Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 30 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Voikukat 30.06.2020

Ville Kotiranta - Voikukat
Hieno biisi! Olisi ollut korkealla tuossa kesäbiisikisassa. Ja oli se videokin aika hieno.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - I'm Never Gonna Be Bad on Christmas 20.12.2019

Elektroborgå - I'm Never Gonna Be Bad on Christmas
Kiitokset kommenteista! Kädet ja korvat ovat melkeinpä enemmän luokkaa "Jorma 57-v" mutta ääni on Veelan ääni: <a VEELA+Vocals+Resynthesized">www.image-line.com/con...

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKSR kisakappaleet - Somewhere by the River 07.03.2018

MKSR kisakappaleet - Somewhere by the River
Hieno!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Disconnected (First mix) 04.02.2018

Elektroborgå - Disconnected (First mix)
Kiitokset kommenteista! Hifishille: Lisäsin sanat biisiin. Totta, että tuo "laulu", mitä olen paljon muissakin biiseissä viime aikoina käyttänyt, on outoa ja ideana mulla onkin käyttää sitä lähinnä instrumenttina + luoda kumminkin jonkinlaista tarinaa. Onhan siitä vähän vaikea saada selvää, joo. Pitää joskus löytää jostain laulaja tai uskaltautua itse kokeilemaan... Windywalkille: Kiitos! Tosin tuohon parhauteen ei niin kovin paljoa tässä yhteydessä vaadita:-) Popkornille: Biisin lyhyydestä aiheutuneeseen kärsimykseen lohtua tuonee tieto, että olen viimeistelemässä pidempää DISCO-versiota biisistä. Laitanpa senkin tänne kun valmista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - The Queen of Serpents 01.12.2013

Around The World - The Queen of Serpents
Tämä on liian lyhyt. Oikein maukasta etnotunnelmointia. Vähän turhan karut soundit on, mutta sinänsä toimivat ja miellyttävät kuunnella, livemäiset tai jotain. Olisi tosiaan saanut jatkua vielä lopun rummuttelujen jälkeenkin. Nyt tuntuu jossain määrin kesken jääneeltä huippubiisiltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Flames 01.12.2013

R-iQ - Flames
Hieno tunnelma tässä. Rummut on aika kivat, nykivät ja hypnoottiset, mutta jotenkin ne on liian pinnassa ja alkavat loppua kohden hallita päässä liikaa yleistunnelman kustannuksella. Tunnelmamaalailuna tykkäsin tästä enemmän kuin rytminakutteluna. Miellyttävä kokemus joka tapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ole ylpeä 01.12.2013

P. M. Kostiainen Project - Ole ylpeä
Tää oli kova. Toimivalla tavalla monotonista junnausta. Loistavat soundit. Tempaisi heti mukaan ja piti kyydissä loppuun asti. Olisi voinut vielä jatkuakin toiset kolme minuuttia mun puolesta, jos olisi tekstiä riittänyt. Hyvä ettei ollut mitään väkinäisiä väliosia tai kertosäkeitä kehitelty. Se soolokin oli vähän tarpeeton ainakin noin laimeana. Laulussa on jotain semmoista kireyttä, josta en pidä, mutta aika vähän se tässä häiritsi. Voi olla vaan tottumiskysymys kuuntelijan päässä. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - Words in me 01.12.2013

AUBERGINE - Words in me
Soundit hyvät, isoa helinää joka miellyyttää korvaa. Laulu on ikävän hevimäistä ja silti vaisua eikä oikein istu tämmöiseen raikkaaseen kepeään poppiin. Biisi on mielestäni aika tylsä ja mekaaninen rallattelu. Hyvin professionaalilta kuulosti soitanta ja nappulatekniikka, mutta ei tämä mulle ihan toiminut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - Sleep Tight 01.12.2013

Try It Again Sam - Sleep Tight
Tämä on hyvä, mutta hiukan liian siisti ja kepeä. Hyviä jippoja seassa, progea ja kaikkea. Jätti vähän semmoisen huolella läpisoitetun vaikutelman, joka sai kyllä arvostavasti nyökyttelemään päätä mutta joku viimeinen silaus tai Voima puuttui. Lopun kitarasoolosta tykkäsin. Sanat on vekkulit. Ilman selitystä olisivat tosin saattaneet jäädä avautumatta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unen Mysteerio - Tämä päivä oli kuolemista 12.11.2013

Unen Mysteerio - Tämä päivä oli kuolemista
Otti aikansa että intron suhinoista ja kitaratunnelmoinneista tuli imetyksi sisään biisiin, mutta tapahtuihan se. Energinen laulu voisi ehkä ihan hivenen kovemmallakin olla. Hyvä biisi, joka kesti pituutensa verran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä (Rantasen alternative mix) 12.11.2013

P. M. Kostiainen Project - Kevät ja kesä (Rantasen alternative mix)
Kiva. Kitarat ja muu soitanta toimii. Simppeli mutta ilahduttava sävellys. Laulukin on enimmäkseen ihan hyvää, mutta jotenkin paikoin liian monotonista ja vaisua. Siihen voisi jotain koukkuja koittaa vielä keksiä. Joku "kohta on kesä" -kohta vähän nopeammalla temmolla vedettynä voisi piristää. Kuuntelin alkuperäisenkin. En tiedä kumpi parempi, molemmat hyviä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SLIMEMOUTH - Vapaa Mieli Vangitussa Ruumiissa 12.11.2013

SLIMEMOUTH - Vapaa Mieli Vangitussa Ruumiissa
Toimii. Todella yksinkertaista mutta tyylikkäästi toteutettua ja onnistuu luomaan vahvaa tunnelmaa. Vähän täyteläisempää soundia voisi olla mutta kelpaa oikein hyvin näinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Laskeuduimme kuuhun feat R-IQ 12.11.2013

Täysikuun aikana - Laskeuduimme kuuhun feat R-IQ
Miellyttävän kirkas, sekoileva mutta kumminkin koko ajan kasassa pysyvä teos. Vähän turhankin kulunut puheenparsi tuo "One small step...", mutta sopihan nuo historialliset höpinät tähän kyllä. Vekkulit kitarat. Vähän alkoi ehkä mielenkiinto laimentua loppua kohti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - Fight The Rabbit 12.11.2013

Try It Again Sam - Fight The Rabbit
Kivaa itämaisuutta, hyvää jytinää, vaihtelua. Eri osat toimivat hyvin yhteen. Paikoin vähän suttuisen kuuloinen, mutta pääosin toteutuskin ok. Kompakti ja mielenkiintoinen kipale kyllä. Ne jotkut tietyt bändit tulee mieleen mutta hyvällä tavalla. Ansaitsee kymppimiikan ja lisäkuuntelua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin pelimusakellari - Raideur's Celestial Cabinet 20.10.2013

Jamsterin pelimusakellari - Raideur's Celestial Cabinet
Oikein mukavan kuuloinen mehevä pimputtelu. Paikoin menossa vähän kliseiseksi mutta sisältää riittävästi tavaraa pysyäkseen kiinnostavana. Ilahdutti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - With Friends Like These 20.10.2013

Try It Again Sam - With Friends Like These
Kaikin puolin erinomainen teos. Tykkään kovasti. Pituuskaan ei haittaa. Jostain syystä, jota en osaa eritellä, en kuitenkaan halua antaa kymppiä. Mitään huomautettavaa en keksi. Ehkä sai toivomaan vielä yhtä pykälää intensiteettiä kitaraan ja lauluun. Annan kuitenkin kympin, koska tämä oli mielestäni raadin paras biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Daydream Hero 20.10.2013

R-iQ - Daydream Hero
Tämä oli kuin alkusoitto johonkin suureen mestariteokseen. Varsin miellyttävää tunnelmointia. Erinomaista, mutta tällaisenaan jää vähän vajaaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Elämäntavaton 20.10.2013

P. M. Kostiainen Project - Elämäntavaton
Sympaattinen veto. Kitarointi todella miellyttävää. Laulu sinänsä kivan kuuloista mutta mua vähän häiritsee joku pakotettu kireys siinä. Ehkä tuo tukee sanoja, mutta rennompana kuulostaisi paremmalta. Koputtelut ei toimi, muuten rullaa hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stiffdik projekt - Gei (vähäse) 26.10.2012

Stiffdik projekt - Gei (vähäse)
Ihan homo biisi. En tajua. Olisi saanut olla pidempi (vaikka olikin helvetin tylsä) ja aivan hivenen mennä johonkin lopuksi. Ei huono kumminkaan. Jotain tässä on, mutta enemmänkin olisi mahtunut. Puhesample ei toiminut kovin hyvin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 26.10.2012

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Vähän kaksijakoinen fiilis tästä. Kuulosti teknisesti oikein hyvältä. Oli paikoin jopa aidosti hauska. Mutta toisaalta en kauheasti jaksa tällaisista innostua. Sanotaan että (sub-)genrensä eliittiä ja räppästään ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vrum - For Aino 26.10.2012

Vrum - For Aino
Aluksi ajattelin että tässä ei ole muuta kuin joku tylsä genrekliserämpyttelyhuokailu. Sitten kumminkin onnistui oudolla tavalla olemaan maaginen. Hyvällä tavalla monotoninen mutta paisuva ja hassusti viettelevä. Ehkä toisenlainen miksaus olisi tehnyt tästä vielä paremman. Kasin ja ysin välillä, olkoon ysimiikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan 26.10.2012

Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan
En välttämättä tällaisia aina jaksa kuunnella mutta tämä todellakin toimi mulle. Laulusuoritus hipoi täydellstä tähän biisiin. Herkkyys ja tulkinta kohdallaan. Kitarasoolo loistava. SävSovSan erinomaiset. Ei kun levyttämään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom 26.10.2012

...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom
Ihan metka tunnelma joka kuitenkin vähän latistui loppua kohti. Miellyttävä laulu/räppiääni mutta ei kovin ilmaisuvoimainen tässä. Olisko ollut turhan pinnassa tai jotain. Ok veto kumminkin. Laitetaan seiskaplussa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Toxin Refinery 08.11.2011

Zomby Woof - Toxin Refinery
Kitaroinnista ja muutenkin tykkäsin. Ja laulusta kanssa - tommoinen rauhallisehko, mutta pidäteltyä energiaa henkivä melkeinkuiskaus kuulostaa hyvältä ja persoonalliselta. Sopi tähän. Introriffi on turha mun mielestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 08.11.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Ei paha. Jotenkin vei mukanaan. Laulustakin yllättäen tykkäsin aika paljon. Säilytti mielenkiinnon hyvin eikä tuntunut liian pitkältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 08.11.2011

Fillari - Kuvia kumarra
Kiva biisi. Laulu, melodiat, sanat hyviä. Tausta, lähinnä rummut, jäi vähän liian taustalle ja ohueksi. Miellyttävä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 08.11.2011

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Professionaalia tavaraa. Baareissa toimii varmasti loistavasti. Kun en ole genren asiantuntija, niin paha sanoa muuta kuin että pidin yllättävän paljon tästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Reason 08.11.2011

P. M. Kostiainen Project - Reason
Alkuun kuulosti vähän karulta ehkä lähinnä äänämyksestä johtuen, mutta äkkiä tottui ja aloin pitää tästä. Mukavan simppeli ja rosoinen esitys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele (Hyperion) - Dark Energy 17.06.2011

(Hyperion) - Dark Energy
Toimii. Kiva ku instrumetal.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kide - kide - lost science 28.04.2011

Kide - kide - lost science
Jumatsuikka, hieno oli. Joskus kun on aikaa kuuntelen kaikki Kideet.
10