hoidettu. Lauluääni on kaunis ja sopii tosi hyvin yhteen biisin kanssa. Kertosäkeen taustalauluissa tosin on hieman "näin muutkin tekee joten teenpä minäkin"-fiilistä. Suurin miinus tosiaan tippuu biisin rakenteen yllätyksettömyydestä. Toivoin kovasti kuulevani esimerkiksi kohdan, jossa rummut tippuvat pois ehkä pariksi tahdiksi tai jotain vastaavaa, joka vähän rytmittäisi biisin muuten suoraviivaisesti eteenpäin vyöryvää komppausta. Pidin:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Next In Line - Dear Diary 07.02.2007

Next In Line - Dear Diary
oikein mukavan kuulosta tavaraa... joku hassu kohta siel oli mis kaikki kuulosti vetävän epätahtii. ja vähän enempi diskantti kitaroille ois piristänyt päivää. mielelläni oisin kuullut tässä suomenkielisen laulun mutta ei tääkä paha oo... tunnelma on oikeen mukava, soundissa tosin olis ollu vielä vähän parantamisen varaa mutta kyllä paskemmankin kuulosta on tullu monelta levyltä kuultua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Opacity - R.I.P 28.12.2006

Opacity - R.I.P
miksaus hieman persiillään mutta hieno äänimaailma.. tuo introkohta ja 1:49 alkava välijutska ovat aika ihanan kuulosia:) samaa mieltä tuosta, että vokaalit voisivat olla vähemmän efektoituja ja osittain hieman erilailla laulettuja kenties.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Opacity - Pinball Mind 28.12.2006

Opacity - Pinball Mind
mahtavan kuulosta! säkeistöjen laulannassa joku hiukkasen kusee ja miksaus olisi kyllä voinut parantaa biisiä huomattavasti, mutta melodiat, koneosuudet ja yleistunnelma ovat mahtavan kuulosia.